Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mary rose.καινουρια κοκκινη αλε απο την ok athens σε συνεργασια με septem.ξερει κανεις που θα την βρουμε?την εχει δοκιμασει καποιος?

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήπια με Leffe, κόκκινη βελγίδα, αλλά δεν μπορώ να πιώ ότι με συγκίνησε ιδιαίτερα.:lol:

καταπληκτικη αν και ακριβη ...θεσπεσια ..μολις πληρωθω θα την τιμησω να εισαι καλα που μου την θυμισες...προς το παρον πνιογομαι σε αλφα και carib

το τι θα ηταν η αθηναικη φιλε και εσυ και εγω δεν ξερουμε τιποτα εκτος αν εισαι 100 χρονων. οσο για το σπουδαγμα ναι εχω φιλους που οι γονεις τους ακομα δουλευουν στην αθηναικη και ετσι μεγαλωσαν και σπουδασαν τα παιδια τους εχω φιλους και γνωστους που δουλευουν στην βορεια ελλαδα για την καλιεργεια ελληνικου κριθαριου ..ναι δεν ειμαι ο μονος που μου αρεσει η αμστελ δοκιμαζω ομως ολες τις μπυρες διοτι μαρεσει η ΓΕΥΣΗ της μπυρας γενικοτερα και δεν κρυβομαι απο τυχαρπαστους του χωρου που με δανεια αγυριστα και επενδυσεις καγιεν και μυκονο εκαναν την χωρα μου μ....λο οχι φιλε μου δεν θα ξαναψωνισω τετοιυς ελληνες επιχειρηματιες . Το τελευταιο νομιζω οτι το ξερεις καλα. συγγνωμη αν παραφερθηκα.

Φιλε μου τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.Οταν η αθηναικη ειχε το μονοπωλιο παρηγαγε και εισηγαγε μονο ξενες μπυρες.Οταν μπηκαν στο παιχνιδι και αλλοι τοτε εβαλε τις πρωτες Ελληνικες.Ξαναλεω οτι ειναι δικαιωμα σου να στηριζεις την αθηναικη εφοσον εχεις καποιο συγγενη που δουλευε/δουλευει εκει αλλα πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοι και να καταδικαζουμε πολιτικες που θελουν να εξαλειψουν τον ανταγωνισμο και να δημιουργησουν μονοπωλιο.Οσο για τους "τυχαρπαστους" που λες οι πρωτοι που μου ερχονται στο μυαλο ειναι αυτοι για τους οποιους υπηρξαν καταγγελιες στην επιτροπη ανταγωνισμου για τις μονοπωλιακες τακτικες,τις απιστευτα υψηλες τιμες, τον βρωμικο πολεμο στους ανταγωνιστες κλπ κλπ..

Εδω ειμαστε για να μιλησουμε για μπυρες που μας αρεσουν και οχι για να διαφημισουμε ζυθοποιιες επειδη μπορει να εχουμε συγγενη σε καποια απο αυτες.

Φιλικα:)

ζαφος90 φανταζομαι εννοει οτι συμβαλει η ξενη επενδυση στην οικονομια μας με τις θεσεις εργασιας που προσφερει καθως και την εισφορα σε φορους στην ελλαδα.

τωρα ηθελα να αναφερθω και στους 2 σας. αν και συμφωνω μαζι σας γενικα ειχα πει οτι καλο ειναι να μην φανατιζομαστε.η μπυρα ειναι θεμα γουστου.ειναι μια απολαυση.ο καθενας οτι του αρεσει.αυτο θα επρεπε να ειναι το κριτηριο για μια απολαυση και οχι ελληνικες εξαρσεις.δλδ εαν πινεις μια μπυρα που ειναι καλυτερη απο την ελληνικη θα την αφησεις για να πιεις μια χειροτερη ελληνικη ,επειδη ειναι ελληνικη? λυπαμαι αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι.δεν κανουμε εξωτερικη πολιτικη στην μπυρα.ειμαστε πολιτες του κοσμου με μοντερνες αποψεις και ελευθερη αγορα.και πανω απο ολα ειμαστε γευσιγνωστες.και σαν τετοιοι δεν πρεπει να αποκλειουμε την καλη γευση απο οπου και εαν προερχεται.δεν εχει νοημα αλλιως.εαν βεβαια σου αρεσουν τοσο πολυ οι ελληνικες να τις προτιμησεις γιατι ειναι καλυτερες οχι ομως γιατι εισαι εναντιον των ξενων.δικο σας θεμα βεβαια,ομως δεν μιλαμε για ιδεολογιες ,αλλα μονο για μπυρες.μιλαμε για κατι που μας ενωνει.που ενωνει τα εθνη.και ειναι λιγα σημερα τα πραγματα που μας ενωνουν.

και το βρισκω και λιγο αδικο και υποτιμητικο να στηριζω εναν κακο επαγγελματια της ελλαδας οπως εχω πει και να μην στηριζω εναν πολυ καλο ξενο ζυθοποιο που εβαλε ολη την τεχνη του και το μερακι του για να δημιουργησει και για να μοιρασει μια απολαυση και μια ιδεα σε ολο τον κοσμο.το ιδιο και για το αντιστροφο ισχυει.

ας επιβραβευσουμε λοιπον και ας στηριξουμε τους καλους ζυθοποιους και τα καλα προιοντα απο οπυ και εαν προερχονται και οχι τις εθνικοτητες.δεν ειμαστε σε συραξη.αυτα ειναι βλακεις των πολιτικων.να καταναλωνουμε ελληνικα προιοντα σων και καλα επειδη ειναι αχρηστοι αυτοι και απετυχαν να εφαρμοσουν την σωστη πολιτικη εισαγωγων-εξαγωγων στην πατριδα μας εδω και παρα πολλα χρονια και προσπαθουν να μας κανουν εμας θυματα των αστοχιων τους βαζοντας με καμπανιες να κανουμε ενα ''εμπαργκο''.δεν ειναι σωστο.εγω αμστελ και χαινεκεν δεν πινω.στην θεση τους θα επινα μια μετρια μπυρα οπως αλφα και φιξ.δεν με τρελλαινουν αλλα δεν ειναι και ασχημες.ειναι ομως καλυτερες απο τις προηγουμενες.ομως θα αφηνα ευχαριστως την φιξ και την αλφα για μια αμστελ πριμιουμ πιλς,οπως και για μια βιος5 η' σεπτεμ.ας σταματησουμε εδω αυτην την αντιπαραθεση που ξεκινησατε.

εδω ειμαστε ολοι για να γραψουμε και να εκθειασουμε την γευση,οχι την οικονομια το παραγωγικο μοντελο.

Φιλε θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι για ολο αυτο που ξεκινησε.Ποτε δεν αναφερθηκα οτι πρεπει ντε και καλα να πινουμε μονο Ελληνικες μπυρες μας αρεσει δε μας αρεσει απλα για το καλο της χωρας.Αυτο που ελεγα και λεω ειναι οτι πρεπει να στηριξουμε τις Ελληνικες προσπαθειες στις αξιολογες μπυρες.Οπως ανεφερα και πιο πανω πολλακις οι μικροζυθοποιιες τα τελευταια χρονια εχουν κανει μεγαλη προσπαθεια με πολυ ποιοτικα αποτελεσματα.Υπαρχουν πολλες καλες Ελληνικες μπυρες αρκει να τις ψαξεις.Και πρεπει να τις ψαξεις γιατι "καποιοι" τις εμποδιζουν να κυκλοφορησουν.

Εννοειται οτι δεν εχουμε φτασει στο επιπεδο των βελγικων,γερμανικων,τσεχικων κλπ αλλα πολλες απο τις μπυρες μας πιστευω οτι μπορουν να σταθουν αξια διπλα σε μεγαλα ονοματα.

Η ολη μου αντιπαραθεση και το θεμα που εθιξα στο παρον thread ηταν για τον πολεμο που εκανε/κανει η αθηναικη και μας αναγκαζει με το ζορι να πινουμε αμστελ και χαινεκεν ενω υπαρχουν τοσες αξιολογες και πραγματικα Ελληνικες.

Γευστιγνωστες ειμαστε, μ'αρεσει να δοκιμαζω νεες μπυρες, να γευομαι νεα αρωματα, ειτε ειναι Ελληνικες ειτε οχι αλλα τουλαχιστον για μενα η ανακαλυψη ολων αυτων των Ελληνικων μπυρων που τοσο ευχαριστα με εξεπληξαν οφειλεται ακριβως στο οτι ηθελα να στηριξω τους Ελληνες παραγωγους.Τοσα χρονια αγνοουσα την υπαρξη τους δυστυχως..

Φιλε μου τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.Οταν η αθηναικη ειχε το μονοπωλιο παρηγαγε και εισηγαγε μονο ξενες μπυρες.Οταν μπηκαν στο παιχνιδι και αλλοι τοτε εβαλε τις πρωτες Ελληνικες.Ξαναλεω οτι ειναι δικαιωμα σου να στηριζεις την αθηναικη εφοσον εχεις καποιο συγγενη που δουλευε/δουλευει εκει αλλα πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοι και να καταδικαζουμε πολιτικες που θελουν να εξαλειψουν τον ανταγωνισμο και να δημιουργησουν μονοπωλιο.Οσο για τους "τυχαρπαστους" που λες οι πρωτοι που μου ερχονται στο μυαλο ειναι αυτοι για τους οποιους υπηρξαν καταγγελιες στην επιτροπη ανταγωνισμου για τις μονοπωλιακες τακτικες,τις απιστευτα υψηλες τιμες, τον βρωμικο πολεμο στους ανταγωνιστες κλπ κλπ..

Εδω ειμαστε για να μιλησουμε για μπυρες που μας αρεσουν και οχι για να διαφημισουμε ζυθοποιιες επειδη μπορει να εχουμε συγγενη σε καποια απο αυτες.

Φιλικα:)

Φιλε θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι για ολο αυτο που ξεκινησε.Ποτε δεν αναφερθηκα οτι πρεπει ντε και καλα να πινουμε μονο Ελληνικες μπυρες μας αρεσει δε μας αρεσει απλα για το καλο της χωρας.Αυτο που ελεγα και λεω ειναι οτι πρεπει να στηριξουμε τις Ελληνικες προσπαθειες στις αξιολογες μπυρες.Οπως ανεφερα και πιο πανω πολλακις οι μικροζυθοποιιες τα τελευταια χρονια εχουν κανει μεγαλη προσπαθεια με πολυ ποιοτικα αποτελεσματα.Υπαρχουν πολλες καλες Ελληνικες μπυρες αρκει να τις ψαξεις.Και πρεπει να τις ψαξεις γιατι "καποιοι" τις εμποδιζουν να κυκλοφορησουν.

Εννοειται οτι δεν εχουμε φτασει στο επιπεδο των βελγικων,γερμανικων,τσεχικων κλπ αλλα πολλες απο τις μπυρες μας πιστευω οτι μπορουν να σταθουν αξια διπλα σε μεγαλα ονοματα.

Η ολη μου αντιπαραθεση και το θεμα που εθιξα στο παρον thread ηταν για τον πολεμο που εκανε/κανει η αθηναικη και μας αναγκαζει με το ζορι να πινουμε αμστελ και χαινεκεν ενω υπαρχουν τοσες αξιολογες και πραγματικα Ελληνικες.

Γευστιγνωστες ειμαστε, μ'αρεσει να δοκιμαζω νεες μπυρες, να γευομαι νεα αρωματα, ειτε ειναι Ελληνικες ειτε οχι αλλα τουλαχιστον για μενα η ανακαλυψη ολων αυτων των Ελληνικων μπυρων που τοσο ευχαριστα με εξεπληξαν οφειλεται ακριβως στο οτι ηθελα να στηριξω τους Ελληνες παραγωγους.Τοσα χρονια αγνοουσα την υπαρξη τους δυστυχως..

σαυτο εχεις απολυτο δικιο και εαν δεις σε σχετικη ερωτηση καποιου φιλου γιατι δεν μπορει να βρει αλλες μπυρες σε περιπτερα και φαστφουνταδικα το ειχα πει και εγω αυτο.ειναι αληθεια.

εμενα παντως μαρεσει η νεα πριμιουμ αμστελ .αλλα δεν θαθελα σε ενα μικρομαγαζο να υπαρχει μονο αυτη.μαρεσει και η φισερ και η φοστερς και η καιζερ.θα ηθελα να υπαρχουν κιαυτες στο ψυγειο.αλλα ελευθερη αγορα ειμαστε και εχουμε και εμεις δυναμη να διαμορφωσουμε την τακτικη μιας πολυεθνικης.και νομιζω οτι τωρα πλεον μπορεις να βρεις σε ολα τα σουπερμαρκετ αλλα και μπυραριες που ειναι πολλες πλεον, πολλες μπυρες και να μην παρεις αυτην που σου πασαρουν.ειναι ομως και το θεμα τιμης.οι ελληνικες μικρες ειναι διπλασιες -μερικες- σε σχεση με αλλες μεγαλες ελληνικες η' ξενες.και αυτο απο μονο του δεν λεει τιποτα γιατι υπαρχουν το ιδιο ακριβες ξενες.μονο που αυτες δικαιολογουν για μενα την τιμη τους. ενω μεχρι στιγμης τις μικρες που εχω δοκιμασει,δεν τις βρισκω και τοσο αξιολογες και δεν αξιζουν την τιμη τους για μενα παντα.

μπύρα με γεύση μπανάνα. ποια ειναι;

εχθες διαβασα για μια τετοια μπυρα που μαλιστα στο σαιτ ολ4μπιερ την θεωρουν κορυφαια.εαν μιλας γιαυτην ειναι η Weihenstephan, βαυαρεζικη βαις ,που ειναι οι καλυτερες μπυρες για μενα και ειναι στα υποψην να την δοκιμασω.

σαυτο εχεις απολυτο δικιο και εαν δεις σε σχετικη ερωτηση καποιου φιλου γιατι δεν μπορει να βρει αλλες μπυρες σε περιπτερα και φαστφουνταδικα το ειχα πει και εγω αυτο.ειναι αληθεια.

εμενα παντως μαρεσει η νεα πριμιουμ αμστελ .αλλα δεν θαθελα σε ενα μικρομαγαζο να υπαρχει μονο αυτη.μαρεσει και η φισερ και η φοστερς και η καιζερ.θα ηθελα να υπαρχουν κιαυτες στο ψυγειο.αλλα ελευθερη αγορα ειμαστε και εχουμε και εμεις δυναμη να διαμορφωσουμε την τακτικη μιας πολυεθνικης.και νομιζω οτι τωρα πλεον μπορεις να βρεις σε ολα τα σουπερμαρκετ αλλα και μπυραριες που ειναι πολλες πλεον, πολλες μπυρες και να μην παρεις αυτην που σου πασαρουν.ειναι ομως και το θεμα τιμης.οι ελληνικες μικρες ειναι διπλασιες -μερικες- σε σχεση με αλλες μεγαλες ελληνικες η' ξενες.και αυτο απο μονο του δεν λεει τιποτα γιατι υπαρχουν το ιδιο ακριβες ξενες.μονο που αυτες δικαιολογουν για μενα την τιμη τους. ενω μεχρι στιγμης τις μικρες που εχω δοκιμασει,δεν τις βρισκω και τοσο αξιολογες και δεν αξιζουν την τιμη τους για μενα παντα.

Συμφωνω 100 % οσο για τις μικρες νομιζω οτι ειναι μια παρα πολυ καλη προσπαθεια και οφειλουμε να την χειροκροτησουμε.και να συνεχισουμε χειροκροτωντας τις προσπαθειες της αθηναικης και της ολυμπιακης για την παραγωγη ελληνικου κριθαριου..οσο για την γευση των μικρων σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι καλο σας σαββατοκυριακο...μπυροσαβατοκυριακο θα ελεγα ...

καλη εβδομαδα να εχουμε με champions league ...και heineken..βεβαια !!!

Βέβαια στην πρεμιέρα τουλάχιστον θέλει πράσινη, μετά μπορούμε να παίξουμε μπάλα.

Φιλικά Γιώργος

Amstel και μονο!!

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Amstel και μονο!!

Ότι και να πιώ στην Amstel ξαναγυρνώ.

Φιλικά Γιώργος

Ότι και να πιώ στην Amstel ποτε δε ξαναγυρνώ.

fixed :lol::lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Βέβαια στην πρεμιέρα τουλάχιστον θέλει πράσινη, μετά μπορούμε να παίξουμε μπάλα.

μια καρλσμπερκ δλδ:lol:

Ότι και να πιώ στην Amstel ξαναγυρνώ.

μονο στην πριμιουμ:)

Edited by vampyre

μια καρλσμπερκ δλδ:lol:

Carlsberg με τίποτα. Από τις Δανικές μόνο Tuborg.

Φιλικά Γιώργος

Carlsberg με τίποτα. Από τις Δανικές μόνο Tuborg.

Καλησπερα σας κριμα για οσφπ χθες τουλαχιστον οι πρασινες και αμστελ premium ηταν παγωμενες ...ελεω choulou...για σημερα ομως bergina weiss με συκωτακι τηγανητο με περιμενει ...

Και μενα δεν μου αρεσεη carlsberg ..η καιζερ συμπαθητικη ..η πριμιοθμ με εχει κανει και μενα οπαδο της

Edited by vampyre

ρε παιδες ουτε εμενα μου αρεσει η καρλσμπεργκ.το εγραψα γιατι δεν καταλαβαινω οταν λεμε πρασινη να εχει επικρατησει να ενοουμε την χαινεκεν μονο,που επισης δεν μαρεσει!!!

λοιπον μετα απο πολλες γευστικες δοκιμες πρεπει να πω οτι οι ελληνικες μπυρες δεν μου αρεσουν παροτι την φιλοτιμη προσπαθεια μου να τις στηριξω .ειναι για μενα μετριες.και επειδη μια ζωη την εχουμε θα πινω αυτες που μου αρεσουν περισοτερο και οι οποιες ειναι οι βαυαρικες και μερικες αλλες οπως φισερ,αμστελ πριμιουμ,φοστερς,καιζερ(ελληνικη?) ...

καθενα κρατος με τα ποτα του.φανταζεσται να πινατε ρετσινα απο γερμανια? καμμια σχεση.θελουμε πολυ δρομο ακομα για να φτασουμε τους ξενους στην τεχνικη.ως τοτε πινω οτι γουσταρω:)

Γενικότερα δεν είμαι λάτρης της μπύρας. Πίνω Erdinger όμως όποτε τη βρώ σε κάποιο κατάλογο.

Την Jupiler την ξέρετε; Βελγίδα καλονή.
Φιλικά Γιώργος

Γενικότερα δεν είμαι λάτρης της μπύρας. Πίνω Erdinger όμως όποτε τη βρώ σε κάποιο κατάλογο.

ετσιιιι βαυαρια αυτες ειναι μπυρες,γεματες με πλουσια γευση

ετσιιιι βαυαρια αυτες ειναι μπυρες,γεματες με πλουσια γευση

Βαυαρία!

Erdinger, Franziskaner, Paulaner Weis Beer με γεμάτη μεστή γεύση:D

Φιλικά Γιώργος

Βαυαρία!

Erdinger, Franziskaner, Paulaner Weis Beer με γεμάτη μεστή γεύση:D

πολυ καλες ολες πολυ καλες επιλογες ..με καταλληλο βεβαια μεζεδακι. Ζεστη σημερα και ειπα να δοκιμασω μια ακομα mcfarland...

πολυ καλες ολες πολυ καλες επιλογες ..με καταλληλο βεβαια μεζεδακι. Ζεστη σημερα και ειπα να δοκιμασω μια ακομα mcfarland...

Καλή επιλογή, όπως και οι προηγούμενες, αλλά μία η σταθερή αγάπη Amstel.:happy:

Φιλικά Γιώργος

εγω για το βραδακι τσιμπησα Chimey αλλα δε ξερω ποια να πιω, μαλλον την μπλε :p εχει μεινει και μια Leffe Quad...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.