Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (30 Σεπ. 2004 , 01:40)

Τίποτα απολύτως...αφού η Αθήνα είναι μεγαλύτερη από την Θεσ/νίκη (περισσότερος πληθυσμός κλπ) :Ρ

Και τι σχέση έχει αυτό με το ότι ξεκινάει νωρίτερα το ΑΠΘ απο το ΕΜΠ;

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βγήκε το πρόγραμμα στους ΗΗΜΥ ΕΜΠ... κάθε μέρα αρχίζει στις 8.45 εκτός Παρασευής που τελειώνει όμως στις 6 το απόγευμα... :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 1 Οκτ. 2004 , 13:21)

βγήκε το πρόγραμμα στους ΗΗΜΥ ΕΜΠ... κάθε μέρα αρχίζει στις 8.45 εκτός Παρασευής που τελειώνει όμως στις 6 το απόγευμα... :(

Μην απογοητεύεσαι, σύντομα θα δείς πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα. Χαλαρα, σκέψου πέρισυ που είχες τα 10ώρα καθημερινα.

Γενικα το ΕΜΠ έχει αρκετά καλά προγράμματα, τουλάχιστον στα πρώτα έτη. Αν δεις το προγραμμά σου θα παρατηρήσεις ελάχιστα ως καθόλου κενα, πράγμα πολύ σημαντικο αν θες να παρακολουθείς και που σε άλλα πανεπιστήμια (π.χ. ΟΠΑ) δεν το βλέπουν ούτε στα όνειρά τους...

όντως κενά δεν έχει... αλλά άκου ώρες:

Δευτέρα: 8.45-12.30 (τρώγεται)

τρίτη 8.45-14.30 (ούτε σχολείο να ήταν)

τετάρτη 8,45-16,00 (χειρότερο από σχολείο)

Πέμπτη 8.45-12.39 (καλό)

παρασκευή 11.45-18.00 (τουλάχιστον δεν ξυπνάω νωρίς)

Καλά μιλάμε θάνατος!! Αντώνη καλό κουράγιο! :p

Στο ΝΤΙ ΑΙ ΓΙΟΥ Ω Α έχουμε:

Δευτέρα: 13-18 (Pas mal, pas mal)

Τρίτη: 9-15 (Ψιλοσχολείο ρε γμτ)

Τετάρτη: 17-21 (Καλώωωωωωω :))

Πέμπτη: 9-15 (Βλέπε Τρίτη)

Παρασκευή: 13-15 (Σούπερ!!)

Περιμένω τα σχόλιά σας! :D

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αντωνη, εχεις 8.45 με 14.30 αλλα μετα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! Think about it, think positive, απλα γεμιζεις την ημερα σου. Αυτο το 6ωρο είναι ανετο. Τωρα οταν ειναι απο 8.45 ως 6 είναι θανατος (ειδικα χωρις φαϊ) αλλα παλι, μετα τον πρωτο μηνα το συνηθίζεις. Γενικα, βγαλτε απ το μυαλο σας το στυλ σχολείου/φροντιστήριου, δεν είναι το ίδιο.

Ξερεις όμως τι είναι πραγματικα χαλια; Ακου φιλοι μου στο ΟΠΑ προγραμμα:

9 με 11

1 με 3

5 με 7

Για πες μου εσυ κάθεσαι; Μηπως είναι καλύτερα 9 με 2;

Εσυ emu μη μιλας, σας καλομαθαίνουν βλέπω! :)

καλά emufear, **** τα προγράμματα έχετε τυχεράκιδες :)

Άντε να δούμε και εμείς στο ΟΠΑ τι θα έχουμε...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Τι λέτε ρε σεις, μακάρι όλα τα προγράμματα να άρχιζαν στις 08:00, να τελειώναμε μέχρι τις 15:00 το πολύ και μετά ελεύθερος σερί χρόνος να αξιοποιήσουμε την ημέρα μας όπως θέλουμε!

Το πρόγραμμά μου:

Δευτέρα: 09:00 - 16:00

Τρίτη: 10:00 - 17:00

Τετάρτη: 10:00 - 20:00 αλλά 13:00 - 16:00 έχει δύο ώρες κενό (ξένη γλώσσα)

Πέμπτη: 09:00 - 12:00 (και τέλοοοοοςςς)

Παρασκευή: Επανάληψη της προηγούμενης μέρας!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 2 Οκτ. 2004 , 02:51)

Ξερεις όμως τι είναι πραγματικα χαλια; Ακου φιλοι μου στο ΟΠΑ προγραμμα:

9 με 11

1 με 3

5 με 7

Έτσι.

Σας βλέπω που παραπονιέστε και έχω μια έντονη επιθυμία να ποστάρω το περισινό μου πρόγραμμα να δείτε τι τραβάμε.

Για αυτό οι καφετέριες γύρω από ΑΣΟΕΕ είναι μόνιμα γεμάτες.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή μόλις τώρα ξύπνησα (κοιμήθηκα στις 8 γαρ) και όπως προκύπτει μ' αρέσει που 3 στις 5 είναι μεσημεράκι το προγραμμά μου. ;)

Ακούστε φάση στη σχολή μου:

Ένα μάθημα γίνεται σε δύo αίθουσες διαφορετικών ορόφων. Στη μία αίθουσα είναι ο καθηγητής και στην άλλη η επικοινωνία γίνεται μέσω μικροφώνων και ηχείων. Ο πίνακας λειτουργεί με κύματα και έτσι τον βλέπεις να γράφεται χωρίς κανένα χέρι!! :D :lol: :wacko:

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Ωχ... :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear ( 2 Οκτ. 2004 , 18:09)

Επειδή μόλις τώρα ξύπνησα (κοιμήθηκα στις 8 γαρ) και όπως προκύπτει μ' αρέσει που 3 στις 5 είναι μεσημεράκι το προγραμμά μου. ;)

Ακούστε φάση στη σχολή μου:

Ένα μάθημα γίνεται σε δύo αίθουσες διαφορετικών ορόφων. Στη μία αίθουσα είναι ο καθηγητής και στην άλλη η επικοινωνία γίνεται μέσω μικροφώνων και ηχείων. Ο πίνακας λειτουργεί με κύματα και έτσι τον βλέπεις να γράφεται χωρίς κανένα χέρι!! :D :lol: :wacko:

Καλόοοοοο! Σε εμας γιατι δεν έχει τέτοια;

http://members.lycos.co.uk/hs2800/phpBB2/index.php

Παίδες ετοιμάζω αυτήν την σελίδα. Έχει ακόμα πάαρα πολύ δουλεία. θα προστεθούν πολλές λειτουργίες ακόμα. Πώς σας φαίνεται? Καφενείο Φοιτητών

Θα χρειαστώ και mods

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 3 Οκτ. 2004 , 03:38)

Den thelw na sto xalasw my admin :p alla yparxei hdh selida gia foitites :p

Αν εννοείς το amphitheatro... χάλια forum είναι. Και σαν site έχει πολλές ελλείψεις.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 ( 3 Οκτ. 2004 , 03:42)

Αν εννοείς το amphitheatro... χάλια forum είναι. Και σαν site έχει πολλές ελλείψεις.

Υπάρχουν αρκετά... Πχ το fititis.gr είναι αρκετά καλό...

Edit: Ωπα συγχρονισμός Bayern!!!

Δεν το ήξερα... τες πάντων. Εγώ θα το φτιάξω πάντως και όποιος θέλει ακολουθεί. :)

Μην ξενερώνετε ρε τον Spyros86. Κάνε τη δουλειά σου φίλε μου! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 3 Οκτ. 2004 , 03:08)

Καλόοοοοο! Σε εμας γιατι δεν έχει τέτοια;

Όχι και τόσο καλό. Λύση ανάγκης είναι ελλείψει αμφιθέτρου και μάλλον προβλήματα δημιουργεί παρά διευκολύνει...

Βλέπεται η σχολή όταν ξεκίνησε δεχόταν πολύ λιγότερα άτομα (νομίζω 80), ενώ περισυ με τις μεταγραφες φτάσαμε περιπου τους 230-240 :mad: .

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Ρε παιδια οσοι απο εσας ξεκινατε αυριο,ξεκινατε κανονικα μαθηματα?γιατι ολοι οι φιλοι μου στο ΑΠΘ ξεκιναν μαθηματα,ενω εμενα μου ειπαν 10:00 ενημερωση.απλα αυτο. . .οχι οτι με χαλαει
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...