saltofx_v Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 @sstavros1 οχι δεν χριεαζεται να φλασαρεις ρομ.....κανεις ροοτ..βαζει clockwork wipe τα παντα ολα και μετα βαζεισ τη ρομ του demo! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jelecepa Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 demolution δεν υπαρχει πλεον η ρομ σου.. που μπορω να την βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 τι εννοεις δεν υπαρχει?? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jelecepa Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 ειμαι κολλημενος στο installig update.....η μπαρα π υπαρχει απο κατω δεν κανει τπτ... ποση ωρα χρειαζεται για να γινει η εγκατασταση? κανω τπτ λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Ποια επιλογή πατήσες στο recovery? Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jelecepa Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 recovery boot μετα με παει στο clockwork mod... παω instal zip from sd card-choose zip from sdcard μετα βρισκω τον φακελο οπως λεει στα βηματα.. φτανω στο Defy-made-in-hellas-b1.zip το παταω..παταω yes.. κ μετα ειμαι στο installing update για καμια ωρα..... εχει μια μπαρα απο κατω..αλλα ειναι κολλημενη... δεν δειχνει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 recovery boot μετα με παει στο clockwork mod... παω instal zip from sd card-choose zip from sdcard μετα βρισκω τον φακελο οπως λεει στα βηματα.. φτανω στο Defy-made-in-hellas-b1.zip το παταω..παταω yes.. κ μετα ειμαι στο installing update για καμια ωρα..... εχει μια μπαρα απο κατω..αλλα ειναι κολλημενη... δεν δειχνει κατι όπως σου γράψα και στο pm η εκδοση του demolition είναι μέσω clockwork οπότε δε πας στην επιλογη choose zip from sd αλλά αν θυμαμαι καλά ακολουθεις τα βηματα που γραφει στη πρωτη σελίδα "Βάζουμε τον φάκελο με τα αρχεία της ROM στον φάκελο clockwork της κάρτας SD" Αποσυμπιέζεις δηλ. το zip και το βαζεις μεσα στο φακελο και πας στο backup and restore και από κει restore Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jelecepa Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 (edited) κ παλι δεν βρισκει τπτ.... ξεζιπαρα..εκανα την δομη των φακελων οπως επρεπε αλλα κ παλι τπτ.. τελικα την περασα..απιστευτη.. πολυ μα πολυ γρηγορη....... δεν νομιζω να την αλλαξω για πολυ καιρο........ ευχαριστω demo -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ) Edited August 22, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 κ παλι δεν βρισκει τπτ.... ξεζιπαρα..εκανα την δομη των φακελων οπως επρεπε αλλα κ παλι τπτ.. τελικα την περασα..απιστευτη.. πολυ μα πολυ γρηγορη....... δεν νομιζω να την αλλαξω για πολυ καιρο........ ευχαριστω demo -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ) Ημουν εκτος forum. Sorry φιλε μου για την ταλαιπωρία μα ειμαι σίγουρος οτι αν ακολουθούσες τα βηματα οπως περιγράφω δεν θα συναντούσες πρόβλημα. Χαίρομαι που χαίρεσαι την rom μου!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ M.I.H ΚΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ! ΕΧΩ ΟΜΩς ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΑ ΑΛΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ,ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩς ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΗΜΑ!ΣΥΝΗΘΩς ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2'' ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ RESTART!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ DEMOLITION ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited September 20, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Κατεβαζεις αυτο εδω το ζιπακι http://www.mediafire.com/?6zxc1ow203coux9 Το βαζεις στην καρτα και μετα απο recovery κανεις install zip from sdcard. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Κατεβαζεις αυτο εδω το ζιπακι http://www.mediafire.com/?6zxc1ow203coux9 Το βαζεις στην καρτα και μετα απο recovery κανεις install zip from sdcard. Sent from my MB525 using Tapatalk Αυτό είναι ειδικά για αυτή την ρομ ή κάνει και για την cm 7? Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 για cm7 χρησιμοποιησε καλυτερα το build in basebandswitcher. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 για cm7 χρησιμοποιησε καλυτερα το build in basebandswitcher. ποιό ακριβώς ΕΜΕΑ επιλέγουμε? αυτό δεν εννοείς? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Επιλεγεις το ΕΜΕΑ που λεει κεντρικη ευρωπη-χονγκ κονγκ-ταιβαν αραβια- γαλλια-νορντικ-ηνωμενο βασιλειο. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Κατεβαζεις αυτο εδω το ζιπακι http://www.mediafire.com/?6zxc1ow203coux9 Το βαζεις στην καρτα και μετα απο recovery κανεις install zip from sdcard. Sent from my MB525 using Tapatalk Ευχαριστω φιλε,δουλευει μια χαρα τωρα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiriscuderias Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 παιδια εχω βαλει μια ρομ εγγλεζικη και δεν μπορω να φλασαρω απο cmw.ξερετε που μπορω να βρω ελληνικη να φλασαρω με rsd?γιατι τα λινκ που εχετε ποσταρει εχουν κλεισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1116732%26page%3D8&v=1&libid=1329122154157&out=http%3A%2F%2Fsbf.droid-developers.org%2Fumts_jordan%2FJRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_PDS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF.sbf.gz&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fforumdisplay.php%3Ff%3D855&title=2.2.%20CEE%3F%20-%20Page%208%20-%20xda-developers&txt=http%3A%2F%2Fsbf.droid-developers.org%2Fumts...vice1FF.sbf.gz&jsonp=vglnk_jsonp_13291223087851 Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts