DemetreKre Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 γεια σας παιδιά. θα ήθελα και εγώ τη συμβουλή σας. θέλω ακουστικά (όχι ψείρες) για τρέξιμο κυρίως αλλά και για να τα συνδέω στη tv μου για gaming. σίγουρα ,όπως είπα δεν θέλω ψείρες . δεν μου αρέσουν τα τα πολύ μεγάλα (μην παω για τρέξιμο και με πάρουν με τις πέτρες :P). ταβάνι βάζω τα 50€. σίγουρα θέλω ποιότητα ήχου φυσικά. νομίζω πως ψάχνω σε κάτι τέτοιο (http://www.skroutz.gr/s/1852529/Sony-MDR-ZX600.html) αλλά τα συγκεκριμένα ξεπερνάνε λίγο το badget βρε άσε τα ταβάνια δώσε 10€ παραπάνω και πάρε αυτά που σουυ αρέσουν.... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. σίγουρα σαν πρώτο κριτήριο βάζω τον ήχο και μετά την εμφάνιση. θα ψάξω αυτά που μου είπατε. τα sony που σας έδειξα, βγάζουν καλό ήχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Πλέον έχω αγοράσει από έτους δύο ζευγάρια mp3 player (ακουστικά με ενσωματωμένο player): τα παλαιότερα Sony NWZ-W252 και το νεότερο μοντέλο NWZ-W262 Είναι αδιάβροχα, αντέχουν στον ιδρώτα. Σαφώς και προτιμώ το παλιότερο μοντέλο (αν και λίγο πιο μεγάλο και βαρύ) για δύο σημαντικούς λόγους, πρώτον μένουν σταθερά στα αυτιά (σε αντίθεση με τα νεότερα που βγαίνουν σε μένα τουλάχιστον) και δεύτερον είναι αρκετά δυνατότερος ο ήχος (πολύ καλό για το γυμναστήριο που γίνεται χαμός). Παλιότερα είχα για χρόνια τα iriver t10 τα οποία ήταν φανταστικά! Καταπληκτικός ήχος, πολύ μεγάλη αντοχή. Τα άλλαξα με το NWZ-W262 και μετά ξαναγύρισα απογοητευμένος στα NWZ-W252 για τα οποία δεν μετανιώνω ! (έχουν χαμηλότερη ισχύ από τα Iriver, αλλά είναι πολύ καλά και γλυτώνεις και τα καλώδια). Τα NWZ-W252 τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARS_MOBI Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Τα πουλανε και στο ebay και αμαζον σε παρομοια τιμή.. Αν θα πάρεις τα S6 χρησιμοποια τον κωδικο LIKE_MEE για $10 εκπτωση αν θα πάρεις τα M6 βρες τους στο facebook για 10% εκπτωση ή απο ebay που πουλάνε τα Μ6 πολύ φθηνά Για τα S6 στο periphery βαζω πολη ή νομό; και ποια shipment rates dialegw? Παράθεση "Καλυτερα ανορθόγραφες αλη8ειες παρα καλογραμμενα ψεματα.Η παιδεια δεν ειναι θεμα ορθογραφιας αλλα ανατροφης" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts