Angelos1983 Δημ. March 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Υπαρχουν καταγεγραμμενες στην ιστορια περιπτωσεις χρησης "ναρκωτικων" ουσιων που προκαλουν εντυπωση. Τα μυστηρια των Ελληνων, των Μαγιας, των Αζτεκων κτλ περιείχαν όλα ψυχοτροπα μανιταρια (τα λεγομενα και μαγικα μανιταρια). Θέοι εμφανίζονται ειτε με σχημα μανιταριου, ειτε με το να κρατουν μανιταρια. Αν αναλογιστειτε ποσες φορες βλεπετε το μανιταρι στην καθημερινοτητα σας, θα εκπλαγειτε. Ενδεικτικα θα αναφερω τα καπέλα των παπαδων, και το σχήμα κάποιων ναων.Ολα τυχαια ειναι; Αυτα σημερα θεωρεουνται απαγορευμενα.Γιατι;; Καντε μια ερευνα γυρω απο τα μανιταρια οποιος ενδιαφερεται.Μηπως τελικα ειναι παρανομα γιατι δειχνουν πραγματα που δεν πρεπει να "δουμε'? Μηπως επειδη δε θα γινοταν πολεμοι πλεον; Καντε μια εραυνα μικρη,αξιζει τον κοπο. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Καλυτερα να παραμεινει παρανομο (μιλαω για χορτο) το παρανομο ειναι πιο "γλυκο" Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Αμα δεν φαω ban εγω σε ευτο το θεμα να μη με λενε parafron....ναι ο καπιταλισμοσ φτεει και σε λιγο θα εμφανιστει ο δρακοσ και θα κλεψει την βασιλισσα...........το προβλημα δηλαδη ειναι η νομιμοποιηση του χασις;;;;ολα τα αλλα που κυκλωφορουν ελευθερα δεν σας ενοχλουν;; Το οτι μπορει οποιος θελει να πιει αλκοολ η να αγορασει τσιγαρα δεν σας ενοχλει;;η μηπως το χασις κανει περισσοτερο κακο...οποιος το πιστευει αυτο ας παει να κανει καμια βουτια στη θαλλασσα τωρα που ειναι κρυα ακομα....σε ολα υπαρχει ενα μετρο...το αλκοολ κυκλοφωρει ελευθερο αλλα αν δεν βαλεις οριο γινεσαι αλκοολικος...δυο τρεις μπαφους την εβδομαδα δεν εχουν βλαψει κανεναν(ειδικα αν ειναι κ ελληνας)....αν καπνιζεις καθε μερα χορτο μπορει να αρχισεις να βλεπεις την παπαρηγα γυμνη και να σου αρεσει κιολας.....και μην ακουτε τις @@ριες που λεει ο καθενας για καμμενα κυτταρα ψευδαισθησεις κτλ ολα αυτα ειναι ζαχομαρες τουλαχιστον στον βαθμο που το παρουσιαζουν....σε ελευθερη κοινωνια ζουμε ας κανει επιτελους ο καθενας οτι σκατα θελει χωρις βεβαια να βλαπτει τον αλλον...γουσταρω να το καιω και καλα κανω, συμβουλες δεν δεχομαι απο κανεναν...εν γνωση μου κανω οτι κανω και θελω να το κανω και νομιμα....και για ποια παιδικα προτυπα λετε;;;;;;; Οταν η τζουλια κυκλοφωρει στα περιπτερα;;;οταν το ιντερνετ ειναι ανεξελεκτο και μπορει το πιτσιρικι να δει οτι γουσταρει...οταν η τηλεοραση δειχνει αυτες τις γαμ$&@/)(;$) που@&)&& στο real housewifes of athens...ας φροντισουν οι γονεις να δωσουν την σωστη παιδεια στα παιδια τους ωστε να μην μπλεξουν....και στην τελικη αν καποιος θελει να το σκασει δεν θα περιμενει να γινει νομιμο το σκαει και τωρα στο ανετο...ετσι γινετε κ αν θελησει το 16χρονο πιτσιρικι να πιει αλκοολ δεν χρειαζετε να παει στο μπαρ....το ιδιο πραγμα ειναι...εφοσον ειναι νομιμο τσιγαρο και το ποτο ας ειναι και το χασις...θελουν να μας κανουν ευρωπαικη χωρα;;ας μας κανουν αμστερνταμ... Sent from my iPhone using Tapatalk Σεβαστές οι απόψεις σου φίλε μου. Δεν είπε κανένας ότι μόνο τα ναρκωτικά αποτελούν το πρόβλημα τις ελληνικής κοινωνίας, αλλά σε αυτό το topic εξετάζουμε τα ναρκωτικά. Αλλά επειδή υποστηρίζεις τόσο πολύ τις ευρωπαικές πρωτεύουσες. Θες να κάνουν την Αθήνα Λονδίνο ? Όπου ο ενοικιαστής απαγορεύεται να καπνίζει στο σπίτι που νοικιάζει ? (Υπάρχουν τοποθετημένοι ανιχνευτές καπνού μέσα στο σπίτι). Όσο τρελό κι ανακούγεται ισχύει. Αν εφαρμοστεί αυτό στην Αθήνα, που θα καπνίζει ο άλλος μπάφο ? Και γιατί θα πρέπει ως λαός να σκεφτόμαστε πάντα ότι ό,τι γίνεται έξω είναι ταυτόχρονα και απόλυτα σωστό ? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Σεβαστές οι απόψεις σου φίλε μου. Δεν είπε κανένας ότι μόνο τα ναρκωτικά αποτελούν το πρόβλημα τις ελληνικής κοινωνίας, αλλά σε αυτό το topic εξετάζουμε τα ναρκωτικά. Αλλά επειδή υποστηρίζεις τόσο πολύ τις ευρωπαικές πρωτεύουσες. Θες να κάνουν την Αθήνα Λονδίνο ? Όπου ο ενοικιαστής απαγορεύεται να καπνίζει στο σπίτι που νοικιάζει ? (Υπάρχουν τοποθετημένοι ανιχνευτές καπνού μέσα στο σπίτι). Όσο τρελό κι ανακούγεται ισχύει. Αν εφαρμοστεί αυτό στην Αθήνα, που θα καπνίζει ο άλλος μπάφο ? Και γιατί θα πρέπει ως λαός να σκεφτόμαστε πάντα ότι ό,τι γίνεται έξω είναι ταυτόχρονα και απόλυτα σωστό ? Γιατι εχω βαρεθει να ακουω το η γερμανια ετσι η αγγλια ετσι η πραγα ετσι και δεν συμμαζευτε...και φυσικα η απαντηση ειναι αφου η γερμανια ετσι σηκω και πανε εκει τι καθεσε εδω;;; Γιαυτο ανεφερα το αμστερνταμ αν με πιανεις....εγω θελω να μεινουμε ελλαδα κ οχι να γινουμε λιγο απο γερμανια ιταλια ολλανδια κτλ... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 καλως η κακος αυτα τα τραγουδια δεν με αγγιζουν....και ενοειτε οτι ναρκωτικο απο ναρκωτικο εχει τεραστια διαφορα.....και εδω μεσα τουλαχιστον εμενα δεν μπορει να μου πει κανενας τπτ αν δεν εχει ζησει καποιες καταστασεις....το να μου πει καποιος διαβασα ακουσα μου ειπανε κτλ απο το ενα θα μπει απο το αλλο θα βγει....αν δεν εχεις προσωπική εμπειρία στο συγκεκριμενο θεμα δεν μπορεις να ξερεις τιποτα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) καλως η κακος αυτα τα τραγουδια δεν με αγγιζουν....και ενοειτε οτι ναρκωτικο απο ναρκωτικο εχει τεραστια διαφορα.....και εδω μεσα τουλαχιστον εμενα δεν μπορει να μου πει κανενας τπτ αν δεν εχει ζησει καποιες καταστασεις....το να μου πει καποιος διαβασα ακουσα μου ειπανε κτλ απο το ενα θα μπει απο το αλλο θα βγει....αν δεν εχεις προσωπική εμπειρία στο συγκεκριμενο θεμα δεν μπορεις να ξερεις τιποτα.... Να γίνουμε πρώτα πρεζάκια δηλαδή?? Ανάγουμε τα ψυχολογικά προβλήματα κάθε προβληματικού σε μουσική πλέον... γελοία πράγματα... Κατά την άποψή μου τα hip-hop τραγούδια περνάνε μηνύματα θυμού προς τα πάντα. θεωρείται πολύ μαγκιά (λέμε τώρα) να παίρνει κανείς ναρκωτικά οπότε οι rappers (ασχέτως αν παίρνουν ή όχι) πάντα το κολλάνε στα τραγούδια τους. Μερικά δείγματα για να σου αποδείξω ότι αυτά που "λες" δεν ισχύουν: http://m.youtube.com/watch?gl=US&client=mv-google&hl=el&rl=yes&v=lDOX_zCJyC0 *τα links προφανώς είναι εφαρμοσμένα για "σερφάρισμα" από κινητό* Φυσικά θα ξέρεις ότι το κάθε είδος μουσικής έχει διάφορες "υποκατηγορίες". Το ίδιο ισχύει βέβαια και για το hip-hop. Underground, low bap.. Το δεύτερο -το οποίο ακούω και εγώ- είναι το ακριβώς αντίθετο από το hip hop που εσύ έχεις ακούσει και δυστυχώς, απ' ότι κατάλαβα πάντα από αυτα που λες, καταδικάσει. Αν θέλεις και έχεις κάτι να πεις πάνω στο θέμα αυτό συνέχισε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=218945 γιατί είμαστε εντελώς εκτός θέματος.. Πίσω στο θέμα μας τώρα.. Τα ναρκωτικά είναι σίγουρα μια μάστιγα. Δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση με την νομιμοποίησή τους. Το πρόβλημα είναι ήδη μεγάλο τώρα που η διακίνησή τους είναι παράνομη.. Πόσο μάλλον αν γίνουν νόμιμα.. Γιατί πολλά παιδιά της ηλικίας μου θα δοκιμάσουν με την πρώτη ευκαιρία, αφού θα ξέρουν ότι επειδή τους το επιτρέπει το κράτος είναι "σωστό". Θα δοκίμαζαν λόγω αντιδραστικότητας στις απαγορεύσεις των γονιών/συγγενών/κοινωνίας στο να τα πάρουν ή απλά να δοκιμάσουν. Επιπλέον θα είναι μια λύση για κάποιους ανθρώπους που έχουν ψυχολογικά προβλήματα και θέλουν να τα ""ξεπεράσουν"" με κάποιο τρόπο.. Και αυτή θα είναι η εύκολη λύση.. Αυτά βέβαια συμβαίνουν ήδη.. Αλλά αν γίνει νόμιμη η χρήση τους και η διακίνησή τους, αυτά που λέω σίγουρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να συμβούν.. Ελπίζω να μην σας κούρασα... Edited March 26, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) Να γίνουμε πρώτα πρεζάκια δηλαδή?? δεν καταλαβες τι ενοω...δεν χρειαζετε να γινεις πρεζακι για να ξερεις κατι παρα πανω γιατο συγκεκριμενο θεμα....κ ενας φιλος θα μπορουσε να ειχε μπλεξει..... και δεν μιλαμε για νομιμοποίηση κοκας κρακ μανηταρια κτλ....μιλαμε για το χορτο.... Edited March 26, 2011 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 δεν καταλαβες τι ενοω...δεν χρειαζετε να γινεις πρεζακι για να ξερεις κατι παρα πανω γιατο συγκεκριμενο θεμα....κ ενας φιλος θα μπορουσε να ειχε μπλεξει..... και δεν μιλαμε για νομιμοποίηση κοκας κρακ μανηταρια κτλ....μιλαμε για το χορτο.... Το χόρτο ανήκει στην ομάδα των ναρκωτικών? Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Το χόρτο ανήκει στην ομάδα των ναρκωτικών? ναι αλλα οπως ποτο απο ποτο εχει διαφορα ετσι και τα ναρκωτικα εχουν διαφορα μεταξυ τους....και τα τσιγαρα ναρκωτικά ειναι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 ναι αλλα οπως ποτο απο ποτο εχει διαφορα ετσι και τα ναρκωτικα εχουν διαφορα μεταξυ τους....και τα τσιγαρα ναρκωτικά ειναι.... Γίνεται να μείνει νομιμοποιημένη η Absolut και να γίνει παράνομο το Jack's? Όχι! Με την ίδια λογική.. Γίνεται να νομιμοποιηθεί το χόρτο και μείνει παράνομη η κάνναβη? Όχι! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Γίνεται να μείνει νομιμοποιημένη η Absolut και να γίνει παράνομο το Jack's? Όχι! Με την ίδια λογική.. Γίνεται να νομιμοποιηθεί το χόρτο και μείνει παράνομη η κάνναβη? Όχι! καναβη και χορτο ειναι το ιδιο πραγμα...μπορει πολυ ευκολα να νομιμοποιηθει το χορτο-κανναβη-χασις και να απαγορευοντε η ηρωινη η κοκα κτλ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 καναβη και χορτο ειναι το ιδιο πραγμα...μπορει πολυ ευκολα να νομιμοποιηθει το χορτο-κανναβη-χασις και να απαγορευοντε η ηρωινη η κοκα κτλ.... και γιατί "πολύ εύκολα"? Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 και γιατί "πολύ εύκολα"? πολύ εύκολα απο άποψη επικινδυνότητας σε σχέση με τα άλλα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 πολύ εύκολα απο άποψη επικινδυνότητας σε σχέση με τα άλλα.... Φίλε μου δεν καταλαβαίνεις? Είναι σαν να λέμε ότι απαγορεύουμε τις βαριές μάρκες τσιγάρων και αφήνουμε τα ελαφρυά! Δεν γίνεται αυτό.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Φίλε μου δεν καταλαβαίνεις? Είναι σαν να λέμε ότι απαγορεύουμε τις βαριές μάρκες τσιγάρων και αφήνουμε τα ελαφρυά! Δεν γίνεται αυτό.. ΚΑΜΙΑ σχεση........το βαρυ τσιγαρο σε σχεση με το ελαφρυ απλα σου μαμαει το λαιμο και μακροχρονια τους πνευμονες......η ηρωινη σε σχεση με το χορτο αν ειναι βρωμικη σε στελνει ακαριαια....απο χορτο δεν θα πεθανεις αλλα απο ηρωινη και κοκα ειναι τεραστιες οι πιθανοτητες.... εχεις ακουσει ποτε κανενα να πεθανε απο χορτο??? ΟΧΙ.. απο ηρωινη και απο αλκοολ??? ΝΑΙ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 ΚΑΜΙΑ σχεση........το βαρυ τσιγαρο σε σχεση με το ελαφρυ απλα σου μαμαει το λαιμο και μακροχρονια τους πνευμονες...... ..ώσπου παθαίνεις καρκίνο και τινάζεις τα πέταλα γιατί οι πνεύμονες έχουν γίνει ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ. η ηρωινη σε σχεση με το χορτο αν ειναι βρωμικη σε στελνει ακαριαια....απο χορτο δεν θα πεθανεις αλλα απο ηρωινη και κοκα ειναι τεραστιες οι πιθανοτητες.... εχεις ακουσει ποτε κανενα να πεθανε απο χορτο??? ΟΧΙ.. απο ηρωινη και απο αλκοολ??? ΝΑΙ... Ναι μπορεί να έχεις δίκιο.. Αλλά γιατί να το διακινδυνεύσουμε?? Και άντε οι μεγαλύτεροι και συνήθως πιο συνειδητοποιημένοι έχουν το μέτρο.. Αλλά τί γίνεται με τους υπόλοιπους?? Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 ..ώσπου παθαίνεις καρκίνο και τινάζεις τα πέταλα γιατί οι πνεύμονες έχουν γίνει ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ. Ναι μπορεί να έχεις δίκιο.. Αλλά γιατί να το διακινδυνεύσουμε?? Και άντε οι μεγαλύτεροι και συνήθως πιο συνειδητοποιημένοι έχουν το μέτρο.. Αλλά τί γίνεται με τους υπόλοιπους?? το αν γινοντε σφουγγαρια οι πνευμονες η χαλια το συκωτι ειναι δικαιωμα του καθενος...μηπως να απογορεψουμε και το καπνισμα και το αλκοολ???? να διακινδυνεψεις τι ακριβως??? πιστευεις οτι αν καποιος θελει να καπινισει χορτο ειτε μεγαλος ειτε μικρος δεν θα μπορεσει να βρει?????? το μονο ευκολο ειναι πλεον....εδω 16χρονα βρισκουν και ρουφανε γραμμες στο χορτο θα κολλησουν??? με το να απαγορευσεις κατι δεν κερδιζεις τιποτα.....απλα το καθηστερεις.... και ξαναλεω οτι ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου να κανω στον εαυτο μου οτι θελω αρκει να ΜΗΝ επιρεαζω τον αλλον.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 ΚΑΜΙΑ σχεση........το βαρυ τσιγαρο σε σχεση με το ελαφρυ απλα σου μαμαει το λαιμο και μακροχρονια τους πνευμονες......η ηρωινη σε σχεση με το χορτο αν ειναι βρωμικη σε στελνει ακαριαια....απο χορτο δεν θα πεθανεις αλλα απο ηρωινη και κοκα ειναι τεραστιες οι πιθανοτητες.... εχεις ακουσει ποτε κανενα να πεθανε απο χορτο??? ΟΧΙ.. απο ηρωινη και απο αλκοολ??? ΝΑΙ... ή, όπως πολύ σοφά είχαν πει κάποτε στο Κόκκινο Δωμάτιο: "Το χόρτο το έφτιαξε ο Θεός, τη μπύρα ο άνθρωπος. Εσύ ποιόν εμπιστεύεσαι περισσότερο;" :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 ή, όπως πολύ σοφά είχαν πει κάποτε στο Κόκκινο Δωμάτιο: "Το χόρτο το έφτιαξε ο Θεός, τη μπύρα ο άνθρωπος. Εσύ ποιόν εμπιστεύεσαι περισσότερο;" :p εγω το θεο και το χορτο του.... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Σχετικα με το χορτο-καναβη-χασις πιστευω πως στην Ελλαδα που ειμαστε ενας λαος απαιδευτος,ανωριμος και των ακρων δεν θα πρεπει να νομιμοποιηθει. Πιστευω οτι θα το καπνιζουν σαν απλο τσιγαρο.. Και μονο που σκεφτομαι τα πιτσιρικια 18-19-20 χρονων να καπνιζουν χορτο και να νιωθουν κουλ σαν σνουπ ντογκ αηδιαζω... Εχω δοκιμασει και γω χορτο για να γνωριζω απο πρωτο χερι τι ακριβως ειναι το χορτο και δεν τρελαθηκα,σαν 1 χαπακι λεξοτανιλ των 6μg ειναι περιπου:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 .Δηλαδη φανταζεστε μια κοινωνια που να ειναι ολοι μαστουρομενοι και να μην σκεφτονται,να ζουν στην ουσια σε μια εικονική πραγματικότητα που ωραιοποιει τα παντα! αυτο θα ηταν το επομενο καλυτερο πραγμα μετα την ανακαλυψη του τροχου. no worries και no war που ειναι το κακο; @pitsikoulina μου εχεις καψει ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα με αυτα που γραφεις, σε παρακαλω διαβασε κανα βιβλιο ψαξε λιγο το θεμα και σταματα να μας δινεις για επιχειρηματα τα στερεοτυπα που σου εχουνε επιβαλει αλλοι. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 αυτο θα ηταν το επομενο καλυτερο πραγμα μετα την ανακαλυψη του τροχου. no worries και no war που ειναι το κακο; Sent from my GT-I9000 To κακό saliez είναι ότι έχουμε ένα μυαλό για να το χρησιμοποιούμε, όχι για να περιφερόμαστε σα ζόμπι ψάχνοντας τη δόση μας. Ελπίζω πάντως να κάνεις πλάκα στο ότι μια τέτοια κοινωνία θα ήταν ωραία... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) @pitsikoulina μου εχεις καψει ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα με αυτα που γραφεις, σε παρακαλω διαβασε κανα βιβλιο ψαξε λιγο το θεμακαι σταματα να μας δινεις για επιχειρηματα τα στερεοτυπα που σου εχουνε επιβαλει αλλοι. Άσε μας ρε άτομο που οποίος δεν συμφωνεί μαζί σας αμέσως να τον φάτε. Edited March 27, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 To κακό saliez είναι ότι έχουμε ένα μυαλό για να το χρησιμοποιούμε, όχι για να περιφερόμαστε σα ζόμπι ψάχνοντας τη δόση μας. Ελπίζω πάντως να κάνεις πλάκα στο ότι μια τέτοια κοινωνία θα ήταν ωραία... ποιο πολυ υπερεβαλα για να δειξω point, κοιτα εγω προσωπικα κανω σπανια, αλλα επειδη μαρεσει να ενημερωνομαι εχω δει διαφορα ντοκυναντερ απο φυτειες και πως φτιαχεται μεχρι τι χημικες αντιδρασεις γινονται στον εγκεφαλο οταν κανεις φουντα. Απο ολα αυτα λοιπον εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι λιγοτερο βλαβερο απο τα τσιγαρα. Παντα με μετρο, οπως πολυ σωστα ανεφερε ο parafron ο πρεζ με τον φουντα ουδεμια σχεση εχουνε, αποψη μου ; ναι στην νομιμοποιηση της φουντας, τοσα και τοσα επιτρεπονται αυτο θα μας πειραξει Αλλα πριν να γινει αυτο και οτιδηποτε αλλαγη στην ελλαδα πρωτα απο ολα πρεπει να υπαρξει παιδεια πανω σε βασικα θεματα. Ευτυχως η καινουρια φουρνια μεγαλωνει με το ιντερνετ και θα ειναι ελπιζω ποιο δυσκολο να τρωει κουτοχορτο. σορι για τυχων λαθη ειμαι απο κινητο Sent from my GT-I9000 Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts