kostassl45i Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Συμφωνώ απόλυτα με την Γεωργία και κατανοώ πλήρως το σκεπτικό του gkr41 απλά θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση/διευκρίνηση: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgia00 (13 Μάι. 2004 , 16:56) Σίγουρα λοιπόν δεν μπορέι να συγκρηθεί με κανένα συγκρότημα/τραγουδιστή που εβγαλέ κάποια τραγούδια και μετά εξαφανίστηκε.. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (13 Μάι. 2004 , 17:07) Όταν η ελληνική ροκ παραπαίει, αυτός γεμίζει ακόμα τα γήπεδα.. Και τελικά αυτό είναι που μένει... Η αλήθεια είναι ότι πολλά ροκ συγκροτηματάκια ξεκίνησαν κάνοντας μια μεγάλη επιτυχία κι έπειτα εξαφανίστηκαν. Καλύτερα να μην αναφέρω ονόματα. Ωστόσο, τα συγκροτήματα που ακούστηκαν πιο πάνω (Διάφανα Κρίνα, Τρύπες) δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία όχι μόνο λόγω μεγάλης διάρκειας ύπαρξης (οι τρύπες βγάζαν 15 χρόνια δίσκους) αλλά και λόγω απήχησης στο ροκ κοινό που δεν είχε τα χαρακτηριστικά μιας μόδας αλλά ήταν συνεχής η αφοσίωση του κόσμου που τους άκουγε και γέμιζε τα γήπεδα. Περιττό βέβαια να αναφέρω ότι τέτοια συγκροτήματα ουδέποτε νόθευσαν την τέχνη τους βγάζοντας κάτι πιο χλιαρό ή συμμετέχοντας σε κάποια επιχορηγούμενη εκδήλωση ;) :whistle: Κατά τα άλλα ελπίζω ότι μπορεί κι από το Βασίλη να ακούσουμε κάτι νέο κι αξιόλογο όπως τον σχετικά πρόσφατο δίσκο του με το Θάνο Μικρούτσικο, "Θάλασσα στη σκάλα" :cool: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 "Κι ευχαριστώ όλους τους φίλους μου που ήρθαν απόψε να γιορτάσουμε τα 30 μου χρόνια που αρχίζουν από τώρα." Όσο εμείς τρελαινόμαστε σε κάθε live και ανατριχιάζουμε σε κάθε μπαλάντα εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να ακούτε Τρύπες, Διάφανα Κρίνα και άλλους μη πουλημένους. Καλό σας απόγευμα και τα ξαναλέμε σε κάποιο live, πολλά πολλά πολλά χρόνια αργότερα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Μάι. 2004 , 16:20) Jog άκουσε κι αυτά τα κομμάτια: Διάφανα Κρίνα - Κάτι σαράβαλες καρδιές - Βάλτε να πιούμε.mp3 (ίσως το κορυφαίο κομμάτι τους) Διάφανα Κρίνα - Κάτι σαράβαλες καρδιές - Κυριακή των Βαΐων.mp3 :cool: και τέλος ένα που με πονάει πάρα πολύ, ειδικά αυτές τις μέρες: Διάφανα Κρίνα - Είναι που όλα ήρθαν αργά - Αν το βρεις.mp3 :( :( Τα πρώτα 2 τα έχω... ;) Γενικά τα Διάφανα Κρίνα έχουν ξεχωρίσει με τον στίχο τους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Ξεθάβω αυτό το Θρεντ κ συμπληρώνω Πίσσα και Πούπουλα-Ξυπνάντε Πεθαίνω Πίσσα και Πούπουλα-Δύο Δευτερόλεπτα Πίσσα και Πούπουλα-Κοινές Καταστάσεις Μωρά στη φωτιά-Third uncle Μωρά στη φωτιά-Εμβατήριο Πένθιμο και Κατακόρυφο Μωρά στη Φωτιά-Το Παιχνίδι Στρογγυλό Κίτρινο-Ένα ταξίδι Χάσμα-Συνταγές Χάσμα-Ό,τι αγαπώ είναι για λίγο Φόβοι του Πρίγκηπα-Δεν Θα κρφτώ Φόβοι του Πρίγκηπα-Χωμάτινη κούκλα Φόβοι του Πρίγκηπα-Φόβοι του πρίγκπα Φόβοι του Πρίγκηπα-Πριν γεράσω θα ζήσω Φόβοι του Πρίγκηπα-Άφησε με να ζητώ Φόβοι του Πρίγκηπα-Σαν να γδέρνω σε δέντρο Μάυρη Μαγιονέζα-Η εντροπία σου Μαύρη Μαγιονέζα-Μέντορες Μαύρη Μαγιονέζα-Τα σπασμένα δεκανίκια Υπόγεια Τροχιά-Μάτια Παιδικά Panx Romana(punk rock)-Καληνύχτα Χιονάνθρωποι Panx Romana-Κράτος Κλειστον Panx Romana-Σπάσε την γραμμη Έρεβος-Το Πάρτυ Homo Sapiens-Η βιτρίνα της αγάπης(νομίζω μετά έγιναν Σταγόνες Καπνού) Διάφανα Κρίνα(ο τελευταίος δίσκος δίνει ρέστα) Τρύπες-στον Παράδεισο Τρύπες-Ερωτευμένοι Σχιζοφρενείς (κ φυσικά τον δίσκο μέσα στην νύχτα των άλλων,κεφάλι γεμάτο χρυσάφι,τον ομώνυμο δίσκο,πάρτυ στον 13ο όροφο,9 πληρωμένα τραγούδια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Εγω μονο και μονο επειδη συγκινηθηκα βλεποντας το thread να πω κι εγω οτι παλια οταν ακομα υπηρχε ο ατλαντις ακουγα αυτη τη μουσικη.Απο μαυρη μαγιονεζα,ενδελεχεια,1550,οναρ(αν και δεν ειναι καθαρο ροκ),τρυπες,τεσσερις εποχες,διαφανα κρινα(αν και τους θεωρουσα λιγο υπερβολικους)Την μερα που εκλεισε ο ατλαντις ακουγα και μαλιστα το βραδυ θυμαμαι ακομα τον εκφωνητη να λεει οτι σε λιγο δεν θα μας ακουτε πια και τετοια,κι οταν πια σταματησε να πιανει τελειως με πηρε απο κατω :cry: .Ε ετσι το γυρισα σε αλλο ειδος ακουω βεβαια και ροκ αλλα τα κλασσικα κι οχι αυτα που σε πολλους ακουγονται γελοια(πχ.μαυρη μαγιονεζα)Τι μου θυμισατε τωρα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterakis Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 egoapo elliniko rock sas protino: 1)XILINA SPATHIA-O VASILIAS TIS SKONIS 2)YPOGIA REYMATA-M' ARESEI NA MIN LEO POLLA 3)YDROGONO-ZO SE MIA POLI 4)4EPOXES-PISO APO TIN PORTA 5)ONEIROPAGIDA-OI KALITERES MERES 6)SAN TI GI-AN TYXON 7)IXNH TOY ANEMOU-6H IOUNH 8)ARXANTROPOI-METALLAXH 9)EREVOS-TO SPITI ME TA PARAXENA 10)OI FOVOI TOU PRIGGIPA-PRIN GERASO THA ZISO 11)TA RODA TIS ERIMOU-TV HROES 12)PANX ROMANA-TO GRAMMA 13)ENOXO LA-ME DUO TSOUBALIA OURANO 14)KAPNOS-NTOKIMANTER STON ADH 15)DRAPETES-TO ASIMI POU STAZEI 16)ADHS-I IKONA TOY SPILAIOU afta ta kommatia einai oti kalitero exei na dosei i elliniki rock mousiki!!!! Παράθεση ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!!! ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΤΟ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lefterakis (10 Σεπ. 2004 , 14:32) egoapo elliniko rock sas protino: 1)XILINA SPATHIA-O VASILIAS TIS SKONIS 2)YPOGIA REYMATA-M' ARESEI NA MIN LEO POLLA 3)YDROGONO-ZO SE MIA POLI 4)4EPOXES-PISO APO TIN PORTA 5)ONEIROPAGIDA-OI KALITERES MERES 6)SAN TI GI-AN TYXON 7)IXNH TOY ANEMOU-6H IOUNH 8)ARXANTROPOI-METALLAXH 9)EREVOS-TO SPITI ME TA PARAXENA 10)OI FOVOI TOU PRIGGIPA-PRIN GERASO THA ZISO 11)TA RODA TIS ERIMOU-TV HROES 12)PANX ROMANA-TO GRAMMA 13)ENOXO LA-ME DUO TSOUBALIA OURANO 14)KAPNOS-NTOKIMANTER STON ADH 15)DRAPETES-TO ASIMI POU STAZEI 16)ADHS-I IKONA TOY SPILAIOU afta ta kommatia einai oti kalitero exei na dosei i elliniki rock mousiki!!!! Πολύ καλές επιλογές,αλλά δυστυχώς πολλά γκρουπάκια με πολλές φιλοδοξίες κ με ταλέντο δεν τα κατάφεραν και πολύ καλά. Τα περισσότερα έναν δίσκο βγάλαν και σταμάτησαν :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 jog ξέχασες να αναφέρεις 2 από τα 5 καλύτερα τραγούδια των Τρυπών IMHO. Το Καινούρια Ζάλη και το Δεν χωράς πουθενά Aν τα ανέφερες και δεν τα πρόσεξα, ζητώ συγγνώμη. :o Edit: Δες και Ξύλινα Σπαθιά - Φωτιά στο λιμάνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (10 Σεπ. 2004 , 15:55) jog ξέχασες να αναφέρεις 2 από τα 5 καλύτερα τραγούδια των Τρυπών IMHO. Το Καινούρια Ζάλη και το Δεν χωράς πουθενά Aν τα ανέφερες και δεν τα πρόσεξα, ζητώ συγγνώμη. :o Edit: Δες και Ξύλινα Σπαθιά - Φωτιά στο λιμάνι Ρε σύ είπα ότι όλα από Τρύπες είναι must!(είπα όλα τα άλμπουμ) Ειδικά το καινούργια Ζάλη είναι ύμνος :) Το Δε χωράς πουθενά το πιο εμπορικό τους και πάντα σταθερή αξία Γενικά τα ξύλινα σπαθιά δεν μου αρέσουν γι αυτό δε πρότεινα τπτ(με εξαίρεση 5 τραγούδια:Ο βασιλιάς της σκόνης,Αδρεναλίνη,Λιωμένο Παγωτό,Φωτιά στο Λιμάνι,Τρένο-Φάντασμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (10 Σεπ. 2004 , 15:55) Δες και Ξύλινα Σπαθιά - Φωτιά στο λιμάνι Όλα τα λεφτά! :up: Μάλλον το καλύτερό τους κομμάτι. jog, απο Ξύλινα Σπαθιά δοκίμασε και το Ατλαντίς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (10 Σεπ. 2004 , 19:23) Όλα τα λεφτά! :up: Μάλλον το καλύτερό τους κομμάτι. jog, απο Ξύλινα Σπαθιά δοκίμασε και το Ατλαντίς το έχω ακούσει κ το ξέχασα. Μπρός στα μάτια μου περνάνε,φωσφωρίχζουνε και πάνε Το έχω το κομμάτι! Πώς το ξέχασα! :mad: :p EDIT:ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Έπίσης ένα πολύ καλό κομματάκι Πράσειν Άλογα-Βασίσου Πάνω σου :) EDIT Μοντάζ-Τί κόσμος είναι αυτός(ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ) Μοντάζ-Δεν είσαι εδώ Μοντάζ-Παράξενη νύχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (10 Σεπ. 2004 , 19:23) Όλα τα λεφτά! :up: Μάλλον το καλύτερό τους κομμάτι. jog, απο Ξύλινα Σπαθιά δοκίμασε και το Ατλαντίς Eμενα απο σπαθια το αγαπημενο μου ηταν παντα το 'Στο βραχο'Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (10 Σεπ. 2004 , 19:59) Έπίσης ένα πολύ καλό κομματάκι Πράσεινα Άλογα-Βασίσου Πάνω σου :) EDIT Μοντάζ-Τί κόσμος είναι αυτός(ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ) Μοντάζ-Δεν είσαι εδώ Μοντάζ-Παράξενη νύχτα Πράσσειν Άλογα λέγονται ρε! :p Επίσης Ξεσσαλονίκη, πάλι από Ξύλινα Σπαθιά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (10 Σεπ. 2004 , 20:26) Πράσσειν Άλογα λέγονται ρε! :p Επίσης Ξεσσαλονίκη, πάλι από Ξύλινα Σπαθιά Ουπς μου ξέφυγε! Τον δίσκο Ξεσσαλονίκη τον έχω ένα τραγούδι που λέει πατας 230 γκαζώνεις και κάτι τέτοια μήπως ξέρετε τίτλο(από τον δίσκο Ξεσσαλονίκη)τον είχα πάρει από δίφωνο νομίζω η μετρό :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (10 Σεπ. 2004 , 20:29) Ουπς μου ξέφυγε! Τον δίσκο Ξεσσαλονίκη τον έχω ένα τραγούδι που λέει πατας 230 γκαζώνεις και κάτι τέτοια μήπως ξέρετε τίτλο(από τον δίσκο Ξεσσαλονίκη)τον είχα πάρει από δίφωνο νομίζω η μετρό :o Ξύλινα Σπαθιά - Αφού σου το ‘πα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Κλασσικοί είναι επίσης και οι 2002GR: Δεν είσαι έρωτας, Μαγική αυλή, Τι να σου προσφέρω, Εσύ μου 'πες κτλ EDIT: Tώρα είδα οτι έχουν αναφερθεί στην πρώτη σελίδα Και οι Ριφιφί (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θεωρούνται ροκ): Αλήτικα, Φίλα Με, Ερωτική Εξομολόγηση και το θεικό Χάνομαι Τόσο καιρό και απορώ πως δεν έχετε αναφέρει τους Τερμίτες. Φλασάκι, Armagedon I, Ανασαίνεις, Νιώθω πολλά, Πάρε με από 'δω, Πρώτη εποχή, my favorites EDIT στο EDIT :p De Facto - Σιδερένια Καρδιά (classic) Ενδελέχεια - Διαμαντένια Προβλήτα Αύριο επανέρχομαι με γνώμη για Panx Romana, μιας και κονόμησα καμιά 15αρία mp3 :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterakis Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 panx romana einai ola ta lefta idios ta tragoudia tous :to gramma k assilo oneiron.. Παράθεση ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!!! ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΤΟ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (11 Σεπ. 2004 , 06:55) Κλασσικοί είναι επίσης και οι 2002GR: Δεν είσαι έρωτας, Μαγική αυλή, Τι να σου προσφέρω, Εσύ μου 'πες κτλ EDIT: Tώρα είδα οτι έχουν αναφερθεί στην πρώτη σελίδα Και οι Ριφιφί (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θεωρούνται ροκ): Αλήτικα, Φίλα Με, Ερωτική Εξομολόγηση και το θεικό Χάνομαι Τόσο καιρό και απορώ πως δεν έχετε αναφέρει τους Τερμίτες. Φλασάκι, Armagedon I, Ανασαίνεις, Νιώθω πολλά, Πάρε με από 'δω, Πρώτη εποχή, my favorites EDIT στο EDIT :p De Facto - Σιδερένια Καρδιά (classic) Ενδελέχεια - Διαμαντένια Προβλήτα Αύριο επανέρχομαι με γνώμη για Panx Romana, μιας και κονόμησα καμιά 15αρία mp3 :p Πολύ καλοί οι Panx Romana και μετά από χρόνια απουσίας,ετοιμάζουν δίσκο. Πολύ καλά songs,αλλά με χαλάει λίγο ο στίχος. είχα πολλά songs,αλλά τα διέγραψα καταλάθος,και το κατάλαβα πολύ αργά :mad: EDIT:Ευχαριστώ πολύ Bayern7 :) De facto-το γκρουπ από την πόλη μου Έδεσσα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Ας αναφέρω κι εγώ ένα κλασικό κομμάτι: Όνυξ - Για Σένα Φίλε.mp3 Είναι πραγματικά κορυφαίο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Σεπ. 2004 , 16:08) Ας αναφέρω κι εγώ ένα κλασικό κομμάτι: Όνυξ - Για Σένα Φίλε.mp3 Είναι πραγματικά κορυφαίο :) Ενα ψιλο slow ε;Oντως πολυ καλο...Oι 'Τα φωτα που σβηνουν' τι απεγιναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Κανένα site με ροκές για να κατεβάσουμε τίποτα ξέρετε? Θέλω να βρω και αυτό του Ζαμπέτα ένα καιρό που μ' έστελνε... σε ροκ που έχει βγει. Στο kazaa αποκλείω να έχουν ελληνική ροκ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (14 Σεπ. 2004 , 00:08) Κανένα site με ροκές για να κατεβάσουμε τίποτα ξέρετε? Θέλω να βρω και αυτό του Ζαμπέτα ένα καιρό που μ' έστελνε... σε ροκ που έχει βγει. Στο kazaa αποκλείω να έχουν ελληνική ροκ. Το winmx έχει αν και όχι πάρα πολλά :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (14 Σεπ. 2004 , 10:38) Το winmx έχει αν και όχι πάρα πολλά :) ;) Οκ. Θα κοιτάξω. Ελπίζω να είναι στο στιλ του audiogalaxy. Απ' ότι είδα (αλλά είναι πολύ αργά) ο jeronimo όταν είναι ο Ποτιράκης στο μικρόφωνο, 5 με 6 τα μεσάνυχτα βάζει ροκές. Φοβερά τραγούδια όμως. Τίποτα σε νωρίτερο δεν υπάρχει? ο Atladis δεν είναι όπως ήταν. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (15 Σεπ. 2004 , 00:01) Οκ. Θα κοιτάξω. Ελπίζω να είναι στο στιλ του audiogalaxy. Απ' ότι είδα (αλλά είναι πολύ αργά) ο jeronimo όταν είναι ο Ποτιράκης στο μικρόφωνο, 5 με 6 τα μεσάνυχτα βάζει ροκές. Φοβερά τραγούδια όμως. Τίποτα σε νωρίτερο δεν υπάρχει? ο Atladis δεν είναι όπως ήταν. :o Ο jeronimo σε ποιον σταθμό εκπέμπει? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts