Jump to content

Συγχαρητήρια MsK.

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακολουθώντας κάθε μέρα τις ανταποκρίσεις και τις φώτος απο την CeBIT θα ήθελα να συγχαρώ τον MsK για την όλη προσπάθεια και κόπο του, δείχνωντας πως δεν επαναπαύεται στο forum, αλλα έκανε ολόκληρο ταξίδι αφήνωντας την δουλειά του με τις επιπτώσεις απο αυτό(οικονομικές κλπ), προφανώς.

Για του λόγου το αληθές δείτε την fotogallery και θαυμάστε την "τεράστια" φωτογραφική και δημοσιογραφική θα έλεγα, δουλειά του. :)

Επι τι ευκαιρία, ελπίζω κάποια στιγμή να απολαύσουμε και στην χώρα μας μια τέτοιου είδους παγκόσμια έκθεση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (27 Μάρ. 2004 , 21:04)

Παρακολουθώντας κάθε μέρα τις ανταποκρίσεις και τις φώτος απο την CeBIT θα ήθελα να συγχαρώ τον MsK για την όλη προσπάθεια και κόπο του, δείχνωντας πως δεν επαναπαύεται στο forum, αλλα έκανε ολόκληρο ταξίδι αφήνωντας την δουλειά του με τις επιπτώσεις απο αυτό(οικονομικές κλπ), προφανώς.

Για του λόγου το αληθές δείτε την fotogallery και θαυμάστε την "τεράστια" φωτογραφική και δημοσιογραφική θα έλεγα, δουλειά του. :)

Επι τι ευκαιρία, ελπίζω κάποια στιγμή να απολαύσουμε και στην χώρα μας μια τέτοιου είδους παγκόσμια έκθεση.

Εχμ..αυτή είναι η δουλειά του MsK... δημιοσογράφος είναι :whistle:

Για όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ απολύτως. Πολύ κάλυψη από τη Cebit με νέα κ.λ.π.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

¨οντως... ένα μεγάλο μπράβο... άντε να πούμε και καμία καλή κούβεντα γιατί μας έφαγε η γκρίνια εδώ μέσα τελευταία..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (27 Μάρ. 2004 , 19:55)

¨οντως... ένα μεγάλο μπράβο... άντε να πούμε και καμία καλή κούβεντα γιατί μας έφαγε η γκρίνια εδώ μέσα τελευταία..

Οντως, μπήκα και είδα πόλεμο τρελλό.

Vampyre, ξέρω πως είναι δημοσιογράφος, αλλα δεν το τόνισα διοτι ίσως να μην ήθελε ο Μάνος. Εξάλλου δεν ξέρω με τι ιδιότητα πήγε εκεί. Χίλια μπράβο πάντως, όπως εύγε και σε ενα μέλος που δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του και που διάβασα στο thread που άνοιξε πως θα ανεβάσει φώτος απο την CeBIT. :)

Mpravo mpravo kai pali mpravo MsK gia ti megali prospathia sou gia to Cebit!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Συγχαρητήρια στον ΜsK.... :)

Αλλά δυστυχώς η έκθεση και οι νέες συσκευές δεν μας ικανοποίησαν και τόσο... :whistle:

Εδώ κάθε μέρα στα φόρουμ, γίνεται πόλεμος γιά τις νέες και απαράδεκτες συσκευές....:devil:

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει και πολύ απαιτητικοί....όμως μιά συσκευή της προκοπής, έτσι όπως θα τη θέλαμε δεν την είδαμε ακόμα..... :worry:

ΜsK, πάντως συγχαρητήρια για τον ζωντανότερο τρόπο παρουσιάσης της έκθεσης.... :D

Την επόμενη χρονιά θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη βαλίτζα σου όλοι μας, ινκόγκνιτο.... :rolleyes:

R.I.P

Κάποια πράγματα καλύτερα να τα αφήνουμε.. μπορεί νάλλαξε ο άνθρωπος απο τη μια μέρα στη άλλη, σημασία είναι ότι συγχαίρει τον Μάνο ;)

Με τη σειρά μου έυχομαι στο Μάνο να μας έρθει πίσω μια χαρα, καλό ταξίδι να χεις και ευχαριστούμε για την τόσο ΄ζωντανή' παρουσία της φετινής CeBit ;) :)

:happy:

It's what you do to me..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος `trapped (28 Μάρ. 2004 , 23:48)

Με τη σειρά μου έυχομαι στο Μάνο να μας έρθει πίσω μια χαρα, καλό ταξίδι να χεις και ευχαριστούμε για την τόσο ΄ζωντανή' παρουσία της φετινής CeBit ;) :)

:happy:

γύρισε βρε συ. εδώ και μέρες :happy:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Και παραπονα να κανει ο VIDEOMIX σε αλλο thread το σωστο πρεπει να λεγεται και στην προκειμενη περιπτωση ο MsK ειναι αξιος συγχαρητιριων!!Μπραβο!!

Υ.Γ:vampyre τρομερη υπογραφη!!Καλοο!! :lol:

Πράγματι εκπληκτική δουλειά απο τον ΜΣΚ...Συγχαρητήρια και απο του χρόνου με καλύτερη φηφιακή! ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Με προκαλεί ο xraysr0x και θα απαντήσω, αφού καταρχήν σας ευχαριστήσω όλους σας - και προπάντων τα παιδιά του myPhone Staff με τα οποία είχαμε άριστη συνεργασία.

Οι πρώτες 100+ φωτογραφίες που ανέβηκαν... έφυγαν κατευθείαν από τη CeBIT σε πραγματικό χρόνο, με τη βοήθεια ενός κινητού με ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα (ονόματα δεν λάμε για να έχει σασπένς έως ότου γράψω το τελικό μου στόρυ). Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορούν να... φύγουν οι φωτογραφίες και να δημοσιευθούν σε πραγματικό χρόνο (live) στο myphone.gr. Διαφορετικά θα έπρεπε να κουβαλάω πολλά περισσότερα gadgets και δεν θα είχα ελεύθερα τα χέρια μου για να δοκιμάσω τα... νέα gadgets. Οι φωτογραφίες αποστέλλονταν με MMS και e-mail (ανάλογα με την περίσταση) μέσω του δικτύου της Vodafone D2 προς το server του myphone.gr και αυτόματα ένα scriptάκι αναλάμβανε το upload τους στο my gallery.

Φυσικά όμως λήφθησαν και εκατοντάδες φωτογραφίες από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, οι οποίες σιγά - σιγά δημοσιεύονται στη γνωστή περιοχή του my gallery.

Για του λόγου το αληθές μια επίσκεψη στο http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/4382 θα σε πείσει :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

όντως :)

με σόνι με ΒΤ σε χαλούσε? (πλάκα κάμω βέβαια Μάνο μου :) )

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Τα συγχαρητήρια μου έστω και αργοπορημένα.

Πολύ καλή δουλεία msk :)

πολύ σημαντικό γεγονός για ένα σάιτ να έχει live κάλυψη απο ένα τόσο μεγάλο γεγονός(cebit)

:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (30 Μάρ. 2004 , 18:15)

Με προκαλεί ο xraysr0x και θα απαντήσω, αφού καταρχήν σας ευχαριστήσω όλους σας - και προπάντων τα παιδιά του myPhone Staff με τα οποία είχαμε άριστη συνεργασία.

Οι πρώτες 100+ φωτογραφίες που ανέβηκαν... έφυγαν κατευθείαν από τη CeBIT σε πραγματικό χρόνο, με τη βοήθεια ενός κινητού με ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα

Ε απο του χρόνου δεν θα έχεις και κινητό με καλύτερη κάμερα ? ;)

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..