emufear Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Ωχ... :o Εμένα μου είπανε ότι θα ανέβουν και στο site αλλά σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Δε νομίζω... αλλά οψόμεθα! Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Πτώση των βάσεων αναμένεται να υπάρξει τουλάχιστον για τις Φυσικομαθηματικές, Γεωπονικές και Πολυτεχνικές σχολές, μεσαίας και χαμηλής ζήτησης, των 2ου και 4ου επιστημονικών πεδίων. Η ανακοίνωσή τους, καθώς και των ονομάτων των επιτυχόντων, θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη. Η πτώση των βάσεων οφείλεται στο γεγονός ότι τέσσερις στους δέκα υποψήφιους έγραψαν κάτω από τη βάση. Όπως εκτιμάται, μόλις 6.000 υποψήφιοι θα φτάσουν στην είσοδο των ανωτάτων ιδρυμάτων με βαθμολογία άνω του 18, ενώ περί τους 16.000 μαθητές θα μπουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με βαθμολογίες «κάτω από τη βάση». Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, ως προς τον αριθμό των εξετασθέντων, ενώ αναμένονταν 174.300 (οι 81.300 μαθητές της προτελευταίας τάξης των ενιαίων λυκείων ημερήσιων και εσπερινών και 74.500 μαθητές της τελευταίας τάξης και 18.500 απόφοιτοι προηγούμενων ετών που δήλωσαν συμμετοχή στις εξετάσεις της τελευταίας τάξης) εξετάστηκαν τελικά 169.738 (79.887 στα μαθήματα της προτελευταίας τάξης και 89.851 στα μαθήματα της τελευταίας τάξης). Η διαφοροποίηση του αναμενόμενου αριθμού εξεταζομένων με αυτόν που πραγματικά συμμετείχαν οφείλεται στην απόρριψη λόγω ελλιπούς φοίτησης προκειμένου για μαθητές, ή στην απόσυρση της αίτησής τους προκειμένου για αποφοίτους προηγούμενων ετών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Βρε bpel86 δεν τα λένε έτσι αυτα!! Μην πάθουμε και κανένα εγκεφάλικο, νέοι άνθρωποι!! Είναι σίγουρο; http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (20 Αύγ. 2004 , 17:25) Ωχ... :o Εμένα μου είπανε ότι θα ανέβουν και στο site αλλά σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη... Ποτε δεν βγαίνουν στο site του ypepth αποτελεσματα... Απλα ανοιξτε τις τηελοράσεις σας εκείνη τη μερα το πρωι. Την προηγούμενη θα ξερετε πως "αυριο θα ανακοινωθούν οι βασεις" ωστε να ξυπνήσετε. Α, στο site ναι, βγαίνουν οι βασεις, οχι όμως που έχει περάσει ο καθενας (αποτελεσματα). Επισης πέρισυ βγήκαν μια δυο ώρες μετα την τηλεόραση οπότε μονο αν παρακοιμηθείς είναι χρησιμες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (11 Αύγ. 2004 , 03:53) @papajohn: Γιατι, δεν γίνεται να σου αρέσουν πολλά επαγγέλματα ταυτόχρονα; Απλά τυχαίνει να μου αρέσουν και οι ΗΜΜΥ και (λιγότερο βέβαια) οι πολ. μηχανικοι. Πάντως ελπίζω όντως οι εφημερίδες να έχουν άδικο γιατί είχα διαβάσει κάτι προβλέψεις στην Ελευθεροτυπία που μου'χουν γίνει εφιάλτης!!! Φυσικα και γινεται, απλά σου απάντησα στην απορία σου γιατι να μην βαλεις ΗΜΜΥ επαρχία. Οι εφημερίδες έχουν αδικο 1000%. Και εγω πέρισυ Ελευθερότυπία διάβαζα και 2 μερες πριν βγούν οι βάσεις τους ΗΜΜΥ ΕΜΠ τους είχαν 19.100 (τελικα 18.953) και την Ιατρική Αθήνας 19.000 (τελικα 19.179 νομίζω). Απλα ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ! Προσπαθούν μονο να πουλήσουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (21 Αύγ. 2004 , 13:19) Α, στο site ναι, βγαίνουν οι βασεις, οχι όμως που έχει περάσει ο καθενας (αποτελεσματα). Επισης πέρισυ βγήκαν μια δυο ώρες μετα την τηλεόραση οπότε μονο αν παρακοιμηθείς είναι χρησιμες. Κι όμως πρόπερσι το έλεγε. Έβαζες κωδικό και επώνυμο και έβγαζε ακριβώς πού πέρασες και με ποιά σειρά. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Σήμερα διάβασα σε μια εφημερίδα ότι αναμένονται την Τετάρτη 25. Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Σε ποιά; http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Εγω στην ελευθεροτυπια το διαβασα,και μαλλον τελικα φαινεται να ισχυει http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 καλά ρε παιδιά... μην αγχώνεστε... μια μέρα κάτω μια μέρα πάνω σιγα την διαφορά... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Βρε Αντώνη, μην κρίνεις απο τον εαυτό σου! εσυ με τα 19300+ μόρια που, αν θυμάμαι καλά, έβγαλες ξέρεις ότι σίγουρα έχεις περάσει 1η επιλογή και δεν έχεις λόγο να ανησυχείς, ακόμη κι αν βγούν Οκτώβριο! Οι περισσότεροι όμως δεν ξέρουμε που περάσαμε και απο αυτό το αποτέλεσμα εξαρτάται και το επάγγελμα που θα κάνουμε και ο τόπος διαμονής μας για τα επόμενα 4-5 (τουλάχιστον) χρόνια! Οπότε με τόσο άγχος που -δικαιολογημένα- έχουμε 1-2 μέρες να καθυστερήσουν, είναι σημαντικό! http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (21 Αύγ. 2004 , 18:48) Σε ποιά; Στον ελεύθερο τύπο Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 και να μην είχα τον βαθμό που έβγαλα ειλικρινά δεν θα καθόμουν να ασχολούμαι σχετικά με το πότε θα βγουν... Τόσους μήνες σχεδόν μόνο με αυτό το θέμα ασχολιόμουν τώρα πιά τέλος. http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Ναι καλά... Για σκέψου να μην μπορούσες να νοικιάσεις σπίτι γιατι δεν θα ήξερες που θα μένεις απο Σεπτέμβριο! http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη...και γω είχα υψηλό βαθμό 18.700 μόρια, και πέρναγα ή στην πρώτη ή στη δεύτερη επιλογή...αλλά και πάλι δεν αγχωνόμουνα...! Ηρεμήστε... Παιδιά...θα σας πω κάτι που θα το θυμηθείτε ίσως αργότερα...Αυτό το καλοκαίρι (δυστυχώς, τελείωσε :( ) ήταν το καλύτερο της ζωής σας . . . . . . . . Καλά αποτελέσματα, καλή φοιτητική ζωή, αν περάσει κανείς σας Τρίπολη ή στο ΕΜΠ, να κανονίσουμε επιμέρους meetings και να βοηθήσω όσο μπορώ την αρχή της καριέρας σας, παρόλο που εμένα δεν με βοήθησε κανείς :( Πλέον είστε φοιτητές :) Όπου και αν είναι αυτό :) Η ζωή Τ-Ω-Ρ-Α αρχίζει :-) @Michelle: Κούκλα μου, μη στενοχωριέσαι :) Κάπου θα μείνεις και συ! Θα βρεις σπίτι....Αρκεί να μη χαζέψεις! Την ημέρα που θα βγουν οι βάσεις θα αρχίσεις την αναζήτηση...Πιστεψέ με, δεν χρειάζεται τόσο άγχος...δεν έχω δει κανένα να μείνει χωρίς σπίτι! Βιώνω και γω αυτό το άγχος εδώ, μια και η αδερφή μου παίζεται στα μόρια για: Λάρισσα-Ηράκλειο-Ιωάννινα-Αλεξανδρούπολη, με όλα τα ενδεχόμενα ισοπίθανα....... Περιμένω να αναρτηθεί λίστα επιτυχόντων του Myphone :) (όταν πέρασα εγώ είχαμε αναρτήσει λίστα επιτυχόντων στο insomnia.gr..Αχ..ωραία χρόνια :p ) Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Και εγώ Jheremias καλά τα πήγα (19000 μόρια) αλλά επειδή 2η επιλογή έβαλα Θεσσαλονίκη, γι'αυτό αγχώνομαι. Είχα πάρει προχτές τη Χρυσή ευκαιρία και είχε ελάχιστες γκαρσονιέρες στου Ζωγράφου και μόνο 1 στη Θεσ/νίκη! Εσύ ΕΜΠ είσαι; Δηλαδή αν περάσω 1η επιλογή θα γίνουμε συνάδελφοι; ;) http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Michelle εσύ είσαι με πολλές πιθανότητες ΕΜΠ οπότε μη χαλιέσαι τόσο για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα.. Άσε εμένα να χαλαστώ. :p Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Ναι καλά... Πάμε στοιχημα οτι θα περάσω Θεσ/νικη; :( http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Οκ, 20 ευρώ καλά είναι; :whistle: :p Τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα, περνάς δεν περνάω κι άντε γεια! ;) Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Οκ, μέσα! 20 ευρώ!! :p Βρε emufear είμαι μόνο 48 μόρια παραπάνω! Αν το άριστα ήταν 20 και όχι 20.000 τότε θα ήμουν μόνο 0,048 βαθμούς παραπάνω απο την περσινή βάση! Τίποτα δηλαδή! Πάντως ειλικρινά ελπίζω να πέσουν αρκετά και να είμαστε συνάδελφοι! Σ'έχω συμπαθήσει πολύ εσένα! ;) :p :o http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Χε χε κι εγώ, μακάρι. :p :D :) :o Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Λοιπον michelle και emufear τον Οκτωμβρη που θα διαβάζετε (ουυυυ) και οι δυο διαφορικες στον Κοκκινο μην τολμήσετε και δεν κεράσετε και οι δυο καφε γιατι δεν θα σας ξαναμιλήσω ποτε! Ουτε και οταν θα ζητάτε εργασία στα υλικά! ;) Λοιπον, Michelle (γιατι με τον emu τα εχουμε ξαναπει), ασε τις πιθανοτητες και τα στατιστικα, εγω απο την περσινη βαση ήμουν 72 μορια πανω (ναι ναι 0,072 του βαθμου δηλαδή τίποτα :)) και όμως μετα απο μενα μπήκαν αλλα 15 άτομα. Οταν η σχολή την εβλεπαν το λιγότερο στο 19.100. Και στους δυο κατι ακομα. αν δεν είστε μεσα φετος τοτε θα είστε σιγουρα του χρονου με το 10%. Πιστεψτε με, μια χρονια δεν ειναι απολύτως τίποτα (θα δειτε τι συμβαίνει στις σχολές και θα καταλάβετε). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (23 Αύγ. 2004 , 03:02) Και στους δυο κατι ακομα. αν δεν είστε μεσα φετος τοτε θα είστε σιγουρα του χρονου με το 10%. Χμμμ, αυτό πάλι πού το στηρίζεις; :rolleyes: Μακάρι πάντως να σε κεράσουμε!! :D (Με τα 20 ευρώ της Michelle :whistle: :p ) Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 άντε και θα κάνουμε myphone meetings στο ΕΜΠ! :p http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts