Jump to content

Netbook sony vaio χαμηλός ήχος

vickylsls
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.. έχω ένα sony vaio netbook Και το πρόβλημα είναι οτι ο ήχος ακούγεται πολύ χαμηλά δλδ αν το έχω ανοιχτό και βλέπω ένα video στο Youtube και έχω ταυτόχρονα ανοιχτή και την τηλεόραση δεν ακούω τίποτα..υπάρχει κανένα πρόγραμμα να κατεβάσω το οποίο να μου αυξάνει την ένταση του ήχου? Έχω τσεκάρει και άλλο ίδιο Netbook το οποίο το έχουμε στη δουλειά μου και είναι και σε αυτό πολύ χαμηλός ο ήχος...
Bazinga!!!

Ποιο μοντελο εχεις? Δοκιμασεις να περασεις νεους drivers?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

είναι το PCG-4V1

.http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_Sony_VAIO_M_series/section/Notebooks

Όχι δεν έχω κάνει αναβάθμιση..πάντως χτές εκεί που το έψαχνα δεν ξέρω τι έκανα στις ρυθμίσεις αλλά αλλά μετά ακουγόταν μόνο χρατς χρατς και καθόλου ήχος..τελικά το έφτιαξα αλλά πάλι ακούγεται πολύ σιγά..δηλαδή για να καταλάβεται όταν πατάω την ένταση με το βελάκι στο τέρμα η πράσινη μπάρα που δείχνει την ένταση του ήχου-δεν ξέρω αν με πιάνετε :) - δεν ανεβαίνει μέχρι πάνω αλλά σηκώνεται ελάχιστα..μήπως δεν φταέι το laptop και πρέπει να κάνω καμμιά ρύθμιση?

Bazinga!!!