Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Nintendo Wii U

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το σημαντικότερο, θα μπορούμε να το κάνουμε softmod? :ninja:

I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase

Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1

Αν και η ιδέα ότι η MS θα ξεπεράσει την Ninty σε πωλήσεις με κάνει να ψοφάω στα γέλια :p

βρε βρε... οταν ειπα κατι παρομοιο για το Vita και το 3DS φιλε μου Γιαννη... τα "πηρες" ομως :O

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

βρε βρε... οταν ειπα κατι παρομοιο για το Vita και το 3DS φιλε μου Γιαννη... τα "πηρες" ομως :O

Ρε χαζέ, γιατί να τα "πάρω" μαζί σου :) ???? Φυσικά και το 3DS θα πουλήσει τα διπλάσια από το PSV, εγώ απλά ήθελα να σου τονίσω το πόσο άσχετες μπορεί να είναι οι πωλήσεις κάποιες φορές με τις προσωπικές μας επιλογές και με τις δυνατότητες αυτού που αγοράζουμε, δεν ήμουν καθόλου ειρωνικός, στις πωλήσεις πάντα μπροστά θα είναι η Ninty !!!! Ομοίως και εδώ, βγάζει πράγματα τα οποία όντως είναι καινοτόμα και την διαφοροποιούν πολύ στο μάτι του αγοραστή, όπως έκανε με την οθόνη αφής στο DS, με το 3D του 3DS, με το motion του Wii ... Προσωπικά ασχολούμαι με παιχνιδομηχανές αρκετά και βλέποντας την φετινή γενιά της Ninty σκέφτομαι πως θα ήμουν χαζός αν δεν αγόραζα και τις δύο κονσόλες τις, εννοείται φυσικά πως περιμένω να δω τα κατάλληλα παιχνίδια όπως θα ήθελα διακαώς να τα δω [Metal Gear Solid 3D] και όπως θα πρεπε για να αξιοποιούν το καινούργιο χειριστήριο του Wii U ... :)

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !