bandit400 Δημοσιεύτηκε March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 28, 2004 exo arketa videakia se wmv kai thelo na ta kano mpg gia na ta kano dvd pos boro kai me pio programa sas eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pom Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 εγω αυτο που χρησιμοποιω ειναι το nero vission express2 με τα απαραιτητα plugins ικανοποιητικο αποτελεσμα Παράθεση Live Streaming από Ζάκυνθο και Stigma FM 97.6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 φίλε μου ρίξε μια ματιά εδώ γιατί τα έχω πει εκατό φορές και δεν μπορώ να τα ξαναλέω. αφού κάνεις την διαδικασία να μετατρέψεις τα wmv σε avi μπορείς να κάνεις σε 1 λεπτό το AVI --> MPEG με το main concept video encoder επίσης αν θέλεις κάποιο άλλο πρόγραμμα γράψε "wmv to mpeg" σε μια μηχανή αναζήτησης και ψάξε κανένα προγραμματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. March 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 eyxaristo poli pedia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts