LNinio Δημοσιεύτηκε April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2004 Παιδιά, θα ήθελα να με πληροφορήσετε αν ξέρετε, τι πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για επεξεργασία εικόνας. Εννοώ, να μπορώ να πάρω μια ταινία και να την κόψω σε κομμάτια... να της αλλάξω μορφή (.avi κλπ) και γενικά να μπορώ να επέμβω! Επίσης θα ήθελα και ένα πρόγραμμα για να μπορώ να καταγράφω σε αρχείο, ότι ακούγεται εκείνη την στιγμή στον υπολογιστή μου (είτε είναι radio, είτε είναι τραγούδι, είτε... οτιδήποτε) Να είστε καλά εκ των προτέρων. PS: Αν μου προτείνετε κάποια προγράμματα, θα ήθελα να μην τα ονομάσετε απλά, αλλά αν μπορείτε να μου πείτε και που τα βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 ψάξε εδώ λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 2 Απρ. 2004 , 13:22) ψάξε εδώ λιγάκι. Και εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts