petros1986 Δημοσιεύτηκε April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2004 edw kai 2 meres to exw parei kai exw liosi.poli kalo...ante parte to na pezoume sto steam online :p ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Φίλε μου μπορείς να μου πεις τι απαιτήσεις έχει? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 pw tha kolisoun pali sta monitor gia ta kala! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Μια ερώτηση: έπαιζα παλιά στο Strathclyde (πανεπιστήμιο στη Γλασκώβη) CS. Βέβαια εκεί είχαμε LAN και είχα δει μέχρι και 23 άτομα μέσα χωρίς κολλήματα. Εδώ με μια απλή 64άρα ISDN παίζει ή σέρνεται; Υπάρχει ελληνικός server; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1986 Δημ. April 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 file jog apaitiseis exei kseftila!opws to palio...:) oso gia sena aimilie eixa 64isdn kai epeza gyrw sto 100 ping!!!twra pou mpenw me tin dsl pianw apo 20-50 ping!!diafora megali.a ksexasa na sou pw oti milaw gia dsl 384.gi ayto akrivws to logo evala dsl epeidei sernotane!!!vevea pezoun rolo kai i servers...ti na mpeneis me 56k ti na mpeneis me 64k to idio einai.mikri diafora.elliniki servers yparxoun polloi!!!kai gia to palio counter kai gia to steam!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 καλα ρε πετρο καθησες και αγορασες το steam αντι για να το παρεις απο το pc master ? ( ποιανου μηνα δεν θυμαμαι ) . Τεσπαζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Άλλο counterstrike cz (condition zero, Single player είναι) , το οποίο χρησιμοποιεί και steam, και άλλο το coθnterstrike 1.6 με Steam που είχε το Pc master (Νοεμβρίου :) ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 ε ενταξει. δεν πιστευω οτι το single player θα εντυπωσιασει και πολυ. με botakia δεν ειναι? ή μηπως κανω λαθος? πανως νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει οτι μπορεις να κανεις και κολοτουμπες και να πηδας μεσα απο παραθυρα και να σπας τα τζαμια. ολα αυτα γινονται στο single player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1986 Δημ. April 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2004 swstos o hostolis.den ta exw kanei akoma alla tha to koitaksw.to steam apo to pc master to exw!to single player exei botakia alla pezeis kai kanonika apostoles.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Να ρωτήσω και εγώ κάτι επειδή το ψάχνω πολύ καιρό. Θέλω μια έκδοση του cs για να παίξω μονος μου και άλλη για internet? Ποια είναι ποια? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 οχι. απλα πρεπει να εχεις την πιο προσφατη. τωρα μπορεις ν απαιξεις στο ιντερνετ και με την 1.5 και με την 1.6 υπαρχουν servers και για τις 2 εκδοσεις. εχω εχω και τις 2 εκδοσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Έχω το Counter το 1.6 και ψάχνω να βρω τα Bots για αυτό αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά μήπως ξέρει κανείς τίποτα;; Έχω βαρεθεί να παίζω μόνος μου! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1986 Δημ. May 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 den thymamai se pio site ta eixa katevasei alla na thes grapse sto search tou yahoo "potbot".i an exeis kazaa,i-mesh i ena download manager grapse pali to idio kai tha sou vrei sigoura. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 5 Μάι. 2004 , 19:13) Έχω το Counter το 1.6 και ψάχνω να βρω τα Bots για αυτό αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά μήπως ξέρει κανείς τίποτα;; Έχω βαρεθεί να παίζω μόνος μου! Καλύτεροι είναι οι zbot http://www.nesl.nu/downloads/cs16-bots.zip Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Re paidia oi maps tou paliou mpainoun sto kainourgio?Molis fortonontai kanei ena analyzing kai meta paizei kanonika alla afto den isxuei gia oles...kana map pack iparxei?pou na exei iceworld deathmatch kai tetoia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Re paidia oi maps tou paliou mpainoun sto kainourgio?Molis fortonontai kanei ena analyzing kai meta paizei kanonika alla afto den isxuei gia oles...kana map pack iparxei?pou na exei iceworld deathmatch kai tetoia? Ποιο είναι το παλιό ποιο το καινούργιο ; Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Kι επίσης μια δική μου απορία.. Επειδή στις μέρες μας είναι δύσκολο να βρεί κανείς το halflife 1 αυθεντικό (θα το ήθελα για να παίζω cs1.6), σκέφτομαι να αγοράσω το condition zero. Οι ελληνικοί servers όμως για cs-z είναι λίγοι και δεν μαζεύουν κόσμο.. Cs1.6 still rules the world, καθώς για πολλά μηχανήματα το source είναι βαρύ. Ρωτώ λοιπον: Με το cd-key του cs-z θα μπορώ να παίξω cs1.6; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Όχι, δυστηχώς αλλά υπάρχουν αρκετά e-shop που μπορείς να αγοράσεις το half-life ή το cd-key του... Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ξεχαστε το παλιο το CS ειτε 1.6 ειτε Condition Zero. O καινουργιος βασιλιας κυκλοφορει εδω κ καιρο. Εξαλλου με το Ηalf Life 2 παιρνεις μαζι κ το αριστο Counter Strike : Source. Yπεροχα γραφικα κ το ιδιο αψεγαδιαστο gameplay :D Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ξεχαστε το παλιο το CS ειτε 1.6 ειτε Condition Zero. O καινουργιος βασιλιας κυκλοφορει εδω κ καιρο. Εξαλλου με το Ηalf Life 2 παιρνεις μαζι κ το αριστο Counter Strike : Source. Yπεροχα γραφικα κ το ιδιο αψεγαδιαστο gameplay :D Όπως είπα, Cs1.6 still rules the world, καθώς για πολλά μηχανήματα το source είναι βαρύ. Προτιμώ να παίζω cs1.6 σε 1024*768 σε full detail παρά cs:source σε 640*480 σε low detail. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 εγω πριν ενα μηνα αγορασα το cz και παιζω 1,6 κανονικα οποτε δεν θα εχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 εγω πριν ενα μηνα αγορασα το cz και παιζω 1,6 κανονικα οποτε δεν θα εχεις προβλημα Πολύ καλά νέα:cool:! Υποθέτω όμως οτι προηγουμένως ΔΕΝ είχες και το half-life 1 έτσι; Άρα αγοράζω cs-z, το κάνω register με steam, και μετά κατεβάζω μέσω steam και το cs1.6 και θα μπορώ να παίξω ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 ακριβως ετσι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 πληροφοριακα, ποσο εχει το cz? εγω το πηρα 12€ στην γερμανια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts