EWS Δημοσιεύτηκε March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2004 Μια ερωτηση να κανω? Εχω ενα centrino laptop και εχω βαλει μια wlan καρτα στο desktop υπολογιστη μου. Μπορω να εχω ιντερνετ στο laptop απο το desktop? Δηλαδη αν συνδεθω στο νετ απο το desktop μπορω να εχω ασυρματο ιντερνετ στο laptop? Το δεσκτοπ δεν εχει access point αλλα απλη καρτα 54g. αν ναι πως θα το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 1. Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το Internet Connection Sharing στον desktop υπολογιστή, έτσι ώστε να μοιράζεται η PSTN στην Wireless κάρτα του desktop υπολογιστή σου. Αφού το ενεργοποιήσεις, η ασύρματη κάρτα σου θα πάρει το IP 192.168.0.1 2. Θα πρέπει να βάλεις τις δύο κάρτες να συνδεθούν σε AdHoc mode. Αν δεν γίνεται αυτό, θα πρέπει να αλλάξεις αυτή του desktop σε κάρτα Access Point. 3. Στο laptop, στις ρυθμίσεις TCP/IP της ασύρματης κάρτας σου, θα πρέπει να βάλεις Default Gateway και DNS το 192.168.0.1 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. March 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Φιλε εισουνα κατατοπιστικοτατος. Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. April 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 lock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom ( 1 Απρ. 2004 , 00:01) 2. Θα πρέπει να βάλεις τις δύο κάρτες να συνδεθούν σε AdHoc mode. Αν δεν γίνεται αυτό, θα πρέπει να αλλάξεις αυτή του desktop σε κάρτα Access Point. Sigmacom, εκτός από την κάρτα της ASUS που μπαίνει μόνο σε Mobo της ASUS, όλες οι άλλες δεν παίζουν σαν ΑΡ σε windows αλλά μόνο σε adhoc mode :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Πως μπορεί να γίνει αυτό όταν θέλουμε να μοιράσουμε dsl σύνδεση? Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. April 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Απ οτι ξερω υπαρχει ειδικη συσκευη που συνδεεται στην γραμμη dsl και παρεχει απο μονη της access σε οποιοδηποτε υπολογιστη ειναι κοντα και μπορει να συνδεθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iceman (23 Απρ. 2004 , 14:55) Πως μπορεί να γίνει αυτό όταν θέλουμε να μοιράσουμε dsl σύνδεση? Με 2 τρόπους. 1) Συνδέεις το PC σου με την dsl, και ενεργοπιείς το Internet Connection Sharing (ICS) 2) Εάν το modem σου είναι και router τότε βάζεις ένα απλό ΑΡ, εάν δεν είναι και router αλλά απλό Modem που βγάζει όμως ethernet, τότε συνδέεις έναν wireless router (AP & router μαζί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Papashark (24 Απρ. 2004 , 11:37) Με 2 τρόπους. 1) Συνδέεις το PC σου με την dsl, και ενεργοπιείς το Internet Connection Sharing (ICS) 2) Εάν το modem σου είναι και router τότε βάζεις ένα απλό ΑΡ Δηλαδή με το jetspeed 500i ακολουθώ την πρώτη λύση; Αν ναι τι προτείνετε για AP; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts