giokspy Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 I swifter. Παίζει flash αλλά με σπασίματα. Αν χρειαζόμαι να δω κάτι χρησιμοποιώ αυτόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Αστα Βαγγέλη δεν βγάζουμε άκρη. Είχα γράψει ολόκληρο κατεβατο αναλύοντας όλα αυτα και κρασαρε ο Safari για μια ακόμα φορα. Δεν τα ξαναγραφω. Δυστυχώς Κώστα το πρόβλημα είναι μεγάλο. Ο safari σκάει τακτικοτατα αλλα είχα δει fc και σε άλλες εφαρμογές αραιά και που... Ευτυχώς στο καινούριο iPad 2 μου (το άλλαξα κάποια στιγμή με έκδοση 3g) που είναι στην 4.3.3 δεν έχω το παραμικρό παράπονο... Είναι ξεκάθαρο ότι η apple τα έκανε μανταρα στην 5 έκδοση του λειτουργικού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Εγώ πάντως το έδωσα για απόσυρση αφού είχε χαλασμένο μικρόφωνο και περιμένω αντικατάσταση αυτή τη βδομάδα. Θα ήμουν πολύ αισιόδοξος αν περίμενα να μου έρθει το νέο με την 4. 3. 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Δυστυχώς Κώστα το πρόβλημα είναι μεγάλο. Ο safari σκάει τακτικοτατα αλλα είχα δει fc και σε άλλες εφαρμογές αραιά και που... Ευτυχώς στο καινούριο iPad 2 μου (το άλλαξα κάποια στιγμή με έκδοση 3g) που είναι στην 4.3.3 δεν έχω το παραμικρό παράπονο... Είναι ξεκάθαρο ότι η apple τα έκανε μανταρα στην 5 έκδοση του λειτουργικού... Συμφωνω Βαγγελη, τα εκανε μανταρα στο ios5 Δεν φταιει η ραμ. Οταν βελτιωθει το λογισμικο, η ραμ θα ειναι αρκετη. Παντα τα iproducts δουλευαν χωρις προβληματα με ελαχιστη διαθεσιμη ραμ. Περιμενω τα updates, αν και ειναι σαφες οτι εχουν ηδη αργησει πολυ!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Συμφωνω Βαγγελη, τα εκανε μανταρα στο ios5 Δεν φταιει η ραμ. Οταν βελτιωθει το λογισμικο, η ραμ θα ειναι αρκετη. Παντα τα iproducts δουλευαν χωρις προβληματα με ελαχιστη διαθεσιμη ραμ. Περιμενω τα updates, αν και ειναι σαφες οτι εχουν ηδη αργησει πολυ!! Γιάννη η ram μπορει τωρα να ειναι στο όριο όμως τι θα γίνει στο μέλλον? αυτο ειναι που δεν καταλαβαίνετε. Και δεν μιλάμε για δυο χρόνια. Αλλα για 8-9 μήνες. Εγω πιστεύω οτι φταίει και η διαχείριση ram απο το iOS 5. Δεν ειναι τυχαίο τα συνεχή report για περιορισμένη μνήμη. Εκτός του safari υπάρχουν κρας και σε άλλες εφαρμογές, μην το ξεχνάμε. Πχ twitter, Facebook, tapatalk κλπ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Γιάννη η ram μπορει τωρα να ειναι στο όριο όμως τι θα γίνει στο μέλλον? αυτο ειναι που δεν καταλαβαίνετε. Και δεν μιλάμε για δυο χρόνια. Αλλα για 8-9 μήνες. Εγω πιστεύω οτι φταίει και η διαχείριση ram απο το iOS 5. Δεν ειναι τυχαίο τα συνεχή report για περιορισμένη μνήμη. Εκτός του safari υπάρχουν κρας και σε άλλες εφαρμογές, μην το ξεχνάμε. Πχ twitter, Facebook, tapatalk κλπ Κώστα, το Ipad2 το έχω ήδη 7 μήνες.(από το Μάιο). Σε άλλους 9 θα είναι 1,5 έτους το μηχάνημα. Ε, δεν θα είναι καιρός για αλλαγή σιγά σιγά? Κι εγώ συμφωνώ ότι φταίει η διαχείρηση της ραμ στο Ios5. Όταν βελτιωθεί θα είναι μια χαρά το Ipad2, χωρίς κρασαρίσματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Εγω με τη χρηση που κανω στο iPad 2 δεν βρισκω λογο να κανω update σε καποια νεα εκδοση λογισμικου που θα βγει, εκτος αν δινει κατι super duper που ουτε να μαντεψω δεν μπορω. Επειδη δεν εχω iPhone εκλεισα και το iCloud και η μπαταρια εφτασε παλι στα τραγικα μεγαλα επιπεδα που ειχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Από πού κλείνει το icloud; Γιατί δεν ξέρω αν το έχω ανοιχτό. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Κώστα, το Ipad2 το έχω ήδη 7 μήνες.(από το Μάιο). Σε άλλους 9 θα είναι 1,5 έτους το μηχάνημα. Ε, δεν θα είναι καιρός για αλλαγή σιγά σιγά? Κι εγώ συμφωνώ ότι φταίει η διαχείρηση της ραμ στο Ios5. Όταν βελτιωθεί θα είναι μια χαρά το Ipad2, χωρίς κρασαρίσματα. Δεν συμφωνώ. Το iPad ανήκει στην κατηγορία των υπολογιστών. Άλλωστε σε αυτήν το εντάσσει η apple στις πωλήσεις της. Δεν νοείται αλλαγη με καθε νέο μοντέλο. Αν λοιπον δεν μπορει να αντέξει την επόμενη αναβάθμιση όπως δεν την αντέχει το iPad 1 ειναι φάουλ. Με 10 $ κόστος θα μπορούσαν να έχουν βάλει μεγαλύτερη ram ώστε να μπορει να βγάλει και την επόμενη αναβάθμιση αξιοπρεπεστατα. Επίσης δεν ξέρω αν μπορει να διορθωθεί η διαχείριση της ram στο iOS 5 γιατι πιθανώς να οφείλεται σε αυξημένες απαιτήσεις των νέων δυνατοτήτων. Με λίγα λόγια πρέπει η συσκευη να έχει 100% δυνατότητα αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων για δυο τουλάχιστον χρόνια, ώστε να πηγαίνουμε σε αλλαγη ένα παρα ένα. http://img193.imageshack.us/i/imagetyhl.jpg/ Edited January 2, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Δεν συμφωνώ. Το iPad ανήκει στην κατηγορία των υπολογιστών. Άλλωστε σε αυτήν το εντάσσει η apple στις πωλήσεις της. Δεν νοείται αλλαγη με καθε νέο μοντέλο. Αν λοιπον δεν μπορει να αντέξει την επόμενη αναβάθμιση όπως δεν την αντέχει το iPad 1 ειναι φάουλ. Με 10 $ κόστος θα μπορούσαν να έχουν βάλει μεγαλύτερη ram ώστε να μπορει να βγάλει και την επόμενη αναβάθμιση αξιοπρεπεστατα. Επίσης δεν ξέρω αν μπορει να διορθωθεί η διαχείριση της ram στο iOS 5 γιατι πιθανώς να οφείλεται σε αυξημένες απαιτήσεις των νέων δυνατοτήτων. Με λίγα λόγια πρέπει η συσκευη να έχει 100% δυνατότητα αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων για δυο τουλάχιστον χρόνια, ώστε να πηγαίνουμε σε αλλαγη ένα παρα ένα. http://img193.imageshack.us/i/imagetyhl.jpg/ Θα δούμε... Ας έρθει η επομενη αναβάθμιση και θα δούμε. Όσο για τη διαχείριση της μνήμης, σιγά τις απαιτήσεις των νέων δυνατοτήτων. Ποιών νέων δυνατοτήτων? Της μπάρας ειδοποιήσεων? μην τρελαθούμε... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Θα δούμε... Ας έρθει η επομενη αναβάθμιση και θα δούμε. Όσο για τη διαχείριση της μνήμης, σιγά τις απαιτήσεις των νέων δυνατοτήτων. Ποιών νέων δυνατοτήτων? Της μπάρας ειδοποιήσεων? μην τρελαθούμε... Κι ομως Γιαννη, αυτη τη μπαρα και το ψευτο- icloud (γιατι εμενα δε με επεισε) τις βαφτισε σαν major αναβαθμιση και την πλασαρε με τυμπανοκρουσιες, τη στιγμη που διπλα, στο αλλο χωραφι ειδαμε μεγαλες αλλαγες (ice cream sandwich) και η google δεν εκανε 2 παρουσιασεις σε ξεχωριστο χωρο και χρονο για να μας τις δειξει. Αυτο απο μονο του δειχνει τη διαφορα φιλοσοφιας. Ας αφησει τα κολπα λοιπον η apple και ας ξοδεψει λιγα παραπανω (ουτε 10 δολλαρια στην προκειμενη) για να εξοπλισει τις συσκευες της με το σημαντικοτερο component για τα gadgets στην εποχη μας, τη μνημη RAM. ΥΓ Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα διορθωσουν αποτελεσματικα την κατασταση με το ios 5. Ηδη εχει περασει αρκετος καιρος και δεν εχουμε καμια εξελιξη στο θεμα, ουτε βλεπω να θιγεται απο τους πολλους σαν σημαντικο προβλημα. Φοβαμαι οτι θα περασει ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Κι ομως Γιαννη, αυτη τη μπαρα και το ψευτο- icloud (γιατι εμενα δε με επεισε) τις βαφτισε σαν major αναβαθμιση και την πλασαρε με τυμπανοκρουσιες, τη στιγμη που διπλα, στο αλλο χωραφι ειδαμε μεγαλες αλλαγες (ice cream sandwich) και η google δεν εκανε 2 παρουσιασεις σε ξεχωριστο χωρο και χρονο για να μας τις δειξει. Αυτο απο μονο του δειχνει τη διαφορα φιλοσοφιας. Ας αφησει τα κολπα λοιπον η apple και ας ξοδεψει λιγα παραπανω (ουτε 10 δολλαρια στην προκειμενη) για να εξοπλισει τις συσκευες της με το σημαντικοτερο component για τα gadgets στην εποχη μας, τη μνημη RAM. ΥΓ Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα διορθωσουν αποτελεσματικα την κατασταση με το ios 5. Ηδη εχει περασει αρκετος καιρος και δεν εχουμε καμια εξελιξη στο θεμα, ουτε βλεπω να θιγεται απο τους πολλους σαν σημαντικο προβλημα. Φοβαμαι οτι θα περασει ετσι... Παιδια δεν ειναι κακο να έχουμε απαιτήσεις απο τις συσκευες που πληρώνουμε. Πρέπει τουλάχιστον εμείς να μην δεχόμαστε και μάλιστα συγκαταβατικα τα οποία φάουλ της apple, google κλπ. Βαγγέλη πολυ φοβάμαι οτι και η google έχει κάνει τις γκέλες της στο ICS. Άσχετα αν σαν υλοποίηση ειναι αρκετα καλο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Φυσικα ρε παιδια και εχουμε απαιτησεις, εννοειται!!! Ομως μη τα δραματοποιουμε κιολας. Ο σαφαρι σκαει μονο οταν γραφεις, οχι γενικα. Αυτο μοιαζει περισσοτερο με bug παρα με προβλημα της ραμ. Οι υπολοιπες εφαρμογες δεν εχουν συχνα προβληματα. Θα δουμε παιδια, προς το παρον η εμπειρια που σου δινει στο browsing το ipad ειναι αξεπεραστη και δεν την αλλαζω με τιποτα. Οσο θυμαμαι ποσο πατατα ηταν το galaxy tab.... Ο μονος λογος για να ξαναπαρω android θα ηταν η μοτορολα, και αυτο εγινε. Μιλαω προσωπικα βεβαια και αντελως υποκειμενικα:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Παιδια δεν ειναι κακο να έχουμε απαιτήσεις απο τις συσκευες που πληρώνουμε. Πρέπει τουλάχιστον εμείς να μην δεχόμαστε και μάλιστα συγκαταβατικα τα οποία φάουλ της apple, google κλπ. Βαγγέλη πολυ φοβάμαι οτι και η google έχει κάνει τις γκέλες της στο ICS. Άσχετα αν σαν υλοποίηση ειναι αρκετα καλο. Εχει κανει καλη δουλεια η Google Κωστα με το ics. Το εχει κανει πολυ συγχρονο και ομορφο το λειτουργικο, με ευχαριστες πινελιες. Σιγουρα χρειαζεται ισχυρο hardware για να λειτουργησει οπως πρεπει (π.χ. στο νεξους που το βλεπεις δεν ειναι και ο,τι καλυτερο), αλλα αυτο δε θα μας απασχολησει γιατι ουτως η αλλως ολες οι high end συσκευες θα εχουν πανω απο 1 gb ram το 2012 (και μαλιστα το S III ακομα παραπανω) και πολυ ισχυρους διπυρηνους μαζι με ικανες gpu. Αυτοι (google) προνοησαν (για ram, νεα αναλυση οθονης και αλλα πολλα). Η apple τι θα κανει, για να δουμε... @ddr2 Και τωρα ετσι ειναι οι honeycomb ταμπλετες Γιαννη. Laggy, με ελαχιστες εφαρμογες. Δυστυχως το software δε μπορει να στοιχειοθετησει ακομα ενα αξιολογο ανταγωνιστη για το ipad, οσο κι αν μου αρεσε το hardware του galaxy tab 10.1 (π.χ. εχει την καλυτερη οθονη σε ταμπλετα μεχρι σημερα). Παμε για το 2012 πλεον, για ενδεχομενη αντεπιθεση απο google μερια... Edited January 2, 2012 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Μεσα στο 2012 θα βγαλει η ms office για ipad και ολα τα αλλα θα πεθανουν. Θυμηθειτε με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izabo Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!! Μήπως γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατόν να αλλάξουμε τους ήχους των ειδοποιήσεων; Υποψιάζομαι πως όχι.... αλλά είπα να το τσεκάρω... Παράθεση Δήμητρα :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Από πού κλείνει το icloud; Γιατί δεν ξέρω αν το έχω ανοιχτό. Μεσα στις ρυθμισεις ειναι, εκει που γραφει iCloud και πρεπει εκει να σου λεει Sign in. Δεν εχω το iPad μαζι ειναι στο αμαξι αλλα νομιζω ευκολα θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!! Μήπως γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατόν να αλλάξουμε τους ήχους των ειδοποιήσεων; Υποψιάζομαι πως όχι.... αλλά είπα να το τσεκάρω... Από την έκδοση 5.0 και μετά μπορείς. Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις, δεν το έχω μπροστά μου τώρα το μηχάνημα για να σε βοηθήσω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izabo Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Από την έκδοση 5.0 και μετά μπορείς. Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις, δεν το έχω μπροστά μου τώρα το μηχάνημα για να σε βοηθήσω. Συγνώμη που δεν το έγραψα αναλυτικά... Εννοούσα αν μπορούμε να βάλουμε δικούς μας ήχους και όχι αυτούς που έχει στις ρυθμίσεις ούτε αυτούς που μπορείς να αγοράσεις από το itunes (γιατί έχει πάνω-πάνω και την επιλογή αγοράς). Εγώ θέλω να βάλω κάτι τελείως διαφορετικό και για την ακρίβεια μια εγγραφή φωνής (voice memo, m4a). Παράθεση Δήμητρα :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Συγνώμη που δεν το έγραψα αναλυτικά... Εννοούσα αν μπορούμε να βάλουμε δικούς μας ήχους και όχι αυτούς που έχει στις ρυθμίσεις ούτε αυτούς που μπορείς να αγοράσεις από το itunes (γιατί έχει πάνω-πάνω και την επιλογή αγοράς). Εγώ θέλω να βάλω κάτι τελείως διαφορετικό και για την ακρίβεια μια εγγραφή φωνής (voice memo, m4a). Α, δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο, σιγουρα οχι χωρις jb Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσω μια εφαρμογή για ios την οποία όμως να μην την βάλω στο app store αλλά να την έχω για προσωπική χρήση ή να τη δίνω εγώ όπου θέλω. υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Δεν συμφωνώ. Το iPad ανήκει στην κατηγορία των υπολογιστών. Άλλωστε σε αυτήν το εντάσσει η apple στις πωλήσεις της. Δεν νοείται αλλαγη με καθε νέο μοντέλο. Αν λοιπον δεν μπορει να αντέξει την επόμενη αναβάθμιση όπως δεν την αντέχει το iPad 1 ειναι φάουλ. Με 10 $ κόστος θα μπορούσαν να έχουν βάλει μεγαλύτερη ram ώστε να μπορει να βγάλει και την επόμενη αναβάθμιση αξιοπρεπεστατα. Επίσης δεν ξέρω αν μπορει να διορθωθεί η διαχείριση της ram στο iOS 5 γιατι πιθανώς να οφείλεται σε αυξημένες απαιτήσεις των νέων δυνατοτήτων. Με λίγα λόγια πρέπει η συσκευη να έχει 100% δυνατότητα αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων για δυο τουλάχιστον χρόνια, ώστε να πηγαίνουμε σε αλλαγη ένα παρα ένα. http://img193.imageshack.us/i/imagetyhl.jpg/ Καλά τι χρήση κάνετε στο δικό σας iPad?Εδώ και 3 μήνες που το έχω με iOS 5.Δεν έχω δει το παραμικρό πρόβλημα πουθενά.Ο Safari πηγαίνει τέλεια.δεν έχει κολήσει ποτέ και έχει κάνει μερικά κρασαρίσματα μόνο στο Facebook (που είναι πολύ κακογραμμένη εφαρμογή).Τον υπολογιστή μου τον έχω αχρηστέψει εντελώς και τα παντα τα κάνω με το iPad.Ακόμα και ολοκαίνουργιους υπολογιστές που είχα μπορώ να πω πως έτρωγαν περισσότερα κολληματάκια.Για εμένα προσωπικά το iPad είναι η καλύτερη συσκευή που έχω αγοράσει ποτέ.Καλύτερη απο iPhone,Mac,Pc,Android.Όσο για τη Ram μάλλον μερικούς τους έχει γίνει εμμονή απο μερικά λειτουργικά που τρώνε την Ram με το κουτάλι και δεν μπορούν αξιοπρεπός να πάρουν ούτε μια καινούρια αναβάθμιση (nexus s) Edited January 8, 2012 by Ke_Nal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Θα συμφωνησω οτι το ipad2 ειναι η καλυτερη συσκευη που εχω αγορασει και την εχω καταευχαριστηθει. Με την 5 υπαρχουν μικροπροβληματακια, αλλα οχι και να ακυρωνουμε το μηχανημα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλά τι χρήση κάνετε στο δικό σας iPad?Εδώ και 3 μήνες που το έχω με iOS 5.Δεν έχω δει το παραμικρό πρόβλημα πουθενά.Ο Safari πηγαίνει τέλεια.δεν έχει κολήσει ποτέ και έχει κάνει μερικά κρασαρίσματα μόνο στο Facebook (που είναι πολύ κακογραμμένη εφαρμογή).Τον υπολογιστή μου τον έχω αχρηστέψει εντελώς και τα παντα τα κάνω με το iPad.Ακόμα και ολοκαίνουργιους υπολογιστές που είχα μπορώ να πω πως έτρωγαν περισσότερα κολληματάκια.Για εμένα προσωπικά το iPad είναι η καλύτερη συσκευή που έχω αγοράσει ποτέ.Καλύτερη απο iPhone,Mac,Pc,Android.Όσο για τη Ram μάλλον μερικούς τους έχει γίνει εμμονή απο μερικά λειτουργικά που τρώνε την Ram με το κουτάλι και δεν μπορούν αξιοπρεπός να πάρουν ούτε μια καινούρια αναβάθμιση (nexus s) Οχι, δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Κι εγω το εχω ευχαριστηθει το ipad και λεω συνεχεια οτι ακομα δεν εχει ανταγωνισμο, αλλα αλλο ειναι αυτο και αλλο το να λεμε οτι δεν εχει προβληματα. Οχι, δεν ειναι εμμονη τα κρασαρισματα, ειναι απλα η πραγματικοτητα. Αν χρησιμοποιεις το μηχανημα απλα για να εχεις 2-3 tabs ανοιχτα στο safari και να σερφαρεις, ειναι μια χαρα. Αν θελεις ομως να το αξιοποιησεις και να αποσβεσεις μερικως τα 600+ ευρω που κοστιζει, τοτε θα δεις οτι η ραμ του ειναι ανεπαρκης. Στην 4.3.3 δεν υπαρχουν προβληματα τετοιου ειδους, αλλα το λειτουργικο μοιαζει κι ειναι παλαιολιθικο (οι ειδοποιησεις ειναι υπερ-απαραιτητες). Στην 5.Χ.Χ δινουν και παιρνουν στο safari, αλλα και αλλου. Κατι θα ξερουν και καποιοι εμπειροι χρηστες που το λενε αυτο και εχουν δοκιμασει πολλα και διαφορα gadgets... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Οχι, δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Κι εγω το εχω ευχαριστηθει το ipad και λεω συνεχεια οτι ακομα δεν εχει ανταγωνισμο, αλλα αλλο ειναι αυτο και αλλο το να λεμε οτι δεν εχει προβληματα. Οχι, δεν ειναι εμμονη τα κρασαρισματα, ειναι απλα η πραγματικοτητα. Αν χρησιμοποιεις το μηχανημα απλα για να εχεις 2-3 tabs ανοιχτα στο safari και να σερφαρεις, ειναι μια χαρα. Αν θελεις ομως να το αξιοποιησεις και να αποσβεσεις μερικως τα 600+ ευρω που κοστιζει, τοτε θα δεις οτι η ραμ του ειναι ανεπαρκης. Στην 4.3.3 δεν υπαρχουν προβληματα τετοιου ειδους, αλλα το λειτουργικο μοιαζει κι ειναι παλαιολιθικο (οι ειδοποιησεις ειναι υπερ-απαραιτητες). Στην 5.Χ.Χ δινουν και παιρνουν στο safari, αλλα και αλλου. Κατι θα ξερουν και καποιοι εμπειροι χρηστες που το λενε αυτο και εχουν δοκιμασει πολλα και διαφορα gadgets... Παντως Βαγγελη, ο σαφαρι δεν μου εχει σκασει ποτε, εκτος κι αν γραφω. Ειναι bug αυτο και θα διορθωθει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts