kallair Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 nobodyatall σου ειπα οτι σε αγαπαω!?!?!?!?! φιλικα παντα! :PPPP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkyriazidis Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Παιδιά εδώ και 4 χρόνια είμαι σε iPhone και δεν έχω καμία επαφή με Android. Το mini που πήρα φοράει 2.1. Γιατί να βάλω την 2.2 εφόσον δεν υποστηρίζεται επίσημα; {ps: Επιπλέον εάν κάποιος έχει όρεξη να βοηθήσει έναν 28χρονο noob ας μου στείλει ένα pm με το που θα βρω το navigon 2.6.1 καθώς και ελληνικό χάρτη (όσο το νεότερο γίνεται). Παιδιά ευχαριστώ πραγματικά. } Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sanctuary Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Δυστηχώς δεν ειναι εγκατεστημένο. Ούτε το market enabler αλλά ούτε το angry birds βρήκα στο market.... ψάχνω λάθος? Όποιος μπορεί pm me... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Ούτε το market enabler αλλά ούτε το angry birds βρήκα στο market.... ψάχνω λάθος? Όποιος μπορεί pm me... Στο market δεν προκειται να εβρισκες ποτε το market enabler:lol::p Το angry birds οντως δεν παιζει γιατι το ειχα εγκατεστημενο και τωρα στη 2.2.1 βγαζει error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 δε μου λετε λεβεντες διπλα απο τις ενδειξης μπαταριας-σημα μου εβγαλε ενα αριθμο -101 ας πουμε αυτος και μια ανεβαινει μια κατεβαινει κλπ κλπ , συνεχεια εχει το - μπροστα , τι ειναι αυτο παλι? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 δε μου λετε λεβεντες διπλα απο τις ενδειξης μπαταριας-σημα μου εβγαλε ενα αριθμο -101 ας πουμε αυτος και μια ανεβαινει μια κατεβαινει κλπ κλπ , συνεχεια εχει το - μπροστα , τι ειναι αυτο παλι? :wacko:Συναδελφε μαλλον θα πειραξες τις ρυθμισεις και αντι για το συμβολο με τις 4 μπαρες σηματος εβαλες να στο δειχνει σε αριθμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Συναδελφε μαλλον θα πειραξες τις ρυθμισεις και αντι για το συμβολο με τις 4 μπαρες σηματος εβαλες να στο δειχνει σε αριθμους. συναδελφε εχει και τις μπαρες σηματος και διπλα εχει αυτον τον αριθμο, πριν 10 λεπτα εγραφε -101 πριν απο 5 λεπτα -93 και τωρα που σου γραφω -103 :wacko:, παραξενα πραγματα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 το σημα σε dB είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 το σημα σε dB είναι... thanks φιλε :) , καταναλωνει μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 συναδελφε εχει και τις μπαρες σηματος και διπλα εχει αυτον τον αριθμο, πριν 10 λεπτα εγραφε -101 πριν απο 5 λεπτα -93 και τωρα που σου γραφω -103 :wacko:, παραξενα πραγματα :ninja: Πηγαινε ρυθμισεις-cyanogenMod settings - user interface- status bar - εκει ξετικαρε το show dBm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Πηγαινε ρυθμισεις-cyanogenMod settings - user interface- status bar - εκει ξετικαρε το show dBm σ ευχαριστω και σενα συναδελφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsitos Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Στη 2.2.1 που αν κατάλαβα καλά έχει native app2sd, παίζει κάποιο ρόλο η ταχύτητα της microSD (πχ. class2, class4, class10)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sanctuary Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Στο market δεν προκειται να εβρισκες ποτε το market enabler:lol::p Το angry birds οντως δεν παιζει γιατι το ειχα εγκατεστημενο και τωρα στη 2.2.1 βγαζει error. ΟΚ Thanks!!! Το βρήκα... Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει στην έκδοση αυτή κάποιο gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) ΟΚ Thanks!!! Το βρήκα... Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει στην έκδοση αυτή κάποιο gps? ndrive και navigon που εχω δοκιμασει δουλευουν κανονικα :) Edited March 1, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Στη 2.2.1 που αν κατάλαβα καλά έχει native app2sd, παίζει κάποιο ρόλο η ταχύτητα της microSD (πχ. class2, class4, class10)? Σε κάθε *2sd που έχεις παίζει ρόλο η ταχύτητα της sd. Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα :) Βέβαια το native app2sd του Froyo έχει το overhead του cryptoloop κάτι που δεν υπάρχει στο app2sd με χρήση ext* partition ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 καλησπέρα, θέλω να την εγκαταστήσω στο mini μου και έχω την εξής απορία, έχει διορθωθεί μέχρι τώρα κάποια από τα bug που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 καλησπέρα, θέλω να την εγκαταστήσω στο mini μου και έχω την εξής απορία, έχει διορθωθεί μέχρι τώρα κάποια από τα bug που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα;Oχι φιλε δεν εχουν διορθωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 οι επανεκκινήσεις γίνονται συχνά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 εγω το πολυ 1 την ημέρα και αυτό όταν το πειράζω. πχ σμρ μου έκανε επανεκκινηση αφου εκανα εγκατασταση το root explorer για να κανω το battery fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 οι επανεκκινήσεις γίνονται συχνά; Εγω που την εχω καμια βδομαδα μου εχει κανει 2 reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 οι επανεκκινήσεις γίνονται συχνά; εγω απ οτι καταλαβα επανεκκινηση θα κανει οταν θα κανεις καποια εφαρμογη εγκατασταση μεσω sd, και οχι παντα ενα 10% ας πουμε, την ρομ την εχω και εγω καμια βδομαδα περιπου με 2-3 reboot και αυτα οχι οταν ειναι σε αναμονη το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Τα restarts έχουν να κάνουν κυρίως με εφαρμογές που απαιτούν root - και δεν συμβαίνουν πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Τα restarts έχουν να κάνουν κυρίως με εφαρμογές που απαιτούν root - και δεν συμβαίνουν πάντα. ισως να ειναι ετσι , κοιτα φιλε μου και αλλη αναβαθμιση να μην γινει στην 2.2.1 δεν προκειτε να την βγαλω,μου εχει λυση πολλα προβληματα αυτη η ρομ :D (mini x10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sanctuary Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Το έχω μερικές μέρες και μου έκανε ένα reboot όταν έπαιζα το Angry birds seasons με το οποιο έκανε το ίδιο και στην 2.1... Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα του κινητού και να πρέπει να το πάω για service? Τέλος όταν η μπαταρία πέφτει κάτω απο το 10% τότε μετά απο λιγο η οθόνη σβήνει σιγά σιγά μόνη της ενώ εγω χρησιμοποιώ το κιν... Τι να κάνω για να μην το έχω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εγώ την έχω καταβρεί με την ΙRIDIUM. Υπάρχει κάποιος που πήγε απο την IRIDIUM στην froyo για να πει εντυπώσεις? Επίσης το 2.2 τι είναι...??? Βασίζεται στην 2.2 ή είναι 2.1 που απλά μοιάζει στην 2.2...? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts