iRi Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Ευτυχώς όμως που εγώ είμαι όλο το χρόνο δίπλα στη θάλασσα και ΟΟΟΟΟΛΟ το καλοκαιρι θα κανω τα μπανάκια μου!!!!! :cool: :happy: :lol: Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geofak ( 8 Μάι. 2004 , 12:51) Wirelessly posted (Siemens C55: SIE-C55/18 UP.Browser/5.0.3.3 (GUI)) ΟΞ±Ξ½ΟΟΟ Ξ· ΟΟΟΟΞ· βδομαδα ΞΈΞ± Ριναι ΟΞΏ ΟαλοΟΞΊΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΞ± ΞΈΞ΅ΟΟΞ·ΟΞΉΞΊΞ±. ΞΌΞ΅ΟΞ± ΟαλαΟΟΞ½Ξ΅ΞΉΟ Ξ»ΞΉΞ³ΞΏ Σοβαρομιλάς? :wacko: Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από geofak Wirelessly posted (Siemens C55: SIE-C55/18 UP.Browser/5.0.3.3 (GUI)) ΟΞ±Ξ½ΟΟΟ Ξ· ΟΟΟΟΞ· βδομαδα ΞΈΞ± Ριναι ΟΞΏ ΟαλοΟΞΊΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΞ± ΞΈΞ΅ΟΟΞ·ΟΞΉΞΊΞ±. ΞΌΞ΅ΟΞ± ΟαλαΟΟΞ½Ξ΅ΞΉΟ Ξ»ΞΉΞ³ΞΏ Sigoura se pirakse to diavasma esena;;:p :lol: The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Wirelessly posted (SE T610 or N3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από geofak Wirelessly posted (Siemens C55: SIE-C55/18 UP.Browser/5.0.3.3 (GUI)) ΟΞ±Ξ½ΟΟΟ Ξ· ΟΟΟΟΞ· βδομαδα ΞΈΞ± Ριναι ΟΞΏ ΟαλοΟΞΊΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΞ± ΞΈΞ΅ΟΟΞ·ΟΞΉΞΊΞ±. ΞΌΞ΅ΟΞ± ΟαλαΟΟΞ½Ξ΅ΞΉΟ Ξ»ΞΉΞ³ΞΏ Re paidia auto 8a pesei 4o 8ema,na to prose3ete!H toulaxiston oti k an pesei se emas kapws etsi 8a mas fainetai! :p http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 8 Μάι. 2004 , 11:30) εγώ πάντως ακριβώς τις διακόπες σκέφτομια που πρόκειται να ακολουθήσουν και δεν μπορώ να ανοίξω βίβλιο. Σκέφομαι σε τι φάση θα είμαι σε 4 βδομάδες και λίγες ώρες (δεν δίνω ΑΟΘ) και μου κόβεται κάθε όρεξη για διάβασμα... που μυάλο για διάβασμα όταν ξέρεις ότι σε 4 βδομάδες αρχίζουν ίσως και οι καλύτερες διακόπες της ζωής σου????? Είμαι σε τέτοια αφασία που κάνει ο ΠΛηροφορικός "καλά ερωτεύμενος είσαι??? :lol: :lol: ". Και ban να πέσει αν δεν μπαίνουμε στο myphone κάτι άλλο θα βρούμε να μας διασπά την πρόσοχη... (πάντως nelly μόλις ειπώθηκε κάτι για ban άμεσως εμφανίστηκες! :lol: ) Μην αγχώνεσαι ρε! Αφού εσύ το έχεις εξασφαλίσει ήδη το πτυχίο σου. :whistle: ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από antonis_wrx Wirelessly posted (SE T610 or N3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από geofak Wirelessly posted (Siemens C55: SIE-C55/18 UP.Browser/5.0.3.3 (GUI)) ΟΞ±Ξ½ΟΟΟ Ξ· ΟΟΟΟΞ· βδομαδα ΞΈΞ± Ριναι ΟΞΏ ΟαλοΟΞΊΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΞ± ΞΈΞ΅ΟΟΞ·ΟΞΉΞΊΞ±. ΞΌΞ΅ΟΞ± ΟαλαΟΟΞ½Ξ΅ΞΉΟ Ξ»ΞΉΞ³ΞΏ Re paidia auto 8a pesei 4o 8ema,na to prose3ete!H toulaxiston oti k an pesei se emas kapws etsi 8a mas fainetai! :p http://www.lammertbies.nl/picture/laugh.gif The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Ti na sas pw re paidia, emena oi diakopes meta tis panellinies itan oi xeiroteres mexri an vgoun oi vathmoi kai oi vaseis toulaxiston! Polu agxos leme! Ksereis ti einai na skeftesai an tha piaseis tin sxoli pou thes Athina i tha pas Thes/niki i Komotini? Kai twra pou to lew anatrixiazw!! Kali epituxia se olous sas pantws. Prwto mathima ti grafete eipame??? Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Istoria..... :wacko: :cry: http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Netboy: Istoria..... :wacko: :cry: ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ;!;!;! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NeTBoY ( 8 Μάι. 2004 , 17:29) Istoria..... :wacko: :cry: Istoria Genikis Paideias na fantastw e? An sas valoun kai esas opws kai emas skitsakia min trellatheite (omws emeis)! Ola kala tha pane!! SOS----> Balkanikoi Kai gia osous einai Thewritiki kateuthunsi, diaisthanomai pws to agnwsto fetos tha einai apo ton "Peri Stefanou" logo tou Dimostheni!!! Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 η πλάκα ήταν ότι οι καθήγητες μου λένε τώρα να ξεκουραστώ να είμια φρέσκος για τις εξετάσεις! Μετά το τρελό διάβασμα κουράστηκα! :p gkr41 λέω να διαβάσω γιατί κάτι μου λέει το πτυχίο που μου υπόσχεθηκες για 32 Ιουνίου αργεί ακόμα! :!: http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 8 Μάι. 2004 , 17:05) Ti na sas pw re paidia, emena oi diakopes meta tis panellinies itan oi xeiroteres mexri an vgoun oi vathmoi kai oi vaseis toulaxiston! Polu agxos leme! Ksereis ti einai na skeftesai an tha piaseis tin sxoli pou thes Athina i tha pas Thes/niki i Komotini? Kai twra pou to lew anatrixiazw!! Kali epituxia se olous sas pantws. Prwto mathima ti grafete eipame??? Μια απο τα ίδια και εγώ... Τρελή φρίκη αυτή η περίοδος, χειρότερη απο τις ίδιες τις πανελλαδικές! Ευτυχώς όλα καλά τελικα! :) Papajohn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Παιδιά να δώσω και εγώ τον οβολό μου στο thread που μόλις ανακάλυψα. Πάω και εγώ Γ Λυκείου (μεταπήδησα από Θετική σε Τεχνολογική όπως πολλοί άλλοι). Υπήρξα ανέκαθεν μαθητής του 20 (καμία σχέση με σπασίκλα όμως) μέχρι πέρυσι στις Πανελλήνιες που έγραψα κάτω από τη βάση στην Ιστορία και έφαγα ένα γερό στραπάτσο δικαιολογημένο όμως λόγω ελλειπούς διαβάσματος. Δυστυχώς αδυνατώ να συγκεντρωθώ για πολλή ώρα και ελπίζω ότι η τύχη φέτος δε θα μου γυρίσει την πλάτη. Τόσα χρόνια προσπάθειας κινδυνεύουν να πάνε στα σκουπίδια... :( Και να μην ακούσω για εναλλακτικές προτάσεις και άλλα τέτοια. Αυτό που με ενοχλεί φέτος είναι ότι διάβασα κατά τη διάρκεια της χρονιάς αλλά παρόλα αυτά αν δεν ξεσκιστώ στις επαναλήψεις θα πάει όλο το διάβασμα για πέταμα. Εύχομαι ολόψυχα σε όλη την -μεγάλη όπως αποδεικνύεται- κοινότητα του myphone.gr που γράφει πανελλήνιες φέτος καλή επιτυχία. Είθε να περάσετε στις σχολές που θέλετε! :) Απλά να ξέρετε ότι η ζωή δεν τελειώνει σε μια αποτυχία (ποιος μιλάει, ε?) ούτε το νόημα της ζωής βρίσκεται σε αυτές τις εξετάσεις... My 2 cents, Emufear. ΥΓ. Ακούω δωδεκάωρα και κάτι τέτοια και τρελαίνομαι. Πώς μπορείτε ρε παιδιά; Σας ζηλεύω. :) YΓ2. Τελευταία φορά που πήγα σχολείο ήταν στις 30 Μαρτίου δηλαδή μια μέρα πριν φύγουμε για την πενθήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα. Από τότε δεν ξαναπάτησα αλλά πάνω από τέσσερις "καθαρές" ώρες ανά ημέρα δεν έχω καταφέρει να διαβάσω! :p YΓ3. Καλό κουράγιο, καλή υπομονή και καλή συνέχεια. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Δηλαδή εσείς όταν βγαίνετε από ένα διαγώνισμα δεν ξέρετε πως έχετε γράψει; :confused: Θυμάμαι μας "ανάγκαζαν" να περνάμε από το φροντιστήριο μετα το κάθε μάθημα και μας έβαζαν κάτω να τους πούμε τι γράψαμε και ποια ήταν τα σωστά. Και φυσικά έπεφταν μέσα οι άνθρωποι... Η το έχεις γράψει ή όχι,είναι απλό ;) Διαβάστε μωρέ,λίγο σας έμεινε! :) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Σαφώς και ξέρουμε όμως οι βαθμολογητές πάντα επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Κολλητός φίλος πέρυσι βαθμολογήθηκε από τον ένα βαθμολογητή 17 στην ιστορία και από τον άλλο 09 και από τον τρίτο 11! Και μιλάμε για ιστορία ε... Σαφώς και δε μιλάμε για εξαίρεση γνωρίζω αρκετούς που έχουν αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις απλά ο συγκεκριμένος τύγχανε και κολλητός μου. Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 8 Μάι. 2004 , 17:05) Ti na sas pw re paidia, emena oi diakopes meta tis panellinies itan oi xeiroteres mexri an vgoun oi vathmoi kai oi vaseis toulaxiston! Polu agxos leme! Ksereis ti einai na skeftesai an tha piaseis tin sxoli pou thes Athina i tha pas Thes/niki i Komotini? Kai twra pou to lew anatrixiazw!! Kali epituxia se olous sas pantws. Prwto mathima ti grafete eipame??? Χαχαχ! Εγώ να δεις άγχος :p :p Με κυνηγάγανε να με πετύχουνε σπίτι, και παραλίγο να χάσω την ημερομηνία κατάθεσης μηχανογραφικού :p ΤΙ άγχος ρε παιδιά ! Είναι δυνατόν; Αφού ότι να ναι, δεν αλλάζει :p Βέβαια ίσως να φταίει οτι είχα 18.200 μόρια (τότε, υπερ-αρκετά για τη σχολή που ήθελα και μπήκα). Αν παιζόταν για μόρια η σχολή μου, ίσως να χα άγχος. Αλλά δεν το πιστεύω! Συμβουλές προς ναυτιλομμένους: (α) Κάντε τις τελικές επαναλήψεις με προσοχή, και δείτε τα παλιά θέματα που είχαν πέσει να καταλάβετε το...στυλ τους. Δεν θα πέσουν δύσκολα, σε καμιά περίπτωση. Θα πέσουν έξυπνα θέματα. Αν είστε διαβασμένοι και ψύχραιμοι (κυρίως το δεύτερο!) θα πάτε μια χαρά. (β) Δώστε βάση στη γ***μένη ιστορία και στην κ*λο- έκθεση. Αυτές κρίνουν την είσοδο στις σχολές. Φίλος μου είχε σε 14 μαθήματα πάνω απο 19,5 και έχασε τη ΣΜΑ εξαιτίας ενός 10 που πήρε στην έκθεση. Αυτοκτονείς ναι ή όχι; (γ) Επιλέξτε σχολή βάσει του τι σας αρέσει, όχι του τι έχει επαγγελματική αποκατάσταση. Εκτός από τις στρατιωτικές σχολές και την Αστυνομία, ΚΑΝΕΝΑ άλλο επάγγελμα δεν έχει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. (δ) Όταν περάσετε πρώτο εξάμηνο, διαβάστε και τίποτα :p Γιατί όλοι θα περάσετε κάπου :) Όλοι σας του χρόνου θα είναι φοιτητές κάπου :) Προσέξτε, μήπως αφήσετε τα κόκκαλά σας πουθενά μόνο (όπως προβλέπεται να κάνω εγώ :P) (ε) Άντε και να αναρτήσουμε λίστα επιτυχόντων του Myphone :) Καλή δύναμη και υπομονή! Η καλή προπόνηση θα αποδώσει :) Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Εγώ από την άλλη επειδή είχα δηλώσει μόνο Αθήνα δε με ένοιαζε,αλλά αγχωνόμουν μήπως φύγουν εκτός οι φίλοι μου :confused: Βέβαια όταν πλησιαζουν οι βάσεις είναι άλλο.. Να συμφωνήσω επίσης με το (α) του Jheremias και να διαφωνήσω με το (β) .. όλα είναι σημαντικά,άλλο λιγότερο,άλλο περισσότερο..εμένα πχ η ιστορία επιστημών με σκότωσε :whistle: μάλλον βέβαια έφταιγε το διάβασμα που (δεν) είχα κάνει :p Δική μου πρόταση είναι ό,τι διαβάσετε,όσο και αν είναι αυτό,να το διαβάσετε καλά,ώστε αν πέσει να το γράψετε σωστά,όχι λίγο το ένα και λίγο το άλλο. Καλή επιτυχία σε όλους και να περάσει και κανείς στα προς Ζωγράφου μέρη να πιούμε κανέναν καφέ του χρόνου :p Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 9 Μάι. 2004 , 20:52) Καλή επιτυχία σε όλους και να περάσει και κανείς στα προς Ζωγράφου μέρη να πιούμε κανέναν καφέ του χρόνου :p (/καβάντζας mode on) Αυτό πιάνει και εμάς τους παλιούς; Έχουμε και εμείς το δικαίωμα για καφέ; :p :p :o :rolleyes: Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias ( 9 Μάι. 2004 , 20:58) (/καβάντζας mode on) Αυτό πιάνει και εμάς τους παλιούς; Έχουμε και εμείς το δικαίωμα για καφέ; :p :p :o :rolleyes: Το λέω βρε για να έχουν ένα κίνητρο παραπάνω τα παιδιά :p Θα τους γνωρίσω και κοπέλες :D Γιαυτό σας λέω,διαβάστε :lol: (Για σένα το συζητάμε :p) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Για τις κοπέλες, νομζω οτι και εγώ ο φτωχός δικαιούμαι :p Αδικία δηλαδή :p Και εμείς δώσαμε εξετάσεις :p Επειδή περάσαμε δηλαδή, τέλος τώρα; :snif: Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Nelly pio piso les oti edoses ola ta mathimata. Ego dino 10! Esi diladi posa edoses??? Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από aggelopas Nelly pio piso les oti edoses ola ta mathimata. Ego dino 10! Esi diladi posa edoses??? Logika tha eixe dwsei 14, osa itan diladi stin arxh!! Akoma kai thriskeutika!:Confused: The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Oso pio polla toso pio efkola..;) Milaei o palios an kai den einei iper mou..:( A!Siga ta mathimata..Thriskeftika,arhes epistimon...:lol::p Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από aggelopas Oso pio polla toso pio efkola..;) Milaei o palios an kai den einei iper mou..:( A!Siga ta mathimata..Thriskeftika,arhes epistimon...:lol::p Nai tha mas peis kiolas oti osoi pane TEE pou dinoun 3 mathimata einai duskola; :confused: an einai dunaton! Keimena,glwssa kai mathimatika epipedou mathimatikwn genikhs. Kala apo edw mesa den paei kanenas TEE; The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 9 Μάι. 2004 , 22:21) Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Nai tha mas peis kiolas oti osoi pane TEE pou dinoun 3 mathimata einai duskola; :confused: an einai dunaton! Keimena,glwssa kai mathimatika epipedou mathimatikwn genikhs. Kala apo edw mesa den paei kanenas TEE; Ti TEE re? Milame gia eniaio lukeio! Ta alla einai GTP... Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts