antonis_wrx Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 κάτι μου λέει ότι οι προβλέψεις θα είνια πολύ αισιόδοξες και στο τέλος θα απογοητευτούμε... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (16 Ιούν. 2004 , 17:40) 11 Σεπτεμβρίου 1992 - 16 Ιουνίου 2004 Τέλος μετά από 12 χρόνια... Δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να στεναχωριέμαι. Ας μου πει κάποιος, παρακαλώ. Και τα δύο φίλε μου, και τα δυο! :) Α, και μια συμβουλή: Μην ανοίξετε ούτε κατα διάνοια ούτε μια εφημερίδα/περιοδικό/τηλεόραση με εκτιμίσεις για τις βάσεις. Οτι λένε δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με τη πραγματικότητα και το κάνουν αποκλειστικά και μόνο για το κερδος. Χαλαρώστε, σκεφτήτε πολύ καλά το μηχανογραφικό και άντε για μπάνια! Οτι είναι να γίνει θα γίνει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 πλάκα πλάκα το μηχανογραφικό είναι κάτι που αποφεύγω να σκεφτώ... Ώρες ώρες που το θυμάμαι βγαίνω καμία βόλτα και το ξεχνάω αμέσως... να δω τι θα δηλώσω τελικά! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Σκέψου το όσο καλύτερα μπορείς... Επειδή πολλά είδα πέρισυ στο λέω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Πόσο σας ζηλεύω εσάς που τελειώσατε φέτος... θυμάμαι εμένα πέρσι... αχ βαχ το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου :cry: :cry: . Υ.Γ.: Προσοχή στο μηχανογραφικό. Για το μέλλον σας πρόκειτε, δεν είναι παιχνίδι :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Εγώ λόγω αυτών των υπέροχων και εγκυρότατων πληροφοριών για τις βάσεις των εφημερίδων πέρασα με διαφορά το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου... Μεχρι που βγήκαν όμως οι βάσεις και μετα ήρθε το καλύετρο δίμηνο με τις απεργίες! :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Ακούσατε οι βαθμοί μπορεί να βγουν νωρίτερα. Έτσι είπε τουλάχιστον ο Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας. Άιντε να δούμε έχω φοβερό άγχος :cry: Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 παιδια....ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα? Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας που έρχεται... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (20 Ιούν. 2004 , 12:29) Πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας που έρχεται... Αμάν!!!!! Πάει και ο ιούνιος τελικά? Πωπω.. θα τα ακούσω νωρίς :p Να σας ρωτήσω εσείς που ξέρετε, τα αποτελέσματα βγαίνουν τοιχοκολλημένα? Αν ναι, μετά πάμε και ζητάμε τον βαθμό μας σε κάθε πανελλήνιο μάθημα? Ή βγαίνουν και αυτά τοιχοκολημένα? :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Όλα τοιχοκολλημένα ανά μαθήματα και γίνεται "πατείς με πατώ σε" φάση μέχρι να τα δεις, μπερδεύεσαι, βλέπεις του ακριβώς από πάνω που έχει πάρει 2,4 και τρελαίνεσαι κλπ.. :p Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (17 Ιούν. 2004 , 00:41) :lol: Γράφαμε κοινωνιολογία σήμερα. Το τελευταίο μάθημα. Τα έχεσα. :p Ούτε 1 δεν θα έχω γράψει. Επιτέλους πραγματική ελευθερία. Πάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............. :D εισαι σιγουρος οτι παει ? :whistle: :p παιδια αντε επιτελους κ σεις στον κοσμο της ελευθεριας αν κ ομολογω πως τωρα που περασαν 5 χρονια απο τοτε που τελειωσα το σχολειο αν κ ολιγον τι τουβλο, το πεθυμησα το ατιμο http://www.click-smilies.de/sammlung0304/natur/nature-smiley-006.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Κάτι άκουσα για Παρασκευή ή Δευτέρα. Αναμείνατε στο ακουστικό σας... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 όποτε και να βγουν τώρα είναι καλοκαίρι και διασκέδαζουμε και δεν ξενερώνουμε με τίποτα πια! :lol: http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Κάτσε να γίνει μια στραβή σε κανά μάθημα και τα λέμε... :( Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Απ'οτι ακουσα παρασκευη θα βγουν.θα τα εχει και το site του υπουργειου μαλλον οπου θα δινεις τον κωδικο και θα σου λεει βαθμους.Γνωριζει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Ρε παιδιά, ποιο είναι το λινκ για το site του αγαπητού μας υπουργείου όπου μπορούμε να δούμε τα μόρια μας... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 http://www.ypepth.gr είναι το site του υπουργείου. Αλλά δεν βγαίνουν ποια τα μόρια εκεί. Μόνο μέχρι τις δέσμες έβγαιναν. Μέχρι και πέρυσι είχαν σταματήσει να τα βγάζουν. :o http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Επιτέλους!!! Έφυγε και το βάρος των ειδικών μαθημάτων και μπορώ να χαρώ το καλοκαίρι!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 πως πήγε το σχέδιο iRi? Άντε καλό καλόκαιρι τώρα! Και εγώ το έχω ακούσει για παρασκευή ότι βγαίνουν οι βαθμοί... μέχρι τότε κοιτάμε να περνάμε καλά! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Άρκετά καλά και στα δύο, αν και θα προτιμούσα στο γραμμικό να βάζανε δύσκολο γιατί αυτό ήταν το δυνατό μου σημείο. Τεσπα, οψόμεθα! Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Καλα,την Παρασκευη θα κανουμε πολλες κηδειες...LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 μην ξενερώνετε ρε!το βραδύ εμείς κάνουμε την απόφοιτηση και μετά γλέντι ολονύχτιο! θα το κάψουμε τελείως! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Στ' αλήθεια παίζει να ανέβουν στο ΥΠΕΠΘ; Μου φαίνεται απίστευτο, μακάρι όμως... Πολλές κηδείες πράγματι. :cry: Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (23 Ιούν. 2004 , 15:04) Στ' αλήθεια παίζει να ανέβουν στο ΥΠΕΠΘ; Μου φαίνεται απίστευτο, μακάρι όμως... Πολλές κηδείες πράγματι. :cry: Εγώ προσωπικά το αποκλείω. Όπως είπα και ποιο πίσω, από τότε που άρχισε το σύστημα 3 κατευθύνσεων δεν μπορούμε να δούμε τους βαθμούς μας από το ypepth. :o http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts