Jump to content

Samsung E2652W Dual Sim

runner70
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια μια ερωτηση,

το συνδεσε κανενας στο ιντερνετ?

εγω προσπαθω εδο και 2 μερεσ αλλα τιποτα

βαζω σωστα τον κωδικο και μου λεει πατα το wps μεσα σε 2 λεπτα αλλα το μοντεμ μου δεν εχει κατι τετοιο........

μηπωσ μπορει καΠΟΙΟΣ να βοιθησει?

ευχαριστω

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

καλησπερα παιδια μια ερωτηση,

το συνδεσε κανενας στο ιντερνετ?

εγω προσπαθω εδο και 2 μερεσ αλλα τιποτα

βαζω σωστα τον κωδικο και μου λεει πατα το wps μεσα σε 2 λεπτα αλλα το μοντεμ μου δεν εχει κατι τετοιο........

μηπωσ μπορει καΠΟΙΟΣ να βοιθησει?

ευχαριστω

Toledo εγώ ακολουθώ την εξής διαδικασία:

> Wi-Fi on,

> Επιλέγω το δίκτυο που θέλω να συνδεθώ, όχι ενεργοποίηση το κυκλάκι που είναι δεξιά, πιέζω το όνομα του δικτύου

Και αν χρειάζεται κωδικό το δίκτυο τότε

> πιέζω Επεξεργ.

> εντοπίζω και καταχωρώ το κωδικό του δικτύου

> πάω πίσω και τότε πατάω το κυκλάκι και γίνεται η σύνδεση

Στο Μενού > Ρυθμίσεις > Δίκτυο > Υπηρεσία δεδομένων πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η Χρήση δεδομένων.

Αν έχεις το τελευταίο firmware, στη συνέχεια επιλέγεις το εικονίδιο internet από το μενού και πληκτρολογείς την διεύθυνση που θες να σερφάρεις.

Με το παλιό firmware αν θυμάμαι καλά πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του internet > προφίλ internet και να επιλέξεις το ασύρματο δίκτυο που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

Ομως οταν το ανοιγω στην μπροστινη οθονη στην αρχη μου εγραφε υπερχηληση εαν δεν κανω λαθος.

Δεν θυμαμαι τι πατησα και τωρα μου βγαζει κατι αριθμους.

.

και εμενα μου βγαζει αυτο το υπερχείλιση! τι σημαίνει ξερουμε?

Υπάρχουνε θέματα για αυτό το κινητό;

http://www.powercircuit.eu/ - Ηλεκτρονικά κυκλώματα!!

http://pcmbtechno-zone.blogspot.com/

• 3 weeks later...

Γεια σας ! Αγόρασα χθες μια συσκευή dual sim μα θα την αλλάξω.Σκέφτομαι το Sumsung E2652 για το οποίο συζητάτε.

Έχει ελληνικού μενού; Και επίσης εάν στην ασφάλεια,έχει επιλογή κλείδωματος συσκευής με κωδικό που ορίζουμε εμείς,για μη δυνατή πρόσβαση από τρίτους.(όχι κατά την ενεργοποίηση μα όσο το τηλέφωνο είναι on).Αν είναι εύκολο σε κάποιον που ήδη βρίσκεται στο φόρουμ,να μου απαντήσει άμεσα ,ώστε να το πάρω σήμερα.

Ευχαριστώ,καλό μεσημέρι.

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλους!!

Έχω ένα πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα με κατά τα άλλα ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Έχει εμφανιστεί στην οθόνη το ρολόι του alarm χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανένα ξυπνητήρι. Χτυπάει κάθε βράδυ στις 24 00 ακριβώς μόνο του, έχω ψάξει τα πάντα, έχω σβήσει όλα τα ξυπνητήρια και υπενθυμίσεις και αυτό εκεί....Χτυπάει ένα ξυπνητήρι που δεν υπάρχει πουθενά....Καμιά ιδέα κανείς???

• 4 weeks later...

καλησπερα παιδια εχω κι εγω αυτο το κινητακι αλλα εχω ενα προβλημα

μπορεσε κανενας να το συνχρονιση με το outlouk?

προσπαθω εδω και 3 ωρεσ αλλα τιποτα,

αν μπορει καποιος ας βοιθησει

ευχαριστω

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Μπορεις να το κανεις μεσο τοι Kies.

http://www.powercircuit.eu/ - Ηλεκτρονικά κυκλώματα!!

http://pcmbtechno-zone.blogspot.com/

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Καλησπέρα σε όλους!!

Έχω ένα πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα με κατά τα άλλα ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Έχει εμφανιστεί στην οθόνη το ρολόι του alarm χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανένα ξυπνητήρι. Χτυπάει κάθε βράδυ στις 24 00 ακριβώς μόνο του, έχω ψάξει τα πάντα, έχω σβήσει όλα τα ξυπνητήρια και υπενθυμίσεις και αυτό εκεί....Χτυπάει ένα ξυπνητήρι που δεν υπάρχει πουθενά....Καμιά ιδέα κανείς???

Κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..

μήπως βρήκες κάποιος τη λυση?

Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

μπορείτε να μου πείτε τα περιεχόμενα της συσκευασίας αναλυτικά.

Η οθόνη βολεύει για χρήση με τα δάκτυλα για sms.(είναι απαραίτητο το πενάκι;)

• 3 weeks later...
το πηρα και εγω μια και ηθελα δικαρτο(και δεν με ενδιεφερε η καμερα),για τα λεφτα του ειναι αψογο

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

• 2 weeks later...

Γεια σας,

μπορεί κάποιος να ελέγξει μέσω Samsung Kies ή από το κινητό του και να μου πει την έκδοση firmware που έχει πάνω;

Ευχαριστώ πολύ

• 1 month later...

Γεια σας.

Μου έκαναν αυτή τη συσκευή δώρο.

Επειδή την έχουν πάρει από το Ισραήλ προσπαθώ να του περάσω το Ελληνικό μενού μέσο του Samsung Kies και απλός κάνει αναβάθμιση μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω;

Δεν ξέρω αν το θέμα το έχω βάλει σωστά είναι η πρώτη φορα που γράφω στο forum

Για σας και πάλι παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα όταν κάποιος πάει να μου κάνει κλίση το κινητό κάνει restart είτε είναι και οι δυο sim μέσα είτε η μια έχω αυτό το πρόβλημα. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει;

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

• 1 month later...

Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κινητό Samsung Dual Champs GT-E2652W.

Ποιά είναι τα κατάλληλα ακουστικά HANDSFREE (για να ακούω πχ ραδιόφωνο αλλά και να λαμβάνω κλήσεις όταν είναι); Ότι κι αν έχω δοκιμάσει, ΔΕΝ κάνει!

Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί έχω βαρεθεί να αγοράζω και να επιστρέφω πίσω!!! :mad:

Ευχαριστώ πολύ! :)

Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κινητό Samsung Dual Champs GT-E2652W.

Ποιά είναι τα κατάλληλα ακουστικά HANDSFREE (για να ακούω πχ ραδιόφωνο αλλά και να λαμβάνω κλήσεις όταν είναι); Ότι κι αν έχω δοκιμάσει, ΔΕΝ κάνει!

Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί έχω βαρεθεί να αγοράζω και να επιστρέφω πίσω!!! :mad:

Ευχαριστώ πολύ! :)

Θα σε παρακαλούσα να μην επαναλαμβάνεις διαρκώς την ίδια ερώτηση διότι θεωρείται spam και απαφορεύεται από τον κανονισμό του forum όπως και τα συνεχόμενα μηνύματα. Όσο για αυτό που ψάχνεις με μια απλή αναζήτηση στο google βρήκα αυτό http://www.cellularfactory.com/wholesale/pro.jsp?c=714249

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Εχει λειτουργικο android το κινητο??? Το ρωτω γιατι στην σελιδα της samsung λεει ....λειτουργικο samsung. Τι παιζει τελικα???
""Nos Power""

Εχει λειτουργικο android το κινητο??? Το ρωτω γιατι στην σελιδα της samsung λεει ....λειτουργικο samsung. Τι παιζει τελικα???

Καλά τα λέει, έχει λειτουργικό της Samsung και όχι κάποιο "ανοιχτού κώδικα" ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• 2 weeks later...
...Επειδή την έχουν πάρει από το Ισραήλ προσπαθώ να του περάσω το Ελληνικό μενού μέσο του Samsung Kies και απλός κάνει αναβάθμιση μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω;...
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.

Έχω παρόμοιο "πρόβλημα". Χτες μου έφεραν από τη Γερμανία το Samsung GT-E2652W. Δυστυχώς, ΔΕΝ έχει ελληνικό μενού.

Δε θα με προβλημάτιζε το γεγονός, αλλά μισώ να γράφω μηνύματα και email σε greeklish και γι΄αυτό το λόγο θέλω να του προσθέσω/περάσω το ελληνικό μενού.

Υπάρχει τρόπος με τον οποίο γίνεται κάτι τέτοιο;

• 1 month later...

Γειά σας

για το κινητό μου έχω μια κάρτα κοσμοτε και μια βονταφον. Όταν το αγόρασα έβαλα τυχαία τη βονταφον στη θέση 1. Διαπίστωσα ότι στο αρχικό μενού για την κάρτα 1 η συσκευή έκανε επανεκκινήσεις.

Τη βόνταφον την έβαλα στη θέση 2 και το τηλέφωνο δούλεψε άψογα για 1 μήνα περίπου. Κάποια μέρα, που το είχα σβήσει και το άναψα, στο ξεκίνημα της συσκευής μόλις έφτασε στη δεύτερη κάρτα (βονταφον) έκανε επανεκκίνηση ξανά και ξανά με αποτέλεσμα να την βγάλω. Τώρα που έχω χρόνο μπήκα στο φόρουμ και σας ρωτάω μήπως κάποιος γνωρίζει σχετικά. Φυσικά έχω δοκιμάσει και άλλες κάρτες βονταφον και δεν δουλεύει, όπως και δοκίμασα τη βονταφον κάρτα μου σε άλλο τηλέφωνο (μονό) και δουλεύει σωστά. Όταν έβαλα και άλλη μια κάρτα κοσμοτέ στη θέση 2 δουλεύουν σωστά και οι δυο. Γουιντ δεν έχω να δοκιμάσω. Παρακαλώ για κάθε ιδέα που μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edited by panefti
Πιο σωστή σύνταξη.

:happy:

Ενημερώνω το forum, οτι το πρόβλημά μου λύθηκε με παρέμβαση της vodafone. Μου προσέφεραν δωρεάν αλλαγή της sim, διότι την ενοχοποίησαν σαν παλιά. Ευχαριστώ.

Edited by panefti
αρτιότερη σύνταξη

• The title was changed to Samsung E2652W Dual Sim