petros11 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Καλησπερα παιδια...Καιρο εχουμε να τα πουμε...;) Θελω μια βοηθεια γιατι ειμαι δουλεια και δε μπορω να ψαξω ευκολα. Το απογευμα θελω να περασω μια rom σε ενα φιλο και θελω να μου προτινεται καποια sense,με κομματια sense 3 αν ειναι δυνατον και εχει γινει stable στο desire, με οσο το λιγοτερο προβληματα, γιατι δε φλασαρει καθε μερα και θελει να τη κρατησει για καποιο διαστημα.Εχει τη leedroid 2.4.1 και οπως καταλαβαινετε θελει καποια αναβαθμιση...:p Ευχαριστω,καλη συνεχεια και συγγνωμη για τη noobie ερωτηση αλλα δεν εχω καθολου χρονο να ψαξω...:( H RCMix S 2.0 είναι ότι καλύτερο και σταθερότερο κυκλοφορεί, με αυτά τα χαρακτηριστικά που ζητάς... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 H RCMix S 2.0 είναι ότι καλύτερο και σταθερότερο κυκλοφορεί, με αυτά τα χαρακτηριστικά που ζητάς... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570 Σ ευχαριστω Πετρο...Προφανως απ οτι εριξα μια ματια η βαση ειναι απο το S;ελπιζω να μη μπω σε περιπετειες και καθε μερα με παιρνει τηλ να του λυνω αποριες...:p Και μια αλλη προταση με τη τελευταια official του desire για να το ψαξω λιγο παραπανω;;;;Κατι ειχε παρει το ματι για insertcoin; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Σ ευχαριστω Πετρο...Προφανως απ οτι εριξα μια ματια η βαση ειναι απο το S;ελπιζω να μη μπω σε περιπετειες και καθε μερα με παιρνει τηλ να του λυνω αποριες...:p Και μια αλλη προταση με τη τελευταια official του desire για να το ψαξω λιγο παραπανω;;;;Κατι ειχε παρει το ματι για insertcoin; Ναι,σωστά είναι ακριβώς όπως είναι το Desire S με ορισμένα στοιχεία από το Sense 3.0 όπως τα εφέ του καιρού και η υπέροχη Lockscreen...εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτή τη rom,χωρίς να υπάρχουν κολλήματα...όλα δουλεύουν ρολόι!!Δεν πιστεύω να του παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα του φίλου σου!;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Στις δύο τελευταίες εκδόσεις των rom που έχω περάσει, έχω πρόβλημα με το update της φωτογραφίας ΜΙΑΣ μόνο επαφής μου (την έχω συνδεδεμένη με facebook). Όταν οι γνωστός μου γράψει κάτι στην 'Κατάσταση μου' στο Facebook, αυτό εμφανίζεται δίπλα από τη φωτογραφία και κάτω από τo όνομα του στο People widget, αλλά όσες φωτογραφίες και αν αλλάξει, δεν κάνει update. Μένει κολλημένο σε μία παλιά. Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί, είναι να κάνω remove τον λογαριασμό μου από το Facebook for Sense, να τον ξανακάνω add και μετά sync.... o_O Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Σ ευχαριστω Πετρο...Προφανως απ οτι εριξα μια ματια η βαση ειναι απο το S;ελπιζω να μη μπω σε περιπετειες και καθε μερα με παιρνει τηλ να του λυνω αποριες...:p Και μια αλλη προταση με τη τελευταια official του desire για να το ψαξω λιγο παραπανω;;;;Κατι ειχε παρει το ματι για insertcoin; συμφωνω με τα παιδια.... rcmix s 2.0... πολυ καλη..... σε ολα της... Στις δύο τελευταίες εκδόσεις των rom που έχω περάσει, έχω πρόβλημα με το update της φωτογραφίας ΜΙΑΣ μόνο επαφής μου (την έχω συνδεδεμένη με facebook). Όταν οι γνωστός μου γράψει κάτι στην 'Κατάσταση μου' στο Facebook, αυτό εμφανίζεται δίπλα από τη φωτογραφία και κάτω από τo όνομα του στο People widget, αλλά όσες φωτογραφίες και αν αλλάξει, δεν κάνει update. Μένει κολλημένο σε μία παλιά. Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί, είναι να κάνω remove τον λογαριασμό μου από το Facebook for Sense, να τον ξανακάνω add και μετά sync.... o_O Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; το εκανα μολις χθες το βραδυ.... αλλα δεν ειχα για μια βδομαδα wifi οποτε δεν ξερω αν το κανει συνεχεια... κ εγω παρατηρησα οτι ενω εχω 398 φιλους στην εφαρμογη facebook, στην εφαρμογη facebook for htc sense εχω 390... χθες εψαχνα ενα γκομενακι να το βαλω φωτογραφια κ μονο οταν εκανα καταργηση μπηκε... το ειχα παθει κ σε παλιοτερη ρομ ομως... Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 συμφωνω με τα παιδια.... rcmix s 2.0... πολυ καλη..... σε ολα της... Ευχαριστω Σακη...;) Απλα δε ξερω τι μπορει να παιζει με τη μπαταρια της μιας και δεν υπαρχει ακομα custom kernel.Θα ρωτησω και τον Ανδρεα το βραδυ γιατι εχω χαθει λιγο στο desire και βλεπω οτι εχουν μπει αλλα κολπα...;).Ελπιζω να μην εχουν αλλαξει τα πραγματα που φλασαρετε... Ομως θα σας ακουσω παιδια και θα βαλω τη RCmix... Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Λοιπόν τελικά την πέρασα και εγώ την RCMixS 2.0. Φαίνεται όντως σταθερή. Εμένα για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται αργή αρκετά, αλλά έχω όπως ξαναέγραψα την κάρτα της μάνας του, την class2. Θέλω να πιστέυω ότι με την class10 θα πηγαίνει μια χαρά. Μάλλον στην sd-ext έχουν περάσει πολύ πράγμα και προφανώς και system files γιατί αν την συγκρίνω με την Leedroid που είχα έχει διπλάσια μνήμη ελεύθερη. Να ρωτήσω κάτι ... εσάς έκανε 3 reboot όπως λέει? Εμένα ένα και μοναδικό Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ευχαριστω Σακη...;) Απλα δε ξερω τι μπορει να παιζει με τη μπαταρια της μιας και δεν υπαρχει ακομα custom kernel.Θα ρωτησω και τον Ανδρεα το βραδυ γιατι εχω χαθει λιγο στο desire και βλεπω οτι εχουν μπει αλλα κολπα...;).Ελπιζω να μην εχουν αλλαξει τα πραγματα που φλασαρετε... Ομως θα σας ακουσω παιδια και θα βαλω τη RCmix... Sent from my Desire HD using Tapatalk οχι ολα ιδια ειναι.....!!!! αλλα κ παλι κατι να μην ξερεις οπως μας βοηθουσες εσυ παλιοτερα θα σε βοηθησουμε κ εμεις......!!!! :D δυστυχως δεν εχει kernel... αλλα εμενα μια μερα μου την βγαζει... εχω ακουσει βεβαια οτι καποιος το φορτιζει κ δυο φορες αλλα αυτο ειναι σχετικο.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Λοιπόν τελικά την πέρασα και εγώ την RCMixS 2.0. Φαίνεται όντως σταθερή. Εμένα για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται αργή αρκετά, αλλά έχω όπως ξαναέγραψα την κάρτα της μάνας του, την class2. Θέλω να πιστέυω ότι με την class10 θα πηγαίνει μια χαρά. Μάλλον στην sd-ext έχουν περάσει πολύ πράγμα και προφανώς και system files γιατί αν την συγκρίνω με την Leedroid που είχα έχει διπλάσια μνήμη ελεύθερη. Να ρωτήσω κάτι ... εσάς έκανε 3 reboot όπως λέει? Εμένα ένα και μοναδικό σιγουρα παιζει ρολο κ η καρτα.... γιατι εγω θα ελεγα οτι ειναι απο τις πιο γρηγορες ρομ που εχω βαλει... μην ξεχνας οτι ειναι κ πολλα mb σε σχεση με τις αλλες... για το reboot μηπως δεν το προσεξες...??? κανει κατι μικρα στην εικονα της htc στην αρχη... αλλα κ παλι klein αφου την περασες...! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Λοιπόν τελικά την πέρασα και εγώ την RCMixS 2.0. Φαίνεται όντως σταθερή. Εμένα για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται αργή αρκετά, αλλά έχω όπως ξαναέγραψα την κάρτα της μάνας του, την class2. Θέλω να πιστέυω ότι με την class10 θα πηγαίνει μια χαρά. Μάλλον στην sd-ext έχουν περάσει πολύ πράγμα και προφανώς και system files γιατί αν την συγκρίνω με την Leedroid που είχα έχει διπλάσια μνήμη ελεύθερη. Να ρωτήσω κάτι ... εσάς έκανε 3 reboot όπως λέει? Εμένα ένα και μοναδικό H καρτούλα σου όπως σου απάντησε και ο Σάκης παίζει αρκετό ρόλο που είναι class 2...με την δεκάρα θα δεις μεγάλη διαφορά!! Τώρα όσο αφορά το reboot και εμένα ένα έκανε...άρα αφού μας δουλεύει μια χαρά klein...:p:p Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Καλησπερα και παλι παιδια... Ενας φιλος περασε την HD του Lee αλλα δεν εχει τη πληρη Ελληνικη γλωσσα !Τα μισα ειναι Ελληνικα και τα υπολοιπα Αγγλικα!Επισεις στο set up του βγαζει 2 γλωσσες greek αλλα οποια και να επιλεξεις,το ιδιο...:\ Τη φταει;ευχαριστω... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Καλησπερα και παλι παιδια... Ενας φιλος περασε την HD του Lee αλλα δεν εχει τη πληρη Ελληνικη γλωσσα !Τα μισα ειναι Ελληνικα και τα υπολοιπα Αγγλικα!Επισεις στο set up του βγαζει 2 γλωσσες greek αλλα οποια και να επιλεξεις,το ιδιο...:\ Τη φταει;ευχαριστω... Δεν βάζει το morelocale 2 να δει μήπως διορθωθεί; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Δεν βάζει το morelocale 2 να δει μήπως διορθωθεί; Ειναι πολυ περιεργο και δε το εχω συναντησει σε αλλη ρομ για να τον βοηθησω...Θα του πω να δοκιμασει αλλα νομιζω κατι δε πηγε καλα με το φλασαρισμα...και τη περασε 2 φορες να φανταστεις! Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Ειναι πολυ περιεργο και δε το εχω συναντησει σε αλλη ρομ για να τον βοηθησω...Θα του πω να δοκιμασει αλλα νομιζω κατι δε πηγε καλα με το φλασαρισμα...και τη περασε 2 φορες να φανταστεις! Sent from my Desire HD using Tapatalk Τσεκάρησε το md5;Τα μισά προβλήματα που βλέπω στο XDA είναι από αυτό. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Τσεκάρησε το md5;Τα μισά προβλήματα που βλέπω στο XDA είναι από αυτό. Χμ...περιεργο για προβλημα με χαλασμενο αρχειο,αλλα θα του πω να δοκιμασει.Επισης μου ειπε οτι το notification bar ειναι το παλιο κι οχι αυτο που εχουν οι φωτο...Περιεργα πραγματα...anyway,αν εχει καποιος τη leedroid ας βοηθησει... Ευχαριστω πολυ nnik_1969.;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 μήπως δεν κάνει full wipe πριν το φλασάρισμα και γίνεται αυτό το μπάχαλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 μήπως δεν κάνει full wipe πριν το φλασάρισμα και γίνεται αυτό το μπάχαλο? Δε νομιζω φιλε μου...2 φορες full wipe και περασμα της ρομ εκανε.Θα δοκιμασει καποια αλλη ρομ γιατι ειναι εντελως κουλο αυτο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 δοκιμασε κανείς rcmix 2.1? Η 2.0 είναι πάρα πολύ καλή και αν δύσκολα θα την βγάλω γι αυτό ρωτάω αν αξίζει τον κόπο Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 δοκιμασε κανείς rcmix 2.1? Η 2.0 είναι πάρα πολύ καλή και αν δύσκολα θα την βγάλω γι αυτό ρωτάω αν αξίζει τον κόπο Είναι under test στο xda η 2.1 ακόμα. Την παρακολουθώ εδώ και 4 μέρες στο φόρουμ. Έχουν ήδη φτάσει στο test3, που φαίνεται να είναι αρκετά σταθερό και συνεχίζουν με διορθώσεις καθημερινα :). Αν είσαι S-off με CM7 μπορείς να την δοκιμάσεις και να αναφέρεις και εσύ bugs κτλ. Απλά σίγουρα να ξέρεις ότι θα έχει λαθάκια ακόμα. Αν είσαι με stock HBOOT τότε αναγκαστικά θα περιμένεις να τελειώσουν το test για να βγει η ρομ. Πάντως είναι πολύ εντυπωσιακή η δουλειά μου κάνουνε ... έχουν τρελαθεί να δοκιμάζουν :P Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 με στοκ ειμαι. δεν είχα προσέξει οτι είναι cm7... έτσι κι αλλίως αν δεν αλλάξει κάτι φοβερό, δεν το κόβω να την αλλάζω την 2.0 Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Είναι under test στο xda η 2.1 ακόμα. Την παρακολουθώ εδώ και 4 μέρες στο φόρουμ. Έχουν ήδη φτάσει στο test3, που φαίνεται να είναι αρκετά σταθερό και συνεχίζουν με διορθώσεις καθημερινα :). Αν είσαι S-off με CM7 μπορείς να την δοκιμάσεις και να αναφέρεις και εσύ bugs κτλ. Απλά σίγουρα να ξέρεις ότι θα έχει λαθάκια ακόμα. Αν είσαι με stock HBOOT τότε αναγκαστικά θα περιμένεις να τελειώσουν το test για να βγει η ρομ. Πάντως είναι πολύ εντυπωσιακή η δουλειά μου κάνουνε ... έχουν τρελαθεί να δοκιμάζουν :P Ξέρεις τι αλλαγές έχουν γίνει σε σχέση με την 2.0? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Ξέρεις τι αλλαγές έχουν γίνει σε σχέση με την 2.0? Για να είμαι ειλικρινής αυτό παλεύω να καταλάβω, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έβγαλα άκρη. Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Ξέρεις τι αλλαγές έχουν γίνει σε σχέση με την 2.0? Kάποιες από τις διαφορές που έχει πάρει το μάτι μου διαβάζοντας το thread: new transparency rosie with widgets, modded camera, extended info of space available in settings, fixed leds (blue/pink/green/amber/light blue), tested in go sms pro. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Kάποιες από τις διαφορές που έχει πάρει το μάτι μου διαβάζοντας το thread: new transparency rosie with widgets, modded camera, extended info of space available in settings, fixed leds (blue/pink/green/amber/light blue), tested in go sms pro. εχει το go sms επιλογη για το led...??? να δουμε αν δουλευει κ στο handcent.... αν κ το εβγαλαν στην νεα εκδοση... μονο πρασινο... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) εχει το go sms επιλογη για το led...??? να δουμε αν δουλευει κ στο handcent.... αν κ το εβγαλαν στην νεα εκδοση... μονο πρασινο... Μάλιστα....δηλαδή το HTC Trace δεν θα το δούμε ακόμη να το βάζει ο Robo...:( Κάτι άλλο τώρα, μετά από αρκετές μέρες με την RCMix S 2.0 παρατήρησα τελικά ότι η μπαταρία μου τελειώνει πολύ πιο γρήγορα από ότι με την παλιά 1.6 που είχα.... αρκετά παιδιά είδα ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι από την μπαταρία τους... λέτε να παίζει ρόλο που δεν είμαι s-off??? Edited June 16, 2011 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts