steliosk Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 μέσα στον rom manager στις ρομ miui.us βλέπω τις miui 1.11.4 και 1.10.28, ποια ειναι η νεότερη? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_skari Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Καλησπέρα και πάλι στην παρέα Μετά από πρόβλημα με επανεκινήσεις και κολλήματα έκανα επαναφορά σε μαμα ROM με την πρώτη κάρτα που είχε όταν το αγόρασα Επειδή έχω μπλέξει κάπως τα αρχεία που υπήρχαν αρχικά μετα από διάφορα backup και restore θέλω τώρα να ξαναχρησιμοποιήσω μια 4αρα κάρτα 16GB που πήρα εκ των υστέρων και της έκανα φορματ από την αρχή. Μπορώ να βρώ από κάπου τα αρχεία που πρέπει να έχει αρχικά η κάρτα για να αρχίσω ξανα διαδικασία root και να δοκιμάσω άλλες Rom γιατι το να αντιγράψω της παλιάς νομίζω θα ξανακάνει μπλέξιμο Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 I have decided to cease development of Oxygen v2.x ICS (Android v4.0) is due to be released in the next 10 days or so at which point I will be bumping Oxygen to v3.0. ICS will be ported to the following devices, HTC Desire (GSM & CDMA).......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Καλησπέρα και πάλι στην παρέα Μετά από πρόβλημα με επανεκινήσεις και κολλήματα έκανα επαναφορά σε μαμα ROM με την πρώτη κάρτα που είχε όταν το αγόρασα Επειδή έχω μπλέξει κάπως τα αρχεία που υπήρχαν αρχικά μετα από διάφορα backup και restore θέλω τώρα να ξαναχρησιμοποιήσω μια 4αρα κάρτα 16GB που πήρα εκ των υστέρων και της έκανα φορματ από την αρχή. Μπορώ να βρώ από κάπου τα αρχεία που πρέπει να έχει αρχικά η κάρτα για να αρχίσω ξανα διαδικασία root και να δοκιμάσω άλλες Rom γιατι το να αντιγράψω της παλιάς νομίζω θα ξανακάνει μπλέξιμο Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νομιζω οτι με το που συνδεθείς στο internet θα δημιουργηθούν μονα τους. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 (edited) Έχουμε μήπως λινκ από το πιο πρόσφατο radio για να φλασαρω...? Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Edited November 8, 2011 by sakis697 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Έχουμε μήπως λινκ από το πιο πρόσφατο ratio για να φλασαρω...? Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παρε Αν εχεις καινουργιο custom recovery και σου βγαζει μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται το συγκεκριμενο scipt πλεον flashare το απο το fastboot ή με ενα προγραμμα οπως το FastBoot Commander(το radio.img που βρισκεται στο zip). Παράθεση http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 οταν αφηνω το κινητο πολυ ωρα χωρις να το κανω κατι, κλεινει το wifi...και μετα για να ξανα ανοιξει πρεπει να κανω reboot το ρουτερ... αλλιως δεν το βρισκει για να συνδεθει.... δεν μπορει να μην μου κλεινει το wifi...??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 οταν αφηνω το κινητο πολυ ωρα χωρις να το κανω κατι, κλεινει το wifi...και μετα για να ξανα ανοιξει πρεπει να κανω reboot το ρουτερ... αλλιως δεν το βρισκει για να συνδεθει.... δεν μπορει να μην μου κλεινει το wifi...??? Ναι, πας στις ρυθμίσεις του WiFi, πατάς μενού, πας στις σύνθετες και στην πολιτική αδράνειας επιλέγεις το πότε. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ναι, πας στις ρυθμίσεις του WiFi, πατάς μενού, πας στις σύνθετες και στην πολιτική αδράνειας επιλέγεις το πότε. HTC Desire/Tapatalk επισης για το οτι δε συνδεεται ξανα φταιει το ρουτερ, οχι το κινητο, δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 επισης για το οτι δε συνδεεται ξανα φταιει το ρουτερ, οχι το κινητο, δυστυχως. το ρουτερ...???? εχει δυο μερες που το αγορασα....!! :cry: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 το ρουτερ...???? εχει δυο μερες που το αγορασα....!! :cry: Σοβαρα; τι ρουτερ ειναι; κατα 99% φταιει αυτο, δεν εχει λογο να φταιει το κινητο κι επισης το οτι με restart του ρουτερ φτιαχνει, σημαινει οτι σκαλωνει το ρουτερ. Δοκιμασε να αλλαξεις καμια ρυθμιση στο ρουτερ, καναλι που χρησιμοποιει, τυπος κλειδιου ασφαλειας κλπ. Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Σοβαρα; τι ρουτερ ειναι; κατα 99% φταιει αυτο, δεν εχει λογο να φταιει το κινητο κι επισης το οτι με restart του ρουτερ φτιαχνει, σημαινει οτι σκαλωνει το ρουτερ. Δοκιμασε να αλλαξεις καμια ρυθμιση στο ρουτερ, καναλι που χρησιμοποιει, τυπος κλειδιου ασφαλειας κλπ. Sent from my HTC Desire αν κανω restart το κινητο ομως παλι φτιαχνει... netgear dgn1000... για καναλι το εχω στο auto... και κλειδι δεν χρησιμοποιω.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Καλημέρα! Αποφάσισα σήμερα να ξεκινήσω την ιστορία με τα partition και να flashάρω rom. Ενώ έφτιαξα κανονικά τα partitions στο GParted και εκεί φαίνονταν όλα ωραία και καλά μέσω recovery πάω να κάνω format sd-ext και λέει: No app2sd partition found. Επανέλαβα άλλες 2 φορές τη διαδικασία, τα ίδια. Στο GParted όλα οκ, εκεί να μην το βλέπει. Έκανα ένα 1024 ext4 που το στο GParted φαινόταν ως 1023. Τώρα σκέφτηκα πως ίσως αν μηδένιζα ένα πεδίο και είχε και όνομαστικό μέγεθος 1024 να το έβλεπε? Θα ψαχτώ αύριο κι αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ευπρόσδεκτη. Επίσης, όταν δημιουργηθούν τα partitions, δεν μπορώ να βλέπω την κάρτα μέσω card reader? Μόνο με usb storage μετά? Γιατί το έκανα για να περάσω τη rom στο fat32 και δεν την έβλεπαν τα win7 αλλά ζητούσαν format. Από εκεί δηλαδή το κοίταξα και είδα ότι δεν βλέπει η συσκευή το ext4. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Καλημέρα! Αποφάσισα σήμερα να ξεκινήσω την ιστορία με τα partition και να flashάρω rom. Ενώ έφτιαξα κανονικά τα partitions στο GParted και εκεί φαίνονταν όλα ωραία και καλά μέσω recovery πάω να κάνω format sd-ext και λέει: No app2sd partition found. Επανέλαβα άλλες 2 φορές τη διαδικασία, τα ίδια. Στο GParted όλα οκ, εκεί να μην το βλέπει. Έκανα ένα 1024 ext4 που το στο GParted φαινόταν ως 1023. Τώρα σκέφτηκα πως ίσως αν μηδένιζα ένα πεδίο και είχε και όνομαστικό μέγεθος 1024 να το έβλεπε? Θα ψαχτώ αύριο κι αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ευπρόσδεκτη. Επίσης, όταν δημιουργηθούν τα partitions, δεν μπορώ να βλέπω την κάρτα μέσω card reader? Μόνο με usb storage μετά? Γιατί το έκανα για να περάσω τη rom στο fat32 και δεν την έβλεπαν τα win7 αλλά ζητούσαν format. Από εκεί δηλαδή το κοίταξα και είδα ότι δεν βλέπει η συσκευή το ext4. οχι δεν θα μπορεις να βλεπεις απο τα win7 τo partition ext4... δεν κανεις ξανα τα partition με το MiniTool Partition Wizard Home Edition καλυτερα??? free στο google, θα το βρεις με την μια.. για να το κανεις μεσω win και οχι live cd... επισης εισαι σιγουρος οτι πρωτα εκανες το fat32 και μετα το ext4....??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 οχι δεν θα μπορεις να βλεπεις απο τα win7 τo partition ext4... δεν κανεις ξανα τα partition με το MiniTool Partition Wizard Home Edition καλυτερα??? free στο google, θα το βρεις με την μια.. για να το κανεις μεσω win και οχι live cd... επισης εισαι σιγουρος οτι πρωτα εκανες το fat32 και μετα το ext4....??? Δεν θέλω να βλέπω το ext4 στα win, το fat32 θέλω να βλέπω για να κάνω copy-paste τα αρχεία μου. Ναι, ναι σιγουρότατη είμαι ότι έκανα πρώτα το fat32. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Δεν θέλω να βλέπω το ext4 στα win, το fat32 θέλω να βλέπω για να κάνω copy-paste τα αρχεία μου. Ναι, ναι σιγουρότατη είμαι ότι έκανα πρώτα το fat32. HTC Desire/Tapatalk αν δεν εβλεπες το fat32 κατι εκανες λαθος τοτε... ξανα κανε με το προγραμμα που σε ειπα και δοκιμασε..! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Να γίνει κάτι λάθος δεν παίζει γιατί είναι τραγικά απλό και τα βλέπεις κιόλας στο πρόγραμμα. Αλλά θα δοκιμάσω μετά με αυτό να δω τι θα γίνει. Thanks! HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Να ρωτησω κατι; γιατι οπωσδηποτε πρεπει να γινει το partition στο pc και οχι στο κινητο απο recovery; αφου εχουν τετοια επιλογη. Και η Amon_ra αλλα και η CWM εχει επιλογη. Στο Desire αλλα και σε ενα Vodafone 858 και σε Galaxy Ace ετσι το εχω κανει πολλακις. Απλα κρατησα back up στο pc πρωτα. Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Να ρωτησω κατι; γιατι οπωσδηποτε πρεπει να γινει το partition στο pc και οχι στο κινητο απο recovery; αφου εχουν τετοια επιλογη. Και η Amon_ra αλλα και η CWM εχει επιλογη. Στο Desire αλλα και σε ενα Vodafone 858 και σε Galaxy Ace ετσι το εχω κανει πολλακις. Απλα κρατησα back up στο pc πρωτα. Sent from my HTC Desire Αν δεν κανω λαθος, την πρωτη φορα το εκανα και εγω απο το κινητο, αλλα εκανε μονο 512mb partition.. και ηταν και ext2...! Ενω εμεις θελουμε ext 1024mb.....! Παλια τουλαχιστον ετσι γινοταν, δεν ξερω αν αλλαξε κατι... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Τα καινούργια recovery έχουν επιλογές πλέον για ext4 διαφόρων μεγεθών. Προτείνεται το Gparted όμως γιατί πολλές φορές δε λειτουργεί σωστά το recovery και δεν κάνει σωστό alignment κλπ. Αν θέλετε να είστε σίγουροι το κάνετε σωστά με Gparted, αλλιώς ρισκάρετε χάριν ευκολίας. Με τον ίδιο τρόπο που περνιούνται ROM μέσα από το ROM manager απλά και γρήγορα αλλά κανείς δεν το προτείνει αφού είναι ο σιγουρος τρόπος να έχεις πρόβλημα... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Τα καινούργια recovery έχουν επιλογές πλέον για ext4 διαφόρων μεγεθών. Προτείνεται το Gparted όμως γιατί πολλές φορές δε λειτουργεί σωστά το recovery και δεν κάνει σωστό alignment κλπ. Αν θέλετε να είστε σίγουροι το κάνετε σωστά με Gparted, αλλιώς ρισκάρετε χάριν ευκολίας. Με τον ίδιο τρόπο που περνιούνται ROM μέσα από το ROM manager απλά και γρήγορα αλλά κανείς δεν το προτείνει αφού είναι ο σιγουρος τρόπος να έχεις πρόβλημα... Ναι, και ξαναλέω: 3 προσπάθειες με το GParted, στο πρόγραμμα φαίνονται όλα σωστά και το recovery δεν το βλέπει. Προφανώς γι' αυτόν ακριβώς το λόγο κάνει ο κόσμος bootable cd γιατί δουλεύει καλύτερα. Δεν κάθετε ο άλλος χάριν ευκολίας να bootάρει στο Gparted!:p Το θέμα είναι γιατί δεν το βλέπει ενώ στο πρόγραμμα δείχνουν όλα οκ. Anyway, θα το ξαναδώ όταν θα είμαι στον υπολογιστή γιατί δεν βρήκα χρόνο μέχρι τώρα. Smart Dialer και το keyboard της HTC δουλεύουν κανονικά στις custom με sense? Γιατί σε aosp στο xperia, δεν παίζει smart dialer και με έχει βολέψει ο dialer της HTC. Edited November 9, 2011 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ναι, και ξαναλέω: 3 προσπάθειες με το GParted, στο πρόγραμμα φαίνονται όλα σωστά και το recovery δεν το βλέπει. Προφανώς γι' αυτόν ακριβώς το λόγο κάνει ο κόσμος bootable cd γιατί δουλεύει καλύτερα. Δεν κάθετε ο άλλος χάριν ευκολίας να bootάρει στο Gparted!:p Το θέμα είναι γιατί δεν το βλέπει ενώ στο πρόγραμμα δείχνουν όλα οκ. Anyway, θα το ξαναδώ όταν θα είμαι στον υπολογιστή γιατί δεν βρήκα χρόνο μέχρι τώρα. Smart Dialer και το keyboard της HTC δουλεύουν κανονικά στις custom με sense? Γιατί σε aosp στο xperia, δεν παίζει smart dialer και με έχει βολέψει ο dialer της HTC. Πρώτα το FAT32, μετά το ext4; Τα βάζεις με MiB alignment; Είναι ΚΑΙ τα 2 primary; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Πρώτα το FAT32, μετά το ext4; Τα βάζεις με MiB alignment; Είναι ΚΑΙ τα 2 primary; Έτσι τα έχω κάνει παιδί! Το είπα και στο πρώτο ποστ αλλά υπάρχει και οδηγός ούτως ή άλλως. Γι' αυτό παραξενεύτηκα που δεν τα έβλεπε. Ήρθα στο pc και θα τα ξανακάνω να δω και αν ισχύει αυτό με το 1023. Edit: Επιτυχής έκβαση! We are the champions! Δεν ξέρω τι του έφταιγε χθες γιατί δεν άλλαξα κάτι στη διαδικασία δημιουργίας. Αλλά σήμερα έκανα wipes πριν βγαλω την κάρτα για να φτιάξω τα partitions κι αντί να συνδέσω το τηλ μέσω usb και recovery, όπως στον οδηγό, έβαλα την κάρτα σε έναν USB card reader. Μετά το είδε. Πέρασα την Aces007 με stock ΗΒΟΟΤ για αρχή να δω πως θα πάει, αλλά επειδή διαπίστωσα ότι δεν είναι class 4 όπως λανθασμένα νόμιζα, αλλά class 2, μάλλον θα πάω για αλλαγή hboot ή αλλαγή κάρτας..ή και τα 2!:P Πάντως δείχνει όμορφη και λειτουργική. Αν δεν έχουμε (μεγάλο) θέμα με lag μια χαρά θα πάμε! Edited November 10, 2011 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Λοιπόν guys χθες την έκανα την απόπειρα (ξύπνησα χθες πρωί και είπα "σήμερα θα το κάνω") και αφού ακολούθησα τον εξαιρετικό οδηγό στο http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628 έβαλα την "κινέζικη" MIUI. Μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος! Νομίζω ότι έχω άλλο κινητό! Και πάει και σφαίρα, μια χαρά ταχύτητα δηλαδή. Θα ήθελα να πειραματιστώ αργότερα και με άλλες custom roms αλλά ας βαρεθώ πρώτα αυτή! Μερικές ερωτησούλες έχω για να καταλαβαίνω και τι κάνω όταν τα κάνω. 1. Κάποια στιγμή στο tutorial ο τύπος έφτιαξε ένα partition ext4 στην SD με μέγεθος 1 gigabyte. Το έκανα και εγώ φυσικά (η SD μου είναι 8GB σύνολο, class 4). Που ακριβώς χρησιμεύει αυτό το partition? 2. Κάποια add-on γίνονται εγκατάσταση με τη γνωστή μέθοδο power-off, volume down πατημένο και power on κλπ κλπ install from zip. Πως μπορώ να τα κάνω uninstall αυτά? 3. Η custom rom που έβαλα η MIUI "φοράει" την έκδοση Radio 32.49.00.32U_5.11.05.27. Τι διαφορές έχουν οι επόμενες εκδόσεις, π.χ. Radio 32.54.00.32U_5.14.05.17 ή Radio 32.56.00.32U_5.17.05.08 ? Να την αλλάξω ή να αφήσω της μαμάς του (MIUI) 4. Κάποια άλλη custom ROM έχετε να προτείνετε (ονομαστικά και θα ψάξω πάνω-κάτω τι κάνουν και τι δεν κάνουν)? Επιτέλους έφυγε το μισητό μήνυμα του μη ελεύθερου χώρου!!!! Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Λοιπόν guys χθες την έκανα την απόπειρα (ξύπνησα χθες πρωί και είπα "σήμερα θα το κάνω") και αφού ακολούθησα τον εξαιρετικό οδηγό στο http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628 έβαλα την "κινέζικη" MIUI. Μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος! Νομίζω ότι έχω άλλο κινητό! Και πάει και σφαίρα, μια χαρά ταχύτητα δηλαδή. Θα ήθελα να πειραματιστώ αργότερα και με άλλες custom roms αλλά ας βαρεθώ πρώτα αυτή! Μερικές ερωτησούλες έχω για να καταλαβαίνω και τι κάνω όταν τα κάνω. 1. Κάποια στιγμή στο tutorial ο τύπος έφτιαξε ένα partition ext4 στην SD με μέγεθος 1 gigabyte. Το έκανα και εγώ φυσικά (η SD μου είναι 8GB σύνολο, class 4). Που ακριβώς χρησιμεύει αυτό το partition? 2. Κάποια add-on γίνονται εγκατάσταση με τη γνωστή μέθοδο power-off, volume down πατημένο και power on κλπ κλπ install from zip. Πως μπορώ να τα κάνω uninstall αυτά? 3. Η custom rom που έβαλα η MIUI "φοράει" την έκδοση Radio 32.49.00.32U_5.11.05.27. Τι διαφορές έχουν οι επόμενες εκδόσεις, π.χ. Radio 32.54.00.32U_5.14.05.17 ή Radio 32.56.00.32U_5.17.05.08 ? Να την αλλάξω ή να αφήσω της μαμάς του (MIUI) 4. Κάποια άλλη custom ROM έχετε να προτείνετε (ονομαστικά και θα ψάξω πάνω-κάτω τι κάνουν και τι δεν κάνουν)? Επιτέλους έφυγε το μισητό μήνυμα του μη ελεύθερου χώρου!!!! Καλώς ήλθες στον κόσμο των custom ROMs, ένα τεράστιο και μαγικό κόσμο.:lol: Στα γρήγορα γιατί έχω διάλεξη να παρακολουθήσω σε 10 λεπτά: 1. Το σύστημα με τα ext4 partitions στην SD είναι ένας ευρηματικός τρόπος που σκέφτηκαν για να επεκτείνουν τη μικρή εσωτερική μνήμη του Desire. Γενικά στα πιο καινούρια κινητά δε θα δεις τον τρόπο αυτό να χρησιμοποιείται στις custom ROMs και σταδιακά θα εκλείψει. Όσο όμως ασχολούμαστε με το Desire, ο μόνος τρόπος να επεκτείνεις με κόλπο την εσωτερική του μνήμη ώστε να μην έχεις θέμα για την εγκατάσταση εφαρμογών (όπως είδες και μόνος) με το Data2SD ή για να περαστούν πράγματα έξτρα μαζί με τη ROM που δε θα χωρούσαν κανονικά είναι το partition στην κάρτα μνήμης. Σε μερικές ROM γίνεται πιο βαριά χρήση του partition στην κάρτα μνήμης οπότε και παίζει πολύ ρόλο να είναι ΚΑΛΗ class 6 η κάρτα σου αλλιώς θα έχεις lag και κολλήματα ενοχλητικά. Είναι δίκοπο μαχαίρι λοιπόν και η χρυσή τομή είναι κάπου ανάμεσα. 2. Uninstall δε γίνεται παρά μόνο επανεγκατάσταση του προηγούμενου add-on που αντικατέστησες. Ανάλογα τη ROM και το add-on θα βρεις τις ανάλογες οδηγίες στο αντίστοιχο thread στο XDA. Παράδειγμα σου λέει ένα add-on "New market" και πες ότι θες πάλι πίσω το αρχικό. Ο μόνος τρόπος να το επαναφέρεις είναι είτε με κάποιο add-on "Old market" ή με φλασάρισμα της ROM από την αρχή. 3. Τα radios σε γενικές γραμμές είναι τύπου "όσο πιο καινούριο τόσο το καλύτερο". Αν κάποια ROM είναι πρόσφατα ενημερωμένη (τους τελευταίους 2-3 μήνες πχ) αλλά επιμένει σε παλιότερη έκδοση radio τότε σημαίνει ότι γίνεται συνειδητή επιλογή του radio αυτού γιατί αποδίδει καλύτερα. Γενικά όλες οι ROM γράφουν την έκδοση που προτείνεται και καλό είναι να ακολουθείται. 4. Άλλες ROM... Χμμ όπως έχουμε ξαναγράψει είναι σα να ρωτάς "τι αυτοκίνητο να πάρω" χωρίς να ξεκαθαρίζεις τι ζητάς από ένα αυτοκίνητο και τι χρήματα έχεις. Έχει ROM με απίστευτα 3d γραφικά Sense 3.5 που κρασάρουν κάθε 2 λεπτά, έχει και ROM με Sense 1.9 αλλά σταθερότατες και καλύτερες από τις εργοστασιακές. Όπως πάντα πρέπει να δεις τι θέλεις και τι σου ταιριάζει. Προσωπικό favorite από αρκετές που δοκίμασα είναι αυτή που έχω στην υπογραφή μου, συνδυάζοντας πολύ όμορφη εμφάνιση με ένα υβρίδιο Sense 2.1 με 3.0 και σταθερότατη και ταχύτατη, με τα πάντα να λειτουργούν άψογα.;) Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts