pificos Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δεν χρειάζεται να το σβησεις.απλά απενεργοποίησε τα notifications από το πρόγραμμα του κινητού. Σ, ευχαριστώ saltofx. Αλλά αν την έσβηναν θα είχα συνέπειες; Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αν την σβήσεις εντελώς υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να λάβεις mms. Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αν την σβήσεις εντελώς υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να λάβεις mms. Sent from my MOTO Defy :-) mms πρεπει να ενεργοποιήσω το APN για να κατεβασω π.χ μια εικόνα? Το εικονιδιο της μπαταρίας- το custom- , το εχω χασει........ με αποτελεσμα να μην βλέπω οταν το φορτίζω. Με το Ledefy δεν φαινεταί κάπως? ή πρέπει να βρώ το custom app????:confused: Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδια μηπως θα μπορουσε καποιος να βαλει link για το superoneclick διοτι δεν ειμαι μελος στο xda? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδια μηπως θα μπορουσε καποιος να βαλει link για το superoneclick διοτι δεν ειμαι μελος στο xda? ευχαριστω δόξα τον Demolition!! :respect: δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3551588#post3551588 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Help ... Παω να βαλω μια υπενθυμιση σε συγκεκριμενη ωρα στο ημερολογιο κ με πεταει εξω ... Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannoos Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 χρησιμοποιησα την rom αρκετα καλη δουλεια και το κινητο ειναι οντως γρηγορο μια ερωτηση πως γινεται να σβησω εφαρμογες που δεν μου χρειαζονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. April 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Aν θες να διαγραψεις τις εφαρμογες, απο το Titanium Backup ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, χρησιμοποιήστε το Titanium Backup για να σβήσετε ανεπιθύμητες (κατά τα γούστα του καθενός) εφαρμογές που περιλαμβάνονται ROM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannoos Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 (edited) το διαβασα, αλλα δν μπορω να βρω το πως γινεται μεσα απο το προγραμμα εκτος αν θελει την pro εκδοση edit: το βρηκα βλακεια δικια μου thanks anyway Edited April 3, 2011 by mannoos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) Help ... Παω να βαλω μια υπενθυμιση σε συγκεκριμενη ωρα στο ημερολογιο κ με πεταει εξω ... Βαλε jorte και θα σωθείς. Φοβερή εφαρμογή ημερολογίου Sent from my MB525 Edited April 5, 2011 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 pificos ευχαριστώ πολύ.τώρα αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα.πως γράφω μηνύματα με 160 χαρακτήρες.συγγνώμη για το πρήξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 pificos ευχαριστώ πολύ.τώρα αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα.πως γράφω μηνύματα με 160 χαρακτήρες.συγγνώμη για το πρήξιμο εγώ χρησιμοποιώ go sms με τις ακόλουθες ρυθμίσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3574181#post3574181 :D Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 μπορεις να εξηγήσεις που έναι το clockwork recovery? απο rom manager? Και γω ειμαι μπερδεμενος με το clockwork!! Μπορει καποιος να βοηθησει; Εγκατεστησα το .apk κ μου εμφανιστηκε στο κινητο το system recovery. Clockwork δεν βλεπω. Μετα τι πρεπει να κανω; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) ολα καλα.εκει που κολλαω ειναι η τεταρτη κινηση :<<Βάζουμε τον φάκελο με τα αρχεία της ROM στον φάκελο clockwork της κάρτας SD>>.δεν υπαρχει φακελος για να βαλουμε μεσα τη ρομ,αυτο ειναι ενα αρχειο :<<com.kb7sqi.defy.bootstrap.old.apk>>,πως γινεται? sorry δεν ειπα πως κανω ροοτ με την greek ρομ και clockwork.ευχαριστω Edited April 6, 2011 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ο φακελος clockwork δεν υπαρχει δημιουργειστε ενα εσεις στη καρτα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ο φακελος clockwork δεν υπαρχει δημιουργειστε ενα εσεις στη καρτα. ok σε ευχαριστω.Μπορεις λιγο να μου εξηγησεις ποια η χρησιμοτητα του clockwork σε σχεση με το system recovery? και η φαση με το rom manager τι ειναι?μπορουμε να εχουμε αποθηκευμενες διαφορες rom και να παιζουμε?και πως γινεται με RSD lite παλι η απευθειας απο το κινητο?thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει,εχω κανει ολα τα βηματα του πρωτου post και ειμαι ροοτ με greek 2.2 με clockwork ετοιμο κ.λ.π.εχω φακελο λοιπον οπως λεει στην sd που λεγεται clockwork και μεσα εχω βαλει το φακελο με τα αρχεια της ρομ.Τωρα για να βαλω κι αλλες ρομ να δοκιμασω τι κανω?βαζω και τους φακελους των αλλων ρομς στον clockwork της sd και μετα τι κανουμε?επισης διαβαζω στο xda οτι για να βαλουμε καποιες αλλες ρομς πρεπει πρωτα να κανουμε αυτο? :Εγκαταστήστε το κινέζικο SBF χρησιμοποιώντας RSDLite (δελτίο JDGC_U6_0.26.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) καλησπέρα..... ξαφνικά παρατήρησα οτι το ρολόι στο status bar κολλάει σε μια ώρα και δεν προχωράει.... και μετά απο την εναλλαγή 12ωρου σε 24ωρο απο τις ρυθμίσεις επανέρχεται αλλα για όσο βρίσκεται "ενεργό" το τηλέφωνο.Οταν θα μπει σε sleep mode και το ξεκλειδώσω, τοτε επανεμφανίζεται το θέμα... Εχει κανείς καμιά ιδέα?:blink: :help: Μάλλον πρέπει να το κλείνω που και που.;) μάλλον λύθηκε εκεί. Θα επανέλθω αν συνεχίζεται Edited April 9, 2011 by bomber21 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jelecepa Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μια ερώτηση και απο μένα... Ειναι σταθερη? αξιζει να την βαλω?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μια ερώτηση και απο μένα... Ειναι σταθερη? αξιζει να την βαλω?:confused: με χίλια...... έχει καλύτερη εμφάνιση το κινητό και από μέσα (μπαταρία) άνεση!!! Εγώ είμαι τρομερά ευχαριστημένος Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Όπως παρατηρώ από τα posts έχουνε πέσει όλοι με τα μούτρα στην cm7 Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkarana Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Προσπάθησα να εγκαταστήσω και εγώ την Custom Rom σου αλλά δεν τα κατάφερα. Έκανα όμως update το firmware και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις λειτουργίες του. Μόνο που σταμάτησε να δουλεύει το flash. Δεν με ενοχλεί τόσο. Στο site της motorola https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades παρατήρησα πως βγήκε επιτέλους αναβάθμιση για το ευρωπαϊκό DEFY. Προσπάθησα να κάνω update σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά στο τέλος βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει κάποιο update. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχω γνήσιο firmware? Ξέρει κανείς εάν υπάρχει το SBF αρχείο με την νέα γνήσια έκδοση για να το κάνω update με το RSD lite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 δεν εχει βγει ακομη ελληνικη επισημη froyo.που κολλας στο να περασεις τη custom rom?πες να σε βοηθησουμε! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 δεν εχει βγει ακομη ελληνικη επισημη froyo.που κολλας στο να περασεις τη custom rom?πες να σε βοηθησουμε! στο αν θα μπορουμε να αναβαθμισουμε στην official 2.2 οταν βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 αυτο θα το δουμε τοτε..αλλα και στην ακραια περιπτωση που δεν μπορεσουμε μεσω της μοτορολα θα τη φλασαρουμε με rsd πανευκολα.. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts