vickylsls Δημοσιεύτηκε April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2011 Καλησπέρα παιδιά.. έχω ένα sony vaio netbook Και το πρόβλημα είναι οτι ο ήχος ακούγεται πολύ χαμηλά δλδ αν το έχω ανοιχτό και βλέπω ένα video στο Youtube και έχω ταυτόχρονα ανοιχτή και την τηλεόραση δεν ακούω τίποτα..υπάρχει κανένα πρόγραμμα να κατεβάσω το οποίο να μου αυξάνει την ένταση του ήχου? Έχω τσεκάρει και άλλο ίδιο Netbook το οποίο το έχουμε στη δουλειά μου και είναι και σε αυτό πολύ χαμηλός ο ήχος... Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Kλεισε τον ηχο της τηλεορασης. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Ποιο μοντελο εχεις? Δοκιμασεις να περασεις νεους drivers? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. April 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 είναι το PCG-4V1 .http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_Sony_VAIO_M_series/section/Notebooks Όχι δεν έχω κάνει αναβάθμιση..πάντως χτές εκεί που το έψαχνα δεν ξέρω τι έκανα στις ρυθμίσεις αλλά αλλά μετά ακουγόταν μόνο χρατς χρατς και καθόλου ήχος..τελικά το έφτιαξα αλλά πάλι ακούγεται πολύ σιγά..δηλαδή για να καταλάβεται όταν πατάω την ένταση με το βελάκι στο τέρμα η πράσινη μπάρα που δείχνει την ένταση του ήχου-δεν ξέρω αν με πιάνετε :) - δεν ανεβαίνει μέχρι πάνω αλλά σηκώνεται ελάχιστα..μήπως δεν φταέι το laptop και πρέπει να κάνω καμμιά ρύθμιση? Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Πρέπει λογικά να πας να κάνεις ρυθμίσεις στους ήχους στο notebooks σου , για να ακούγεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts