ipparxos Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος silentpower (20 Σεπ. 2004 , 16:36) ιπαρχε και εσυ di@uoa? kainourios? Όχι ήσυχη δύναμη. Ειμαι 2ο έτος. Κι εσυ νομίζω... Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emperor69 (20 Σεπ. 2004 , 16:53) 2) dhladh ti? einai dyskolo na petyxeis master? an perimeneis apo tei khpourikhs na se paroun sto Imperial tote vevaia eisai gelasmenos, genikotera omws giati oxi? Αν στη σχολη μου απο τα 220 ατομα τα 180 θελουν μαστερ ναι ειναι δυσκολο αν λαβεις υποψιν αλλες 8-9 μονο αει σχολες που υπαρχουν ακομα.εγω παντως δεν το θεωρω και το πιο ευκολο πραγμα.παντως ακομα δεν μπηκατε αυτη η ορεξη που αισθανεσθε σιγα σιγα χανεται αν οχι σε ολους στους περισσοτερους κατα την διαρκεια των σπουδων.ειναι ομως πολυ νωρις να μιλας για μετα το πτυχιο εκπαιδευση γιατι πολυ απλα δεν ξερεις ουτε πως θα εισαι εσυ ουτε τα πραγματε γενικα. ιππαρχε που το ξερεις? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος silentpower (20 Σεπ. 2004 , 17:01) ιππαρχε που το ξερεις? :confused: Απλό πρόβλημα δεσμευμένης πιθανότητας σε συνδιασμό με λίγο τύχη. Δευσμευμένης διότι από το περιέχόμενο των λόγων σου σίγουρα δεν είσαι πρωτοετής ;). Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 εχεις περασει διακριτα ε? :blink: στειλε κανα πμ αν θες γιατι στανταρ γνωριζομαστε εστω και φατσικα :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 @Μichelle: Το δίλημμα που θέτεις το βιώνω και εγώ. Το σκέφτηκα από 'δω, το σκέφτηκα από 'κει και κατέληξα εκεί που κατέληξαν οι αρχαίοι πριν από πολλά χρόνια... Μέτρον άριστον! Πράγμα που σημαίνει ασχολούμαστε με τη σχολή όχι όμως υπερβολικά και διασκεδάζουμε όχι όμως ανελέητα και συνεχώς. Έτσι φτάνουμε hopefully σε ένα πτυχίο σε σωστά χρόνια 7,5+ (ο αδερφός μου τέλειωσε ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ με 8,13 και έκανε φοβερό διδακτορικό) και σε μια αρκετά καλή φοιτητική ζωή.. Βέβαια όλα αυτά στα λόγια.... :o @ipparxos, silentpower: Συνάδελφοι! :) Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 emufear αντε να σε δουμε επιτελους και να τελειωσει η ρημαδα εξεταστικη! :p παντως αυτο που λες με τον αδερφο σου ειναι κατι που προσπαθουν να το πετυχουν ολοι.τυχερε εσυ εχεις πληροφορηση απο τις καλυτερες πηγες!πες μας κανενα μυστικο :p ps emufear ta leme kai sto forum mas etsi? ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Ναι ρε ο ίδιος emufear είμαι: "Μπουχτίσατε" και δε συμμαζεύεται.. :p Αντε τελειώνει όπου να 'ναι κουράγιο! :D Τι μυστικό ρε μακάρι να 'ξερα κανα μαγικό, καλά θα 'τανε... :o Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 πήγα και γράφτηκα εγώ... μαθηματα ξεκινάμε 4/10 (παίζει και 10/10 δεν θυμάμαι)... πολύ χάος εκεί πάνω... χάνεσαι για την πλάκα σου... πρέπει να αγοράσω κανένα gps :p http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (21 Σεπ. 2004 , 13:35) πήγα και γράφτηκα εγώ... μαθηματα ξεκινάμε 4/10 (παίζει και 10/10 δεν θυμάμαι)... πολύ χάος εκεί πάνω... χάνεσαι για την πλάκα σου... πρέπει να αγοράσω κανένα gps :p gia olus isxyei ayto? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 δεν νομίζω... η κάθε σχολή ξεχωριστά... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Παιδια εμενα σημερα ηταν το γραμμα μου για να παω(ειναι με αλφαβητικη σειρα) αλλα δε προλαβα διοτι πηγα για εξετασεις.Πιστευω δε πειραζει να παω αλλη μερα ε?Νομιζω οτι βαλαν αλφαβητικη σειρα ια να μη συνωστιζονται πολλοι ε?Σωστα? :worry: Επισης σε μας(Οικονομικης επιστημης πειραια) λεει οτι οι αιτησεις που μας δινουν στο πανεπιστημιο τις κανουμε 8-10 το πρωι και τις εγγραφες 9-11.Καλα γιατι τοσο μικρα χρονικα περιθωρια??Αν καποιος π,χ παει σε αλλη πολη θα πρεπει να ειναι εκει συγκεκριμενες ωρες?? :worry: 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Sth dikh mou sxolh einai mono mia wra thn hmera. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Παιδιά εγώ σήμερα πήγα στη γραμματεία μου για να πάρω μια βεβαίωση σπουδών.. και είδα τους πρωτοετείς που γράφονταν και θυμήθηκα τα δικά μας... και έχω να πω... ότι έχετε πολύ ξεψαρώσει σε σχέση με μας... Ασε που πιο πολύ πείθω εγώ για πρωτοετείς παρά οι αληθινοί πρωτοετείς... Τι να πεις!!! Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Πήγα και εγώ σήμερα να γραφτώ. Από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 γίνονταν οι εγγραφές. Ο ΧΑΜΟΣ στους ΗΜΜΥ για να γραφτούν, σειρές ολόκληρες, αφού 300+ πλέον άτομα είναι! Ευτυχώς εμείς οι μηχανολόγοι την γλιτώσαμε την ταλαιπωρία :p. Την Πέμπτη βγάζω και ακτινογραφία στην λέσχη και τελειώνει η υπόθεση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Aυριο αξιζει να πας να γραφτεις που ειναι και τζαμπα τα μεσα συγκοινωνιας!! :p 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (21 Σεπ. 2004 , 20:34) Aυριο αξιζει να πας να γραφτεις που ειναι και τζαμπα τα μεσα συγκοινωνιας!! :p Good point! :) Κρίμα μόνο που πρέπει να πάω τη Δευτέρα... Πώς νιώθετε παιδιά που γραφτήκατε; Θέλετε να αρχίσουν πάλι τα μαθήματα; Εγώ πάντως όχι... :o Μ' άρεσαν αυτές οι μακράς διαρκείας διακοπές! :happy: Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (21 Σεπ. 2004 , 19:25) Πήγα και εγώ σήμερα να γραφτώ. Από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 γίνονταν οι εγγραφές. Ο ΧΑΜΟΣ στους ΗΜΜΥ για να γραφτούν, σειρές ολόκληρες, αφού 300+ πλέον άτομα είναι! Ευτυχώς εμείς οι μηχανολόγοι την γλιτώσαμε την ταλαιπωρία :p. Την Πέμπτη βγάζω και ακτινογραφία στην λέσχη και τελειώνει η υπόθεση. στους ΗΗΜΥ που πήγα εγώ δεν είχε σχεδόν ψυχή... πάλι καλά που ήταν τα κόμματα απ' έξω και δεν είχες αμφιβολία αν είχες πάει στην σωστή αίθουσα.. :p http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Τωρα παω εγω να γραφτω!Πρωτα Παντειο και μετα πα.πει για εναν φιλο μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (22 Σεπ. 2004 , 02:28) στους ΗΗΜΥ που πήγα εγώ δεν είχε σχεδόν ψυχή... πάλι καλά που ήταν τα κόμματα απ' έξω και δεν είχες αμφιβολία αν είχες πάει στην σωστή αίθουσα.. :p :p Εσύ μιλάς σίγουρα για το Ε.Μ.Π... Χαμός γινόταν στο Α.Π.Θ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Πηγα γραφτηκα και εγω σημερα.Σε μας οσοι ειχαν ερθει πριν απο τη μερα που επρεπε να ερθουν αλφαβητικα τους εδιωχναν.Φανταστειτε οτι μερικοι ηρθαν απο επαρχια!Καλα χαμος γινοταν με τα κομματα... :wacko: 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 ego graftika sto tei ilektronikon ipologistikon sistimaton.mou eipan oti einai kala alla diskola.kserei kaneis tipota? http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (22 Σεπ. 2004 , 19:30) Πηγα γραφτηκα και εγω σημερα.Σε μας οσοι ειχαν ερθει πριν απο τη μερα που επρεπε να ερθουν αλφαβητικα τους εδιωχναν.Φανταστειτε οτι μερικοι ηρθαν απο επαρχια!Καλα χαμος γινοταν με τα κομματα... :wacko: Kαι εγω γραφτηκα σημερα.Πολυ εξυπηρετικη μου φανηκε η γραμματεια! Οσο για τα κομματα,μ@μησ3 τα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Τα κόμματα για κάποιο λόγο σε μας φέρθηκαν πολύ σωστά. Μας προσέγγιζαν μεν και μας έλεγαν από που είναι, αλλά το παραμύθι σταματούσε εκεί. Ούτε να γραφτούμε στο κόμμα τους, ούτε τίποτα. Αντίθετα απ' ότι άκουσα πως ήταν πέρσι ή άλλες χρονιές. Λέτε να έβαλαν μυαλό; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (23 Σεπ. 2004 , 08:09) Τα κόμματα για κάποιο λόγο σε μας φέρθηκαν πολύ σωστά. Μας προσέγγιζαν μεν και μας έλεγαν από που είναι, αλλά το παραμύθι σταματούσε εκεί. Ούτε να γραφτούμε στο κόμμα τους, ούτε τίποτα. Αντίθετα απ' ότι άκουσα πως ήταν πέρσι ή άλλες χρονιές. Λέτε να έβαλαν μυαλό; :p Ενταξει ρε,ουτε εμας μας εγραψαν με τη βια..Απλα μετα τη βοηθεια που σου δινουν για την εγγραφη,σου δινουν ενα νουμερο κινητου και ενα φυλλαδιο (εμενα της πασπ :p ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 εγώ μόνο φυλλάδια... ούτε κινητά ούτε τίποτα... μόνο με μια κοπέλα (δεν θύμαμαι κόμμα) μίλησα λίγο. http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts