Jump to content

alkarana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alkarana

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

alkarana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το βρήκα με λίγο googling. Να είσαι καλά zzzzz . Πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, διαχείριση εφαρμογών , επιλέγεις 'όλα', επιλέγεις την κάμερα, και πατάς εκκαθάριση δεδομένων. Το φλάς μου έφτιαξε μετά από 2 μήνες.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δεν θυμάμαι για πιο λόγο δεν μπορούσα να εγκαταστήσω την custom rom. Νομίζω μου έβγαλε κάποιο σφάλμα και τα παράτησα. Τα προβλήματα που είχα λύθηκαν με το που έκανα αναβάθμιση το firmware. Θα περιμένω να βγει η επίσημη ελληνική έκδοση (ελπίζω σύντομα πριν πάρω άλλο κινητό ) για να ξαναπροσπαθήσω μπας και δουλέψει το φλας της συσκευής. Ας μας ενημερώσει κάποιος όταν κυκλοφορήσει. Ευχαριστώ
  3. Προσπάθησα να εγκαταστήσω και εγώ την Custom Rom σου αλλά δεν τα κατάφερα. Έκανα όμως update το firmware και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις λειτουργίες του. Μόνο που σταμάτησε να δουλεύει το flash. Δεν με ενοχλεί τόσο. Στο site της motorola https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades παρατήρησα πως βγήκε επιτέλους αναβάθμιση για το ευρωπαϊκό DEFY. Προσπάθησα να κάνω update σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά στο τέλος βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει κάποιο update. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχω γνήσιο firmware? Ξέρει κανείς εάν υπάρχει το SBF αρχείο με την νέα γνήσια έκδοση για να το κάνω update με το RSD lite?
×
×
  • Create New...