Mike420 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Μεγάλη παγίδα τα ναρκωτικά και ειδικά αν ο άλλος δεν έχει δυνατό χαρακτήρα για να μπορεί να βγει απ το παιχνίδι. Βέβαια ναρκωτικά υπάρχουν πολλά... Εγώ είμαι εθισμένος στο νόμιμο καφέ αν και έχω δοκιμάσει και Κάνναβη. Χωρίς Κάνναβη ζω μια χαρά , χωρίς καφέ δαγκώνω άνθρωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Μεγάλη παγίδα τα ναρκωτικά και ειδικά αν ο άλλος δεν έχει δυνατό χαρακτήρα για να μπορεί να βγει απ το παιχνίδι. Βέβαια ναρκωτικά υπάρχουν πολλά... Εγώ είμαι εθισμένος στο νόμιμο καφέ αν και έχω δοκιμάσει και Κάνναβη. Χωρίς Κάνναβη ζω μια χαρά , χωρίς καφέ δαγκώνω άνθρωπο.Μόνο που μπήκε στο παιχνίδι είναι από μόνο του σημάδι ζελέ χαρακτήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike420 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Μόνο που μπήκε στο παιχνίδι είναι από μόνο του σημάδι ζελέ χαρακτήρα Ξεχνάς την εφηβεία που ένα παιδί ψάχνετε και λίγο η περιέργεια , λίγο η παρέα, λίγο η "μαγκιά" μπορεί να το κάνουν να δοκιμάσει κάτι. Ο χαρακτήρας άλλωστε σε αυτή την ηλικία δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Ξεχνάς την εφηβεία που ένα παιδί ψάχνετε και λίγο η περιέργεια , λίγο η παρέα, λίγο η "μαγκιά" μπορεί να το κάνουν να δοκιμάσει κάτι. Ο χαρακτήρας άλλωστε σε αυτή την ηλικία δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως καλα και αυτο αλλα και παλι απο εκει φαινεται τι παει να γινει καποιος (ενωω σαν χαρακτηρας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Δεν λογίζεται εξάρτηση από το "420"... θα το έλεγα όπως το είπε ο γιατρός, είναι η σοκολάτα του μυαλού. Αν δεν έχεις, δεν κάνεις... δεν είναι σαν το τομπακο ας πούμε, που θα σε σηκώσει στις 3:10 τη νύχτα να βρεις περίπτερο ανοιχτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts