Jump to content

Blackberry Bold Touch 9900

egoeimai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@thief ευχαριστω για την απαντηση..Αφου λυθηκαν οι αποριες μου θα προχωρησω αυριο-μεθαυριο στην αγορα του κινητου..Μια τελευταια ερωτησουλα ομως.Υπαρχει περιπτωση η μπαταρια στο αμεσω μελλον να βγαλει κανενα προβλημα και να αδειαζει ποιο γρηγορα?Δηλαδη επειδη μπορει να το φορτησω για 30-40 λεπτα να το βγαλω το κινητο απ τον φορτηστη και μολις παει να κλεισει απο μπαταρια να το ξαναγεμισω για λιγο και παει λεγοντας.Γιατι πανω κατο αυτο θα γινετε μιας και βρησκομαι στους δρομους λογο δουλειας.

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@thief ευχαριστω για την απαντηση..Αφου λυθηκαν οι αποριες μου θα προχωρησω αυριο-μεθαυριο στην αγορα του κινητου..Μια τελευταια ερωτησουλα ομως.Υπαρχει περιπτωση η μπαταρια στο αμεσω μελλον να βγαλει κανενα προβλημα και να αδειαζει ποιο γρηγορα?Δηλαδη επειδη μπορει να το φορτησω για 30-40 λεπτα να το βγαλω το κινητο απ τον φορτηστη και μολις παει να κλεισει απο μπαταρια να το ξαναγεμισω για λιγο και παει λεγοντας.Γιατι πανω κατο αυτο θα γινετε μιας και βρησκομαι στους δρομους λογο δουλειας.

Θεωρητικα οι νεες μπαταριες δεν εχουν τετοια προβληματα. Αλλα και να εχει μια πτωση αποδοσης 10% πολυ δυσκολα θα το καταλαβεις. Ο, σο καλα ή ασχημα να φερεσαι στις μπαταριες κρατανε περιπου 2 χρονια. Μετα θελουν αλλαγμα αν θελεις να λειτουργουνε βασει αυτων που υποσχεται ο κατασκευαστης

5-7 ωρες κραταει ανετα το κινητο βρε παιδια ..ειπαμε ενταξει..χαχαχα

και για οσους θελουν κατι αλλο http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-J-M1-HIGH-CAPACITY-BATTERY-DECODER-FOR-BLACKBERRY-BOLD-9900-9930-/200693948189?afsrc=1

5-7 ώρες ομιλίας λέμε, έτσι; Όχι αναμονής. Η RIM πάντως δίνει έως 6.30 ώρες στα τεχνικά στοιχεία του κινητού και για χρήση σε 2G.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Εγώ με NTFS μοντέλο μου βγάζει δύο ημέρες με BIS 7 λογαριασμοί & whatsapp, ομιλία, facebook.

Τι είναι το NTFS;

οι εταιρειες δεν παρεμβαίνουν στο λειτουργικο απλα βαζουν ενα λογκο , μπορεις να βαλεις απντειτ απο αλλον παροχο.

Το 9700 το πήρα απο Vodafone χωρίς σύνδεση και έχω αναβαθμίσει το λογισμικό 3 φορές (από os5 τώρα είμα σε os6) ακόμα όμως όταν ανοίγει-κλείνει το τηλέφωνο εμφανίζει το λογότυπο της Vodafone.

Σε σχέση με τη μπαταρία και επειδή ο καθένας μας αλλιώς εννοεί όρους όπως μέτρια ή ελαφριά χρήση κλπ. μπορεί κανείς να πει συγκριτικά με το 9700 και το 9800 τι διαφορά βλέπει. Θα με ενδιέφεραι να το πάρω αλλά με το 9700 είχα 3μιση μέρες με κλειστό το τηλέφωνο απο τις 11μμ έως τις 7πμ ενώ με το 9800 που τώρα χρησιμοποιώ έχω 2μιση μέρες με το τηλέφωνο επίσης κλειστό το βράδυ. Συγκριτικά με αυτούς τους χρόνους πως βλέπετε το 9900; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

και για οσους θελουν κατι αλλο http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-J-M1-HIGH-CAPACITY-BATTERY-DECODER-FOR-BLACKBERRY-BOLD-9900-9930-/200693948189?afsrc=1

Αυτή τη μπαταρία την έχει δοκιμάσει κανείς. Φαίνεται ότι δίνει σχεδόν διπλάσια χωριτικότητα!!!

Edited by costasf

iphone 6 64GB

iPad Air 2

με ενδιαφερει και εμενα αυτη η μπαταρια , αλλα λιγο με ανησυχει η διαδικασια που αντιγραφει τον κωδικο της original μπαταριας , αν αντιγραφει τον κωδικο πως καταλαβαινει το τηλ σε ποιο σημειο ειναι η μπαταρια , αφου το κινητο εχει σαν δεδομενο οτι η μπαταρια ειναι αλλης χωρητικότητας...?

Επισης κατι αλλο που με προβληματιζει ειναι μην γινει καμια ζημια στο τηλ και μετα αντε να βρεις ακρη ...την εχει δοκιμασει κανεις ? εχει δει καποιο προβλημα..?μετα αν ξαναβαλουμε την μαμισια μπαταρια λετε να εχουμε κανενα θεμα?

Αν ειναι οκ η μπαταρια ειναι μια καλη αγορα που καλυπτει ενα τρωτο σημειο του τηλεφωνου.

Απο Αγγλια φορτωνουν και στελνουν αυτοι σωστα ?

πραγματικα εθεσες το θεμα με αυτη την μπαταρια πολυ σωστα.απλα φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο.Απο αγγλια στελνουν ειναι αγγλικο μαγαζι και αρκετα αξιοπιστο παντως κατα τα αλλα.

την ειδα στο σαιτ κρακμπερι ενας τυπος που την αγορασε λεει του βγαζει 2 μερες με αρκετη χρηση,παιδια ειναι made in japan ουτε καν china δεν νομιζω να προκαλεσει βλαβη ,το πραγματικο μεγεθος εγραφαν στο κρακμπερι ειναι στα 1400..παντως εγω μαλλον θα την αγορασω..σιγα τα λεφτα.πατνως υπαρχει και αλλη λυση πιο δυσκολη βεβαια η jm1 μπαταρια στις πρωτες φουρνιες γραφει code lot τις εφτιαχνε η lg και εχουν προβλημα..αμα σας κατσει μια με νεο code ειστε μια χαρα..εγω που αγορασα μια νεα ειναι παλι Lot αλλα της εκανα μια μεγαλη φορτιση που δεν ειχα κανει στην αλλη και ειναι καλυτερα τα πραγματα..επισης τα νεα λογισμικα 7.1.0.263+ OS λενε οτι θα δουμε μεγαλη διαφορα στην μπαταρια..ειδωμεν!

μακαρι να δουμε μεγαλη διαφορα στην μπαταρια με τα καινουργια λογισμικα γιατι απ οτι διαβασα στον net για την μπαταρια που ρωταγα πριν δεν ειδα και πολυ καλα σχολια , δεν ειναι αυτο που υποσχεται και πολλοι λενε ( και ισως να εχουν και δικιο ) οτι δεν ειναι και πολυ γνωστη η εταιρια και μικρου μεγεθους , βεβαια αυτο δεν αποκλειει οτι μπορει να εφτιαξαν κατι καλο οι τυποι απο την χωρα με τους σεισμους .. Επισης αναφερουν οτι μετα απο καποιους κυκλους φορτισεις και αποφορτισεις η μπαταρια δεν συμπεριφερεται με την χωρητικοτητα που αναφερει..Παντως δεν διαβασα και τα καλυτερα για την μπαταρια , και αν δεν διαβασω απο πολλες πηγες καλα λογια δεν βλεπω να την παιρνω , γιατι με μπαταριες στα κινητα δεν ειναι σωστο να παιζουμε , αν γινει ζημια την πατησαμε για τα καλα.

Καλυτερα να παρω μια δευτερη μαμισια και να εχω το κεφαλι μου υσηχο , απο το να ειμαι συνεχεια στην εννοια μην τυχον και μου κανει καμια λαδιά η μπαταρία.

Βρήκα το παρακάτω στο forum του Creckberry :

"With newer BB models the batteries have some type of encoding that is read by the unit itself upon powerup. If the unit doesn't read the encoding you get the battery symbol with a line through it on your screen. Any reputable aftermarket battery maker includes a tray where you put your new aftermarket battery and your original battery in the same tray side by side. The encoding is transferred to your new aftermarket battery so it will work in your BlackBerry. People have had mixed results with batteries from them not working at all even after cloning, having to clone after a soft reboot or having to clone again after a battery pull. The 1500mAh battery I got off of Ebay I only had to clone it once and it has worked even after a battery pull"

Νομίζω δίνει μια καλή εικόνα για την αποκωδικοποίηση της μπαταρίας αλλά και τις δυνατότητες χρήσης άλλων μπαταριών.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Καλημερα, για σας που δεν ειστε ικανοποιημένοι με την αυτονομία της μπαταρίας, έχετε ήδη βάλει την 7.1;; Ακούγεται πως έχει μια σχετική βελτίωση στην αυτονομία...

στο *****berry διαβασα οτι η 7.1 εχει λειτουργια για battery save mode ή κατι σχετικο.ισχυει αυτο?

Καλημερα, για σας που δεν ειστε ικανοποιημένοι με την αυτονομία της μπαταρίας, έχετε ήδη βάλει την 7.1;; Ακούγεται πως έχει μια σχετική βελτίωση στην αυτονομία...

εμενα παντως οσο παει στρωνει η μπαταρια , το εχω περιπου μια εβδομαδα , μαλλον οσο το δουλευεις τους κυκλους της μπαταριας εχει και καλυτερη αποδοση , την 7,1 δεν την εχω βαλει ακομα , αν εχει και βελτιωση οπως λενε πιστευω θα ειμαι καλα , οχι σαν το 9780 , αλλα καπως καλυτερα απο τις αρχικες μερες με το 9900..Το autofocus ενω πιστευω οτι δεν θα ειχα προβλημα που δεν το εχει μιας και δεν βγαζω πολλες φωτογραφιες αυτες τις λιγες μερες που το εχω ηδη εχει αρχισει λιγο να μου λειπει ..θα το ομολογησω οτι μια φορα ανοιξα το 9780 για να βγαλω μια φωτο που με το 9900 ηταν αδυνατο να την βγαλω ( κειμενο σε χαρτι )

οχι σαν το 9780 , αλλα καπως καλυτερα απο τις αρχικες μερες με το 9900..

Για πες συγκριτικά τη σχέση τους. Αυτό έχει σημασία για να καταλάβει κανείς. Ο ίδιος χρήσης, η ίδια χρήση, διαφορετικά τηλέφωνα. Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

εμενα παντως οσο παει στρωνει η μπαταρια , το εχω περιπου μια εβδομαδα , μαλλον οσο το δουλευεις τους κυκλους της μπαταριας εχει και καλυτερη αποδοση , την 7,1 δεν την εχω βαλει ακομα , αν εχει και βελτιωση οπως λενε πιστευω θα ειμαι καλα , οχι σαν το 9780 , αλλα καπως καλυτερα απο τις αρχικες μερες με το 9900..Το autofocus ενω πιστευω οτι δεν θα ειχα προβλημα που δεν το εχει μιας και δεν βγαζω πολλες φωτογραφιες αυτες τις λιγες μερες που το εχω ηδη εχει αρχισει λιγο να μου λειπει ..θα το ομολογησω οτι μια φορα ανοιξα το 9780 για να βγαλω μια φωτο που με το 9900 ηταν αδυνατο να την βγαλω ( κειμενο σε χαρτι )

Θα συμφωνησω απόλυτα! Και εμένα μου λείπει το autofocus!! Ενω η αναλυση ειναι ικανοποιητικη, ειναι αδυνατη η φωτογραφιση κειμενου και αλλων λεπτομερειων. Κριμα που δεν το εχουν ενσωματωσει στο 9900 ενω σε ολα τα υπολοιπα το εχουν. Δεν το καταλαβαινω, ειλικρινα

Το έχω και εγώ από το απογευμα. Είναι στη μπρίζα και φορτίζει. Ελπίζω να μην το μετανοιώσω. Το 9800 μπορεί να είναι κακομούτσουνο αλλά είναι "σκυλί του πολέμου". Ελπίζω να αξίζει η μετάβαση!

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Για πες συγκριτικά τη σχέση τους. Αυτό έχει σημασία για να καταλάβει κανείς. Ο ίδιος χρήσης, η ίδια χρήση, διαφορετικά τηλέφωνα. Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον.

Costasf , με την ιδια ακριβως χρηση μπορω να πω ισως και οτι με το 9780 εκανα και περισσοτερη χρηση ( ποιο πολλα email , τωρα λογο κρισης και αναδουλειων εχουν μειωθει τα μαιλ ) το 9780 μου εβγαζα μια χαρα 2 μερουλες , μπορει να εβγαζε και 2μιση απλα λογο φοβου μην μεινω απο μπαταρια την 3 μερα το βραδυ μεταξυ 2ης ξημερωματα 3ης το φορτιζα , τωρα με το 9900 βγαζω σχεδον μια μερα 9 πρωι με 10 ή 11 βραδυ και το βαζω για φορτιση με την μπαταρια να ειναι ενα τσικ πριν γινει κιτρινη.Οι κλησεις μου επειδη το εψαξα για αλλο λογο ειναι πανω κατω οι ιδιες μεσα στην ημερα , το chat ( whatsapp και BBM ) σχεδον η ιδια χρηση και με τα 2 τηλεφωνα , απλα εχω μια αιθηση ( δεν ξερω μπορει να ειναι και η ιδεα μου ) οτι ενω οταν ειναι σε stanby mode το τηλεφωνο και δεν το πειραζεις σκαλιζεις η μπαταρια τρωγεται με σταθερο ρυθμο αν αρχιζεις και το σκαλιζεις δηλαδη λιγο web λιγο να μπεις στο appworld και να χαζεψεις την κατεβαζει την μπαταρια σαν να στιβεις σφουγγαρι..Να σημειωσω οτι και στα 2 τηλεφωνα ημουν με 2G .Απο την αλλη το 9780 μου εδινε μια αισθηση οτι ειτε το σκαλιζεις ειτε το εχεις παρατημενο σε ενα γραφειο η στην τσεπη σου η μπαταρια του τρωγότανε με ποιο σταθερο ρυθμο.

Πιστευω οτι αυτη η αισθηση οτι στιβει την μπαταρια σε κανει να μην θες να σκαλισεις οσο θες το κινητο σου , δηλαδη σε περιπτωσεις αναμονης που συνηθως εβγαζα το BB και χαζευα καμια σελιδα η κοιταγα κανενα βιντεακι που εχω αποθηκευμενο με το 9900 νιωθω να προσπαθω να αποφυγω να το κανω για τον φοβο οτι θα με αφησει απο μπαταρια πολυ πιο συντομα απο οτι εχω υπολογισει.

Νομιζω οτι αυτο χαθηκε απο τους κατοχους των 9700 και 9780 που πηγαν στο 9900 , η ξενοιασιά της μπαταριας και οτι ξεχναγες να το φορτισεις που λεει ο λογος...

προσωπικα εχω παιξει και με το 9900 και το 9790.τελικα γυρισα στο 9700.μονο με 9900 not for sale unit ειχα σχετικα καλα αποτελεσματα με το 9900 και το εχω επιβεβαιωσει και με αλλο χρηστη 9900 nfs.

Προσωπικά επειδή το πρώτο μου blackberry είναι το 9900 δεν με απασχόλησε καθόλου η μπαταρία. Και μια μέρα και κάτι να κρατήσει και μία μέρα μόνο είναι τόσο ωραία και γρήγορη συσκευή που ξεχνας ολα τ' άλλα. Και στο N8 καθε βραδυ φόρτιση είχα. Είμαι της αποψης την συσκευή θα την χαρείς όπως είναι. Ουτε ρυθμίσεις όυτε τίποτα για να κερδίσεις κάποιες ώρες στην μπαταρία

Πρώτη μέρα και από τις 7πμ έως τώρα 10μμ η μπαταρία είναι στο 40% με αρκετή χρήση όπως μία συνηθισμένη μέρα με το 9800 και επιπλέον την εγκατάσταση περί των 10 εφαρμογών από το app world που είχα και στο 9800 αλλά και εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων για το bbm και το appworld. Νομίζω ότι με μερικές φορτίσεις η μπαταρία θα βγάζει 2 μέρες

iphone 6 64GB

iPad Air 2

Πρώτη μέρα και από τις 7πμ έως τώρα 10μμ η μπαταρία είναι στο 40% με αρκετή χρήση όπως μία συνηθισμένη μέρα με το 9800 και επιπλέον την εγκατάσταση περί των 10 εφαρμογών από το app world που είχα και στο 9800 αλλά και εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων για το bbm και το appworld. Νομίζω ότι με μερικές φορτίσεις η μπαταρία θα βγάζει 2 μέρες

Μου φαινεται πολυ παραξενο! Οταν λες αρκετη χρηση τι εννοεις? ο ειχες και σε 3G mode ή μονο σε 2G?

Μακαρι βεβαια να ειναι τοσο καλα οπως περιγραφεις.

Εγω σε 3G/2G mode, με 35 λεπτα ομιλιας, 3 applications να "τρεχουν" στο background (εκτος των messenger κτλ), 25 emails, και περιπου 10 λεπτα internet/ facebook, απο τις 07:00 μεχρι τις 20:00 εχω περιπου 20% μπαταρια......

ΥΓ : χωρις wifi και bluetooth.....