Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντώνη σίγουρα υπάρχει μια γιατί ήταν συμμαθήτρια μου και πέρασε ΗΜΜΥ ΕΜΠ, κοπέλα εννοώ όχι γάτα! :p :D

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (24 Σεπ. 2004 , 15:24)

Υπονοείς κάτι;;; :p

Τι σε κάνει να το πιστεύεις; :rolleyes: :p

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (24 Σεπ. 2004 , 15:33)

Τι σε κάνει να το πιστεύεις; :rolleyes: :p

Α δεν θά πρεπε να το πιστεύω, ε; :p ΟΚ, άρα όλες σ'αυτες τις σχολές είμαστε θεες!! :cool: :p

Υ.Γ.: Τιιιιι; Διαφωνείς; Ε, ας μου έλεγες τότε τι υπονοούσες!! :p :p :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος noulis (24 Σεπ. 2004 , 11:05)

Ναι έχω βοηθήσει άλλους να περάσουν μαθήματα ανεξάρτητα από την παράταξή τους.

Ναι έχω περάσει ένα και μοναδικό μάθημα χωρίς να γράψω καλά με την προϋπόθεση να "μεριμνήσω" για την εκλογή Προέδρου Τ.Ε.Ι. (κάτι αντίστοιχο σαν Πρύτανης Α.Ε.Ι)

Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες και ισχύουν και για μένα εκτός από αυτά που κάνω quote.

Τέτοια πράγματα δε γίνονται στη σχολή μου (ΑΣΟΕΕ) και καλό θα ήταν να μη γίνονται πουθενά.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:D:D Ντάξει μωρέ αυτό που εννοούσα είναι πως σε αυτές τις σχολές οι κοπέλες είναι λίγες και με μαθηματική λογική οι ωραίες ακόμα λιγότερες! :p

Btw, τώρα που είπες πως δε σ' αρέσουν οι μεγαλύτεροι θυμήθηκα που το συζητάγαμε σε ένα thread των ΗΜΜΥ... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (24 Σεπ. 2004 , 15:52)

:D:D Ντάξει μωρέ αυτό που εννοούσα είναι πως σε αυτές τις σχολές οι κοπέλες είναι λίγες και με μαθηματική λογική οι ωραίες ακόμα λιγότερες! :p

Μόνο εμείς στην Πληροφορική της ΑΣΟΕΕ δεν έχουμε πρόβλημα, κυκλοφορούν απίστευτες παρουσίες στη σχολή (τα καλά του να είναι όλα τα τμήματα συστεγασμένα σε ένα κτίριο;)).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ντάξει και η Πανεπιστημιούπολη έχει τις χάρες της, απλά έλεγα αποκλειστικά για τις σχολές πληροφορικής και πάντα και παντού υπάρχουν οι εξαιρέσεις (στα μάτια ή στις καρδιές μας)... ;)

Πηγα σημερα πα.πει.Μου φανηκε πολυ πιο ομορφο το κτιριο απο την Παντειο ενω και τα παιδια που βοηθησαν το φιλο μου για την εγγραφη ηταν πολυ εξυπηρετικοι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (24 Σεπ. 2004 , 14:35)

Μπαα, σου φαίνεται! Δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά!

Α! Και κάτι άλλο! Γιατι ρε παιδάκι μου όσοι πρωτοετείς ηλεκτρολόγοι(αγόρια) είδα είναι επιεικως κακάσχημοι ενώ των άλλων ετών είναι πολύ πολύ καλύτεροι;

1. Είστε 260 άτομα και έιμαστε μόνο 125 :cry: :cry:

2. Άστα αυτά, και μεγαλύτεροι ηλεκτρολόγοι είναι άσχημοι... Τι νομίζατε, όλοι όμορφοι σαν τους μηχανολόγους θα ήτανε; :p :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος noulis (24 Σεπ. 2004 , 14:56)

...

Κάποιος πρέπει να πληρώσει για τα διάφορα ενημερωτικά που πήρες όταν γράφτηκες...Ναι αυτά με τις πολύχρωμες γυαλιστερές σελίδες που εκτός από διάφορες πληροφορίες για τα μαθήματα και τις σχολές σου λένε μέχρι και που να κατου**σεις, ΓΑ**σεις ή θείς αναλόγως τα κέφια, διασκεδάσεις κτλ.

...

Αν και προσωπικά δεν πήρα κανένα φυλλάδιο γιατί δεν χρειάζομαι αφού υπάρχει το internet αλλά και οι γραμματείες, όπως και ο οδηγός σπουδών κάθε σχολής. Όλες οι "γυαλιστερές σελίδες" είναι για να δικαιολογούν τα κόμματα (ή παρατάξεις) την παρουσία τους στις εγγραφές.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (24 Σεπ. 2004 , 18:29)

1. Είστε 260 άτομα και έιμαστε μόνο 125 :cry: :cry:

2. Άστα αυτά, και μεγαλύτεροι ηλεκτρολόγοι είναι άσχημοι... Τι νομίζατε, όλοι όμορφοι σαν τους μηχανολόγους θα ήτανε; :p :D

1. Δεν το είχα προσέξει αυτό!! :wacko: Όντως!!

2. Εμένα Οκ μου φάνηκαν οι μεγαλύτεροι ηλεκτρολόγοι! Αλλά πιο ωραίοι ήταν οι πολιτικοί μηχανικοί που είδα. Οι μηχανολόγοι, χωρίς παρεξήγηση ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους ηλεκτρολόγους, ίσως λιγάκι καλύτεροι. Έχω ακούσει ότι οι αρχιτέκτονες είναι οι πιό ωραίοι αλλά δεν είδα κανέναν... :(

Kαποιος μου ειπε οτι στο πα.πει δινουν δωρεαν συνδεσεις ιντερνετ στους φοιτητες.Ξερετε κατι?Ισχυει?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (25 Σεπ. 2004 , 01:30)

Kαποιος μου ειπε οτι στο πα.πει δινουν δωρεαν συνδεσεις ιντερνετ στους φοιτητες.Ξερετε κατι?Ισχυει?

Στα περισσότερα πανεπιστήμια γίνεται. Στο ΑΠΘ γίνεται πάντως. Σε όλους τους πρωτοετείς δίνουν δωρεαν συνδέσεις.

Εγώ που είμαι πληροφορική και δεν μας δίνουν και δίνουν παντού αλλού.... :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (25 Σεπ. 2004 , 01:33)

Εγώ που είμαι πληροφορική και δεν μας δίνουν και δίνουν παντού αλλού.... :(

Μπορεί στο δικό σου να πρέπει να το ζητήσεις. Ψαξτο.

Όχι είναι σίγουρο... Αφού έχει γίνει μεγάλη φασαρία! :( :(

Michelle επειδη και εγω απθ ειμαι (βεβαια δεν εκανα εγγραφη ακομα) πως ακριβως σου δινουν την συνδεση?για να μπορεις να μπαινεις απο το σπιτι?
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (25 Σεπ. 2004 , 02:02)

Michelle επειδη και εγω απθ ειμαι (βεβαια δεν εκανα εγγραφη ακομα) πως ακριβως σου δινουν την συνδεση?για να μπορεις να μπαινεις απο το σπιτι?

Με την εγγραφή σου δίνουν ένα φάκελο που έχει μια καρτα μέσα με τους κωδικούς, το e-mail, το όνομα χρήστη κλπ καθώς και διάφορες πληροφοριες για το λογαριασμο. Πάντως εγώ που πήγα να τον χρησιμοποιήσω δε δούλευε! Μαλλον πρέπει να πάω να τον ενεργοποιήσω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (25 Σεπ. 2004 , 02:30)

Xa με την εγγραφή το δίνουν τώρα; Παλιά έπρεπε να πας στο NOC που είναι στο κτιριο βιολογίας-φαρμακευτική στο πρώτο όροφο.

Μάλλον και τώρα πρέπει να πάω εκεί για να τον ενεργοποιήσω το λογαριασμό αφού δεν δουλεύει, όπως προείπα. :( Ασε που δεν έχεις ότι όνομα χρήστη και κωδικό θέλεις... Μάμησε τα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (25 Σεπ. 2004 , 02:38)

Μάλλον και τώρα πρέπει να πάω εκεί για να τον ενεργοποιήσω το λογαριασμό αφού δεν δουλεύει, όπως προείπα. :( Ασε που δεν έχεις ότι όνομα χρήστη και κωδικό θέλεις... Μάμησε τα...

Το κωδικό τον αλλάζεις μέσα από τη σελίδα του NOC όταν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου.

Εμείς διαλέγαμε ότι username θέλαμε. Τι μορφή έχει δλδ το username τώρα; :eek:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (25 Σεπ. 2004 , 02:47)

Το κωδικό τον αλλάζεις μέσα από τη σελίδα του NOC όταν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου.

Εμείς διαλέγαμε ότι username θέλαμε. Τι μορφή έχει δλδ το username τώρα; :eek:

Εμένα το username μου ήτανε το αρχικό του ονόματος μου μαζι με το επίθετο μου χωρίς το τελευταίο γράμμα (του επιθέτου). Τι να σου πω... Ίσως να μην τα έχω καταλάβει καλά... Όταν ξαναπάω Θεσ/νικη (τότε δλδ που θα ξεκινήσουν τα μαθήματα) θα ρωτήσω.

Guest PranKsteR

από την πρώτη μέχρι την εβδομηκοστή ένατη σελίδα αυτού του θρεντ έχουν αλλάξει πολλά θέματα. ας προσθέσω κι άλλο ένα.

Ο.Π.Α.

όσοι προωτοετείς ετοιμάζετε τις "βαλίτσες" σας για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο ας κανονίσουμε μια συναντηση ως μέλη του my phone. θα είχε ενδιαφέρον.

απλά στείλτε μου pm!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PranKsteR (25 Σεπ. 2004 , 03:04)

από την πρώτη μέχρι την εβδομηκοστή ένατη σελίδα αυτού του θρεντ έχουν αλλάξει πολλά θέματα. ας προσθέσω κι άλλο ένα.

Ο.Π.Α.

όσοι προωτοετείς ετοιμάζετε τις "βαλίτσες" σας για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο ας κανονίσουμε μια συναντηση ως μέλη του my phone. θα είχε ενδιαφέρον.

απλά στείλτε μου pm!

Κανονίστε το κι αν είστε πάνω απο 4 άτομα, στείλτε μου κι εμένα ένα pm για ώρα κ μέρος κ έρχομαι!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (25 Σεπ. 2004 , 02:53)

Εμένα το username μου ήτανε το αρχικό του ονόματος μου μαζι με το επίθετο μου χωρίς το τελευταίο γράμμα (του επιθέτου). Τι να σου πω... Ίσως να μην τα έχω καταλάβει καλά... Όταν ξαναπάω Θεσ/νικη (τότε δλδ που θα ξεκινήσουν τα μαθήματα) θα ρωτήσω.

Ετσι πρέπει να είναι το username (politically correct)..

Μερικοί έβαζαν κάτι άσχετα username. Υποτίθεται το mail του πανεπιστημίου είναι για πιο σοβαρή δουλειά (επικοινωνία με καθήγητές etc etc). Πχ άμα σε λένε μαρία παπαδοπούλου το username πρέπει να είναι mpapadop ή mpapad. Στους 8 χαρακτληρες περίπου. :cool:

Αλλαγή username πάντως δεν γίνεται.. for sure.. :eek:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (25 Σεπ. 2004 , 03:09)

Ετσι πρέπει να είναι το username (politically correct)..

Μερικοί έβαζαν κάτι άσχετα username. Υποτίθεται το mail του πανεπιστημίου είναι για πιο σοβαρή δουλειά (επικοινωνία με καθήγητές etc etc). Πχ άμα σε λένε μαρία παπαδοπούλου το username πρέπει να είναι mpapadop ή mpapad. Στους 8 χαρακτληρες περίπου. :cool:

Τώρα που το λές, ναι 8 χαρακτήρες ήταν κ αυτό που μου δώσανε! Πάντως τσαντίστηκα γιατι ενώ έχω με το νόμο δύο επίθετα (και της μανας μου και του πατέρα μου) το έβγαλαν μόνο απο το ένα (του πατέρα μου)!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...