Pitsikoulina Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δεν λεει αληθειες...υπερβαλει σε τεραστιο βαθμο... Sent from my iPhone using Tapatalk Οι αλήθειες ποιές είναι? Ποιά είναι η πηγή σου? Εννοώ, πού βασίζεσαι? Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 θελω να πω μονο πως ο παραφρων εχει δικιο στο θεμα οτι οποιος κανει χορτο δεν ειναι ναρκομανης.... ειμαι κατα του καπνισματος, ακομα και του ναργιλε, δεν θελω ουτε να δοκιμασω αλλα εχω φιλους που εχουν κανει χορτο 1-2-5-10 φορες αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ναρκομανης, και απο οσο μπορω να κρινω απο τους φιλους μου δεν ειναι ουτε εθιστικο (σιγουρα οχι οσο το τσιγαρο) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Οι αλήθειες ποιές είναι? Ποιά είναι η πηγή σου? Εννοώ, πού βασίζεσαι? Στον ιδιο μου τον εαυτο βασιζομαι...ουτε σε αρθρα ουτε μου ειπαν ακουσα διαβασα κτλ...παντα μιλαω με βαση τις προσωπικεσ μου εμπειριες... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Στον ιδιο μου τον εαυτο βασιζομαι...ουτε σε αρθρα ουτε μου ειπαν ακουσα διαβασα κτλ...παντα μιλαω με βαση τις προσωπικεσ μου εμπειριες... Sent from my iPhone using Tapatalk Θέλεις να νομιμοποιηθεί το χασίς και όταν κάνεις παιδιά να καπνίζεις ανενόχλητος μπροστά τους και να το παίζεις κουλ στους άλλους γιατί πια το επιτρέπει ο νόμος? Για τα παιδιά μπορείτε να γίνετε πρό-τυ-πα. Καταλάβετέ το. Εκεί επιμένω εγώ.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Θέλεις να νομιμοποιηθεί το χασίς και όταν κάνεις παιδιά να καπνίζεις ανενόχλητος μπροστά τους και να το παίζεις κουλ στους άλλους γιατί πια το επιτρέπει ο νόμος? Για τα παιδιά μπορείτε να γίνετε πρό-τυ-πα. Καταλάβετέ το. Εκεί επιμένω εγώ.. εμενα οι γονεις μου δεν κανουν χορτο....εγω γιατι κανω???????? ποιανου το προτυπο ειχα??? του οταν ''καπνιζει ο λουλας''?? η του βαποριου απο τη περσια?? αυτα για τα προτυπα κτλ ειναι για λαικη καταναλωση....τα παιδια αποκτουν προτυπα μεσα απο την ζωη και απο τις καταστασεις αυτης....οι παλιες οι μανες κανανε σεξ για πρωτη φορα μετα τα 20...τωρα γιατι οι πιτσιρικες το κανουν απο τα 14 και απο τα 15?? τι προτυπο ειχαν???δεν υσχιει αυτο που λες...δεν υπαρχουν προτυπα....σωστη παιδεια υπαρχει μεσα απο την οικογενεια κ τιποτα αλλο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δεν ειναι αντιφατικο αυτο που λες; Απο τη μια επιδεικνυεις ερευνα που δειχνει πως το αλκοολ και το τσιγαρο ειναι πιο βλαβερα απο καποιες ουσιες και απο την αλλη προτιμας παρεα με καποιον που καπνιζει και οχι με καποιον.."ναρκωμανη". Καταρχην, αυτο ειναι η μεγαλυτερη πλανη.Εχουν πεισει τον κοσμο οτι αν καποιος κανει καποια απο τις υπολοιπες ουσιες ειναι ναρκωμανης (ασχετως με το αν κανει,ποσο κανει κτλ.Απαξ και καποιος κανει μια φορα μετα θεωρειται ναρκωμανης.Τελος) ενω καποιος που καπνιζει ειναι απλα καπνιστης. Ενω και το τσιγαρο ειναι ναρκωτικο!Καποια στιγμη πρεπει να δουμε λιγο πιο καθαρα καποια πραγματα και να μην εχουμε διαστρεβλωμενη αποψη της πραγματικοτητας. Και δεν απευθυνομαι σε σενα απλα.Ειναι μια "κουλτουρα" που εχει καλλιεργηθει εδω και πολλα χρονια. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δεν προσπαθώ άλλο να πίσω για τίποτα.. Ο καθένας ας πιστεύει αυτό που θεωρεί σωστό.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δεν προσπαθώ άλλο να πίσω για τίποτα.. Ο καθένας ας πιστεύει αυτό που θεωρεί σωστό.. το θεμα δεν ειναι να μπορεσεις να πεισεις εμενα....αυτο ειναι απλα αδυνατο....το θεμα ειναι να μπορεσεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι αυτα που λες ειναι σωστα και λογικα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δηλαδή το ότι είναι απαγορευμένα τι έγινε; Δυσκολεύεται ο κόσμος να βρει; Ισα ίσα που είναι πιο ακριβά. Πιστεύω ότι πρέπει να βγουν ελεύθερα στην αγορά και να φορολογούνται όπως τα ποτά και τα τσιγάρα. Εχει μεγάλες τρύπες ο κρατικός προϋπολογισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δεν θέλω να μπω σε βαρύγδουπες δηλώσεις και αναπαραγωγή επιστημονικών ή ψευδοεπιστημονικών αναλύσεων. Θέλω να αναφέρω μόνο την προσωπική μου εμπειρία σχετικά με την κάνναβη, από μια άλλη οπτική γωνία, και γι' αυτό θα πω τα εξής: Μου είναι δυσάρεστο να βλέπω τους φίλους μου που είναι στην ηλικία μου, να ρισκάρουν, να καταναλώνουν ενέργεια και χρόνο για να ψωνίσουν κάνναβη. Και μετά να ασχολούνται με το πώς θα την καπνίσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Γελοίο το θέμα 3-4 σαραντάρηδων να βγαίνουν από το μπαρ ή στο μπαλκόνι του τύπου "εμείς τώρα πάμε μια βόλτα να πάρουμε αέρα" :X. Εξίσου γελοίο βρίσκω το γεγονός ότι συναναστρέφονται άτομα τα οποία ούτε καν συμπαθούν (αντίθετα τα βρίζουν πίσω από την πλάτη τους) μόνο και μόνο για να τα έχουν καλά μαζί τους γιατί τα άτομα αυτά τους πουλάνε ή τους κερνάνε κάνναβη, κατά καιρούς. Κατά τα άλλα, δεν διαφωνώ ότι η χρήση κάνναβης μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστη και διασκεδαστική όταν γίνεται με σύνεση (και νόμιμα, αν είναι δυνατόν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ωστόσο εγώ θα προτιμούσα περισσότερο να έκανα παρέα με καπνιστή παρά με ναρκωμανή... Λοιπόν υποθέτω ότι δεν μας τρολλάρεις και σου απαντώ σοβαρά. είμαι 26 χρονών και έχω δει πρεζακι να καπνίζει χασις επειδή δεν έβρισκε κάτι άλλο, έχω δει επισης από 15χρονα μέχρι 50ρηδες με οικογένεια να κάνουν φούντα. Είναι όλοι αυτοί ναρκομανεις; προφανώς και όχι :) Στο θέμα της φουντας συμφωνώ απόλυτα με τον vaggelisda. Υγ; @tseapis, τελευταία φορά που κοίταξα την ανθρώπινη κοινωνία οι σχέσεις είναι βασισμένες στο συμφέρον, αυτά δεν γίνονται μόνο στην κάνναβη. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Λοιπόν υποθέτω ότι δεν μας τρολλάρεις και σου απαντώ σοβαρά. Δεν τρολλάρω κανέναν ρε παιδιά.. Την γνώμη μου λέω.. Αμάν δηλαδή.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 μου φαινετε πως ο καθενας θελει να πεισει τον εαυτο του.οτι και να ειναι ειναι ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ.χασικλης ειναι ΝΑΡΚΩΜΑΝΗΣ ο ποτης ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ και ο καπνιστης ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ.προτημω τα τελευταια παρα τον ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ.ο ποτης μενει στο ΠΟΤΟ ειναι αυτος ο εθισμος του το ΑΛΚΟΟΛ.δεν ειναι τυχαιο που το 90% οταν δεν φτιαχνετε με χορτο θελει κατι παραπανω.εχω ζησει εμπειριες με ατομα που ξεκινησαν το χορτο στα 20 και μεγαλητεροι,αυτο που μου ειπαν ειναι οτι ειναι ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ναρκωμανης να μου λεει μακρια μακρια ουτε καν χορτο.αυτος ειναι ασχετος??35 χρονων ανθρωπος?οχι ρε παιδια δεν ειναι ετσι,το θεμα ειναι να μην φτασετε σε σημειο να καταλαβετε οτι τοσο καιρο κανατε μια βλακεια ανουσια και οτι καποτε ησασταν και υπερμαχοι του.δεν κατηγωρω κανεναν για αυτο που κανει,δικαιωμα του ειναι ΑΛΛΑ ειμαι ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 εμενα οι γονεις μου δεν κανουν χορτο....εγω γιατι κανω???????? ποιανου το προτυπο ειχα??? του οταν ''καπνιζει ο λουλας''?? η του βαποριου απο τη περσια?? αυτα για τα προτυπα κτλ ειναι για λαικη καταναλωση....τα παιδια αποκτουν προτυπα μεσα απο την ζωη και απο τις καταστασεις αυτης....οι παλιες οι μανες κανανε σεξ για πρωτη φορα μετα τα 20...τωρα γιατι οι πιτσιρικες το κανουν απο τα 14 και απο τα 15?? τι προτυπο ειχαν???δεν υσχιει αυτο που λες...δεν υπαρχουν προτυπα....σωστη παιδεια υπαρχει μεσα απο την οικογενεια κ τιποτα αλλο.... Το γιατι κανεις χορτο ειναι δικος σου λογος και σιγουρα οχι δικος μας. Τωρα για την παιδεια. Τι παιδεια δωσανε σε σενα και κανεις καναβη? Προσεχε δεν θελω να προσβαλω εσενα και εγω ημουν χρηστης καναβης ειχα πιει μπολικα λειβαδια Δεν ειναι αντιφατικο αυτο που λες; Απο τη μια επιδεικνυεις ερευνα που δειχνει πως το αλκοολ και το τσιγαρο ειναι πιο βλαβερα απο καποιες ουσιες και απο την αλλη προτιμας παρεα με καποιον που καπνιζει και οχι με καποιον.."ναρκωμανη". Καταρχην, αυτο ειναι η μεγαλυτερη πλανη.Εχουν πεισει τον κοσμο οτι αν καποιος κανει καποια απο τις υπολοιπες ουσιες ειναι ναρκωμανης (ασχετως με το αν κανει,ποσο κανει κτλ.Απαξ και καποιος κανει μια φορα μετα θεωρειται ναρκωμανης.Τελος) ενω καποιος που καπνιζει ειναι απλα καπνιστης. Ενω και το τσιγαρο ειναι ναρκωτικο!Καποια στιγμη πρεπει να δουμε λιγο πιο καθαρα καποια πραγματα και να μην εχουμε διαστρεβλωμενη αποψη της πραγματικοτητας. Και δεν απευθυνομαι σε σενα απλα.Ειναι μια "κουλτουρα" που εχει καλλιεργηθει εδω και πολλα χρονια. Ρε παιδια αυτη η καραμελα οτι το αλκοολ ειναι χειροτερο απο το χασις ας το σταματησουμε! Σιγουρα ολα κανουν κακο αλλα να βγαζουμε και το χασις αθωο ειναι βλακεια. Απο αλκοολ ειχα ψιλοαπωλειες μνημης μονο οταν ημουν πιωμενος. Με το χασις ειχα αρχισει να ξεχνω τα παντα, εκλεινα ενα σοβαρο ραντεβου για την επομενη μερα και το ξεχναγα, δεν το θυμομουν καν, και δεν το παθενα μονο εγω. Χωρια οτι αν διαβασετε ερευνες δημιουργουνται ψυχολογικα προβληματα γκουγκλαρετε το. μου φαινετε πως ο καθενας θελει να πεισει τον εαυτο του.οτι και να ειναι ειναι ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ.χασικλης ειναι ΝΑΡΚΩΜΑΝΗΣ ο ποτης ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ και ο καπνιστης ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ.προτημω τα τελευταια παρα τον ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ.ο ποτης μενει στο ΠΟΤΟ ειναι αυτος ο εθισμος του το ΑΛΚΟΟΛ.δεν ειναι τυχαιο που το 90% οταν δεν φτιαχνετε με χορτο θελει κατι παραπανω.εχω ζησει εμπειριες με ατομα που ξεκινησαν το χορτο στα 20 και μεγαλητεροι,αυτο που μου ειπαν ειναι οτι ειναι ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ναρκωμανης να μου λεει μακρια μακρια ουτε καν χορτο.αυτος ειναι ασχετος??35 χρονων ανθρωπος?οχι ρε παιδια δεν ειναι ετσι,το θεμα ειναι να μην φτασετε σε σημειο να καταλαβετε οτι τοσο καιρο κανατε μια βλακεια ανουσια και οτι καποτε ησασταν και υπερμαχοι του.δεν κατηγωρω κανεναν για αυτο που κανει,δικαιωμα του ειναι ΑΛΛΑ ειμαι ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Και το αλκοολ μπορει να σε κανει αλκοολ που πιστευω οτι ειναι χειροτερο απο το να μεινεις χασικλης. Αυτο δεν σημαινει οτι υποστηριζω το χασις εξαλου εχεις και δικαιο απο τους 10 που καναμε χρηση καναβης οι 7 δυστηχως εχουν γινει πρεζακια Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Το γιατι κανεις χορτο ειναι δικος σου λογος και σιγουρα οχι δικος μας. Τωρα για την παιδεια. Τι παιδεια δωσανε σε σενα και κανεις καναβη? Προσεχε δεν θελω να προσβαλω εσενα και εγω ημουν χρηστης καναβης ειχα πιει μπολικα λειβαδια Ρε παιδια αυτη η καραμελα οτι το αλκοολ ειναι χειροτερο απο το χασις ας το σταματησουμε! Σιγουρα ολα κανουν κακο αλλα να βγαζουμε και το χασις αθωο ειναι βλακεια. Απο αλκοολ ειχα ψιλοαπωλειες μνημης μονο οταν ημουν πιωμενος. Με το χασις ειχα αρχισει να ξεχνω τα παντα, εκλεινα ενα σοβαρο ραντεβου για την επομενη μερα και το ξεχναγα, δεν το θυμομουν καν, και δεν το παθενα μονο εγω. Χωρια οτι αν διαβασετε ερευνες δημιουργουνται ψυχολογικα προβληματα γκουγκλαρετε το. Φυσικα κ ειναι δικος μου λογος το γιατι κανω δεν ειναι αυτο το θεμα....και αν κ πηρα τη σωστη παιδεια απλα καποιες φορες συμβενουν διαφορα και ξεφευγεις λιγο...ειμαι 26 και κανω χορτο απο τα 19...αν δεν ειχα σωστη παιδεια ισως να ειχα προχωρησει στο κατι παραπανω....και ναι ειχα πολλες εθκαιριες δυστηχος... Και για να ξεκαθαρησω καποια πραγματα...δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να κανει χορτο..οπως κανενας δεν μπορει να πεισει εμενα να μην το κανω..αυτο που μου γυρναει το ασπραδι ειναι οτι ακουω γνωμες απο καποιους(οχι μονο εδω μεσα) που δεν ξερουν ουτε τι χρωμα ειναι και σε λενε οτι αν κανεις χορτο εισαι ναρκωμενης θα σου καψει τα κυτταρα θα θα θα....οτι @@ρια δλδ τους σερβιρουν την πιστευουν και νομιζουν οτι εχουν κ δικιο....και ξαναλαεω απο χορτο δεν πεθανε ΚΑΝΕΝΑΣ.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Φυσικα κ ειναι δικος μου λογος το γιατι κανω δεν ειναι αυτο το θεμα....και αν κ πηρα τη σωστη παιδεια απλα καποιες φορες συμβενουν διαφορα και ξεφευγεις λιγο...ειμαι 26 και κανω χορτο απο τα 19...αν δεν ειχα σωστη παιδεια ισως να ειχα προχωρησει στο κατι παραπανω....και ναι ειχα πολλες εθκαιριες δυστηχος... Και για να ξεκαθαρησω καποια πραγματα...δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να κανει χορτο..οπως κανενας δεν μπορει να πεισει εμενα να μην το κανω..αυτο που μου γυρναει το ασπραδι ειναι οτι ακουω γνωμες απο καποιους(οχι μονο εδω μεσα) που δεν ξερουν ουτε τι χρωμα ειναι και σε λενε οτι αν κανεις χορτο εισαι ναρκωμενης θα σου καψει τα κυτταρα θα θα θα....οτι @@ρια δλδ τους σερβιρουν την πιστευουν και νομιζουν οτι εχουν κ δικιο....και ξαναλαεω απο χορτο δεν πεθανε ΚΑΝΕΝΑΣ.... Sent from my iPhone using Tapatalk σορρυ κιολας αλλα καταντας εριστικος.ποιος εισαι εσυ που ξερεις οτι δεν πεθανε κανενας????????????το οτι καποιος δεν ειναι χρηστης δεν σημαινει οτι δεν ξερει και το χρωμα και το ειδος και την υφη και και και..............και βεβαια εχουν πεθανει απο χορτο,εδω πεθαναν απο χορτο σαλατα στραβοκαταπινοντας,ας μην ειμαστε απολυτοι ειπαμε ειναι το πιο ελαφρυ αλλα μην νομιζεις οτι ειναι ακινδηνο.να το παμε αλλιως,λετε οτι το τσιγαρο σκοτωνει!πολυ σωστα.το χορτο γιατι δεν σκοτωνει?και τα δυο απο την γη δεν βγαινουν?και τα δυο δεν επεξεργαζοντε?το ενα απο τον καθε τυχαρπαστο που το καλιεργει σπιτι του και το αλλο απο βιομηχανιες.και τα δυο βγαζουν καπνο που κανει κακο στα πνευμονια αγγεια κτλ κτλ κτλ,τωρα το ενα επεμβαινει και στα εγκεφαλικα κυτταρα.αυτα απο μενα δεν μιλαω επιθετικα ουτε τα χωνω σε κανεναν απλος η λογικη αυτα λεει............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδιά δεν ηρεμούμε λίγο όλοι;; Μετά γκρινιάζουμε που μας κλειδώνουν οι mods τα threads, αλλά τελικά μερικά πράγματα όντως δε μπορούμε να τα συζητήσουμε ήρεμα και με επιχειρήματα... Long live the Greeks! :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδιά δεν ηρεμούμε λίγο όλοι;; Μετά γκρινιάζουμε που μας κλειδώνουν οι mods τα threads, αλλά τελικά μερικά πράγματα όντως δε μπορούμε να τα συζητήσουμε ήρεμα και με επιχειρήματα... Long live the Greeks! :p Αφού σχεδόν όλοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την επιλογή τους και αυτό τους κάνει να τα βλέπουν θολά και μόνο από την πλευρά που τους συμφέρει.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 σορρυ κιολας αλλα καταντας εριστικος.ποιος εισαι εσυ που ξερεις οτι δεν πεθανε κανενας????????????το οτι καποιος δεν ειναι χρηστης δεν σημαινει οτι δεν ξερει και το χρωμα και το ειδος και την υφη και και και..............και βεβαια εχουν πεθανει απο χορτο,εδω πεθαναν απο χορτο σαλατα στραβοκαταπινοντας,ας μην ειμαστε απολυτοι ειπαμε ειναι το πιο ελαφρυ αλλα μην νομιζεις οτι ειναι ακινδηνο.να το παμε αλλιως,λετε οτι το τσιγαρο σκοτωνει!πολυ σωστα.το χορτο γιατι δεν σκοτωνει?και τα δυο απο την γη δεν βγαινουν?και τα δυο δεν επεξεργαζοντε?το ενα απο τον καθε τυχαρπαστο που το καλιεργει σπιτι του και το αλλο απο βιομηχανιες.και τα δυο βγαζουν καπνο που κανει κακο στα πνευμονια αγγεια κτλ κτλ κτλ,τωρα το ενα επεμβαινει και στα εγκεφαλικα κυτταρα.αυτα απο μενα δεν μιλαω επιθετικα ουτε τα χωνω σε κανεναν απλος η λογικη αυτα λεει............. Φιλαρακο,,προφανως και εισαι ασχετος,χωρις αυτο να ειναι σε καμια περιπτωση κακο. Μαλλον δεν ξερεις τη διαφορα αναμεσα στην πρεζα και την καναβη,αυτο δειχνουν τα λεγομενα σου. Η πρεζα ειναι ναρκωτικο,και κυριολεκτικα κιολας,βαρας και μια νταγκλα αμα λαχει και κοιμασαι και κανα δυωρακι. Η βενζινη αν τη μυριζεις ειναι ναρκωτικο και με σοβαρες επιπτωσεις στον εγκεφαλο. Τα ηρεμιστηκα που παιρνουν οι γιαγιαδες ειναι ναρκωτικα. Επικυνδινα και εθιστικα. Τα τσιγαρα ειναι εθιστικα. Η κοκα ειναι εθιστικη. Ακομα και η σοκολατα ισως ειναι. Το χασις οχι. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις που το παω... Καταρχας εννοειται οτι και το καπνισμα καιω το ποτο ειναι χειροτερα απο τη χασισοποτεια. Το τσιγαρο γιατι καπνιζεις 20 και σαραντα τσιγαρα τη μερα. Καθε μερα,καθε ωρα καθε στιγμη. Συνεχεια. Το ποτο γιατι κυριολεκτικα σκοτωνει. Τωρα αν καποιος σκονταψει σε ενα σακουλι μαυρο,και πεσει και σκοτωθει,εσυ το εκλαμβανεις ως θανατο απο το χασις,τι να να σου πω. Αλλος τροπος δεν υπαρχει να σε σκοτωσει η ινδικη κανναβη. Παιδια μιλαμε καθαρα για στερεοτυπα. Ποιος απο εσας δεν εχει ενα συγγενη,γνωστο του γνωστου κτλ,που πηγε να πιει τα ουζακια του με την παλιοπαρεα,και στο γυρισμο εριξε το αμαξι σε κανα γκρεμο-κολωνα??? Εντελως σπανιο φαινομενο ε? Εχετε ακουσει μηπως για κανεναν που του εγινε το συκωτι μπλε μαρε γιατι τα επινε τα κρασακια του? Σπανια ε? Ε τωρα αμα μου πειτε οτι ειδατε κανενα χασικλη,να καπνιζει το τσιγαρο του και να πεφτει ξερος στον τοπο,η οτι δεν εβλεπε που πανε τα τεσσερα και σκοτωσε κανα δυο παιδια στο δρομο ειστε ψευτες. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 σορρυ κιολας αλλα καταντας εριστικος.ποιος εισαι εσυ που ξερεις οτι δεν πεθανε κανενας????????????το οτι καποιος δεν ειναι χρηστης δεν σημαινει οτι δεν ξερει και το χρωμα και το ειδος και την υφη και και και..............και βεβαια εχουν πεθανει απο χορτο,εδω πεθαναν απο χορτο σαλατα στραβοκαταπινοντας,ας μην ειμαστε απολυτοι ειπαμε ειναι το πιο ελαφρυ αλλα μην νομιζεις οτι ειναι ακινδηνο.να το παμε αλλιως,λετε οτι το τσιγαρο σκοτωνει!πολυ σωστα.το χορτο γιατι δεν σκοτωνει?και τα δυο απο την γη δεν βγαινουν?και τα δυο δεν επεξεργαζοντε?το ενα απο τον καθε τυχαρπαστο που το καλιεργει σπιτι του και το αλλο απο βιομηχανιες.και τα δυο βγαζουν καπνο που κανει κακο στα πνευμονια αγγεια κτλ κτλ κτλ,τωρα το ενα επεμβαινει και στα εγκεφαλικα κυτταρα.αυτα απο μενα δεν μιλαω επιθετικα ουτε τα χωνω σε κανεναν απλος η λογικη αυτα λεει............. Θες να συγκρινουμε ποσοι εχουν πεθανει απο αλκοολ και ποσοι απο χορτο;;;οταν λεω οτι δεν πεθανε κανενας ενοω οτι οτι σε συγκριση με αυτα που κυκλωφωρουν νομιμα το χορτο ειναι πιο ακινδυνο...δευτερον οταν λεω για αυτους που δεν ξερουν ουτε το χρωμα αναφερομουν σε ασχετους με το θεμα...ειναι σαν να σου λεω εγω τη γνωμη μου για συναρτησεις για κλασματα κτλ που εχω πληρη αγνοια...και η συγκριση με τα τσιγαρα δεν κολαει και πολυ....αν εγω καπνιζω 20 τσιγαρα την ημερα και ενα μπαφο το κακο στα πνευμονια θα μου το κανουν τα τσιγαρα και οχι το χορτο....συνηθος χορτο θα κανεις 3-4 φορες την εβδομαδα ενω τσιγαρα καθε μερα...ακομα και αυτοι που κανουν μονο χορτο θα καπνισουν 1-2 τσιγαρα την ημερα...δεν συγκρινετε με τα τσιγαρα...ασε που το χορτο δεν εχει πισα...δεν προσπαθω να το βγαλω ακινδινο...αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο ακινδυνο απο οσο το παρουσιαζουν και σε σχεση με τα αλλα που κυκλωφωρουν ελευθερα... Και θα ηθελα αν μπορεις να μου ποσταρεις καποιο λινκ που να λεει οτι καποιος πεθανε απο καναβη...ας ειναι και 10 χρονια πριν.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Το γιατι κανεις χορτο ειναι δικος σου λογος και σιγουρα οχι δικος μας. Τωρα για την παιδεια. Τι παιδεια δωσανε σε σενα και κανεις καναβη? Προσεχε δεν θελω να προσβαλω εσενα και εγω ημουν χρηστης καναβης ειχα πιει μπολικα λειβαδια Ρε παιδια αυτη η καραμελα οτι το αλκοολ ειναι χειροτερο απο το χασις ας το σταματησουμε! Σιγουρα ολα κανουν κακο αλλα να βγαζουμε και το χασις αθωο ειναι βλακεια. Απο αλκοολ ειχα ψιλοαπωλειες μνημης μονο οταν ημουν πιωμενος. Με το χασις ειχα αρχισει να ξεχνω τα παντα, εκλεινα ενα σοβαρο ραντεβου για την επομενη μερα και το ξεχναγα, δεν το θυμομουν καν, και δεν το παθενα μονο εγω. Χωρια οτι αν διαβασετε ερευνες δημιουργουνται ψυχολογικα προβληματα γκουγκλαρετε το. Και το αλκοολ μπορει να σε κανει αλκοολ που πιστευω οτι ειναι χειροτερο απο το να μεινεις χασικλης. Αυτο δεν σημαινει οτι υποστηριζω το χασις εξαλου εχεις και δικαιο απο τους 10 που καναμε χρηση καναβης οι 7 δυστηχως εχουν γινει πρεζακια Morgan,το βλεπεις λανθασμενα,κατα τη γνωμη μου.Κοιτας,οπως και ο περισσοτερος κοσμος,τις βραχυχρονιες συνεπειες μιας ουσιας.Βλεπουμε το δεντρο στην ουσια και χανουμε το δασος.Τι παει να πει με την καναβη ξεχνουσες;Πιθανον.Αλλα σε αυτο φταις εσυ που δεν εκανες σωστη χρηση της καναβης,οχι η καναβη αυτη καθαυτη. Ειναι σα να λες οτι προτιμας να καπνισεις ενα τσιγαρο το πρωι πριν να πας στη δουλεια σου απο το να παρεις LSD.Ε,ναι,προφανως.Αν η ολη συζητηση γινεται για αυτο τοτε εχουμε χασει τελειως το νοημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αφού σχεδόν όλοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την επιλογή τους και αυτό τους κάνει να τα βλέπουν θολά και μόνο από την πλευρά που τους συμφέρει.. Θελω να μου δωσεις επηχειρηματα γιατι τα βλεπω θολα...οχι να ποσταρεις λινκ να μου πεις την προσωπικη σου αποψη γιατι εχω αδικο εγω και δικιο εσυ.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αφού σχεδόν όλοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την επιλογή τους και αυτό τους κάνει να τα βλέπουν θολά και μόνο από την πλευρά που τους συμφέρει.. Το καταλαβαίνω, απλά επειδή τόσο καιρό εδώ μέσα έχω δει πολλά threads να κλειδώνονται κάπως έτσι (και δικαιολογημένα, αν αρχιζουμε να κάνουμε επίθεση ο ένας στον άλλο), απλά το αναφέρω για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Το καταλαβαίνω, απλά επειδή τόσο καιρό εδώ μέσα έχω δει πολλά threads να κλειδώνονται κάπως έτσι (και δικαιολογημένα, αν αρχιζουμε να κάνουμε επίθεση ο ένας στον άλλο), απλά το αναφέρω για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Αφου ο καθενας προσπαθει να αποδειξει στον αλλον οτι εχει δικιο για να βγει απο πανω λες και θα κερδισουν κατι.Παιδια κακα τα ψεματα το τσιγαρο δεν ειναι λιγοτερο επικινδυνο απο το χορτο.Ολα με μετρο και χωρις να ενοχλουμε κανεναν.Δικια μας ειναι η ζωη αλλωστε κι οπως θελουμε την ζουμε,χωρις να την ζουμε εις βαρος αλλων. ΥΓ (και πιο σημαντικο απο ολα) Kostacrypton κουραγιο φιλε!Τα καλυτερα σου ευχομαι!Εμπλεξες χωρις να το θελεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αφου ο καθενας προσπαθει να αποδειξει στον αλλον οτι εχει δικιο για να βγει απο πανω λες και θα κερδισουν κατι.Παιδια κακα τα ψεματα το τσιγαρο δεν ειναι λιγοτερο επικινδυνο απο το χορτο.Ολα με μετρο και χωρις να ενοχλουμε κανεναν.Δικια μας ειναι η ζωη αλλωστε κι οπως θελουμε την ζουμε,χωρις να την ζουμε εις βαρος αλλων. ΥΓ (και πιο σημαντικο απο ολα) Kostacrypton κουραγιο φιλε!Τα καλυτερα σου ευχομαι!Εμπλεξες χωρις να το θελεις.. Δεν είναι δικιά σας η ζωή...Αν πάθετε κάτι οι συγγενείς σας και οι φίλοι σας θα τρέχουν...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts