Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαθηματικά γενίκης μου είχανε φανεί τραγικά εύκολα και δεν ήμουν συγκεντρωμένος και έτσι έκανα τις τραγικές μλκίες στο τέλος...

φυσική γενικής βάλανε δύσκολα ρε συ...

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα ότι και να ταν να χεις γράψει γενική λιγότερο απο κατεύθυνση είσαι φοβερός! :) Αφου πήγες τοσο καλα όμως χέστηκες, αν δεν είχες πάει να δεις πως θα τράβαγες τα μαλλιά σου!

Τεσπα, καλο καλοκαιρι τωρα και καλά μπανια! Α, και καλη επιλογή σχολής υποψηφιε συνάδελφε! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (27 Ιούν. 2004 , 17:41)

στο σχολείο μου τα τοιχοκόλλησαν σήμερα (κυριακή)... έχουμε και λέμε:

Ανάπτυξη Εφαρμογών: 97% 98% 19,5

Φυσική Κατεύθυνση: 100% 100% 20

ΑΟΔΕ: 95% 97% 19,2

Μαθηματικά Κατεύθυνση: 98% 92% 19

Φυσική Γενικής: 94% 93% 18,7

Μαθηματικά Γενικής: 93% 96% 18,9

Έκθεση: 86% 88% 17,4

Ιστορία 95% 97% 19,2

Βιολογία: 97% 97% 19,4

Μόρια: 19325!!!!

Ρε μλκ έσκισες!!!!! Έκανες το myphone.gr περήφανο! Εύγε ρε χωρίς πλάκα είσαι φοβερός ακόμα και έκθεση, μπράβο ρε. :) Είσαι ήδη ΗΜΜΥ του ΕΜΠ! ;)

Κρίμα που δε θα 'μαι κι εγώ... :cry: (Αύριο σε μας)

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Mou arese polu, pou egrapses kala kai Istoria, an kai texnologikis kateuthinsis. Bravo!

Kali foititiki zwi euxomai kai an telika dialekseis EMP kalo kouragio me to 222 an den exeis autokinito diko sou!! :):):):)

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Οχι ότι είμαι ψωνάρα αλλα πέρισυ είχα γράψει ιστορία Γενικής 20 καθαρότατο! :p

.... άσχετα αν είχα "πατώσει" μαθηματικά κατεύθυνσης :whistle:

(θετική)

Α, απο τώρα ζήτα αυτοκίνητο :D ! 222 & 242 suckz!!

Εμάς μάλλον αύριο.

antonis_wrx συγχαρητήρια. :)

Ρε παίδες όσο φτάνει η ώρα τόσο έχω περισσότερη αγονία. Και φοβάμαι ότι θα έχω πάει ποιο κάτω και απ' ότι περίμενα. :worry: :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αντώνη έσκισες! :!: :!:

Μιλάμε τέλεια έγραψες! :!: :!:

Πω πω...

Να έγραφα και εγώ τέτοια του χρόνου καλά θα ήταν! :o

Σε ποιά σχολή θα πας τώρα?

Εύγε :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (27 Ιούν. 2004 , 17:41)

στο σχολείο μου τα τοιχοκόλλησαν σήμερα (κυριακή)... έχουμε και λέμε:

Ανάπτυξη Εφαρμογών: 97% 98% 19,5

Φυσική Κατεύθυνση: 100% 100% 20

ΑΟΔΕ: 95% 97% 19,2

Μαθηματικά Κατεύθυνση: 98% 92% 19

Φυσική Γενικής: 94% 93% 18,7

Μαθηματικά Γενικής: 93% 96% 18,9

Έκθεση: 86% 88% 17,4

Ιστορία 95% 97% 19,2

Βιολογία: 97% 97% 19,4

Μόρια: 19325!!!!

math gen se perasa, 19,6 :D

alla se ola ta alla, eidika kati istories, kai kati ektheseis, me afhneis poly pisw :)

sygxarhthria re!!!!

se kobw gia tipota ECE sto EMP e??????

για ηλεκτρολόγους ΕΜΠ σκέφτομαι... με το 242 μάλλον θα πηγαίνω έρχομαι... ρε δεν το πίστευα ότι είχα πάει τόσο καλά και ότι θα περνούσα στο ΕΜΠ... για να είμαι ειλικρινής περίμενα γύρω στο 18! Πάντως τρέλη διαφορά οι 2 βαθμολογητές στα μαθηματικά κατεύθυνησης... 98% και 92%... ο 2ος πλακα πλακα πρέπει να μουθ έκοψε ολόκληρο ερώτημα!

Όντως πολύ μεγάλη η διαφορά, αλλα αυτά συμβαίνουν στις πανελλήνιες.

Για την επιλογή σχολής τώρα, μιας και μπαίνεις όπου θες, ψαξτο λίγο παραπάνω. Δεν είναι μονοδρομος η ΣΗΜΜΥ, πρέπει να δεις αν σε καλύπτει.

(αντε και καλο διαβασμα Πολιτικης Οικονoμιας του χρόνου τέτοιο καιρό! :p)

Den nomizw pws to 242 paei mexri tin panepistimioupoli epanw! Mporei na kanw kai lathos! Logika kapou tha prepei na perneis kai to 222. Enas sumfoititis mou pou menei Zwgrafou mou eipe pws evalan kai ena 230 pou paei apo Akropoli kai kati tetoia!!

Tespa auta einai ptesmata!!!

Kali foititiki zwi, ante kai tou xronou tetoio kairo tha les : "ouf pote tha teleiwsei auti i eksetastiki gmt?" :):):):):)

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Apo agia paraskevi tha pairneis to metro tha katevaineis katehaki sti gefira kalatrava kai tha perneis apo apenanti to leoforeio i me ta podia mias kai einai poli konta.
Mutilator :shifty:

Ψιλοχάλια εγώ...17912 για το 4ο και 2ο πεδίο, 17980 για το 5ο...:(

Μαθηματικά και Φυσική κατεύθυνσης στο 17.8 και τα δύο...και να φανταστήτε ότι περίμενα γύρω στο 19...

Από την άλλη Έκθεση στο 16.6 και Ιστορία στο 13.5 (περίμενα 10 μαξ).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Σ-Υ-Γ-Χ-Α-Ρ-Η-Τ-Η-Ρ-Ι-Α!!!!

Προσοχή το μηχανογραφικό σας. Αυτό είναι που σας κρίνει τη ζωή, όχι οι βαθμοί. Ψάξτε το πολύ, και ρωτάτε :)

Καλό καλοκαίρι παιδιά:) - Συγχαρητήρια και από μένα στον Αντώνη:):):)

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Φοβερές Ιστορίες για Αγρίους:

Ιστορία: 92% 78% :wacko: ---> Αναβαθμολόγηση 87% 17.1(Νέο Σύστημα - με το παλιό (μέχρι πέρυσι) σύστημα αναβαθμολόγησης 17.9)

Έκθεση: 66% 67% 13.3 (Γιατί ρε φιλόλογοι ήταν τόσο ωραία η εκθεσή μου, πέρυσι δεν είχα κάνει ούτε ένα μάθημα και πήρα 14 και φέτος με ιδιαίτερα κάθε Κυριακή και 20 εκθέσεις στο ενεργητικό μου πήγα χειρότερα)

ΑΟΔΕ: 85% 81% 16.6 (Έχασα ένα Σ-Λ, καλά να πάθω όμως που δεν το διάβασα όσο έπρεπε - αν και περίμενα λίγο πιο πάνω)

Μαθηματικά Γ.Π.: 100% 100% 20

Φυσική Γ.Π.: 98% 100% 19.8 (Αριθμητικό λάθος: ο ένας μου το χάρισε ο άλλος όχι)

Βιολογία: 98% 98% 19.6 (Δεν έγραψα στους πόσους βράζουμε το φρυγανικό οικοσύστημα)

Μαθηματικά Κατ.: 94% 94% 18.8 (Το είχα λύσει όλο το 4ο ποιος ξέρει από που μου κόψανε)

Φυσική Κατ.: 100% 100% 20

Προγραμματισμός: 100% 100% 20

Μόρια: 18792

Πολύτιμα Συμπεράσματα:

1ο: Στα έξι τελευταία μαθήματα πήγα αρκετά καλά, τα τρία πρώτα με χαντακώνουνε.

2o: Με το παλιό σύστημα αναβαθμολόγησης θα ήθελα οι ΗΜΜΥ να πέσουν 50 περίπου μόρια και όχι 161 όπως θέλω τώρα.

3ο: Αν είχα διαβάσει πιο προσεκτικά το Σ-Λ στο ΑΟΔΕ θα ήθελα να πέσουν 70 περίπου μόρια και όχι 161 όπως θέλω τώρα.

4ο: Με ένα βαθμό της προκοπής στην Έκθεση 15.5 θα έπιανα τους ΗΜΜΥ.

Πρέπει λοιπόν να θεωρούμαι φοιτητής Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθήνας. :)

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Ξέρεται που μπορoύμε να βρούμε όλες τις σχολές ΑΕΙ\ΤΕΙ με τις περισηνές βάσεις;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (28 Ιούν. 2004 , 16:28)

Μόρια: 18792

Πρέπει λοιπόν να θεωρούμαι φοιτητής Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθήνας. :)

Λοιπον.....

Επειδή έχεις την απεριόριστη συμπάθεια μου (ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια έλεγα πέρισυ... 18.981 με βαση περσινή 18.907 και προσδοκώμενη ανοδο +200) θελω να σου πως το εξής:

Μην βγάζεις απο τωρα ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ συμπέρσμα! Οτι και να λενε, εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοράσεις, ακομα και το ιδιο σου το υποσεινηδητο να σφάζεται για το αντιθετο, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ πιθανοτητες. Οι βασεις θα βγουν τον Αυγουστο και ως τοτε απλα ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΣ!

Παρεπιπτόντως:

Το DI του Καποδιστριακού είναι πολύ καλό τμήμα. Σε πολλούς τομείς ίσως να είναι αρκετά καλύτερο απο τη ΣΗΜΜΥ. Τα αντικείμενα είναι διαφορετικα, μερικώς επικαλύπτωνται, και καλα θα κανεις να παρεις οδηγούς σπουδών/γνωμες και απο τις δυο σχολές.

ΥΓ. Απο καποιον που ηταν σα και σενα "σίγουρος" DI αλλα εκείνη τη μερα στο τελος Αυγούστου έσπασε το κρεβατι απ τη χαρά του! ;)

Αγαπητέ Papajohn,

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια (btw διάβασα και το πολύ εμπεριστατωμένο post σου στo forum των di). Μου δίνει μια αισιοδοξία αλλά η διαφορά είναι πως εσύ φοβόσουν μια άνοδο ενώ στην περιπτωσή μου πρέπει να πέσουν 161 μόρια...

Μακάρι να σπάσω και 'γω το κρεβάτι μου απ' τη χαρά μου και όχι απ' τα νεύρα μου :p. Δεν πειράζει θα 'χω να το λέω πως τη χρονιά που έδινα άλλαξε το σύστημα αναβαθμολόγησης και με πέταξε έξω από το πολυτεχνείο. :)

Ελα να σου πω, οι περιπτώσεις μας είναι πανομοιότυπες, τι σημασία έχει που εγώ περίμενα άνοδο; Περισυ οι επιστημονικότατες και αντικειμενικοτατες εκτιμήσεις για τις βασεις στην καλύτερη περίπτωση είχαν τους ΣΗΜΜΥ στα 19.100 και έφταναν μεχρι 19.400 με τον μεσο όρο να λέει 19.200. Όπως καταλαβαίνεις είχα ψιλοτρελλαθει. Ημουν μόλις 71 μόρια πανω απο τη βαση.

Πια η διαφορά με σένα;; Εσυ είσαι 150 κάτω όταν οι επιδόσεις σε Μαθηματικα και Φυσικη Κατ. είναι σημαντικά χείρότερες απο πέρισυ. Σε μενα οι επιδόσεις Μαθηματικα Κατ ήταν ιδιες, Φυσικη Κατ. πολύ καλύτερες, όπως και σε όλα τα γενικης. Μην ανυσυχείς, σου λέω πως έχεις ΠΟΛΛΕΣ πιθανοτητες να είσαι μεσα. Πιστεψε το οσο πιο πολύ μπορείς, και αν το θες όσο εγώ πέρισυ σου λέω πως η επιθυμία σου θα "εισακουστεί", ξέρεις τι γράφει ο Coehlo στον Αλχισμιστή ε;

Τα λέμε στη σχολή τον Οκτώβρη! ;)

ΥΓ. Η αλλαγη στην αναβαθμολόγηση δεν επηρεάζει μόνο εσένα!

:D Σας περιμένουμε στην κοινότητα του Ε.Μ.Π:) Όταν φτάσει η εξεταστική δεν ξέρω τι γίνεται :P

Ε.Μ.Π: Έκανες Μ*λ*κ*ια Πλήρωνε :D :D :p :cool: :rolleyes:

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias (28 Ιούν. 2004 , 22:48)

:D Σας περιμένουμε στην κοινότητα του Ε.Μ.Π:) Όταν φτάσει η εξεταστική δεν ξέρω τι γίνεται :P

Ε.Μ.Π: Έκανες Μ*λ*κ*ια Πλήρωνε :D :D :p :cool: :rolleyes:

:D :D :D

Σωστόοοοοος!

auto to neo tmhma, "ypologistika mathimatika" sto mathimatiko athinwn, leei? pou tha brw perissoteres infos, gia to ti mporw na kanw meta apo tis spoudes mou se ena tetoio tmhma? lete na yparxei kamia periptosh to mathimatiko, na pesei 500 moria?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...