Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σημερα μαζι με κατι αλλες μπυρες, δοκιμασα και erdinger dunkel και οντως ηταν εκπληκτικη :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

σημερα μαζι με κατι αλλες μπυρες, δοκιμασα και erdinger dunkel και οντως ηταν εκπληκτικη :)

Κάτσε να δοκιμάσεις την Erdinger Pikantus και μετά τα ξαναλέμε...;)

Πάω στην κάβα μου να πιω μια Paulaner Dunkel...:p

Κάτσε να δοκιμάσεις την Erdinger Pikantus και μετά τα ξαναλέμε...;)

Pikantus? 1η φορα την ακουω... θα με κανεις να ψαχνω μια-μια τις μπυραριες να δω που εχουν :lol:

Pikantus? 1η φορα την ακουω... θα με κανεις να ψαχνω μια-μια τις μπυραριες να δω που εχουν :lol:

Αν μένεις Αθήνα, στείλε ένα πμ να σε πάω στην αγαπημένη μου. Δεν γράφω όνομα να μη θεωρηθεί διαφήμιση.

σιγα ρε, διαφημιση... παλια θυμαμαι πηγαινες στο beer time...

σιγα ρε, διαφημιση... παλια θυμαμαι πηγαινες στο beer time...

Το κοψα, είχα τσακωθεί με τον σερβιτόρο μια φορά.

Στο Bierhof στα Εξάρχεια πηγαίνω, σίγουρα μία φορά την εβδομάδα.

α ναι, θυμαμαι το σκηνικο, με τον ρουμανο(νομιζω) ε? τι να σου πω, οποτε εχω παει ειναι ευγενεστατος :) παντως σιγουρα θα την δοκιμασω συντομα ! btw, εκτος απο μπυρες, μηπως να αρχισουμε να προτεινουμε και καμια μπυραρια ?

Εγω φίλε πηγαίνω πλέον μόνο στα Εξάρχεια. Γιατί είναι και καλά παιδιά αυτοί που το χουν, τα κρέατα τους είναι καλή ποιότητα (θα το καταλάβαινα αμέσως) και έχουν και τις καλύτερες τιμές που θα βρεις και σε μπύρα αλλά και σε φαγητό. Α, και κάνουν και εισαγωγή οι ίδιοι, οπότε θα βρεις πολλές μπύρες που δεν τις έχεις βρει πουθενά αλλού.

Με το Ρουμάνο έχουν και άλλοι παράπονα, πάντως, δεν ήμουν μόνο εγώ ο περίεργος. Αυτή που ήταν πολύ εξυπηρετική ήταν μια φοιτήτρια, δεν χρειάζεται να γράψω όνομα, δούλευε μέχρι το Πάσχα, μετά έφυγε. Αυτή σκιζόταν να εξυπηρετήσει, αυτός είναι ταγάρι.

Εγω φίλε πηγαίνω πλέον μόνο στα Εξάρχεια. Γιατί είναι και καλά παιδιά αυτοί που το χουν, τα κρέατα τους είναι καλή ποιότητα (θα το καταλάβαινα αμέσως) και έχουν και τις καλύτερες τιμές που θα βρεις και σε μπύρα αλλά και σε φαγητό. Α, και κάνουν και εισαγωγή οι ίδιοι, οπότε θα βρεις πολλές μπύρες που δεν τις έχεις βρει πουθενά αλλού.

Με το Ρουμάνο έχουν και άλλοι παράπονα, πάντως, δεν ήμουν μόνο εγώ ο περίεργος. Αυτή που ήταν πολύ εξυπηρετική ήταν μια φοιτήτρια, δεν χρειάζεται να γράψω όνομα, δούλευε μέχρι το Πάσχα, μετά έφυγε. Αυτή σκιζόταν να εξυπηρετήσει, αυτός είναι ταγάρι.

εγω στην φιλαδέλφεια βρέθηκα σε μια μπυραρία που είναι σε όροφο στην δεκελείας. Πολύ καλό σερβις και μας έδωσε και τα ποτήρια για την συλλογή μου.

έχει κανείς ποτηριά krucovise ?

οι παραπάνω μπύρες έτυχε να πέσουν στα χέρια μου σε ενα πάρτυ που ο καθένας έφερνε κατι δικό του , να το οργανώσετε έχει πολυ πλάκα, έτσι τις δοκίμασα και έμεινα ευχαρσιτημένος διότι δεν ήξερα τίποτα για τις συγκεκριμένες.

έχω παρατηρήσει ότι πολλά μυνηματά μου κόβονται για περίεργους λόγους αν κάτι σας ενοχλεί, η επιλογή των ετικετών π.χ. παρακαλώ ενημερώστε με.

Edited by VeCo

έχω παρατηρήσει ότι πολλά μυνηματά μου κόβονται για περίεργους λόγους αν κάτι σας ενοχλεί, η επιλογή των ετικετών π.χ. παρακαλώ ενημερώστε με.

perikins για πολλοστή φορά σου εφιστώ την προσοχή και σε προτρέπω να διαβάσεις τους όρους πρόσβασης και χρήσης, που αποδέχτηκες με την εγγραφή σου και προφανώς δεν έχεις κοιτάξει καν. Δε γίνεται να σε κυνηγάμε από πίσω κάθε μέρα όλοι οι μοντς του cnf. Έχεις ήδη χρεωθεί μια ποινή , φρόντισε σε παρακαλώ πολύ να μην γίνουν 2 ή 3.

btw, για να σε βοηθήσω, τα πολλαπλά ποστς απαγορεύονται...

Edited by Nikos_s3

Όντως ήταν ο χειρότερος σερβιτόρος ,μόνο εάν αλλάξει θα ξαναπάω πάλι .Πολύ καλή μπυραρία είναι και η L ' Draft στο Μοσχάτο ,που κάθε Τρίτη & Πέμπτη έχει ζωντανή μουσική..

Λεπόν. Στην Αλεξανδρούπολη είχε ανοίξει μία μπυραρία πριν κανα 2 χρόνια... Αν και ήταν λίγο ακριβή, πραγματικά ήταν απίστευτη. Κλείνει αυτή, και ανοίγει μία άλλη... ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΠΥΡΑΡΙΑ;;;;;:blink:Και καλά 36 μπύρες όταν μέσα σ' αυτές μετράνε τις Amstel (κλασσική, Pulse κτλ. ) και τις Heineken? WTF? Έρχομαι για να δοκιμάσω κάτι το διαφορετικό και με δίνεις ότι παίρνω κι απ' το περίπτερο; Οκ...

Λεπόν. Στην Αλεξανδρούπολη είχε ανοίξει μία μπυραρία πριν κανα 2 χρόνια... Αν και ήταν λίγο ακριβή, πραγματικά ήταν απίστευτη. Κλείνει αυτή, και ανοίγει μία άλλη... ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΠΥΡΑΡΙΑ;;;;;:blink:Και καλά 36 μπύρες όταν μέσα σ' αυτές μετράνε τις Amstel (κλασσική, Pulse κτλ. ) και τις Heineken? WTF? Έρχομαι για να δοκιμάσω κάτι το διαφορετικό και με δίνεις ότι παίρνω κι απ' το περίπτερο; Οκ...

Μετά από αρκετές επισκέψεις σε μπυραρίες, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτή η κίνηση, είναι προς όφελος τους μαγαζιού αλλά και του πελάτη. Φαντάσου να μου αρέσει εμένα να πηγαίνω σε μπυραρίες, αλλά στην παρέα μου να αρέσει μόνο σε έναν φίλο μου. Τι κάνεις, βγαίνεις πάντα με αυτόν;

εξαλλου, υπαρχουν ατομα που τους αρεσουν αμστελ και χαινεκεν... ;)

καλα, σιγουρα :p αλα μια εξτρα επιλογη στο μαγαζι μονο καλο κανει ;)

καλα, σιγουρα :p αλα μια εξτρα επιλογη στο μαγαζι μονο καλο κανει ;)

καλησπέρα σας, εχεις πολυ δίκιο παντα η ποικιλία δεν εκανε κακό αλλιως μην ανοιγεις μαγαζι ανοιηξε κατι αλλο

Μέχρι να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό...:rolleyes:

διαφορετικά υπάρχουν πάντα, απλά καποιοι είναι κολημενοι με την γεύση την συγκεκριμένη και κάποιοι μολις δοκιμασουν κάτι διαφιορετικο δεν συνεχιζουν να πίνουν, τέλος υπάρχουν και κάποιοι που στηρίζουν την ελληνική οικονομία πίνοντας ελληνικές μπύρες. Προσωπικά προτείνω να δοκιμάζουμε τα πάντα

Ειμαι μεταξύ warsteiner και erdinger με τι μεζέ άραγε ? ακουω προτασεις

Edited by multiPetros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για πολλαπλή παράθεση χρησιμοποιείστε το κουμπάκι που βρίσκεται τέρμα δεξιά. Για οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb3_reading_posting#faq_vb3_replying

Perkins, Schneider έχεις πιει; Από τις καλύτερες Weiss που έχω δοκιμάσει.

οχι δεν έχω δοκιμάσει η βεργιννα έχει μια καλη weiss αλλα και εισαγόμενη η frantiskiner h καπως έτσι όπως και η erdinger moy άρεσε πολύ.

Franziskaner λέγεται ρε perkins, το σκότωσες, και είναι από τις πιο γνωστές μπύρες στην Ελλάδα.

κοζελ βαρέλι ;)

Μπυρολόγιο έχεις πάει; Είναι στη Ροτόντα.

που θα μπορουσα να βρω εκτος απο amstel kozel heineken βαρελι ?

Ποια συγκεκριμένα να σου πούμε που έχει.

Beer Bottle House "Empty bottles. Full life"

Edited by VeCo