BrokenPhonez Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Τα ΧΡ κυκλοφόρησαν (το RTM) τον 9ο του 2001 και όχι πριν 5 χρόνια. επίσης ο καλός άνθρωπος Jim Allchin ξεκίνησε το project Vista από την αρχή το 2004 με σκοπό να μην βασίζονται στην πλατφόρμα των ΧΡ αλλά των 2003 Server, και ευτυχώς που το έκανε (θα λείψει αρκετά από το Win Division). ακόμα το Vista SP1 (Fiji) θα φέρει χαοτικές αλλαγές (στο τέλος του επόμενου χρόνου) όπως ΝΕΟ πυρήνα (6.1) και συσχέτιση με το επικείμενο Windows Longhorn Server + MCE (την επόμενη γενιά). αν εσύ βλέπεις μια χαοτική διαφορά (όπως αναφέρεις) μεταξύ 2k και ΧΡ (που βασίζονται πάνω στην ίδια πλατφόρμα με πολλές αλλαγές στα SP2) τότε η σύγκριση με τα Vista, απλά ΔΕΝ μπορεί να γίνει. όλα αυτά είναι συμβουλή και: σκέψου ότι στην μετά RC2 έκδοση (5824) υπήρχε ακόμα το καταστροφικό bug της αναβάθμισης που το έδιωξαν μετά από πολύ κόπο (μέσα με μια εβδομάδα πριν από τις 10/25) και έβγαλαν την pre-RTM (δεν βγήκε άλλη) 5840. όλα αυτά δηλώνουν τι? ότι ακόμα και για την εταιρία είναι πολύ δύσκολη δουλειά η "αναβάθμιση". και για να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ εδώ το θέμα, σε μια από τις πρώτες σελίδες των upgrade (πριν από την EULA θαρώ) σου γράφει ότι Backup all your Files (ακόμα και στα 2Κ -> ΧΡ που είχα κάμει αναβάθμιση απλά για να δω πώς πάνε -9/2001- το είχε βγάλει, και ακόμα και στο SP1 των ΧΡ). λες η Μ$ να μην ξέρει? φιλικά Αλέξης Υ.Γ. Geovass, το ΒΤ πώς το κρίνεις? δεν το είχα δουλεύψει καθόλου στην Beta2, RC1. δοκίμασες να βάλεις της Widcomm? (αστείο!) Φίλε μου πρώτον, από τον 9ο του 2001 είναι ακριβώς 5 χρόνια και 2 μήνες. :-P Δεύτερον, ΔΕΝ μίλησα για μεγάλες αλλαγές μεταξύ 2000-XP, δεν διάβασες καλά, θεωρώ μάλιστα ότι είναι το ίδιο λειτουργικό facelifted, με κάποιες καλές αλλαγές στα SP2. Μίλησα για τρομερές αλλαγές από τα 2000 στα Vista. :-) Τρίτον και τελευταίο, εννοείται πως οποιαδήποτε εταιρία, οποιουδήποτε λογισμικού μεσαίας-μεγάλης εμβέλειας προτείνεται Backup, αυτό μας έλειπε να τους κυνηγούσαμε Και για τις πιθανές απώλειες δεδομένων. :-) Προφανές. Στα υπόλοιπα συμφωνώ και επαυξάνω... :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 οκ. μπορείς να δοκιμάσεις λίγο την sidebar? γενικά τι νέα gadget έχουν βάλει και αν γίνονται τα RSS update συνεχώς, να κολλούν μετά από κάποια ώρα. επίσης, ΤΙ εφαρμογές δοκίμασες και ποιες δούλεψαν και ποιες όχι. (αν έχεις χρόνο θα ήταν χρήσιμο να το κάμει ο καθείς που έχει βάλει τα 6000). επίσης δούλεψες καθόλου το MCE με το XBox? (δουλεύει οκ, έχω διαβάσει) αλλά καλό θα είναι να μας πει κάποιος για την "αμεσότητα" του θέματος. τέλος κατάφερες να συνδέσεις και το ακουστικό μέσω ΒΤ? Εχω στησει και παιζουν σωστα... Cisco Systems VPN Client Netop Remote Control AVG 7.5 Antivirus + Firewall Winamp DVDFab Platinum 3.0.3.5 Office 2007 Enterprice :D DVDDecrypter Winrar Tweak VI Firefox 2.0 μTorrent K-Lite Codec Pack MSN Live Messenger 8.xx NEW - UltraIso Δεν παιζουν σωστα... FlashGet - (δουλευει μονο εαν του πεις να σωσει το αρχειο στο C:\ - αν κανεις το λαθος και του κανεις browse... σκαει !) Norton Antivirus Beta 10.2.x.x Corp. (καποια στιγμη επαψε να δουλευει. Για δοκιμαστε να τον κανετε uninstall.. :lol: :lol: :lol: ) F-Secure 6.02 (Μπαααα.... αστο καλυτερα.) Μονο η 2007 εκδοση παιζει, αλλα δεν εχω βρει "κλειδι" Η sidebar ειναι αρκετα εντυπωσιακη. Ειδικα το blend που κανει με το desktop ειναι μαγια! Εχουν βγαλει διαοφρες "μπουρδιτσες" για να σου τρωνε μνημη! Τα RSS παιζουν ΟΚ - αλλα δεν βρηκα ακομα τροπο για να του φορτοσεις τα δικα σου...:wacko: BT ακουστικο... οχι ακομα! Και αυριο μερα ειναι !:D ps. Λεω να στησω Nero σε λιγο !:lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Οκ, άρα τσάμπα τόσο πληκτρολόγημα :lol: απλά το: Δεύτερον, ΔΕΝ μίλησα για μεγάλες αλλαγές μεταξύ 2000-XP, δεν διάβασες καλά, θεωρώ μάλιστα ότι είναι το ίδιο λειτουργικό facelifted, με κάποιες καλές αλλαγές στα SP2. Μίλησα για τρομερές αλλαγές από τα 2000 στα Vista. σημαίνει: μεταξύ 2k και ΧΡ (που βασίζονται πάνω στην ίδια πλατφόρμα με πολλές αλλαγές στα SP2) τότε η σύγκριση με τα Vista, απλά ΔΕΝ μπορεί να γίνει. μιας και μιλάμε για backup (ήδη από την 5365 υπάρχουν ραγδαίες αλλαγές ως προς την υφή αλλά και το ASR), μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το restore (via Windows Recovery Environment)? εγώ είχα κάμει backup στα CPP αλλά ποτέ restore (μιας και ήταν σε άλλον HDD, δίχως αρχεία σημασίας). ακόμα υπάρχει η επιλογή: validate backup (όταν το γράφει σε dvd)? όπως κάμει το Windows Backup @ WinXPSP2Pro (χωρίς να το γράφει σε dvd) μιας και είναι το 50% ενός "καλού" backup. ps. Λεω να στησω Nero σε λιγο ποια έκδοση? το 7prem δε νομίζωνα δουλεύει μιας και σε "διερευνητική" upgrade προσπάθεια (χωρίς να προχωρήσω σε ολοκλήρωση διαδικασίας) μου αναφέρει ότι πρέπει να το αφαιρέσω για να συνεχίσει. καθόλου προϊόντα της apple, adobe δοκίμασε κανείς? Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εν τέλει έκαναν αυτό που έλεγαν ώστε να ΜΗΝ χρειάζονται εξωτερικοί drivers σε δισκέτα για RAID και SATA δίσκους σε RAID Controller? Η χρειάζονται κατά την εγκατάσταση; :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Πολυ καλο το sync με ppc2005! Παιζει αψογα με usb αλλα και με bt. Aυτο το μηνυμα ειναι γραμμενο απο το ppc μου, συνδεδεμενο με bt στα vista! απαντηση απο 9100 sync με vista. :lol: και σε μενα ολα δουλεψαν τελεια. παντως geovass το εχεις παρει πιο ζεστα απο ολους εδω μεσα. εγω το παω low low . ετσι κι αλλιως σε αυτο το pc δεν προκειται να βαλω vista ως κυριο λειτουργικο με τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Επίσης, πέρα από την ερώτηση για τους SATA/RAID Drivers... Ποιό "γλυκάκι" περνάτε για το Activ8ion? Εκείνο με τα δύο αρχεία που αντικαθίστανται σε Safe Mode πρίν την Ενεργοποίηση; :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 και επειδή καιγόμαστε για τις συμβατότητες προγραμμάτων.... πάρτε να χετε! http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List βέβαια έχουν να κάνουν με την RC2, αλλά λογικά πρέπει να παίζουν σωστά. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εν τέλει έκαναν αυτό που έλεγαν ώστε να ΜΗΝ χρειάζονται εξωτερικοί drivers σε δισκέτα για RAID και SATA δίσκους σε RAID Controller? Η χρειάζονται κατά την εγκατάσταση; Οχι δεν θελέι drivers για SATA !:) Τα εχει ενσοματομενα! @psybill - Η δοκιμαζουμε ή οχι φιλε μου !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 καποιος καλος ανθρωπος να πει αν δουλευουν σε φορητο οταν το εχεις στη μπαταρια; thanks :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Οχι δεν θελέι drivers για SATA !:) Τα εχει ενσοματομενα! @psybill - Η δοκιμαζουμε ή οχι φιλε μου !!!! Στην εγκατάσταση που έκανα εγω δεν βρήκε τους οδηγούς και αναγκαστικά έβαλα το cd με τους drivers που έχω ώστε να μπορεσει να συνεχίσει η εγκατάσταση των Vista. http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 καποιος καλος ανθρωπος να πει αν δουλευουν σε φορητο οταν το εχεις στη μπαταρια; thanks :) Εννοείται πως ναι! Γιατί να μην δουλευουν? http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Στην εγκατάσταση που έκανα εγω δεν βρήκε τους οδηγούς και αναγκαστικά έβαλα το cd με τους drivers που έχω ώστε να μπορεσει να συνεχίσει η εγκατάσταση των Vista. Σε μενα δεν ηθελε drivers. Εχω mb της ASUS. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εννοείται πως ναι! Γιατί να μην δουλευουν? με την RC1 που ειχα δοκιμασει δε δουλευαν, μαυριζε η οθονη και δεν εκανε τιποτα. το ιδιο και αν το ανοιγες με τη μπαταρια αντι ρευμα. η μπαταρια ειναι Toshiba, ελπιζω οταν και αν τα δοκιμασω να μην εχω προβλημα.. ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/editions/enterprise.mspx Tha kykloforisoun kai Enterprise Edition Vista sto mellon! Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ποιο μοντέλο είναι? Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/editions/enterprise.mspx Tha kykloforisoun kai Enterprise Edition Vista sto mellon! Όχι φυσικά. Θα είναι διαθέσιμο χρονικά μαζί με όλα τα προϊόντα, αλλά μόνο για ειδικούς πελάτες, τύπου απλά Datacenter κλπ, πιο πολύ από ότι έχω καταλάβει για να "Υπολογίζεται" ως Server Edition. :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εχω πρόβλημα με τους υπότιτλους. Εγκατέστησα κανονικά το K-Lite Codec Pack αλλά αρνειται πεισματικά να δείξει subs με οποιονδήποτε player. Δεν φορτώνει καν το DirectVobSub. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Όχι φυσικά. Θα είναι διαθέσιμο χρονικά μαζί με όλα τα προϊόντα, αλλά μόνο για ειδικούς πελάτες, τύπου απλά Datacenter κλπ, πιο πολύ από ότι έχω καταλάβει για να "Υπολογίζεται" ως Server Edition. απλά είναι για μεγάλες εταιρίες. είναι τα Vista Business μαζί με διάφορα ακόμα: όπως Virtual PC, MUI (multi-language user interface), Secure Startup, "Cornerstone" (full vol. encryption) και προορίζεται για τα "κεφάλια" εταιριών, ΙΤ managers, και γενικά για business users. δεν έχει σχέση με τα Server όπου ήδη υπάρχουν τα 2003 Server (σε αντιστοιχία με τα 2Κ) και στο τέλος του επόμενου χρόνου έρχεται και η αναβάθμιση, Windows Longhorn Server (δεν θα λέγονται Vista). Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 απλά είναι για μεγάλες εταιρίες. είναι τα Vista Business μαζί με διάφορα ακόμα: όπως Virtual PC, MUI (multi-language user interface), Secure Startup, "Cornerstone" (full vol. encryption) και προορίζεται για τα "κεφάλια" εταιριών, ΙΤ managers, και γενικά για business users. δεν έχει σχέση με τα Server όπου ήδη υπάρχουν τα 2003 Server (σε αντιστοιχία με τα 2Κ) και στο τέλος του επόμενου χρόνου έρχεται και η αναβάθμιση, Windows Longhorn Server (δεν θα λέγονται Vista). Άντε πάλι. Προσέχω πολύ τα λόγια μου, και μη το κάνεις εμφανώς να φαίνεται σαν να λέμε διαφορετικά, ενώ λέμε τα ίδια πράγματα. Φιλικά. :-) Για την ιστορία και προς επιβεβαίωση των παραπάνω μου, τα Enterprise CTP version θα είναι το All-In-One πακέτο όχι του κ. Παπαδόπουλου, κεφαλιού της ΧΥΖ Industries, αλλά Συστημάτων (βλ. Multi User Environments - το παρέχουν) που κατά τη γνώμη μου ο 'μόνος' λόγος, θα είναι το Bitlocker Drive. Πάντως πέρα από αυτό το θέμα, η M$ κακώς έβαλε τον κόσμο στο τρυπάκι του να ονειρεύεται μόνο τα Vista Ultimate (την πιο ακριβή έκδοση των), μια και ακόμη και ο μέσος χρήστης, που θέλει να έχει όλες τις παροχές και να είναι νόμιμος, θα σκάσει USD400 για την αγορά του 'αναγκαστικά'. Και στο αντίθετο άκρο... τα Starter. ΚΑΘΕ χαζοεταιρία laptop (βλ. no-name brands καταστημάτων, Acer -στα φθηνά κομμάτια- κλπ) θα βάζουν ίσως αυτήν την πολύ φθηνή και απλή έκδοση -που δεν περιλαμβάνει σχεδόν τίποτε- και να μου το θυμηθείτε πως για να είμαστε νόμιμοι και να μη τους τα σκάσουμε, ούτε συγχονισμό το ταπεινό μας QTEKάκι δεν θα μπορούμε να κάνουμε. :-P :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Πιστευω παντως πως τα "Home Premium" ειναι πληρες λειτουργικο για τον μεσο χρηστη. Δεν χρειαζεται κατι παραπανω. Τωρα αν θελει να δει το φως το αληθινο.. Ας αλλαξει γενικοτερα λειτουργικο!! :D Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Εχω πρόβλημα με τους υπότιτλους. Εγκατέστησα κανονικά το K-Lite Codec Pack αλλά αρνειται πεισματικά να δείξει subs με οποιονδήποτε player. Δεν φορτώνει καν το DirectVobSub. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Εγω ειδα λιγο σπο το Saw III χθες με υποτιτλους κανονικα στα Vista. Παιζει μια χαρα σε εμενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Telika "ton ipian" oloi osoi viastikan na kanoun install to "BillGates" release. Ekeino to release periexei files apo RC1 kai RC2 gia na mporei kapoios na xrisimopoiisei serials twn RC1/RC2 kai na to kanei activate/install. Oso afora to AIO ISO apo Winbeta pou kykloforei einai MEN to teliko product alla trial apla gia na to dokimasoume.. eleos! Kala eipa na perimenw mexri na vgei sto MSDN kai meta ! Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Δηλ. να μην το κανω εγκατασταση??:confused: iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Telika "ton ipian" oloi osoi viastikan na kanoun install to "BillGates" release. Ekeino to release periexei files apo RC1 kai RC2 gia na mporei kapoios na xrisimopoiisei serials twn RC1/RC2 kai na to kanei activate/install. Oso afora to AIO ISO apo Winbeta pou kykloforei einai MEN to teliko product alla trial apla gia na to dokimasoume.. eleos! Kala eipa na perimenw mexri na vgei sto MSDN kai meta ! Pls explain. Τι εννοεις? Καποια αρχεια τα αλλαζεις (2 αρχεια απο την RC1/RC2) για να κανεις το activation. ποιο το προβλημα δεν καταλαβαινω ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 όσον αφορά τα Starter: δεν θα διανεμηθούν σε αγορές όπως ΕΕ ή US, αλλά σε αγοράς του BRIC (αναδυώμενες αγορές: Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα) και όχι μόνο. θα επιτρέπου 3 παράθυρα ή/και 3 εφαρμογές μόνο ανοιχτές, θα είναι μόνο για 32bit συστήματα, θα έχουν συνδεσιμότητα Ιντερνετ αλλά χωρίς εισερχόμενες network communications, ΔΕΝ θα παρέχουν κωδικούς logon ή FUS. είναι κάτι αντίστοιχο με τα ΧΡ Starter (υποπροϊόν των Home). τα Home Premium είναι κάτι αντίστοιχο με τα MCE. τα Home Basic είναι αντίστοιχα με τα Home. και τα Business με τα Pro. το ίδιο και τα Enterprise με τη διαφορά της άδειας ανάλογα με την ποσότητα. για τα Ultimate ΔΕΝ υπάρχει προηγούμενη αντίστοιχη έκδοση. αυτά αναφέρει η Μ$. Υ.Γ. τα ΧΡ Tablet ΔΕΝ υπάρχουν μιας και το Tablet PC functionality & Touch screen support παρέχονται σε όλες τις εκδόσεις πλην της Home Basic (από και πέρα δεν θα μιλάω για Starter μιας και δεν υπάρχουν σε αγορές όπως η δική μας). Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts