kotetsi Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Μωρέ αστέρια στο forum. Τι στο διάολο, όλοι τα πήγατε τόσο καλά στις εξετάσεις φέτος, ή απλά όσοι πάτωσαν δεν ποστάρουν εδώ? :p Συγχαρητήρια παιδιά. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι αυτή η εμμονή σας με την Αθήνα. να δω τι σκ@τά φοιτητική ζωή θα κάνετε εκεί, οι μεν Αθηναίοι μες στο πατρικό σας σπίτι (θα το μετανοιώσετε αυτό, κόβω το κεφάλι μου) και οι δε επαρχιώτες που θα αφήσουν την πόλη τους και θα έρθουν στο απόλυτο χάος. Εγώ μια φορά από τη φοιτητική μου ζωή παράπονο δεν έχω. Και στη σχολή που γούσταρα πολύ πέρασα (Βιομηχανικό Σχέδιο στα ΤΕΙ Κοζάνης), και το σπίτι μου έχω, και έχω κάνει και τις καλύτερες παρέες, γνώρισα άτομα με διαφορετική φιλοσοφία, έζησα σε περιοχή με άλλο στυλ καθημερινότητας, τα "κονέ" μου τα έχω κάνει, έχω και "βασικές" πόλεις σε μικρή απόσταση για μια "απόδραση" (Πτολεμαΐδα: 10', Καστοριά: 40', Φλώρινα: 45', Θεσ/νίκη: 1h 40', Λάρισσα: 1h 30', όλα από Κοζάνη, να μην ξεχνιόμαστε έτσι;). Δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτε άλλο. Όσο για το θέμα των χρημάτων που αναφέρεστε, όχι δεν είμαι γιος του Βαρδινογιάννη, αλλά η μητέρα μου μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει και το σκ@τό της παξιμάδι προκειμένου να με δει να εκπληρώνω τον στόχο μου να γίνω ένας επιτυχημένος βιομηχανικός σχεδιαστής στο μέλλον. Edit: Κάτι για όσους σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό για σπουδές αντί να σπουδάσουν εδώ πρώτα: η γνώμη μου είναι ότι θα κάνετε μεγάλη βλακεία. Είστε μικροί ακόμη, ζήστε στην Ελλάδα τη φοιτητική σας ζωή και μετά πάτε για ένα Master και ένα Διδακτορικό στο εξωτερικό. Μην κάνετε το λάθος να φάτε τα χρήματά σας στο εξωτερικό από τώρα και να είστε κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο με μόνη σας διασκέδαση το Internet. Χίλιες φορές πιο καλά να πάρετε ένα πτυχίο εδώ (υποτίθεται βέβαια ότι θα διαβάζετε κι εδώ και δε θα το κωλοβ@ράτε) και τα χρήματα που σας περισσεύουν να τα τρώτε πρώτο τραπέζι στο Μακρόπουλο (Ύποπτο το αίσθημά σου, ύποπτοοοοοοοοοοοο). ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (23 Ιούλ. 2004 , 12:33) Και στη σχολή που γούσταρα πολύ πέρασα (Βιομηχανικό Σχέδιο στα ΤΕΙ Κοζάνης) Ηταν πρώτη σου επιλογή; Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Με βάση προτίμησης ήταν η δεύτερη (μιλάμε για ΤΕΙ γιατί τα ΑΕΙ ούτως ή άλλως δε θα τα έπιανα αλλά είχα βάλει τους Μηχανολόγους Μηχανικούς Αθήνας, Θεσ/νίκης, Πάτρας και Βόλου έτσι για το γαμώτο). Η πρώτη ήταν τα Οχήματα Θεσ/νίκης αλλά δε με πείραξε που την έχασα γιατί αποζημιώθηκα πλήρως από τη σχολή που τελειώνω τώρα και το να γίνω σχεδιαστής είναι κάτι που είχα βάλει στόχο από τα 8 μου χρόνια. ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (23 Ιούλ. 2004 , 10:33) Μωρέ αστέρια στο forum. Τι στο διάολο, όλοι τα πήγατε τόσο καλά στις εξετάσεις φέτος, ή απλά όσοι πάτωσαν δεν ποστάρουν εδώ? :p Συγχαρητήρια παιδιά. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι αυτή η εμμονή σας με την Αθήνα. να δω τι σκ@τά φοιτητική ζωή θα κάνετε εκεί, οι μεν Αθηναίοι μες στο πατρικό σας σπίτι (θα το μετανοιώσετε αυτό, κόβω το κεφάλι μου) και οι δε επαρχιώτες που θα αφήσουν την πόλη τους και θα έρθουν στο απόλυτο χάος. Εγώ μια φορά από τη φοιτητική μου ζωή παράπονο δεν έχω. Και στη σχολή που γούσταρα πολύ πέρασα (Βιομηχανικό Σχέδιο στα ΤΕΙ Κοζάνης), και το σπίτι μου έχω, και έχω κάνει και τις καλύτερες παρέες, γνώρισα άτομα με διαφορετική φιλοσοφία, έζησα σε περιοχή με άλλο στυλ καθημερινότητας, τα "κονέ" μου τα έχω κάνει, έχω και "βασικές" πόλεις σε μικρή απόσταση για μια "απόδραση" (Πτολεμαΐδα: 10', Καστοριά: 40', Φλώρινα: 45', Θεσ/νίκη: 1h 40', Λάρισσα: 1h 30', όλα από Κοζάνη, να μην ξεχνιόμαστε έτσι;). Δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτε άλλο. Όσο για το θέμα των χρημάτων που αναφέρεστε, όχι δεν είμαι γιος του Βαρδινογιάννη, αλλά η μητέρα μου μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει και το σκ@τό της παξιμάδι προκειμένου να με δει να εκπληρώνω τον στόχο μου να γίνω ένας επιτυχημένος βιομηχανικός σχεδιαστής στο μέλλον. Edit: Κάτι για όσους σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό για σπουδές αντί να σπουδάσουν εδώ πρώτα: η γνώμη μου είναι ότι θα κάνετε μεγάλη βλακεία. Είστε μικροί ακόμη, ζήστε στην Ελλάδα τη φοιτητική σας ζωή και μετά πάτε για ένα Master και ένα Διδακτορικό στο εξωτερικό. Μην κάνετε το λάθος να φάτε τα χρήματά σας στο εξωτερικό από τώρα και να είστε κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο με μόνη σας διασκέδαση το Internet. Χίλιες φορές πιο καλά να πάρετε ένα πτυχίο εδώ (υποτίθεται βέβαια ότι θα διαβάζετε κι εδώ και δε θα το κωλοβ@ράτε) και τα χρήματα που σας περισσεύουν να τα τρώτε πρώτο τραπέζι στο Μακρόπουλο (Ύποπτο το αίσθημά σου, ύποπτοοοοοοοοοοοο). ;) geia soy re boreioeladiti me ton markopoulo!!!!!(boreioelladiti because you stay in kozani ok?... :o ) loipon,oso gia to ekswteriko egw feygw gia na kanw kati kalitero apo ayto poy petyxa edw sthn ellada....den paw gia na zhsw th foititikh zwh toy ekswterikoy...to exw apofasisei edw kai 2 xronia! kai mono poy to skeftomai oti tha paw na zhsw alla pragmata alles katastaseis se alla merh trelenomai!!!!!!!! BELLA ITALIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IO VADO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Ρε παιδιά μήπως έχει μάθει κανείς πότε περίπου θα βγουν οι βάσεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 τέλη Αυγούστου όπως κάθε χρόνο ... γύρω στις 25 περίμενε... προς το παρόν όμως διακοπές.... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου είπε η Κουτσίκου... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 @emperor69: Φυσικά δήλώσα και άλλες πόλεις! Απλά τις δήλωσα πιο μετά απο την 6η επιλογή. @papajohn: Γιατι, δεν γίνεται να σου αρέσουν πολλά επαγγέλματα ταυτόχρονα; Απλά τυχαίνει να μου αρέσουν και οι ΗΜΜΥ και (λιγότερο βέβαια) οι πολ. μηχανικοι. Πάντως ελπίζω όντως οι εφημερίδες να έχουν άδικο γιατί είχα διαβάσει κάτι προβλέψεις στην Ελευθεροτυπία που μου'χουν γίνει εφιάλτης!!! @emufear: Και που το ξέρεις βρε ότι το βρήκα το forum απο δικό σου post; Θα μπορούσα να το είχα βρεί και απο αλλού! (Πάντως, όντως απο το δικό σου post το βρήκα!) Πάντως παιδιά, για να λένε τελευταίο δεκαήμερο Αυγούστου, ας υπολογίσουμε 31/8 με αρχές Σεπτεμβρίου, να είμαστε μέσα!!! Πάντως δεν έχω καταλάβει γιατι αργούν τόσο κάθε χρονιά. Αφού η καταχώριση των στοιχείων και η ταξινόμηση τών υποψηφίων στις σχολές (ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και τα μόρια που έβγαλαν) γίνονται με υπολογιστή, δεν θα έπρεπε να βγαίνουν λίγες μέρες μετά την κατάθεση τών μηχανογραφικών; http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (11 Αύγ. 2004 , 03:53) @emufear: Και που το ξέρεις βρε ότι το βρήκα το forum απο δικό σου post; Θα μπορούσα να το είχα βρεί και απο αλλού! (Πάντως, όντως απο το δικό σου post το βρήκα!) Πάντως παιδιά, για να λένε τελευταίο δεκαήμερο Αυγούστου, ας υπολογίσουμε 31/8 με αρχές Σεπτεμβρίου, να είμαστε μέσα!!! Πάντως δεν έχω καταλάβει γιατι αργούν τόσο κάθε χρονιά. Αφού η καταχώριση των στοιχείων και η ταξινόμηση τών υποψηφίων στις σχολές (ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και τα μόρια που έβγαλαν) γίνονται με υπολογιστή, δεν θα έπρεπε να βγαίνουν λίγες μέρες μετά την κατάθεση τών μηχανογραφικών; :cool: :o :o :p Όσο για την απορία σου, την ίδια απορία έχω κι εγώ, ας μας πει κάποιος που ξέρει περισσότερα' πάντως πιστεύω μέχρι 25 Αυγούστου θα ξέρουμε... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (11 Αύγ. 2004 , 06:01) :cool: :o :o :p Όσο για την απορία σου, την ίδια απορία έχω κι εγώ, ας μας πει κάποιος που ξέρει περισσότερα' πάντως πιστεύω μέχρι 25 Αυγούστου θα ξέρουμε... Καταρχάς μιλάμε για μια τεράστια εφαρμογή που προσπαθεί να βάλει σε τάξη περίπου 80000 μηχανογραφικά χρησιμοποιώντας έναν γραμμικό αλγόριθμο (πάρε αυτόν τον υποψήφιο, βάλτον στην πρώτη από τις επιλογές του που δεν έχει γεμίσει και συνέχισε... κάπως έτσι τέλος πάντων). Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι πρέπει να γίνει τουλάχιστον μια επαλήθευση για να μη γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Τέλος τι υπολογιστές νομίζετε ότι έχει το υπουργείο; :p Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Περυσι παντως τα παιδια πηραν τα αποτελεσματα 29 Αυγούστου :) Α!και για τους ενδιαφερομενους,ρωτησα σημερα στα ΚΕΠ για την αναβολη λογω σπουδων,μου ειπαν,αφου εγγραφεις σε καποιο αει/τει σου δινουν αυτοι το αναλογο χαρτι. Αυτά http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 τι χάρτι σου δίνουν στα ΚΕΠ και σε ποίο πράγμα χρειάζεται? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Σου δίνουν απο το ΑΕΙ/ΤΕΙ (η απο οπου αλλού φοιτείς) χαρτί που αποδεικνυει οτι εισαι εγγεγραμμένος και φοιτείς κανονικά σε ΑΕΙ/ΤΕΙ (κλπ.) το οποίο μετά δίνεις είτε σε ΚΕΠ είτε στο γραφείο που πέρασες περιοδεύων,για να πάρεις αναβολή λόγω σπουδών. :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Είχα κάποτε δει αυτό το πρόγραμμα που βάζει στη σειρά τα μηχανογραφικά. Πραγματικά καταπληκτικό, και με πολαπλούς ελέγχους που γίνονται από πολαπλά άτομα. Ανάλογα είναι τα προγραμμάτα υπολογισμού μορίων καθώς και αυτά που εκδίδουν τις αναλυτικές καταστάσεις βαθμολογίας ανά μάθημα κλπ. Καλά αποτελέσματα (Άντε να δω που θα περάσει η Ρημάδα η Αδερφή μου.....) Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias (11 Αύγ. 2004 , 15:22) Καλά αποτελέσματα (Άντε να δω που θα περάσει η Ρημάδα η Αδερφή μου.....) Έτσι την βαφτίσατε; :confused: :rolleyes: Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (11 Αύγ. 2004 , 16:03) Έτσι την βαφτίσατε; :confused: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Καλόόό! LOOOL! Να'σαι καλά lewton! Πέθανα στο γέλιο! http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αφού το γράφει με κεφαλαίο "Ρ" :p :lol: Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 ΟΤ Εγώ τον αδεφό μου τον έχω βαφτίσει Μ@λ@κ@ :Ρ http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αντε να βγουν οι βασεις ειμαι 99% στη πληροφορικη του ΟΠΑ αφου εχω 18600 μορια. Εκει ειναι και ο αδερφος μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ramparter (12 Αύγ. 2004 , 00:06) Αντε να βγουν οι βασεις ειμαι 99% στη πληροφορικη του ΟΠΑ αφου εχω 18600 μορια. Εκει ειναι και ο αδερφος μου. Εγώ δηλαδή. :) Το μυστικό μας αποκαλύφθηκε! :!: Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Και εγώ για εκεί πάω...17900κάτι έχω...άντε να δούμε... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Έλα ρε παιδιά είστε αδέρφια!! :p :D Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (11 Αύγ. 2004 , 16:03) Έτσι την βαφτίσατε; :confused: :rolleyes: LOL :p :rolleyes: Ναι, ναι..έτσι. Είχε βέβαια κάποιες ενστάσεις ο Παπάς, αλλά τελικά έτσι τη λέμε....Χαιδευτικά μάλιστα τη φωνάζουμε "Ρήμα"! Σοβαρευτείτε ρεεεεε :) :p :p Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias (12 Αύγ. 2004 , 14:29) LOL :p :rolleyes: Ναι, ναι..έτσι. Είχε βέβαια κάποιες ενστάσεις ο Παπάς, αλλά τελικά έτσι τη λέμε....Χαιδευτικά μάλιστα τη φωνάζουμε "Ρήμα"! Σοβαρευτείτε ρεεεεε :) :p :p Ε αφού το έγραψες με κεφαλαίο Ρ υπέθεσα ότι είναι το όνομα της... :o Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Παίδες άκουσα στο ραδιόφωνο και το διάβασα και σε εφημερίδα ότι σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργίο στις 25 του μήνα (Τετάρτη) βγαίνουν οι βάσεις. Κάντε τις διακοπούλες σας όσο έχετε καιρό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts