Jump to content

Σύνδεση TV HD Ready με HDMI πρόβλημα!

amanitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

χθες αγόρασα ένα σταθερό υπολογιστή. Είχα το σκεπτικό να βάλω μια απλή κάρτα γραφικών με έξοδο HDMI για να την συνδέσω στην τηλεόραση μου να τον χρησιμοποιώ έτσι. Όλα οκ, αλλά η εικόνα στην τηλεόραση μου κόβεται. Συγκεκριμένα κόβει το πάνω μέρος και το κάτω. Η εικόνα δηλαδή είναι πιο μεγάλη από τις διαστάσεις. δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω δεδομένου ότι δεν γίνεται να αλλάξω τηλεόραση και κάρτα γραφικών; Η κάρτα γραφικών είναι ΑΤΙ ... κάτι 512MB.

Σας παρακαλώ την βοήθεια σας.

Ευχαριστώ :)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Θα βαλεις στην τηλεοραση σου την επιλογη "αυτοματη ευρεια" μην αφησεις τα 16:9 ή οτι εχει η τηλεοραση απο μονη της.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Θα βαλεις στην τηλεοραση σου την επιλογη "αυτοματη ευρεια" μην αφησεις τα 16:9 ή οτι εχει η τηλεοραση απο μονη της.

δεν με αφήνει. μόνο αν επιλέξω 4:3 ή 16:9

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εμενα στην LG μου βγαζει 4:3,16:9,ζουμ και αυτοματη.

Μπες απο το quick menu με το κουμπακι, πηγαινε στην οθονη και πατα πανω ή κατω για να περνας τις επιλογες.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Εμενα στην LG μου βγαζει 4:3,16:9,ζουμ και αυτοματη.

Μπες απο το quick menu με το κουμπακι, πηγαινε στην οθονη και πατα πανω ή κατω για να περνας τις επιλογες.

αυτές τις επιλογές τις έχει στην τηλεόραση. όταν όμως βάζω σαν είσοδο το HDMI τότε μου βγάζει μόνο τις επιλογές 16:9 και 4:3.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Προφανώς θέλει σετάρισμα μέσα από τους drivers της κάρτας γραφικών.

Έτσι έχω σετάρει και δείχνει τέλεια μια ati 4650 με την 32άρα sony στο σαλόνι μέσω HDMI.

Βάλε τους τελευταίους catalyst για την κάρτα σου και ψάξε τις ρυθμίσεις από εκεί.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max