panosb26 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλησπέρα σήμερα αποφάσισα να δοκιμάσω την παρακάτω rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059361, πρώτες εντυπώσεις απλά τέλεια καταπληκτικη δουλεια απο τα παιδιά. Το μόνο όμως μέχρι τώρα είναι τα ελληνικά πιθανών να μην έχω ψάξει και να υπαρχει κάτι οπότε αν ξέρει κάτι κανείς ας στείλει πμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλησπέρα σήμερα αποφάσισα να δοκιμάσω την παρακάτω rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059361, πρώτες εντυπώσεις απλά τέλεια καταπληκτικη δουλεια απο τα παιδιά. Το μόνο όμως μέχρι τώρα είναι τα ελληνικά πιθανών να μην έχω ψάξει και να υπαρχει κάτι οπότε αν ξέρει κάτι κανείς ας στείλει πμ. Δεν εχει ελληνικο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Ελληνικό μενού έχει αλλά αλλαγή γλώσσας στα μηνήματα δεν βρήκα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Παιδιά για ελληνικά σε μυνήματα δεν βρήκα κάτι προχωράω σε cm7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1041099 [ROM] Cyanogen Gingerbread CM7 based on MiniCM for MiniPro (v15.0) Market, ελληνικά στα μηνυματα (παραμένει βέβαια το πρόβλημα στο hard keyboard), εφαρμογές, ασύρματο, xrecovery, μεχρι στιγμής όλα καλά μπορώ να πω και λίγο ποιό γρήγορο. Προχωράμε και βλέπουμε, να μην ξεχάσω στα παιδιά απο Xda :clap::yahoo::thanks: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1041099 Edited June 22, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπέρα σήμερα αποφάσισα να δοκιμάσω την παρακάτω rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059361, πρώτες εντυπώσεις απλά τέλεια καταπληκτικη δουλεια απο τα παιδιά. Το μόνο όμως μέχρι τώρα είναι τα ελληνικά πιθανών να μην έχω ψάξει και να υπαρχει κάτι οπότε αν ξέρει κάτι κανείς ας στείλει πμ. Ολα τελεια με την τελευταια ROM. Με το Hardware πληκτρολογιο ομως εχω ενα θεματακι. Οταν παταω τα συμβολα μου βγαζει οτι να ναι. Παλιοτερα πατουσα το @ και εωγαζε το @ τωρα που παταω το @ μου βγαζει ' Και γενικως τα συμβολα του Hardware Keybord δεν αντοιστιχουνε σε αυτα που πρεπει αλλα βγαζει αλλα Symbols. Καμια λυση? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 το έκανα update κανονικά σε 2.2.1 μετά έκανα update service για να πάω πάλι σε official 2.1 αλλα το κινητό έχει γίνει λίγο αργό.. έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων έκανα πάλι update service αλλα συνεχίζει να κολλάει λίγο. πως μπορώ να το διορθώσω το πρόβλημα? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 το έκανα update κανονικά σε 2.2.1 μετά έκανα update service για να πάω πάλι σε official 2.1 αλλα το κινητό έχει γίνει λίγο αργό.. έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων έκανα πάλι update service αλλα συνεχίζει να κολλάει λίγο. πως μπορώ να το διορθώσω το πρόβλημα? :worry: Η τελευταια εκδοση official 2.1 ειναι γενικα λιγο laggy. Ξαναπερνα την αν δεν σου κανει κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Η τελευταια εκδοση official 2.1 ειναι γενικα λιγο laggy. Ξαναπερνα την αν δεν σου κανει κοπο. η καλύτερη είναι η 2.2 froyo CM6 v3.2.1 αλλά κάνει από μονό του reboot :( πια είναι η καλύτερη rom για το xperia mini pro?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 η καλύτερη είναι η 2.2 froyo CM6 v3.2.1 αλλά κάνει από μονό του reboot :( πια είναι η καλύτερη rom για το xperia mini pro?? :) Τσέκαρε αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Τσέκαρε αυτή κολλάει πολύ αυτή! :( τώρα προσπαθώ να περάσω αυτή εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1129414 αλλα δεν μπορώ με τίποτα έχει κόληση το κινητό σε μια μαύρη οθόνη και γραφει sony ericsson δεν νομίζω να έκανα κάποιο λάθος όλα σωστά τα έκανα! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 κολλάει πολύ αυτή! :( τώρα προσπαθώ να περάσω αυτή εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1129414 αλλα δεν μπορώ με τίποτα έχει κόληση το κινητό σε μια μαύρη οθόνη και γραφει sony ericsson δεν νομίζω να έκανα κάποιο λάθος όλα σωστά τα έκανα! :worry: Προφανώς έκανες κάτι λάθος στη διαδικασία. Άνοιξε το xrecovery πριν πάει στο λογότυπο Sony Ericsson και κάνε restore. (Εάν είχες κρατήσει backup). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Τρόπος αλλαγής γλώσσας στο hardware keyboard http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=982341 IMPORTANT: Goto anywhere you need to input text. push long on the input box until the windows input methods appears chose Standardinput and now it will work. If you don't want to use the standard input method and want to use android one also flash the your hardware keyboard from the bottom this will enable you to use both keyboard input methods!. reselect your language. Do the same for Bopomofo Chinese Input method(optional download) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Ως νέος στις ROM, Τελικά έχει βρεί κάποιος μια ROM για το x10 mini pro που να υποστηρίζει ελληνικά και να μην κολλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th4n0s Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλημέρα, Έγινα πρόσφατα κάτοχος του Xperia X10 mini pro αλλά ανακάλυψα ότι η 2in1 κάρτα που έχω από την Cosmote δε δουλεύει όπως θα έπρεπε. Μετά από συνεχόμενα τηλέφωνα σε Cosmote και SE και αφού ο ένας έριχνε το μπαλάκι στον άλλο (Cosmote: δε φταίει η κάρτα αλλά το κινητό δεν υποστηρίζει τη συγκεκριμένη λειτουργία, SE: το κινητό υποστηρίζει τη λειτουργία, το πρόβλημα είναι στην κάρτα SIM), ο μόνος τρόπος για να δουλέψει σωστά η επαναφορά της πρώτης γραμμής (με προώθηση της δεύτερης) είναι με την εισαγωγή ενός κωδικού που μου έδωσαν από την Cosmote (##002#). Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν αναβαθμίσω τη ROM από 2.1 σε 2.2 Froyo, υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 (edited) Δυστυχώς είχα το ίδιο πρόβλημα και μόνο με τον τρόπο που σου είπαν μόνο δουλεύει κάνεις δεν κάνεις αναβάθμιση. Edited July 10, 2011 by panosb26 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th4n0s Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Ευχαριστώ πολύ. Με άλλα λόγια δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε γι' αυτό το πρόβλημα... Κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να περασω τη Rom που λεει εδω ο οδηγος αλλα επειδη 7 σελιδες ειναι καμποσες να κατσω να διαβασω εξ'αρχης, αν μπορει να μου καποιος που καταληξαμε...περναμε την Rom με τα links οπως εχουν στην 1η σελιδα του thread η περιμενουμε καποια αναβαθμιση για bugs κτλ? :ninja: Ευχαριστω! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Καλησπέρα, μπορείς κάποιος να μας πει αν έχουν λυθεί τα προβλήματα της συγκεκριμένης rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλησπέρα, μπορείς κάποιος να μας πει αν έχουν λυθεί τα προβλήματα της συγκεκριμένης rom? ??? Μάλλον ξεπεράστηκε το πρώτο Χ10 Mini pro :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIASNIKOLETA Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 καλησπερα, ειμαι νεος εδω... εκανα ολα τα βηματα που ειπε ο bmw116i δουλεψε κανονικα ολα καλος!!! μετα πηγα να βαλω αλλη ρομ και τωρα κολλαει στο (sony ericsson) δεν μπορω να μπω στο xrecovery για να κανω restore!!! τι μπορω να κανω??? ευχαριστω.:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Επιδιόρθωση με SEUS Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts