Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (24 Αύγ. 2004 , 12:11)

@papajohn: Είναι όμως λογικό αυτό; Πόσο σχετικά είναι αυτά τα μαθήματα με τη σχολή; Έλεος!

Αν γυρίσεις μερικές σελίδες θα δεις ότι συμφωνώ μαζί σου και έχω διαφωνήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα με τον αγαπητό κατά τα άλλα Papajonh!

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πωπωπω....Συγχαριτηρια παιδια!!Μακαρι κι εγω να περασω Νομικη στη Σ.Σ.Α.Σ οταν με το καλο ερθει η σειρα μου....Βεβαια θελει 19.7 αλλα που θα παει..θα το κανω ρεεεεεε

Μέσα! Τα 20 ευρώ είναι τα πρώτα λεφτά για τις προκυρήξεις.

Παιδιά και εγώ λατρεύω την Αθήνα και απορώ γιατί της τα χώνετε όλοι... Ειδικά η Michelle που θα έμενε και μόνη της, θα ήταν μια χαρά.

Michelle, Εξάρχεια ε; Μπορεί και να 'χουμε τρακάρει πουθενά... :p :)

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (24 Αύγ. 2004 , 12:29)

Οικονομικά θα ήταν το ίδιο γιατι έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα να μείνω μόνη μου. Η μόνη διαφορά απο οικονομικής απόψεως είναι ότι θα πρέπει να πάρω και πλυντήριο ρούχων :)

Θες να σου αποδειξω οτι υπαρχουν κ χειροτερα; Ειμαι απο Τριπολη, πέρασα στην Καβάλα :!: :!: :!: με 9066 μόρια στους Ηλεκτρολόγους και ειμαι πολυ ευχαριστημένος γιατί μου αρέσει η σχολή μου... όσο για την πόλη, την συνηθισα! Κ συ αργά η γρήγορα θα μάθεις να ζεις στην Θεσσαλονίκη...

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

@emufear: Άμα λέω εγώ ότι σ'έχω συμπαθήσει, κάτι ξέρω! Ξέρω έγω να ξεχωρίζω άτομα ;) !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (24 Αύγ. 2004 , 12:40)

Μέσα! Τα 20 ευρώ είναι τα πρώτα λεφτά για τις προκυρήξεις.

Παιδιά και εγώ λατρεύω την Αθήνα και απορώ γιατί της τα χώνετε όλοι... Ειδικά η Michelle που θα έμενε και μόνη της, θα ήταν μια χαρά.

Michelle, Εξάρχεια ε; Μπορεί και να 'χουμε τρακάρει πουθενά... :p :)

Σορι φίλε μου που έχω αντιθετη άποψη αλλά τι σου αρέσει απο την Αθήνα; ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ!!!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (24 Αύγ. 2004 , 12:31)

Αν γυρίσεις μερικές σελίδες θα δεις ότι συμφωνώ μαζί σου και έχω διαφωνήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα με τον αγαπητό κατά τα άλλα Papajonh!

Eπ επ τι "κατα τα αλλα" είναι αυτο;; :D

Τεσπα, ας μη πιανουμε αυτο το θεμα τετοια ωρα! :rolleyes:

Βρε michelle, αν ετσι και αλλιώς θα μείνεις μονη σου, τοτε τι να σου πω, τα βλέπεις λάθος τώρα τα πραγματα. Χωρις να εχω μεινει ποτε στη Θεσαλλονίκη, παω στοιχημα πως θα είναι καλύτερα απ' ότι στην Αθηνα. Ναι, δεν έχεις εξαρχεια΄ουτε Μοναστηρακι, αλλα θα έχεις πανεπιστήμιο δίπλα σου, και αμετρηξτα μερη για βολτες. Πιστευω να εχεις ακούσει το περιβόητο "χαλαράαα" ε;; :cool:

Τωρα για την αξια του πτυχιου, εγραψα παραπάνω ενα note. Πανε οι εποχες του ονοματος και μονο του πτυχιου. Ασε που αν κανεις ενα μεταπτυχιακο αυτομάτως τι Θεσαλλονίκη, τι ΕΜΠ το πτυχιο. Στο ξαναλέω, σημασια έχει τι κανεις εσυ. Θα με καταλαβεις στη σχολή, ακομα δεν έχεις ιδέα απο πενεπιστήμιο. Ειδικα οταν μιλαμε για την ιδια σχολη μεταξυ Αθηνας/Θεσσαλονίκης!

Να στο θεω αλλιώς;; Θελεις ενα δικηγορο. Θα κοιτάξεις που εχει πάρει καθένας το πτυχίο του ή θα ψάξεις να βρεις ποιος κερδίζει περισσότερες υποθέσεις;; Simple as that.

@shodan στις σχολες μας αυτοι που είναι υπέυθυνοι δεν είναι παιδάκια. Αν θελουν να μη παίρνεις αρχεία μπορούν να το κανουν.

1) Δεν θα έχεις προσβαση στο κουτι του pc.

2) Δεν θα μπορείς να εγκαταστήσεις όποιοδποτε προγραμμα.

Παντα βεβαια όλο και καποιος τροπος θα βρεθει (γνωστος, ακνα παραμερισμενο pc) αλλα μη το θεωρείς πανευκολο! Ηehe!

Μ' αρέσουν οι ατελείωτες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας.

Να γυρίζω στην Αττική με τον ηλεκτρικό και να κολλάω το κεφάλι μου στο τζάμι του παραθύρου αργά το βράδυ και να λιώνω στη διαδρομή Ομόνοια-Βικτώρια-Πειραιά-Κηφισιά.

Μ' αρέσει να έχω την καλύτερη πρόσβαση στις υπηρεσίες και να είναι όλα ετοιμοπαράδοτα.

Να γυρίζω στα σοκάκια που μεγάλωσα...

Αυτά που ανέφερε η Michelle + Φωκίωνος και άλλα πολλά ακόμη...

@Michelle: Κοκκινίζω... :o :)

Τώρα ίσως καταλαβαίνεις γιατί δεν ζήτησα ΗΜΜΥ Θεσ/νίκης. (αν και δεν ήταν ο μόνος λόγος)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (24 Αύγ. 2004 , 13:05)

Μ' αρέσουν οι ατελείωτες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας.

Να γυρίζω στην Αττική με τον ηλεκτρικό και να κολλάω το κεφάλι μου στο τζάμι του παραθύρου αργά το βράδυ και να λιώνω στη διαδρομή Ομόνοια-Βικτώρια-Πειραιά-Κηφισιά.

Μ' αρέσει να έχω την καλύτερη πρόσβαση στις υπηρεσίες και να είναι όλα ετοιμοπαράδοτα.

Να γυρίζω στα σοκάκια που μεγάλωσα...

Αυτά που ανέφερε η Michelle + Φωκίωνος και άλλα πολλά ακόμη...

Σταμάταααααα! Δεν θέλω να τα σκέφτομαι αυτά πλέον! :( Μόνο τα αρνητικά της Αθήνας πρέπει να σκέφτομαι πιά!!!

Συγχαρητήρια στα παιδια :)

Michell και Emufear...μην μειώνετε την επιτυχία σας....:( Δεν κάνει :( Τόσο κουραστήκατε...ΣΙΓΑ τα αυγά!!

Μισέλ, μακάρι να πήγαινα εγώ Θεσσαλονίκη..δεν υπάρχει καλύτερη πόλη για φοιτητική ζωή...Θα το διαπιστώσεις όταν πας !!

Καλές σπουδές, και γιορτάστε το απόψε :)

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

@Jheremias: Έχεις δίκιο, αλλά κι εμείς παλεύουμε τόσα χρόνια...

Η χαλαρότητα προσωπικά δεν με εκφράζει και ως εκ τούτου δεν θα ήθελα να πάω Θεσ/νίκη να σπουδάσω.

Δεν πρόκειται να το γλεντήσω πάντως. Θα κάνω μια εκπομπή αφιέρωμα το βράδυ στο ραδιόφωνο με καταθλιπτικές μπαλάντες... :p

Να λετε κι ευχαριστω που περασατε σε μια σχολη.

Ελα μην ακουω αχαριστιες.Θεσσαλονικη rulez.Καλο ειναι να μαθετε να ζειτε και λιγακι μονοι σας.Η ανεξαρτησια δε θα σας βλαψει.

Εγω που πηγα στα Χανια απο Χαλκιδικη τι να πω?

Αντε και καλη σταδιοδρομια σε ολους. :D

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το θέμα ρε συ δεν είναι ότι φοβόμασταν να μείνουμε μόνοι μας! Εγώ τουλάχιστον και Αθήνα να περνούσα θα έμενα μόνη μου. Είναι θέμα σχολής. Άλλο ΕΜΠ κι άλλο ΑΠΘ. Άσε που έχω ακούσει ότι μερικοί φοιτητές του ΕΜΠ το έχουν πάρει πάνω τους και σε κοιτάνε με μισό μάτι αν σπουδάζεις στο ΑΠΘ! 8) Είναι και θέμα πόλης. Εμένα προσώπικά μου αρέσει πολύ η Αθήνα και θα προτιμούσα να έμενα εδώ. Ειδικά η πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου είναι πανέμορφη...

Κι εγώ είχα πάει πολυτεχνειούπολη λόγω ΗΜΜΥ brother και ήταν τέλεια...

Δείτε τα αποτελέσματα ---------------> http://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php

Ναι, τα έχω δει εδώ και πολλή ώρα. Πάντως έτσι που το είδα γραμμένο και το όνομα μου δίπλα μου άρεσε! Κι ας είναι Θεσσαλονίκη! Μου έφτιαξε πολύ η διάθεση από τότε!

υ.γ.: λογικά με αυτό το μήνυμα, αφού είναι το 50ο μου, γίνομαι Mobile Member!!

μεταγραφή δεν εχετε την δηνατότητα να παρετε michelle και emufear;

εγω πέρασα αθηνα και δεν εχω κανενα παράπονο...

αντε παιδια απο σημερα ειμαστε πλεον φοιτητές!!

Συγχαρητηρια σε ελους μας....

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Έτσι, έτσι... Και μένα μου άρεσε που το είδα. Διακοπές τώρα μέχρι τον Οκτώβρη. :)

Συγχαρητήρια σε όλους!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (24 Αύγ. 2004 , 14:47)

Άσε που έχω ακούσει ότι μερικοί φοιτητές του ΕΜΠ το έχουν πάρει πάνω τους και σε κοιτάνε με μισό μάτι αν σπουδάζεις στο ΑΠΘ!

να ενας λογος για να μην πας εμπ!οχι πες μου το θεωρεις τιμητικο για αυτα τα παιδια??

@Killing_you2: O Emufear πέρασε Αθήνα. Εγώ το θεωρώ λίγο μπελά να νοικιάσω σπίτι, να τακτοποιηθώ και μετά να πρέπει να μετακομίσω πάλι. Ασε που δεν πληρώ τις προυποθέσεις για μεταγγραφη (ούτε πολλά αδέλφια έχω, ούτε σοβαρές παθήσεις, ούτε ιδιαίτερα χαμηλή Φ.Δήλωση οι γονείς μου)...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος silentpower (24 Αύγ. 2004 , 15:04)

να ενας λογος για να μην πας εμπ!οχι πες μου το θεωρεις τιμητικο για αυτα τα παιδια??

Σωστός! Όμως που τη σπάει που επειδή έβγαλαν λίγα μόρια παραπάνω θα με κοιτάνε λες και είμαι πολίτης β' κατηγορίας...

Ρ ε παιδια,ουτε στο σχολειο μου τα εχουν αναρτησει και η σελιδα του υπ.παιδειας δεν ανοιγει...Που θα τα δω??Ξερω που εχω περασει αλλα θελω να το δω και γραμμενο,να σιγουρευτω.

Οσο για Σαλονικη ,θα δεις michelle οταν πας δε θα θες να ξαναγυρισεις πισω!!Χωρις υπερβολη..Εγω μαλλον Παντειο περναω,κοινωνικης πολιτικης.. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (24 Αύγ. 2004 , 14:57)

μεταγραφή δεν εχετε την δηνατότητα να παρετε michelle και emufear;

εγω πέρασα αθηνα και δεν εχω κανενα παράπονο...

αντε παιδια απο σημερα ειμαστε πλεον φοιτητές!!

Συγχαρητηρια σε ελους μας....

Όπως πολύ σωστά διευκρίνισε η Michelle εγώ πέρασα Αθήνα, πλην όμως ούτε εγώ πληρώ τα κριτήρια ειδάλλως θα πήγαινα και 'γω ΗΜΜΥ Σαλονίκης και θα κατέβαινα...

Συγχαρητήρια και σε σένα και στην iRi!

Τελικά πέρασε κανείς από 'δω Πληροφορική Αθήνας (η οποία κρατήθηκε δυνατή στις βάσεις);

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...