kostashark Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 δν υπαρχη κανενα σχετικο βιντεο στο youtube που να δειχνει πως το κανει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. July 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Με τα λινκ ολα οκ τωρα. Βιντεο δεν εχω βρει... Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Σε Χ8 μεχρι στιγμης δουλευει σταθερα στα 691 mhz. Ποιο πανω κολαει. Φοραω floyo 2.2.9 Sent from my A101B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) με gingerdx στα 710 mhz χωρις κολληματα..το τσιτοσα στα 78..κατι αλλα κολλουσε πολυ και αναγκαστικα το αλλαξα με το backup.. Edited September 7, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 παιδια εχω μια απορια. . . . . το φακελο που περνω '' x8oc.ko '' τον ριχνω χυμα μεσα στην sd;;;;;; και ενα τελευταιο πιος ειναι ο root manager;;;; γινετε και με αλλον σαν τον astro;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 παιδια εχω μια απορια. . . . . το φακελο που περνω '' x8oc.ko '' τον ριχνω χυμα μεσα στην sd;;;;;; και ενα τελευταιο πιος ειναι ο root manager;;;; γινετε και με αλλον σαν τον astro;;;;; τον αποσυμπιεζεις στο πς και παιρνεις το αρχειακι αυτο(x8oc.ko) και το περνας χυμα στην sd..επειτα κατεβαζεις τον ρουτ μανατζερ(μαρκετ επι πληρωμη),το ανοιγεις,βρισκεις το αρχειακι αυτο,το κανεις αντιγραφη και επικολληση εκει που λενε οι οδηγιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 τον αποσυμπιεζεις στο πς και παιρνεις το αρχειακι αυτο(x8oc.ko) και το περνας χυμα στην sd..επειτα κατεβαζεις τον ρουτ μανατζερ(μαρκετ επι πληρωμη),το ανοιγεις,βρισκεις το αρχειακι αυτο,το κανεις αντιγραφη και επικολληση εκει που λενε οι οδηγιες.. πρεπει να εχω υποχρεωτικα αυτον? εγω επι πληρωμη εφαρμογες δν μπορω να κατεβασω..... δν διαθετω πιστωτικη λογο ηλικιας...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 παιδια εχω μια απορια. . . . . το φακελο που περνω '' x8oc.ko '' τον ριχνω χυμα μεσα στην sd;;;;;; και ενα τελευταιο πιος ειναι ο root manager;;;; γινετε και με αλλον σαν τον astro;;;;; Ναι, βαλτο όπου θες. Βρήκα εδώ μία free έκδοση του root explorer. Στη μέση της σελίδας πάτα εκεί που λέει «Click here to download to PC or Smartphone », περίμενε 45 sec και κατέβασέ το. Ο astro δεν ξέρω αν έχει υποστήριξει για root. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ναι, βαλτο όπου θες. Βρήκα εδώ μία free έκδοση του root explorer. Στη μέση της σελίδας πάτα εκεί που λέει «Click here to download to PC or Smartphone », περίμενε 45 sec και κατέβασέ το. Ο astro δεν ξέρω αν έχει υποστήριξει για root. θα κανω εγκατασταση τον root explorer που ειχα για το xrecovery τν εχω νομιζω στο pc.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Υπάρχουν και άλλοι file managers που υποστηρίζουν root access. Δες τον ES Explorer, Ghost commander, Yaffs Explorer. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 αντε παιδια εφτασε η μεγαλη ωρα. . . . τα εκανα ολα το μονο που μου μενει τωρα ειναι το προγραμμα και διαλεγω τις ρυθμησεις. . . αντε να δουμε. . . . αμα δν πετυχε απο που θα το καταλαβω. . . . ;;;;;;;;;;;; και μπορει καπιος να μου πει τις καλυτερες ρυθμησεις για τον επεξεργαστη...;;;;; :D:D:D:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 αντε παιδια εφτασε η μεγαλη ωρα. . . . τα εκανα ολα το μονο που μου μενει τωρα ειναι το προγραμμα και διαλεγω τις ρυθμησεις. . . αντε να δουμε. . . . αμα δν πετυχε απο που θα το καταλαβω. . . . ;;;;;;;;;;;; και μπορει καπιος να μου πει τις καλυτερες ρυθμησεις για τον επεξεργαστη...;;;;; :D:D:D:D:D:D:D:D αν δεν πετυχε θα ειναι η μπαρα του max στο τερμα την(600 mhz).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 (edited) αν δεν πετυχε θα ειναι η μπαρα του max στο τερμα την(600 mhz).. το εκανα. . . . . το εβαλα στα 768 και μου ειναι απολυτος σταθερο. . . . .!!!!! μια ερτ. . . . πρεπει να αλλαξω και το mnm???? EDIT: μπορει καπιος να με βοηθησει.....ενω βαζω κανονικα τον επεξεργαστη στα 768 και δν εχω καμενα απολυτος προβλημα υοτε απο κολιματα και απο επανεκινηση.....οταν εγω το κλεινω η το κανω επανεκινη.....και μπαινω στο προγραμμα μου κεει οτι ειναι στα 691 ενω η μπαρα απο κατω ειναι στα 768 γιατι μου το κανει αυτο;;;; πρεπει να κανω καμια ρυθμηση απο κατω που εχει για να μενει παντα σταθερα εκει;;;;; Edited September 10, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 το εκανα. . . . . το εβαλα στα 768 και μου ειναι απολυτος σταθερο. . . . .!!!!! μια ερτ. . . . πρεπει να αλλαξω και το mnm???? EDIT: μπορει καπιος να με βοηθησει.....ενω βαζω κανονικα τον επεξεργαστη στα 768 και δν εχω καμενα απολυτος προβλημα υοτε απο κολιματα και απο επανεκινηση.....οταν εγω το κλεινω η το κανω επανεκινη.....και μπαινω στο προγραμμα μου κεει οτι ειναι στα 691 ενω η μπαρα απο κατω ειναι στα 768 γιατι μου το κανει αυτο;;;; πρεπει να κανω καμια ρυθμηση απο κατω που εχει για να μενει παντα σταθερα εκει;;;;; μου το εκανε μια φορα αυτο μετα απο ενα reboot..δεν μου το ξανακανε..δεν ξερω αν ειναι καποιο προβλημα αλλα δεν νομιζω...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 μου το εκανε μια φορα αυτο μετα απο ενα reboot..δεν μου το ξανακανε..δεν ξερω αν ειναι καποιο προβλημα αλλα δεν νομιζω...:cool: καμια ιδεα για να μν μου το ξανακανει....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 καμια ιδεα για να μν μου το ξανακανει....? δεν ξερω κατι..αν ξερει καποιο αλλο παιδι ας πει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 καμια ιδεα για να μν μου το ξανακανει....? Υποθέτω χρησιμοποιείς το setCPU έτσι; Εφόσον έχεις gingerdx 2.3.5 μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της cpu από τα cynogenmod settings > Performance > CPU Settings > tick στο Overclock και μετά διαλέγεις max/min cpu frequency. Μπορείς να επιλέξεις και το Set on boot για να μείνει στην επανεκκινηση αλλά μεγάλη προσοχή γιατί αν δε σηκώνει τα Mhz που του ορισες μπορεί να πέσει σε bootloop. Αν τα κάνεις αυτά δε χρειάζεσαι άλλο εξωτερικό πρόγραμμα. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Υποθέτω χρησιμοποιείς το setCPU έτσι; Εφόσον έχεις gingerdx 2.3.5 μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της cpu από τα cynogenmod settings > Performance > CPU Settings > tick στο Overclock και μετά διαλέγεις max/min cpu frequency. Μπορείς να επιλέξεις και το Set on boot για να μείνει στην επανεκκινηση αλλά μεγάλη προσοχή γιατί αν δε σηκώνει τα Mhz που του ορισες μπορεί να πέσει σε bootloop. Αν τα κάνεις αυτά δε χρειάζεσαι άλλο εξωτερικό πρόγραμμα. τα ιδια και παλλι. . . . .και ακομα και set on boot να το βαλω δν μενει το ιδιο παει στα 691. . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Έχεις βάλει σίγουρα στο /system/etc/hw_config.sh τη γραμμή insmod /system/lib/modules/x8oc.ko Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 κατι ασχετο .. ποιο θεμα εχεις στις ScreenShot; μου αρεσει πολύ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. September 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) Δεν θυμαμε φιλε μου...απο μια πολυ παλια ρομ, αν την βρω θα σου στειλω πμ Υ.Γ εχεις ΠΜ :D :D :D Edited September 30, 2011 by iliadelo Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) Τα εκανα ολα κατα γραμμα αλλα μου εχει εως 600 τι εκανα λαθος? Edited October 20, 2011 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Τα εκανα ολα κατα γραμμα αλλα μου εχει εως 600 τι εκανα λαθος? Μπορείς να παραθέσεις τα περιεχόμενα του hw_config.sh; Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Σε στοκ ρομ σε x10 mini γίνεται? Edit: Ναι γίνεται :p Edited December 28, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acol Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 το root manager τι είναι ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts