amanitis Δημοσιεύτηκε April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2011 Καλησπέρα, χθες αγόρασα ένα σταθερό υπολογιστή. Είχα το σκεπτικό να βάλω μια απλή κάρτα γραφικών με έξοδο HDMI για να την συνδέσω στην τηλεόραση μου να τον χρησιμοποιώ έτσι. Όλα οκ, αλλά η εικόνα στην τηλεόραση μου κόβεται. Συγκεκριμένα κόβει το πάνω μέρος και το κάτω. Η εικόνα δηλαδή είναι πιο μεγάλη από τις διαστάσεις. δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω δεδομένου ότι δεν γίνεται να αλλάξω τηλεόραση και κάρτα γραφικών; Η κάρτα γραφικών είναι ΑΤΙ ... κάτι 512MB. Σας παρακαλώ την βοήθεια σας. Ευχαριστώ :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Θα βαλεις στην τηλεοραση σου την επιλογη "αυτοματη ευρεια" μην αφησεις τα 16:9 ή οτι εχει η τηλεοραση απο μονη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Θα βαλεις στην τηλεοραση σου την επιλογη "αυτοματη ευρεια" μην αφησεις τα 16:9 ή οτι εχει η τηλεοραση απο μονη της. δεν με αφήνει. μόνο αν επιλέξω 4:3 ή 16:9 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 δεν με αφήνει. μόνο αν επιλέξω 4:3 ή 16:9 Tι τηλεοραση ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 LG LCD 32'' τι μοντέλο τώρα ακριβώς θα σε γελάσω. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Εμενα στην LG μου βγαζει 4:3,16:9,ζουμ και αυτοματη. Μπες απο το quick menu με το κουμπακι, πηγαινε στην οθονη και πατα πανω ή κατω για να περνας τις επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Εμενα στην LG μου βγαζει 4:3,16:9,ζουμ και αυτοματη. Μπες απο το quick menu με το κουμπακι, πηγαινε στην οθονη και πατα πανω ή κατω για να περνας τις επιλογες. αυτές τις επιλογές τις έχει στην τηλεόραση. όταν όμως βάζω σαν είσοδο το HDMI τότε μου βγάζει μόνο τις επιλογές 16:9 και 4:3. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rest in peace Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ψάξε αν υπάρχει επιλογή 'μονο σκανάρισμα' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή... θα σκάσω! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Προφανώς θέλει σετάρισμα μέσα από τους drivers της κάρτας γραφικών. Έτσι έχω σετάρει και δείχνει τέλεια μια ati 4650 με την 32άρα sony στο σαλόνι μέσω HDMI. Βάλε τους τελευταίους catalyst για την κάρτα σου και ψάξε τις ρυθμίσεις από εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts