Jump to content

Xperia X8 : Custom roms (2.3.2 CM, 2.2.1 CM)

iliadelo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω εχω τη gingerdx κ την περασα ετσι:xrecovery->install custom zip->choose from sd κ τη περναω,εσυ τι διαδικασια ακολουθεις;

χμμμ... δηλαδη δεν ξεζιπαρω σε φολντερ οτι κατεβαζω αλλα κανω εγκατασταση απευθειας απο το ζιπ αρχειο; λες να δουλεψει;

• Απαντήσεις 400
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χμμμ... δηλαδη δεν ξεζιπαρω σε φολντερ οτι κατεβαζω αλλα κανω εγκατασταση απευθειας απο το ζιπ αρχειο; λες να δουλεψει;

οχι δε ξεζιπαρεις τις περισσοτερες φορες.

παρε backup φυσικα κ καντο.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

οκ, ευχαριστώ πολύ. το δοκιμάζω και επανέρχομαι!

EDIT:

τελικά έκανα όχι μια αλλά δύο εγκαταστάσεις με απόλυτη επιτυχία μέσω ζιπ. η συνέχεια ήταν λίγο αποθαρρυντική και με τις δύο καθώς είδα την 1η οθόνη και το τηλέφωνο κόλλησε και τις 2 φορές. έπρεπε να έχω κάνει reset to factory πριν;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

τελικά έκανα όχι μια αλλά δύο εγκαταστάσεις με απόλυτη επιτυχία μέσω ζιπ. η συνέχεια ήταν λίγο αποθαρρυντική και με τις δύο καθώς είδα την 1η οθόνη και το τηλέφωνο κόλλησε και τις 2 φορές. έπρεπε να έχω κάνει reset to factory πριν;

Χμμ ναι απο τη στιγμη που σου κολλαει καλο ειναι να το κανεις!

γενικα ευκολο ειναι να της περασεις ετσι;δε σε δυσκολεψε;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

πανεύκολο! η αλήθεια είναι ότι έχω κολλήσει λίγο να το καταφέρω και σήμερα ασχολούμαι με αυτό. ;)

πανεύκολο! η αλήθεια είναι ότι έχω κολλήσει λίγο να το καταφέρω και σήμερα ασχολούμαι με αυτό. ;)

Οπου κολλας ρωτα!

ποια rom περασες;

Οπου κολλας ρωτα!

ποια rom περασες;

gingerDX 0.13

ειλικρινά έχω πάθει πολλαπλή πλάκα. η μια ήταν με το που είδα android λειτουργικό και η άλλη που είδα αυτή την rom. έχει τα πάντα και είναι ιπτάμενη!

μια τελευταία ερώτηση για σήμερα: μπορούμε να παίζουμε τις rom συνέχεια ή κάποια στιγμή τα παίζει η συσκευή;

Edited by veliouras

Δεν θα παθει τιποτα η συσκευη απλα οταν εισαι ολη μερα με το κινητο στο χερι και παιζεις με τις ρομ αρχιζει και πεφτει η αντοχη της μπαταρια αλλα παλι και αυτο πολυ μακροπροθεσμα Edited by iliadelo

Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader

XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader

ΖΤΕ v967s

σήμερα είχαμε 2 ρισταρτ πρωί πρωί, μήπως η ρομ αυτή δεν αντέχει το πρωινό ξύπνημα; κατά τα άλλα όλα δείχνουν μια χαρά. θα την κρατήσω κανα μήνα και μετά πάμε για αναβάθμιση ή δοκιμή κάποιας άλλης. και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια!

σήμερα είχαμε 2 ρισταρτ πρωί πρωί, μήπως η ρομ αυτή δεν αντέχει το πρωινό ξύπνημα; κατά τα άλλα όλα δείχνουν μια χαρά. θα την κρατήσω κανα μήνα και μετά πάμε για αναβάθμιση ή δοκιμή κάποιας άλλης. και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια!

2 restart;;;;

Εγώ από τη μέρα που την έχω βάλει μόνο ένα και αυτό επειδή το ζόρισα!

Πέρνα και τη v015 μήπως σταθεροποιηθεί!

Τι διαθέσιμη μνήμη ram σου αφήνει;;

Τι διαθέσιμη μνήμη ram σου αφήνει;;

γκουχ! επειδή έκανα μια εγκατάσταση δεν σημαίνει ότι έγινα και μάγος! :O

πού το βλέπω αυτό; επίσης, είναι μεταφρασμένη η μισή ή μου φαίνεται;

Εχεις μια εφαρμογη στο κινητο που λεγετε SYSTEM..ανοιξε την και δες επανω εχω 3 κυκλους, ο μεσαιος (ο γαλαζιος) λεει ποσα εχεις!

Αν και νομιζω δν εχεις την τελευταια baseband και εχεις ρεσταρτ

ΖΤΕ v967s

Εχεις μια εφαρμογη στο κινητο που λεγετε SYSTEM..ανοιξε την και δες επανω εχω 3 κυκλους, ο μεσαιος (ο γαλαζιος) λεει ποσα εχεις!

Αν και νομιζω δν εχεις την τελευταια baseband και εχεις ρεσταρτ

system εφαρμογη στη 2.3.5 δεν υπαρχει,μπες στο market κ στην αναζητηση βαλε systempanel lite

αγαπητοί συνφορουμίτες,

θα το ψάξω αυτό που είπατε και ευχαριστώ. έχω μια χαζή ερώτηση: πώς απεγκαθιστώ εφαρμογές; στην αρχική του εκδοση το Χ8 το κάνει απλά πατώντας το <- κουμπί. εδώ πώς;

υ.γ. σήμερα δεν είχαμε ρισταρτ και όλα πάνε ρολόι! αν ξαναρχίσει τα ίδια, πώς βάζω την τελευταία baseband?

επίσης, έχω 34 Μ av. memory

Edited by veliouras

Πανε ρυθμισεις->Σχετικα με το τηλεφωνο-> και δες τι αριθμο γραφει στην Εκδοση Βασικου φασματος, θα πρεπει να ληγει σε 0015...Αν οχι σημαινει πως πρεπει να βαλεις την τελευταια στοκ ρομ μεσω του Sony Ericsson PC Companion και μετα να περασεις την custom

ΖΤΕ v967s

Πανε ρυθμισεις->Σχετικα με το τηλεφωνο-> και δες τι αριθμο γραφει στην Εκδοση Βασικου φασματος, θα πρεπει να ληγει σε 0015...

και ναι λήγει σε 015 άρα είμαστε οκ! έχουμε καμιά άλλη πρόταση-υποδειξη;

Παιδια καλημερα.

Σχετικα καινουριος στο android εβαλα την V15 προχθες στο X8 μου....

Ειχε την 1.6 stock επανω.Πρωτα εβαλα την 2.1 stock,μετα root,μετα xrecovery,περασα την v15 κ το hotfix.

Aπο προχθες λοιπον το τηλεφωνο εχει κολλησει κ εχει κανει μονο του γυρω στα 10 restarts...9/10 φορες ηταν οταν τελειωνει μια τηλεφωνικη κληση....Κολλαει μαυριζει η οθονη κ μετα restart απο μονο του...Υπαρχει καμια λυση?

Επισης κατι αλλο.Εχω βαλει 2-3 προγραμματα μονο.Μπορω να βλεπω τι προγραμματα ειναι ανοιχτα καθε στιγμη κ να κλεινω εγω οποια θελω?Πως το κανω αυτο?

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Παιδια καλημερα.

Σχετικα καινουριος στο android εβαλα την V15 προχθες στο X8 μου....

Ειχε την 1.6 stock επανω.Πρωτα εβαλα την 2.1 stock,μετα root,μετα xrecovery,περασα την v15 κ το hotfix.

Aπο προχθες λοιπον το τηλεφωνο εχει κολλησει κ εχει κανει μονο του γυρω στα 10 restarts...9/10 φορες ηταν οταν τελειωνει μια τηλεφωνικη κληση....Κολλαει μαυριζει η οθονη κ μετα restart απο μονο του...Υπαρχει καμια λυση?

Επισης κατι αλλο.Εχω βαλει 2-3 προγραμματα μονο.Μπορω να βλεπω τι προγραμματα ειναι ανοιχτα καθε στιγμη κ να κλεινω εγω οποια θελω?Πως το κανω αυτο?

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Κανε ενα Full wipe και αν δεν στρωσει δοκιμασε καμια αλλη ρομ...Για τα προγραμματα βαλε το Advanced Task manager απο το μαρκετ

ΖΤΕ v967s

Εσυ πες αν εχεις καμια ακομη απορια~~

όλα είναι οκ, δεν έχω ρισταρτ, έχω σενιάρει επαφές κλπ αλλά έχω μια άσχετη ερώτηση: γιατί δεν υπάρχουν το ggogle maps και ο firefox στο μαρκετ; για να βλεπω χαρτες κατεβασα το turbo gps (αν και δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το gps, υπάρχει χρέωση όταν το ενεργοποιείς;)

για παράδειγμα, αν φύγω αύριο για θεσ/νίκη και έχω το gps ανοιχτό δεν τρέχει μια από χρέωση ή θα πληρώσω τα κέρατα μου;

συγνώμη για το άσχετο του τόπικ αλλά μια και με ρωτήσατε για απορίες τα έχωσα. :O

Το gps δεν χρεωνει ΕΚΤΟΣ αν μπεις σε προγραμμα οπως το google maps που χρησημοποιει Α-gps καθως συνδεεσε στο ιντερνετ

ΖΤΕ v967s

τελικά φάγαμε άλλο ένα restart και διαβάζοντας τα παραπάνω ποστ έβαλα κι εγώ το adnvanced task manager. υπάρχει περίπτωση αυτή η εφαρμογή να γονατίζει την μπαταρία ακόμα κι αν δεν τρέχει στο background? το κινητό είναι φορτισμένο εδώ και 3-4 ώρες, έχω μιλήσει ελάχιστα, δεν έχω χρησιμοποιήσει ασύρματα δίκτυα κλπ και ήδη ξεφορτίζει!

έχουμε καμιά ιδέα ή έστω καμιά σωτήρια εφαρμογή για αιωνόβια μπαταρία;

Κανε ενα reset battery stats μεσω του xrecovery, εγω το εκανα αυτο και ησυχασα...νομιζω ειναι στις advanced επιλογες

ΖΤΕ v967s