mkostas1 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Την ίδια απάντηση είχα και εγώ που τους πήρα τηλ. Εαν τους το στύλο για αναβάθμιση και τους ζητήσω να μην μου περάσουν το freeware της cosmote θα το κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 παιδια καλησπερα και απο μενα. σημερα πηρα το κινητο και εχω καποιες αποριες.ειμαι αρχαριος στα αντροιντ και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα για το κινητο σαν το ovi suite της νοκια.ευχαριστω............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) Πες του φίλου στην HTC, ότι λέει βλακείες για να μην το πω αλλιώς. Αλλά τι περιμένεις να ακούσεις από μια εταιρία η οποία εδώ και χρόνια δεν μπορεί να φτιάξει τις τηλεφωνικές τις γραμμές και με το ζόρι τους ακούς στο τηλέφωνο. Εγώ από το Πλαίσιο το αγόρασα την δεύτερη ημέρα που βγήκε στο κατάστημα. Και μια χαρά αναβάθμιση πήρε το κινητό. Edited October 24, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 και μενα σημερα την 2.3.5 πολυ ωραια.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε κάποιο forum ή εδώ αλλά το συγκεκριμένο τηλέφωνο που έχουμε έχει ένα μεγάλο και μοναδικό πρόβλημα.:( Πολλοί λένε πως το κινητό τους κόλλησε έγινε "bricked" από το emmc chip....:ninja: Δεν ξέρω αλλά εχω ανησυχήσει λίγο να πω την αλήθεια και ήθελα να το ξεκλειδώσω κιόλας για να βάλω το android 4.0 τώρα που έρχεται!:p Αλλά τώρα το ξανασκέφτομαι για το ξεκλείδωμα...:X Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Υπάρχει κανείς που να το πήρε από Cosmote ή Γερμανό και να του έχει γίνει αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 παιδια καλησπερα και απο μενα. σημερα πηρα το κινητο και εχω καποιες αποριες.ειμαι αρχαριος στα αντροιντ και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα για το κινητο σαν το ovi suite της νοκια.ευχαριστω............ Ναι το Android Market. Θα σου το έχει και σαν εικονίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) Καλα παιδια στην HTC ειναι αμπαλοι οι ανθρωποι δεν το εχουν το αθλημα! Οκαθενας λεει οτι του κατεβει, απορω πως τους πηρανε στην εταιρια!!Εγω προτιμω να ρωταω τις αποριες μου εδω στο forum παρα να τους περνω τηλεφωνο και να λενε το μακρυ τους και το κοντο τους.. Οσες φορες ζητησα βοηθεια εδω μεσα μου την προσφεραν μια χαρα τα παιδια που ξερουν απο κινητα, το ιδιο προτεινω να κανετε και εσεις! Χτες εβαλα την 2.3.5 και ειναι μια χαρα. Μεχρι τωρα εχω εντοπισει δυο προβληματακια. Το ενα εχει να κανει με την εκκινηση του τηλεφωνου..Ψιλοσερνεται σχετικα με την προηγουμενη εκδοση.. Το παρατηρησε κανεις αλλος? Και το δευτερο ειναι οτι στη διαχειρηση εφαρμογων δεν διακοπτεται η λειτουργια των χαρτων! Παταω δαικοπη και αρχιζει να χρονομετραει παλι απο το 0.00 Edited October 25, 2011 by giorgos88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλα παιδια στην HTC ειναι αμπαλοι οι ανθρωποι δεν το εχουν το αθλημα! Οκαθενας λεει οτι του κατεβει, απορω πως τους πηρανε στην εταιρια!!Εγω προτιμω να ρωταω τις αποριες μου εδω στο forum παρα να τους περνω τηλεφωνο και να λενε το μακρυ τους και το κοντο τους.. Οσες φορες ζητησα βοηθεια εδω μεσα μου την προσφεραν μια χαρα τα παιδια που ξερουν απο κινητα, το ιδιο προτεινω να κανετε και εσεις! Χτες εβαλα την 2.3.5 και ειναι μια χαρα. Μεχρι τωρα εχω εντοπισει δυο προβληματακια. Το ενα εχει να κανει με την εκκινηση του τηλεφωνου..Ψιλοσερνεται σχετικα με την προηγουμενη εκδοση.. Το παρατηρησε κανεις αλλος? Και το δευτερο ειναι οτι στη διαχειρηση εφαρμογων δεν διακοπτεται η λειτουργια των χαρτων! Παταω δαικοπη και αρχιζει να χρονομετραει παλι απο το 0.00 Αυτό με τους χάρτες το επιβεβαιώνω κι εγώ!και πού και πού το Facebook!μανία να τρέχουν αυτά τα δυο! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλα παιδια στην HTC ειναι αμπαλοι οι ανθρωποι δεν το εχουν το αθλημα! Οκαθενας λεει οτι του κατεβει, απορω πως τους πηρανε στην εταιρια!!Εγω προτιμω να ρωταω τις αποριες μου εδω στο forum παρα να τους περνω τηλεφωνο και να λενε το μακρυ τους και το κοντο τους.. Οσες φορες ζητησα βοηθεια εδω μεσα μου την προσφεραν μια χαρα τα παιδια που ξερουν απο κινητα, το ιδιο προτεινω να κανετε και εσεις! Χτες εβαλα την 2.3.5 και ειναι μια χαρα. Μεχρι τωρα εχω εντοπισει δυο προβληματακια. Το ενα εχει να κανει με την εκκινηση του τηλεφωνου..Ψιλοσερνεται σχετικα με την προηγουμενη εκδοση.. Το παρατηρησε κανεις αλλος? Και το δευτερο ειναι οτι στη διαχειρηση εφαρμογων δεν διακοπτεται η λειτουργια των χαρτων! Παταω δαικοπη και αρχιζει να χρονομετραει παλι απο το 0.00 Να ηταν μονο στην HTC καλα θα ηταν....Και τα αλλα "επισημα" help desk δεν πανε καλυτερα .Ναναι καλα τα forums και για κινητα φυσικα το myphone. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Αριθμός λογισμικού 1.47.124.3 Να ανησυχώ ότι δεν θα πάρω αναβάθμιση.Πως γίνεται και έχεις άλλη έκδοση λογισμικού ; Και εγώ το έχω πάρει από Cosmote και έχει έκδοση λογισμικού 2.10.401.5 (είχε κάνει μια αναβάθμιση το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά) Υπάρχει κανείς που να το πήρε από Cosmote ή Γερμανό και να του έχει γίνει αναβάθμιση? Εγώ πήρα κανονικά την αναβάμιση :) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) Tρέξε το GPS Status και κάνε reset A-GPS και μετά download Α-GPS. Μετά αφού κλειδώσει, κλείσε το wifi ή το 3G, άσε ανοιχτό μόνο το GPS και άνοιξε ένα πρόγραμα πλοήγησης. Και δες αν σου κλειδώνει ή όχι γρήγορα. Αυτη η διαδικασια ειναι για root κινητα? Η γιατην εργοστασιακη rom? Πως γίνεται αυτό; Τι κουμπιά πατάς ; Που αποθηκεύετε ? Τι παταμε ρε παιδια? Δεν καταλαβαινω! Edited October 25, 2011 by giorgos88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πως γίνεται αυτό; Τι κουμπιά πατάς ; Που αποθηκεύετε ? Τι παταμε ρε παιδια? Δεν καταλαβαινω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πως γίνεται και έχεις άλλη έκδοση λογισμικού ; Και εγώ το έχω πάρει από Cosmote και έχει έκδοση λογισμικού 2.10.401.5 (είχε κάνει μια αναβάθμιση το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά) Εγώ πήρα κανονικά την αναβάμιση :) Το πήρες από κατάστημα Cosmote ή από αντιπρόσωπο ? Γιατί ο αντιπρόσωπος μπορεί να το πήρε από αλλού. Έχω ένα μήνα που το πήρα και σε μένα έκανε μια αναβάθμιση μόλις το άνοιξα αλλά την καινούρια τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Αυτη η διαδικασια ειναι για root κινητα? Η γιατην εργοστασιακη rom? Τι παταμε ρε παιδια? Δεν καταλαβαινω! Για εργοστασιακή και για custom rom. Για όλες κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 εγω το πηρα χθες απο καταστημα κοσμοτε,εκανα αναβαθμηση στη 2.3.5 δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Το πήρες από κατάστημα Cosmote ή από αντιπρόσωπο ? Γιατί ο αντιπρόσωπος μπορεί να το πήρε από αλλού. Έχω ένα μήνα που το πήρα και σε μένα έκανε μια αναβάθμιση μόλις το άνοιξα αλλά την καινούρια τίποτα.Από κατάστημα Cosmote το πήρα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Για πληκτρολόγησε *#*#2432546#*#* όταν είσαι στον dialler. Αυτό δουλεύει για Desire HD. Μήπως δουλεύει και για το S . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidEngineer Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Καλημέρα. Ξέρει κανείς όμως πως μπορώ να λαμβάνω αναφορά μηνύματος, αλλά χωρίς να μου στέλνει ειδοποίηση στη μαμά εφαρμογή για sms....? ΥΓ: έχω χρησιμοποιήσει τα Handcent και GoSMS , αλλά μου αρέσει αρκετά η μαμίσια εφαρμογή για sms Παράθεση http://www.huntingspirits.tv/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Καλημέρα. Ξέρει κανείς όμως πως μπορώ να λαμβάνω αναφορά μηνύματος, αλλά χωρίς να μου στέλνει ειδοποίηση στη μαμά εφαρμογή για sms....? ΥΓ: έχω χρησιμοποιήσει τα Handcent και GoSMS , αλλά μου αρέσει αρκετά η μαμίσια εφαρμογή για sms Νομίζω ότι τα handcent και go sms είναι μονόδρομος για "αλά νοκια pop up" αναφορές. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 εγω το πηρα χθες απο καταστημα κοσμοτε,εκανα αναβαθμηση στη 2.3.5 δουλευει κανονικα. Τι αρ. λογισμικού έχει ? Μονό εγώ είμαι ο γκαντέμης. Γιατί στο μαμά widget ημερολογίου το αυριανό συμβάν και όχι το σήμερα ? ( π.χ αύριο γιορτάζουν....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Γιατί στο μαμά widget ημερολογίου το αυριανό συμβάν και όχι το σήμερα ? ( π.χ αύριο γιορτάζουν....) εννοείς λογικά το μικρό widget ημερολογίου ε? είναι τελείως άχρηστο μην ασχοληθείς μαζί του? αν θέλεις ίδιου τύπου widget αλλά full παραμετροποιήσιμο κατέβασε το smooth calendar από το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 εννοείς λογικά το μικρό widget ημερολογίου ε? είναι τελείως άχρηστο μην ασχοληθείς μαζί του? αν θέλεις ίδιου τύπου widget αλλά full παραμετροποιήσιμο κατέβασε το smooth calendar από το market Το κατέβασα και όντως είναι καλύτερο πολυ καλύτερο σε ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miriam7m Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Τι αρ. λογισμικού έχει ? Μονό εγώ είμαι ο γκαντέμης. Γιατί στο μαμά widget ημερολογίου το αυριανό συμβάν και όχι το σήμερα ? ( π.χ αύριο γιορτάζουν....) Και σε εμένα από Cosmote δεν έρχεται η αναβάθμιση. Μίλησα με cosmote και μου είπαν οτι οι συσκευές της δεν είναι κλειδωμένες και να πάω σε ένα κατάστημα να το κοιτάξουν. Η HTC μου ανέφερε οτι υπάρχει πρόβλημα με τις συσκευές που έχουν δοθεί σε παρόχους και οτι το έχουν αναφέρει στο αρμόδιο τμήμα ... προς λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) http://tapatalk.com/mu/d4985560-185d-fed2.jpg Απαντάω μόνος μου!ΝΑΙ παίρνει screenshot πλέον το κινητό!να και μια φώτο της αρχικής μου οθόνης! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Πως γινεται αυτο με το screenshot? Επιπλεον ηθελα να ρωτησω μιας και το ειδα απο την εικονα που εχεις παραπανω ποιο εορτολογιο εχεις κατεβασει και πως το προσαρμοσες ετσι στην οθονη? Edited October 26, 2011 by giorgos88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts