Jump to content

Τι σημαίνει για σας μουσική;

tso
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Siemens M55: SIE-M55/10 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

i erotisi einai:

ti einai i mousiki?

i poio prototypi apantisi tha kerdisei tin ektimisi olon!

euxaristo

...όχι άλλο κάρβουνο... :X ...

Μουσικη, η (ουσ.) η τεχνη του συνδυασμου των ηχων,συμφωνα με ορισμενους κανονες / μουσικοι ηχοι,μουσικα εργα / οι γραπτες νοτες μουσικου εργου, η παρτιτουρα.

Εκτος απο ολα αυτα ειναι ενα παραρτημα του marketing για να μας τρωει λεφτα και να εκμεταλευεται την αφελεια καποιων ωστε καποιοι αλλοι να πλουτιζουν και να αναδυκνειονται!

ΕDIT: Μαπι τιτλος..

Mutilator :shifty:

Wirelessly posted (Siemens M55: SIE-M55/10 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό Μήνυμα από aggelopas

Μουσικη, η (ουσ.) η τεχνη του συνδυασμου των ηχων,συμφωνα με ορισμενους κανονες / μουσικοι ηχοι,μουσικα εργα / οι γραπτες νοτες μουσικου εργου, η παρτιτουρα.

Εκτος απο ολα αυτα ειναι ενα παραρτημα του marketing για να μας τρωει λεφτα και να εκμεταλευεται την αφελεια καποιων ωστε καποιοι αλλοι να πλουτιζουν και να αναδυκνειονται!

ΕDIT: Μαπι τιτλος..

tha protimousa mia poio romantiki prosegisi tou thematos!alla oles oi apopseis einai dektes.

η τεχνη της διασκεδασης....η βοηθεια του να χαλαρωνει καποιος και αν ταξιδευει πολλες φορες σε κοσμους αλλιωτικους φτιαγμενους οπως ο ιδιος θελει...

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Αρχικό Μήνυμα από SuRfeRCy

η τεχνη της διασκεδασης....η βοηθεια του να χαλαρωνει καποιος και αν ταξιδευει πολλες φορες σε κοσμους αλλιωτικους φτιαγμενους οπως ο ιδιος θελει...

mou fainetai oti arxizete na mpainete sto noima!

Φίλε tso, σου άλλαξα τον τίτλο γιατί το "megalos diagonismos" δεν ήταν διαφωτιστικό για το τι περιέχει το θέμα. Αν δε σου αρέσει ο τίτλος που έβαλα και θες κάτι άλλο,στείλε μου το σε pm ή γράψτο εδώ :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Μουσική... Τρόπος επικοινωνίας, τρόπος έκφρασης, τρόπος αντίδρασης στο κατεστημένο (θυμιθείτε χούντα...), διασκέδαση, χαλάρωση, συντοφιά, ξέσπασμα και εκτόνωση (πχ metal)...

Μουσική...!!!!

Για άλλους απαραίτητη για άλλους άχρηστη αλλά συνήθεια...

Για εμένα: ένα κομμάτι του εαυτού μου....

Mousiki einai i ekfrasi tis psixis tis psixologias alla kai tis proswpiktitas mas ! epilegontas ena eidos mousikis epilegis tropo zwis tropo anazitisis ai diereunisis tis zwis kai prallia niwtheis pws kaneis auto pou thes!

akous kai agpas ta akousmata ta opoia se diegiroun! den niwtheis ''omos'' alla poli iremos siiditopoihmenos ai katalila topothetimenos pratontas TIN EKFRASI TIS PSIXIS SOU!!!!

Ayto einai i mousiki kai aresei se olous giati einaigia olous!

AplA^ o OneiroS

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x ( 4 Απρ. 2004 , 03:45)

Μουσική : Τρόπος ζωής :D

Καταρχήν μουσική για μένα σημαίνει τρόπος ζωής.

Ακουλουθή μετά η ηρεμία

Μετά η απόλαυση

:)

• 5 months later...
η μουσική είναι σαν την αγάπη μας βοηθάει να χαλαρώσουμε και να ξεχαστούμε στην μελωδία της

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Η μουσική είναι η μορφή τέχνης που μπορεί να σε εκφράσει στον μεγαλύτερο βαθμό. Άμα χαλάσει μια σχέση σου που είχες είτε ερωτική είτε φιλική ακούς μουσική για να εκφραστείς. Ακόμα και όταν νιώθεις πολύ χαρούμενος ακούς μουσική για να εκτονωθείς και να νιώσεις ΠΙΟ χαρούμενος :happy:

οτιδηποτε ειναι ευχαριστο στην ακοη μου θα ελεγα εγω (ακομα κι ο ηχος της θαλασσας ειναι μουσικη)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Μουσική είναι μια ανεκτίμητη πηγή έκφρασης, έμπνευσης, ρομαντισμού και συναισθημάτων...

Είναι ένα κομμάτι μου...

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310