johnnypatras Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Εννοεις KMS serial ?:lol: :p :X :X :X Αυτό έκανες;; Α, την έκανες έτσι...ε; Μπελάς όμως να στήσεις KMS server, ή να βρεις έναν... Σε εμάς τα παρέχει η σχολή, σε συνεργασία με την MS. μεχρι 25 pc..., αλλα χρειαζεσε και εναν KMS Server για να κανει authentication... Όχι μέχρι 25 pc...τουλάχιστον 25 pc χρειάζονται για να γίνει activation σε KMS server.;) γενικά μόνο σημείο που τα bus με κάνουν να τα θεωρώ Must σε σχέση με τα home pro είναι η άριστη σουίτα backup. πραγματικά (από τα beta2) κάνει άριστα την δουλειά της (όπως και με τα xp pro). Όντως. Αντίθετα από Bus ->Ultimate δεν αξίζουν πολλά πράγματα, παρά μόνο αν σου χρειάζονται τόσο οι Multimedia εφαρμογές. Εμένα δεν με χάλαγαν και μέχρι 50-το πολύ 60- ευρώ τα έδινα, αλλά 140 σε καμία περίπτωση. Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Αυτό έκανες;; Α, την έκανες έτσι...ε; Μπελάς όμως να στήσεις KMS server, ή να βρεις έναν... Σε εμάς τα παρέχει η σχολή, σε συνεργασία με την MS. Όχι μέχρι 25 pc...τουλάχιστον 25 pc χρειάζονται για να γίνει activation σε KMS server.;) Όντως. Αντίθετα από Bus ->Ultimate δεν αξίζουν πολλά πράγματα, παρά μόνο αν σου χρειάζονται τόσο οι Multimedia εφαρμογές. Εμένα δεν με χάλαγαν και μέχρι 50-το πολύ 60- ευρώ τα έδινα, αλλά 140 σε καμία περίπτωση. δεν είναι μόνο τα Multimedia βέβαια. είναι η κρυπτογράφηση, τα extras (που σκοτώνουν), ο movie maker etc. έχει κάμποσες διαφορές. αν πήρες τσάμπα τα vista τα 140 ευρώ είνια Ο,ΤΙ λιγότερο πρέπει να δώσεις :) ακόμα κάθεσε? είναι πιο φτηνά και από τα windows xp home :p Υ.Γ. δυστυχώς η σχολή μου αν και υποτήθεται ότι είναι από τις πρώτες στη βαλκανική... σε τέτοια θέματα μ*λ*κίζεται... Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Αυτό έκανες;; Α, την έκανες έτσι...ε; Μπελάς όμως να στήσεις KMS server, ή να βρεις έναν... Σε εμάς τα παρέχει η σχολή, σε συνεργασία με την MS. Όχι μέχρι 25 pc...τουλάχιστον 25 pc χρειάζονται για να γίνει activation σε KMS server.;) Όντως. Αντίθετα από Bus ->Ultimate δεν αξίζουν πολλά πράγματα, παρά μόνο αν σου χρειάζονται τόσο οι Multimedia εφαρμογές. Εμένα δεν με χάλαγαν και μέχρι 50-το πολύ 60- ευρώ τα έδινα, αλλά 140 σε καμία περίπτωση. Παντως εγω εκανα κανονικα activation κατεθειαν στην MS (μεσω των Vista) και οχι μεσω KMS Server...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 μια ερωτηση ξερει κανεις τι αναβαθμιση μπορω να κανω σε Pc που λεει δωρεαν αναβαθμιση σε vista? ποια εκδοση θελω να μαθω η μπορω να βαλω οποια θελω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 αν έχεις xp pro, tablet τότε δέχεσαι δωρεάν (πλην μεταφορικών) τα bus. αν έχεις xp home, mce τότε δέχεσαι με 50% έκπτωση (νομίζω) τα home pre. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Και τα Xp pro, αντιστοιχούν σε Business "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Παιδια για DVD/CD Virtual Mounting Software οπως Alcohol & Daemon Tools εχετε να προτεινετε τπτ για τα Vista RTM?? Αποτι εχω καταλαβει υπαρχει προβληματακι με αυτα τα προγραμματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Και τα Xp pro, αντιστοιχούν σε Business αν έχεις xp pro, tablet τότε δέχεσαι δωρεάν (πλην μεταφορικών) τα bus. :) :p :wacko: για το virtual drive, λογικά το νέο Nero που θα? παίζει στα vista το υποστηρίζει. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Παντως εγω εκανα κανονικα activation κατεθειαν στην MS (μεσω των Vista) και οχι μεσω KMS Server...:DΑν δε τα αγορασες φιλε geovass, τοτε ενεργοποιησες ενα RC κλειδι, το οποιο θα ληξει 1η Ιουνιου 2007. Επισης, πλεον αυτος ο τροπος δε δουλευει, το πηρε χαμπαρι η ΜS και τα μπλοκαρε τα κλειδια της RC1 που ειχε μοιραζει δωρεαν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Αν δε τα αγορασες φιλε geovass, τοτε ενεργοποιησες ενα RC κλειδι, το οποιο θα ληξει 1η Ιουνιου 2007. Επισης, πλεον αυτος ο τροπος δε δουλευει, το πηρε χαμπαρι η ΜS και τα μπλοκαρε τα κλειδια της RC1 που ειχε μοιραζει δωρεαν... Ειναι αγορασμενα φιλε μου... Με αυτο το κλειδακι, μπορω να ενεργοποιησω μεχρι και Ultimate!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 :) :p :wacko: για το virtual drive, λογικά το νέο Nero που θα? παίζει στα vista το υποστηρίζει. kala gia na egkatasthsw to nero pou einai se morfh .iso xreiazomai ena...:D to daemon tools 'h to alcohol ta exei dokimasei kapoios? se 32bit vista? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 kala gia na egkatasthsw to nero pou einai se morfh .iso xreiazomai ena...:D to daemon tools 'h to alcohol ta exei dokimasei kapoios? se 32bit vista? βασικά δοκίμασέ τα αφού κάμεις ένα restore point πιο πριν. βάλε την πιο πρόσφατη έκδοση. υπάρχουν και άλλα virtual drive apps όμως. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 kala gia na egkatasthsw to nero pou einai se morfh .iso xreiazomai ena...:DΜπορείς να δοκιμάσεις και κάτι πιο απλό. Μπορείς να ανοίξεις το iso με ένα utility όπως το winrar ας πούμε και να κάνεις όλα τα περιεχόμενα extract σε ένα folder. Από εκεί, μπορείς να τρέξεις το setup, για τα περισσότερα προγράμματα (όχι για όλα) δεν υπάρχει πρόβλημα και η εγκατάσταση γίνεται κανονικά. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Μερικά πράγματα από το http://oem.microsoft.com Updated Windows Vista OPK and WindowsPE Features The Windows Vista OPK includes the Windows Preinstallation Environment 2.0. New features in WindowsPE 2.0 include: ImageX, a Microsoft-provided imaging too used for image creation and deployment Ability to boot WindowsPE into RAM from WIM Image Driver injection into WindowsPE Images "Hot" PnP Support for WindowsPE 32-MB RAM Drive (writable scratch space) New/additional optional components New Launch Tool Called Wpeinit New Build Tool Called PEImg New Image Maintenance Tool—Package Manager New features in the OEM Preinstallation Kit (OPK) include: Creation of the Windows System Image Manager Tool to author answer files Inclusion of full end-to-end suite of preinstallation tools, including image creation and maintenance Sysprep is now included in the operating system Full support for the Windows Deployment Services, the successor to Windows Remote Installation Services (RIS) Μήπως θέλετε να κουβεντιάσουμε κάτι από αυτά; :D Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι πιο απλό. Μπορείς να ανοίξεις το iso με ένα utility όπως το winrar ας πούμε και να κάνεις όλα τα περιεχόμενα extract σε ένα folder. Από εκεί, μπορείς να τρέξεις το setup, για τα περισσότερα προγράμματα (όχι για όλα) δεν υπάρχει πρόβλημα και η εγκατάσταση γίνεται κανονικά. wraios...eyxaristw:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Mas irthan simera stin douleia ta DVD gia Business Edition mazi me ta Office 2007 Ent. kai akoma ena me mpolika kaloudia.. Den xerw.. axizei na kanw format gia auta twra? Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Mas irthan simera stin douleia ta DVD gia Business Edition mazi me ta Office 2007 Ent. kai akoma ena me mpolika kaloudia.. Den xerw.. axizei na kanw format gia auta twra? δεν καταλαβαίνω. αν θες να βάλεις τα vista αξίζει. αν δε θες τότε δεν αξίζει. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Mas irthan simera stin douleia ta DVD gia Business Edition mazi me ta Office 2007 Ent. kai akoma ena me mpolika kaloudia.. Den xerw.. axizei na kanw format gia auta twra? Action Pack Subscription μου μυριζει Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Akrivws.. Not good ? Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Akrivws.. Not good ? Μια χαρά είναι, απλά περίμενα τα Ultimate στο Action Pack.... Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Μια χαρά είναι, απλά περίμενα τα Ultimate στο Action Pack.... Τα Ultimate δεν έχουν ακόμα αρχίσει να βγαινουν προς τα εξω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Δεν διαφωνώ, τα Business pou έχεις ήταν στο Action Pack του Ιανουαρίου έτσι; Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Δεν διαφωνώ, τα Business pou έχεις ήταν στο Action Pack του Ιανουαρίου έτσι; Δεν θυμαμαι να σου πω....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 βασικά οι άδειες για ultimate δεν έχουν βγει προς τα έξω γιατί όλα τα dvd για 32bit είναι τα ίδια. το κλειδί αλλάζει νομίζω. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Χτες παρηγγειλα τα Vista Home Premium απο overclockers και τη δευτερα 29/1 θα τα εχω. Για να δουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts