emufear Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 7 Ιούλ. 2004 , 22:38) A, και για να μη νομίζεις πως η Δοιήκηση Επιχειρήσεων είναι ασχετη με τη σχολή που θέλεις, στο Β εξάμηνο υπάρχει μαθημα ΚΟΡΜΟΥ Πολιτικη Οικονομία! Αχ αχ αχ αχ ποιος το διαβάζει;;; Αχ αχ α χ αχ ποιος το περνάει;;; Ρε τι σχέση έχει η Civil Economy με τη Business Administration; Καμία απολύτως, ασέ που το βιβλίο της Γ' Λυκείου είναι ελεεινό! :p Καλή επιτυχία στη Λογική Σχεδίαση! :) Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear ( 8 Ιούλ. 2004 , 02:35) Ποια σχολή του ΟΠΑ εννοείς πατριώτη; Oops! Ξεχασα να το πω αυτο :p Για πληροφορικη μιλαμε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Σήμερα το πρωί κατέθεσα το μηχανογραφικό και ξεμπέρδεψα μια για πάντα από το ενιαίο λύκειο και τις γραφειοκρατίες του! :p (Μετά γύρισα σπίτι και κοιμήθηκα άλλες 5 ώρες :D) @Toxic: Προσωπικά δεν θέλω ούτε ένα οικονομικό μάθημα στη σχολή μου αλλά κατά τα άλλα η πληροφορική του ΟΠΑ είναι μια χαρά σχολή ;) Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος metal4ever ( 7 Ιούλ. 2004 , 10:59) paidia ama thelete na kanete sovares spoudes sti pliroforiki pistevw oti mono sto ekswteriko ginontai (agglia-gallia-ameriki) .edw matheneis synexeia mathimatika kai poly ligi praksi kai oi glwsses pou mathaineis de tha sou xreiastoun. Ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις απόψεις σου μαζί μας αλλά είσαι λάθος. Όσον αφορά την πληροφορική της ΑΣΟΕΕ (και άλλες σχολές φυσικά) είναι πολύ καλό τμήμα. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Και επειδή βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τό τμήμα μου θα γράψω 2 λόγια. 1. Δεν μας επηρεάζει καταναγκαστικά ο οικονομικός προσανατολισμός του πανεπιστημίου. Όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει 100% σπουδές πληροφορικής, μιας και τα υποχρεωτικά οικονομικά μαθήματα είναι μόλις 2 (αλλού κάνουν και φιλοσοφία!). Όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει την κατεύθυνση πληροφοριακών συστημάτων και διοίκησης επιχειρήσεων ή τέλος πάντων να πάρει μερικά οικονομικά μαθήματα. 2. Δεν αχολούμαστε παρά ελάχιστα με το hardware. Όποιος ονειρεύεται να σχεδιάζει κυκλώματα σε κάποιο εργαστήριο ας πάει αλλού. 3. Ασχολούμαστε πάρα πολύ με πρακτικά θέματα. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στον προγραμματισμό όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά (είμαστε η κορυφαία σχολή στην Ελλάδα σε αυτό το θέμα), στα δίκτυα, στα πληροφοριακά συστήματα, στις βάσεις δεδομένων (το αγαπημένο μου) κλπ. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Ρε τι σχέση έχει η Civil Economy με τη Business Administration; Καμία απολύτως, ασέ που το βιβλίο της Γ' Λυκείου είναι ελεεινό! Καλή επιτυχία στη Λογική Σχεδίαση! Τι να σου πω, ούτε το ένα ούτε το άλλο έχω κάνει! :D Τεσπα, καλούτσικα εγραψα σήμερα! Α ρε ΕΜΠ, 8 Ιουλίου και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Παιδια θα ηθελα τις αποψεις σας.Εχω μαζεψει 16800 μορια γενικο βαθμο προσβασης και ενδιαφερομαι για 2ο,4ο και 5ο πεδιο.Στο 2ο και 4ο τα μορια ειναι πανω κατω ιδια 16800 και στο 5ο εινααι 17000.Σκεφτομαι αρκετα τη σχολη οικονομικων επιστημων αθηνας.(στο καποδιστριακο πανεπιστημιο νομιζω ειναι).Ενδιαφερομαι γενικα για οικονομικες σχολες αλλα που να συνδυαζουν οσο το δυνατον μαθηματικα και πληροφορικη και θελω σχολες αθηνας και πειραια στη χειροτερη περιπτωση πατρα. Ρε παιδια ας μου πει και εμενα καποιος την αποψη του για την επιλογη μου.... :confused: 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 @lewton Αν κρατηθεί η βάση της σχολή σου στα περσινά επίπεδα (ή ανέβει μέχρι 200 μόρια) με βλέπω συμφοιτητή σου :) http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 8 Ιούλ. 2004 , 18:03) Καλή επιτυχία στη Λογική Σχεδίαση! Τι να σου πω, ούτε το ένα ούτε το άλλο έχω κάνει! :D Τεσπα, καλούτσικα εγραψα σήμερα! Α ρε ΕΜΠ, 8 Ιουλίου και συνεχίζουμε... 15/7 τελειώνω...μας πεθάνανε μέσα στη ζέστη.....:( Μας πεθάνανε :cry: :wacko: :blink: Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 ( 8 Ιούλ. 2004 , 21:14) Ρε παιδια ας μου πει και εμενα καποιος την αποψη του για την επιλογη μου.... :confused: Αν ενδιαφέρεσαι για οικονομικά η ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο) είναι η καλύτερη σχολή. Το Οικονομικών Επιστημών Αθήνας δεν είναι στην πανεπιστημιούπολη αλλά στη Νομική (το πρώην Οικονομικό της Νομικής). Καλό τμήμα, αλλά ΑΣΟΕΕ δεν είναι. Άσε που η Νομική βρωμάει (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 9 Ιούλ. 2004 , 00:12) @lewton Αν κρατηθεί η βάση της σχολή σου στα περσινά επίπεδα (ή ανέβει μέχρι 200 μόρια) με βλέπω συμφοιτητή σου :) :cool: Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias ( 9 Ιούλ. 2004 , 08:12) 15/7 τελειώνω...μας πεθάνανε μέσα στη ζέστη.....:( Μας πεθάνανε :cry: :wacko: :blink: Και γω 15/7 8.30 το πρωί γραφω το τελευταίο αναθεματισμένο μαθημα... Κα το ονομα αυτού... ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! ΕΛΕΟΣ! Και φυσικά τα αποτελεσματα θα τα μάθουμε... 2 μερες πειν την εξέταση του Σεπτεμβρη οπότε και παλι δεν θα ξέρουμε αν θα πρέπει να το διαβάσουμε! Ουυυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Ουφ! Σήμερα δώσαμε και τα μηχανογραφικά και τελειώσαμε! Κατά πάσα πιθανότητα περνάω Φυσική (αν δεν ανέβουν περισσότερο από 10 μόρια...). Αλλιώς ΤΕΙ δομ. έργων Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Ιούλ. 2004 , 10:43) Αν ενδιαφέρεσαι για οικονομικά η ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο) είναι η καλύτερη σχολή. Το Οικονομικών Επιστημών Αθήνας δεν είναι στην πανεπιστημιούπολη αλλά στη Νομική (το πρώην Οικονομικό της Νομικής). Καλό τμήμα, αλλά ΑΣΟΕΕ δεν είναι. Άσε που η Νομική βρωμάει (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Nαι,αλλα την ΑΣΟΕΕ δε την πιανω.Οταν λες 'βρωμαει' τι εννοεις????? :worry: 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Ότι το κτίριο δεν το καθαρίζουν ποτέ! Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Όντως Νομική Αθήνας ....τρελή βρώμα! Αν μπορείτε να το αποφύγετε καντε το, εκτος αν βεβαια δεν υπάρχει αλλη αντίστοιχη σχολή! (πχ οχι να παρατήσεις τη Νομική Αθηνας για ...ΤΕΙ Νοσηλευτικής! :)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Συμφωνώ και επαυξάνω. Θυμάμαι που μία εποχή κάποιος τυπάς έκανε απεργία πείνας στην είσοδο της Νομικής... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Δηλαδη εσεις εχετε καποια καλυτερη προταση για καποια σχολη 5ου πεδιου(με 17000 μορια) η 2ου η 4ου(με 16800)???Σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να παω και μαθηματικο αθηνας και να παρω κατευθυνση πληροφορικης αλλα πιστευω μια που πιανω το οικονομικο της νομικης να μην το αφησω.Και απο κει μπορω να παρω κλαδο πληροφορικης.Καμια καλη προταση? Επισης πηγα στο σαιτ του οικονικου της νομικης αλλα δεν εχει τα μαθηματα του βασικου κορμου.Εχει μονο αυτα που θα εχεις υστερα απο το κλαδο που θα επιλεξεις....Γιατι δεν εχει καποιο οδηγο σπουδων?? :confused: 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Θετικός η θεωρητικός είσαι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Κατσε δηλαδφή θέλεις πληροφορική; Και το Οικονομικο της Νομική έχει κλαδο;; Δεν το ξερα. Τωρα αν θες Οικονομικά μου φαίνεται πιάνεις σχολές του ΟΠΑ. Το Οικονομικής Επιστήμης είχε γύρω στο 16.800. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (10 Ιούλ. 2004 , 02:31) Δηλαδη εσεις εχετε καποια καλυτερη προταση για καποια σχολη 5ου πεδιου(με 17000 μορια) η 2ου η 4ου(με 16800)???Σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να παω και μαθηματικο αθηνας και να παρω κατευθυνση πληροφορικης αλλα πιστευω μια που πιανω το οικονομικο της νομικης να μην το αφησω.Και απο κει μπορω να παρω κλαδο πληροφορικης.Καμια καλη προταση? Επισης πηγα στο σαιτ του οικονικου της νομικης αλλα δεν εχει τα μαθηματα του βασικου κορμου.Εχει μονο αυτα που θα εχεις υστερα απο το κλαδο που θα επιλεξεις....Γιατι δεν εχει καποιο οδηγο σπουδων?? :confused: Κοίτα αν είσαι ο τύπος του πληροφορικάριου θα δυσκολευτείς πολύ να πάρεις πτυχίο από το Οικονομικό. Εγώ που βλέπω τι μαθήματα κάνουν τα παιδιά στην ΑΣΟΕΕ είμαι σίγουρος ότι δε θα το τελείωνα με τίποτα. Σκέψου και αυτό πριν αποφασίσεις. Ίσως είναι καλύτερο το ΤΕΙ Πληρορορικής. Αυτό ως προσωπική συμβουλή. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (10 Ιούλ. 2004 , 02:31) Δηλαδη εσεις εχετε καποια καλυτερη προταση για καποια σχολη 5ου πεδιου(με 17000 μορια) η 2ου η 4ου(με 16800)???Σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να παω και μαθηματικο αθηνας και να παρω κατευθυνση πληροφορικης αλλα πιστευω μια που πιανω το οικονομικο της νομικης να μην το αφησω.Και απο κει μπορω να παρω κλαδο πληροφορικης.Καμια καλη προταση? Θυμάμαι ότι πριν 2 χρόνια το Βιομηχανικής Διοίκησης Πειραιά είχε βάση κάτω από 17. Που βρίσκεται τώρα; Και κάτι άλλο: μην κοιτάς μόνο τις περσινές βάσεις. Βάλε τις σχολές με τη σειρά που σου αρέσουν, γιατί αν πέσει μια που ήθελες και τελικά την έπιανες, αλλά δεν την έχεις βάλει θα τραβάς τα μαλλιά σου. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Βάλε τις σχολές με τη σειρά που σου αρέσουν, γιατί αν πέσει μια που ήθελες και τελικά την έπιανες, αλλά δεν την έχεις βάλει θα τραβάς τα μαλλιά σου Kαλα αυτο εννοειται..... ;) Ειμαι τεχνολογικος τυπος αλλα αυτο δε σημαινει οτι μου αρεσουν μονο τα μαθηματα πληροφορικης.Αποδιδω ισως πολυ καλυτερα στα οικονομικα.Για αυτο ηθελα να ρωτησω για το οικονομικο της νομικης.Εχω ρωτησει και ενα καθηγητη μου και μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλη σχολη.Το οτι "βρωμαει" δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ σοβαρο επιχειρημα για να μη παω ετσι? :blink: Γενικα παντως θελω να συνδυασω οικονομικα με πληροφορικη δε θελω μονο το ενα η το αλλο ;) 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Ενοείται πως το επιχείρημα είναι της πλάκας κυριολεκτικά και μεταφορικά! :) Αν σε αρεσει go 4 it! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (10 Ιούλ. 2004 , 16:58) Ενοείται πως το επιχείρημα είναι της πλάκας κυριολεκτικά και μεταφορικά! :) Αν σε αρεσει go 4 it! Αυτο θα κανω αρκει να μην ανεβει περισσοτερο απο 146 μορια!!! :o Το ειχα ρωτησει και πιο πριν,γιατι στο σαιτ αυτης της σχολης που ενδιαφερομαι δεν εχει τα βασικα μαθηματα δηλαδη τα μαθηματα κορμου?Εχει μονο των κλαδων που θα ακολουθησεις αργοτερα... :worry: Αν μπορει να με βοηθησει καποιος να τα βρω στο ιντερνετ..... 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts