Alexkass Δημ. January 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Τα xp professional,απ'ότι είδα, θα αντικασταθούν με τα Vista Business.... δεν θέλω!!! θέλω Ultimate Λέμε!!!! ήδη πάντως βγήκανε τιμές στον Παπασωτηρίου για τα πακέτα. τσιμπημένες τιμές κλασσικά για τις βαρβάτες εκδόσεις... http://www.papasotiriou.gr/results.asp?cat=0&mode=0&ty=3&av=vista&Go.x=0&Go.y=0&Go=Go πιο φτηνά βγαίνει να πάρεις τώρα μια φουλ έκδοση XP (pro) και μετά να πάρει τα ultimate upgrade. δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 http://upgradeweb.moduslink.com/Vista ;) Κανονικά έπρεπε να σου δώσουν ένα χαρτί Α4 στο κατάστημα που έχει ένα κωδικό. Αυτό που ονομάζει η Microsoft "σειριοποιημένη φόρμα εξαργύρωσης αναβάθμισης". Αλλά και να μην έχεις, στο site απαντάς "όχι" στην ερώτηση για τη φόρμα και συνεχίζεις. :) Αν είχε ελληνικά Win XP home επέλεξα τα Vista Home Premium (όχι basic). Κατ'αρχην σ'ευχαριστω,αλλα παρ'ολα αυτα,δεν βλεπω να υπαρχει μεσα στους μεταπωλητες,το δικο μου!!Και ετσι δεν μπορω να συνεχισω!Τι να κανω?Ειναι QUEST XPAND... Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Τα xp professional,απ'ότι είδα, θα αντικασταθούν με τα Vista Business.... δεν θέλω!!! θέλω Ultimate Λέμε!!!! €629,99 - με τις υγείες σου... Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 na ta xerontai!!!:lol: kala einai kai ta spasmena!!! htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 na ta xerontai!!!:lol: kala einai kai ta spasmena!!! καλά δεν λες τίποτα, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ήμαρτον με τέτοιες τιμές. θέλουν μετά να μειωθεί και η πειρατεία? :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 απο την στιγμη που εχουμε τις ακριες μας δεν μας νοιαζει το ποσο κανουν.παλι καλα δηλαδη,ακου εκει τιμες. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Οσοι παραπονιουνται για τις τιμες να θυμισω οτι οι εργαζομενοι στην Microsoft και σε οποια εταιρια δεν ειναι εθελοντες, βόιδια, βλακες, ιδεολογοι, κοροιδα σαν εμας στους Ολυμπιακους. Υπαρχει καποιο κοστος για αρκετα χρονια να αναπτχθει ενα λειτουργικο τετοιου μεγεθους. Εχετε αναγκη τα ultimate η ειναι ο υπερκαταναλωτισμος που κυριαρχει εφοσον θα τα βρειτε τζαμπα; Στην τελικη εχετε αναγκη τα vista, απο τωρα; Ηθελα να ηξερα οταν εχεις κοποιασει για κατι θα ηθελες ο αλλος να σε κλεβει με το προσχημα οτι εισαι ακριβος; Μην αγοραζεις μαγκα. Για τους επαναστατες τσε γκε βαρες, τους πολεμιους του κεφαλαιου και της πλουτοκρατιας υπαρχουν και τα linux και καλη τυχη στο στησιμο. Με αγωνιστικους χαιρετισμους. http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Οσοι παραπονιουνται για τις τιμες να θυμισω οτι οι εργαζομενοι στην Microsoft και σε οποια εταιρια δεν ειναι εθελοντες, βόιδια, βλακες, ιδεολογοι, κοροιδα σαν εμας στους Ολυμπιακους. Υπαρχει καποιο κοστος για αρκετα χρονια να αναπτχθει ενα λειτουργικο τετοιου μεγεθους. Εχετε αναγκη τα ultimate η ειναι ο υπερκαταναλωτισμος που κυριαρχει εφοσον θα τα βρειτε τζαμπα; Στην τελικη εχετε αναγκη τα vista, απο τωρα; Ηθελα να ηξερα οταν εχεις κοποιασει για κατι θα ηθελες ο αλλος να σε κλεβει με το προσχημα οτι εισαι ακριβος; Μην αγοραζεις μαγκα. Για τους επαναστατες τσε γκε βαρες, τους πολεμιους του κεφαλαιου και της πλουτοκρατιας υπαρχουν και τα linux και καλη τυχη στο στησιμο. Με αγωνιστικους χαιρετισμους. Off topic.... Μέ ένα μισθό 3 και 60 στην Ελλάδα δεν μου δίνει κανείς την δυνατότητα να αγοράσω αυτά που θέλω και όπως τα θέλω για να αναπτύξω τις γνώσεις μου,να προσπαθήσω να φτάσω στο επίπεδο άλλων Ευρωπαικών χωρών στο θέμα των υπολογιστών. όταν λοιπόν με ένα μισθό χαμηλό, θα πρέπει να πληρώσω το 1/3 τουλάχιστον για να κάνω Upgrade έστω, με προτρέπει στην πειρατεία γιατί αλλιώς θα πεινάσω... απο την άλλη πλευρά, πολύ καλή η κίνηση της Microsoft να δώσει έστω μέχρι τον Μάρτιο δωρεάν αναβαθμίσεις στους νέους υπολογιστές,σεβόμενη έτσι τους καταναλωτές-πελάτες της. όσο αφορά δε, το βίτσιο με τα Ultimate, τουλάχιστον όσοι ασχολούμαστε με την πληροφορική,οφείλουμε να γνωρίζουμε οτι καλύτερο κυκλοφορεί απο την κάθε εταιρεία λογισμικού.Γιατί λοιπόν εφόσον τα business edition Θα είναι αυτά που θα παίξουν περισσότερο δεν έχουν business networking και τα έχουν τα ultimate? πώς θα μάθω για την δουλειά μου το νέο περιβάλλον και τα κορυφαία χαρακτηριστικά του για να εκφέρω αποψη?Δεν είναι λύση το να μείνω με τα xp όταν η τεχνολογία τρέχει και εξελίσσεται, δεν μπορώ να μείνω πίσω τεχνολογικά και αν μη τι άλλο,δεν είναι λύση λόγω κόστους να μεταβώ σε Linux επειδή είναι φτηνότερο.Στην τελική οι χρήστες μου windows γνωρίζουν, δεν μπορώ να τους αναγκάσω να μάθουν Linux.... θα μου πείς βέβαια, γιατί καίγεσαι τόσο με τα vista, ενώ μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με τα xp.Η απάντηση είναι σε ότι έχει να κάνει με καταναλωτισμό.και εσύ πιστεύω μετά απο κάποια χρόνια,αφου έχει παλιώσει το μηχανάκι ή το αυτοκίνητο σου, θέλεις να το αντικαταστήσεις με κάτι νέο, ποίο ασφαλές, ταχύτερο,με πολλαπλότητα επιλογών στην χρήση του κ.α. έτσι λοιπόν και με τα vista, θέλω αυξημένη ασφάλεια, πρόσθετα χαρακτηριστικά,μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 σχετικά με clean & upgrade installations. φυσικά και θα μπορούμε να κάνουμε clean installation Με upgrade dvd των Vista. Καλύτερη εξήγηση δεν θα μπορούσε να δώσει η Microsoft. http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/upgradeinfo.mspx If the edition of Windows Vista that you choose to install will result in a loss of functionality over your current edition of Windows, a clean install must be done or the installation must be completed to a new partition on your PC. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Οσοι παραπονιουνται για τις τιμες να θυμισω οτι οι εργαζομενοι στην Microsoft και σε οποια εταιρια δεν ειναι εθελοντες, βόιδια, βλακες, ιδεολογοι, κοροιδα σαν εμας στους Ολυμπιακους. Υπαρχει καποιο κοστος για αρκετα χρονια να αναπτχθει ενα λειτουργικο τετοιου μεγεθους. Εχετε αναγκη τα ultimate η ειναι ο υπερκαταναλωτισμος που κυριαρχει εφοσον θα τα βρειτε τζαμπα; Στην τελικη εχετε αναγκη τα vista, απο τωρα; Ηθελα να ηξερα οταν εχεις κοποιασει για κατι θα ηθελες ο αλλος να σε κλεβει με το προσχημα οτι εισαι ακριβος; Μην αγοραζεις μαγκα. Για τους επαναστατες τσε γκε βαρες, τους πολεμιους του κεφαλαιου και της πλουτοκρατιας υπαρχουν και τα linux και καλη τυχη στο στησιμο. Με αγωνιστικους χαιρετισμους.Δεν χρειάζεται να είναι όλοι ούτε επαναστάτες, ούτε πολέμιοι του κεφαλαίου και τις πλουτοκρατίας για να δουν ότι το νέο λειτουργικό κοστίζει υπερβολικά σε σχέση με το παλιό. Αν θεωρείς ότι όλοι όσοι διαμαρτύρονται είναι ρομαντικοί ή δεν θέλουν να πληρώσουν ούτε μισό € παραπάνω, μάλλον κάπου κάνεις λάθος. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Thanks για το NOD πολύ καλό,όμως αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα προσπαθώ να κάνω add τα mp3 μου είτε από το media center είτε μέσα από τον WMP11 αλλά τπτ... Δεν τα μπορεί να τα βρει με τίποτα... Τι συμβαίνει; Θένκς! :( EDIT: Το βρήκα! :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Οσοι παραπονιουνται για τις τιμες να θυμισω οτι οι εργαζομενοι στην Microsoft και σε οποια εταιρια δεν ειναι εθελοντες, βόιδια, βλακες, ιδεολογοι, κοροιδα σαν εμας στους Ολυμπιακους. Υπαρχει καποιο κοστος για αρκετα χρονια να αναπτχθει ενα λειτουργικο τετοιου μεγεθους. Εχετε αναγκη τα ultimate η ειναι ο υπερκαταναλωτισμος που κυριαρχει εφοσον θα τα βρειτε τζαμπα; Στην τελικη εχετε αναγκη τα vista, απο τωρα; Ηθελα να ηξερα οταν εχεις κοποιασει για κατι θα ηθελες ο αλλος να σε κλεβει με το προσχημα οτι εισαι ακριβος; Μην αγοραζεις μαγκα. Για τους επαναστατες τσε γκε βαρες, τους πολεμιους του κεφαλαιου και της πλουτοκρατιας υπαρχουν και τα linux και καλη τυχη στο στησιμο. Με αγωνιστικους χαιρετισμους. OK, υπαρχει οντως κοστος για την αναπτυξη ενος λογισμικου, οχι ομως και 700Ε για ενα λειτουργικο.......και οπως πολυ σωστα λενε αλλα παιδια,στην Ελλαδιτσα με 3 και 60 σου φτανουν εσενα για να αγορασεις ενα λειτουργικο που ειναι οσο περιπου ο μισθος του μεσου Ελληνα? Και μετα μιλανεγια παταξη της πειρατειας............με τετοιες τιμες ισα ισα σε ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ δεν σε τραβανε!!!!!!!!!!!!!!!!! Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Καταρχην καλησπέρα Τα Vista (RC1) τα είχα μεχρι πριν λίγο καιρό. Ποιο πριν είχα XP. Και τώρα 2000. Τρόνε πολούς πόρους το GTA San Antreas που δοκίμασα να βάλω δεν έκατσε όπως και πολλά άλλα προγράματα οι περισότεροι drivers υπήρχαν εκτώς της SB Audigy που έχω πάνω. Telnet και winchat δεν βρήκα. Ακόμα το Aero είναι αντιγραφή του Tiger του Mac Os X. Τα μόνα που μου άρεσαν ήταν που στην ομαδοποίηση των αρχείων είχε ένα βελάκι και οταν το πατούσα έκανε απόκρυψη στους τύπους των αρχείων και η εύκολη τροποποίηση τως στοιχείων στα .mp3 Τώρα με τα 2000 το μηχάνημα φυσάει. Βέβεα προτημώ Linux και FreeBSD. (ποιο καλά πάει με το FreeBSD). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Καταρχην καλησπέρα Τα Vista (RC1) τα είχα μεχρι πριν λίγο καιρό. Ποιο πριν είχα XP. Και τώρα 2000. Τρόνε πολούς πόρους το GTA San Antreas που δοκίμασα να βάλω δεν έκατσε όπως και πολλά άλλα προγράματα οι περισότεροι drivers υπήρχαν εκτώς της SB Audigy που έχω πάνω. Telnet και winchat δεν βρήκα. Ακόμα το Aero είναι αντιγραφή του Tiger του Mac Os X. Τα μόνα που μου άρεσαν ήταν που στην ομαδοποίηση των αρχείων είχε ένα βελάκι και οταν το πατούσα έκανε απόκρυψη στους τύπους των αρχείων και η εύκολη τροποποίηση τως στοιχείων στα .mp3 Τώρα με τα 2000 το μηχάνημα φυσάει. Βέβεα προτημώ Linux και FreeBSD. (ποιο καλά πάει με το FreeBSD). αγαπητέ ΠΟΣΕΣ φορές θα γραφτεί: το aero όπως και το UI των Χ είναι διανυσματικό σε αντιστοιχία με το desktop X που είναι για pc (πολύ πιο πριν από τα Χ...). για να μη γράφουμε χωρίς να ξέρουμε! ας μιλήσουμε τώρα για κάτι σοβαρό: δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουν σπασμένα vista λόγω wga. εκτός και αν κάποιος θέλει zombie-pc. κάντε μια αναζήτηση. έχουμε εξαντλήση το θέμα. Υ.Γ. ποιος αγοράζει OS από τον Παπασωτηρίου??? υπάρχουν χιλιάδες πιο φτηνά μαγαζιά... Υ.Γ. 2) τα xp ακόμα και από RTM υπήρχε έτοιμο το ser*al. για τα vista απλά δεν γίνεται (απόδειξη ότι μέχρι τώρα δεν μπορεί κανένας αν δεν βάλει το antipatch update @ M$ να βάλει νέα updates). πρέπει να έχεις αγοράσει την άδεια για το συγκεκριμένο μόνο πισί. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Κατ' αρχάς για να μήν κάνω ένα τεράστιο post με παραθέσεις θα σας τα πω συνοπτικά (όσο μπορώ). 1. Οι τιμές αυτές είναι για άδεια χρήσης FPP (Full Packaged Product). Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πληρώνεις ΚΑΙ μουράτη συσκευασία και CD και manual. Η άδεια χρήσης αυτή έχει μεταφερσιμότητα δηλ, μπορείς να πείς οτι εγώ τα βγάζω από το PC1 και τα βάζω στο PC2. Δεδομένου πως όλα τα προϊόντα της MS έχουν κύκλο ζωής, η συγκεκριμένη άδεια καλέιται να καλύπτει τις εργασίες που γίνονται από πλευρά της MS για τα Windows μέχρι να τα βγάλεις. Το προϊόν λοιπόν για κάποια χρόνια υποστηρίζεται πλήρως, με διορθώσεις ενημερωμένες εκδόσεις, νέα προϊόντα(WMP10/11,IE7 στα XP λ.χ.). Η εν λόγω συντήρηση για να γίνει θέλει χρήμα. Έχοντας υπόψη οτι θα τα αγοράσεις λοιπόν μια φορά και θα τα έχεις για πάνω απο 6 χρόνια τα 600 € περίπου για τα ultimate (100 από αυτά είναι φόρος, 100 κέρδος του Retailer) δίνουν ένα ποσό 65 € ετησίως περίπου στην MS, όσο δηλαδή ενα Corporate AV(με κεντρική διαχείρηση). Και στο κάτω κάτω τα Windows και το AV δεν χρειάζονται την ίδια ανάπτυξη. 2. Η ελλαδίτσα των 3,60 πέρνει αναβάθμιση τα Windows XP Pro σε Vista Business... ή κανω λάθος; Σε ποιό άλλο κράτος γίνεται αυτό; 3. Κανείς δεν σας ανάγκασε να τα βάλετε. Εσείς έχετε το PC σαν hobbie. Ρωτάτε εμάς που το είχαμε και τώρα το έχουμε εργασία; Τι θα πώ στον προϊστάμενό μου; Τα Vista έχουν 500 νεα GPs και δεν τα γνωρίζω γιατι κάνουν 600 €; Χέστικε θα πάρει τον άλλον που τα ξέρει. Εγώ που θα τα μάθω; Θα του πω μήπως δεν δουλεύω σήμερα γιατι κοιτώ τα 500 νέα GPs; Δεν το νομίζω... Και επειδή πάει μακριά η βαλίτσα αυτά για την ώρα... (Ευτυχώς που ήμουν και σύντομος)... Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 gia to 2. pou xeroume ti paizei sta local shops allwn xwrwn ? Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Κατ' αρχάς για να μήν κάνω ένα τεράστιο post με παραθέσεις θα σας τα πω συνοπτικά (όσο μπορώ). 1. Οι τιμές αυτές είναι για άδεια χρήσης FPP (Full Packaged Product). Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πληρώνεις ΚΑΙ μουράτη συσκευασία και CD και manual. Η άδεια χρήσης αυτή έχει μεταφερσιμότητα δηλ, μπορείς να πείς οτι εγώ τα βγάζω από το PC1 και τα βάζω στο PC2. Δεδομένου πως όλα τα προϊόντα της MS έχουν κύκλο ζωής, η συγκεκριμένη άδεια καλέιται να καλύπτει τις εργασίες που γίνονται από πλευρά της MS για τα Windows μέχρι να τα βγάλεις. Το προϊόν λοιπόν για κάποια χρόνια υποστηρίζεται πλήρως, με διορθώσεις ενημερωμένες εκδόσεις, νέα προϊόντα(WMP10/11,IE7 στα XP λ.χ.). Η εν λόγω συντήρηση για να γίνει θέλει χρήμα. Έχοντας υπόψη οτι θα τα αγοράσεις λοιπόν μια φορά και θα τα έχεις για πάνω απο 6 χρόνια τα 600 € περίπου για τα ultimate (100 από αυτά είναι φόρος, 100 κέρδος του Retailer) δίνουν ένα ποσό 65 € ετησίως περίπου στην MS, όσο δηλαδή ενα Corporate AV(με κεντρική διαχείρηση). Και στο κάτω κάτω τα Windows και το AV δεν χρειάζονται την ίδια ανάπτυξη. 2. Η ελλαδίτσα των 3,60 πέρνει αναβάθμιση τα Windows XP Pro σε Vista Business... ή κανω λάθος; Σε ποιό άλλο κράτος γίνεται αυτό; 3. Κανείς δεν σας ανάγκασε να τα βάλετε. Εσείς έχετε το PC σαν hobbie. Ρωτάτε εμάς που το είχαμε και τώρα το έχουμε εργασία; Τι θα πώ στον προϊστάμενό μου; Τα Vista έχουν 500 νεα GPs και δεν τα γνωρίζω γιατι κάνουν 600 €; Χέστικε θα πάρει τον άλλον που τα ξέρει. Εγώ που θα τα μάθω; Θα του πω μήπως δεν δουλεύω σήμερα γιατι κοιτώ τα 500 νέα GPs; Δεν το νομίζω... Και επειδή πάει μακριά η βαλίτσα αυτά για την ώρα... (Ευτυχώς που ήμουν και σύντομος)... τι εννοείς με το 2? δεν το κατάλαβα. εννοείς το Windows Vista Express Upgrade? Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Παρακαλουνται οι γνωριζοντες να μην κραξουν τους μη γνωριζοντες (= εμενα! :p ) Λοιπον, οι αποριες ειναι οι εξης: * Η εκδοση en_windows_vista_x86_dvd_X12-34293 ειναι 32bit ή 64; Εχω την εντυπωση οτι ειναι 32, αλλα αν καποιος γνωριζει με βεβαιοτητα ας απαντησει. :) Αν ειναι 64, γινεται να εχω 32 Bit Xp σε ενα δισκο και 64 bit Vista σε εναν αλλο; (πιθανολογω πως οχι! :O ) * Εχω 2 δισκους (στην πραγματικοτητα 3, αλλα εδω δεν μας ενδιαφερει ο 3ος! :lol: ). Αν στον ενα (τον πρωτο στο boot sequence) εχω τα Xp, και στον αλλο εγκαταστησω τα Vista, οταν κανει Boot ο υπολογιστης θα μου ζηταει να επιλεξω λειτουργικο ή θα πηγαινει απευθειας στο πρωτο; Αν επιλεξω να χωρισω τον ενα δισκο σε δυο partitions, ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι αυτο στο οποιο θα εγκαταστησω τα Vista; Thanks! Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 * Η εκδοση en_windows_vista_x86_dvd_X12-34293 ειναι 32bit ή 64; Εχω την εντυπωση οτι ειναι 32, αλλα αν καποιος γνωριζει με βεβαιοτητα ας απαντησει. :) Αν ειναι 64, γινεται να εχω 32 Bit Xp σε ενα δισκο και 64 bit Vista σε εναν αλλο; (πιθανολογω πως οχι! :O ) * Εχω 2 δισκους (στην πραγματικοτητα 3, αλλα εδω δεν μας ενδιαφερει ο 3ος! :lol: ). Αν στον ενα (τον πρωτο στο boot sequence) εχω τα Xp, και στον αλλο εγκαταστησω τα Vista, οταν κανει Boot ο υπολογιστης θα μου ζηταει να επιλεξω λειτουργικο ή θα πηγαινει απευθειας στο πρωτο; Αν επιλεξω να χωρισω τον ενα δισκο σε δυο partitions, ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι αυτο στο οποιο θα εγκαταστησω τα Vista; Thanks! 32bit, είναι. 64bit είναι ότι λέγεται x64 για AMD64bit/Intel EMT64 (και ia64 για itanium). Ναι, γίνεται. Απλά δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση WinXP 64bit σε Vista 32bit (Για το ανάποδο δεν ξερω). H full εγκατάσταση των Vista είναι 15gb. Θέλεις τουλάχιστον άλλα 5 για να είμαστε λογικοί, και φυσικα η μουσική τα video κλπ να είναι σε άλλο partition. Δλδ υπολόγιζε μια 20αρα... τι εννοείς με το 2? δεν το κατάλαβα. εννοείς το Windows Vista Express Upgrade? Ναι... Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Παιδια συγνωμη,αλλα μπορει να μου πει καποιος,τι πρεπει να κανω για την αναβαθμιση(δωρεαν)σε Vista?Εχω Quest Xpand υπολογιστη(αγορασμενο μετα τις 26/10/06 ενοειται)που εχει τις προυποθεσεις να αναβαθμιστει,αλλα δεν τον βρισκω στο site της Microsoft που εχει τις εταιριες(Dell,Acer,κλπ.)Απο την Quest παντως μου ειπαν οτι εκει πρεπει να ψαξω!!Ας με βοηθησει καποιος...!!! Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 τι εννοείς με το 2? δεν το κατάλαβα. εννοείς το Windows Vista Express Upgrade? enow gia to point arithmos 2 pou ekane o Ace, pigene to sxolio mou Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Παιδια συγνωμη,αλλα μπορει να μου πει καποιος,τι πρεπει να κανω για την αναβαθμιση(δωρεαν)σε Vista?Εχω Quest Xpand υπολογιστη(αγορασμενο μετα τις 26/10/06 ενοειται)που εχει τις προυποθεσεις να αναβαθμιστει,αλλα δεν τον βρισκω στο site της Microsoft που εχει τις εταιριες(Dell,Acer,κλπ.)Απο την Quest παντως μου ειπαν οτι εκει πρεπει να ψαξω!!Ας με βοηθησει καποιος...!!! η quest ως κατασκευαστής οφείλει να σου δώκει το πρόγραμμα. δωρεάν (πλην μεταφορικών) αν έχεις windows xp pro και στη μισή τιμή για την "σπιτική" έκδοση. τώρα το θέμα του express upgrade το έχουμε εξαντλήσει σε προηγούμενες σελίδες, μια αναζήτηση πάντα κάμει καλό :) Ace, νομίζω ότι έχει κάμει λάθος στην διατήπωσει. σε όλες τις χώρες του κόσμου γίνεται αυτό :) είτε παίρνεις 1000 ή 2000 δολάρια το μήνα. απλό είναι. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 η quest ως κατασκευαστής οφείλει να σου δώκει το πρόγραμμα. δωρεάν (πλην μεταφορικών) αν έχεις windows xp pro και στη μισή τιμή για την "σπιτική" έκδοση. τώρα το θέμα του express upgrade το έχουμε εξαντλήσει σε προηγούμενες σελίδες, μια αναζήτηση πάντα κάμει καλό :) Ace, νομίζω ότι έχει κάμει λάθος στην διατήπωσει. σε όλες τις χώρες του κόσμου γίνεται αυτό :) είτε παίρνεις 1000 ή 2000 δολάρια το μήνα. απλό είναι. Ναι,αλλα τι να κανω που η quest μου λεει οτι πρεπει να κοιταξω στη σελιδα της Microsoft!! Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 λοιπόν, αρχικά θα περιμένεις μέχρι το τέλους του μήνα που βγαίνουν στην αγορά. μετά θα δεις αν έχει αλλάξει κάτι στη σελίδα της M$. αν ναι όλα οκ. αλλιώς θα πάρεις την quest (μέχρι τότε ίσως έχει αλλάξει στάση-ενημέρωση) αν όχι, παίρνεις τηλ την M$ hellas που θα σου πουν ακριβώς την να κάνεις. λογικά θα θέλει λίγο τρέξιμο αλλά γλυτώνεις αρκετά λεφτά. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 λοιπόν, αρχικά θα περιμένεις μέχρι το τέλους του μήνα που βγαίνουν στην αγορά. μετά θα δεις αν έχει αλλάξει κάτι στη σελίδα της M$. αν ναι όλα οκ. αλλιώς θα πάρεις την quest (μέχρι τότε ίσως έχει αλλάξει στάση-ενημέρωση) αν όχι, παίρνεις τηλ την M$ hellas που θα σου πουν ακριβώς την να κάνεις. λογικά θα θέλει λίγο τρέξιμο αλλά γλυτώνεις αρκετά λεφτά. Οκ!Σ'ευχαριστω πολυ!Θα περιμενω λοιπον... Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts