Passenger1 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) παιδιά και εγώ έχω πρόβλημα με το Tethering ναι μεν συνδέετε άλλα όταν ανοίξω την μεταφορά δεδομένον μου βγάζει σφάλμα καμιά ιδέα για το πώς να το φτιάξω? ένα άλλο πρόβλημα που είδα είναι πως ΔΕΝ υπάρχουν οι χάρτες... ΔΕΝ εμφανίζει στο market το google maps Κι αν κατεβάζουμε το apk και το εγκαταστήσουμε, στο τέλος λέει "η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί" :cry: πριν κανεις reboot το κινητο σου. . . . . κανεις full wipe?? full wipe από ότι θυμάμαι απαιτείται μόνο αν πας σε Ginge 2.3.. έτσι δε λέει και το XDA? Edited July 8, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. July 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Με κάνατε να βάλω την ν1...δεν εχω πρόβλημα με το usb αλλά ούτε και με τους χάρτες...έχετε την τελευταία baseband(...015)??? Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) ένα άλλο πρόβλημα που είδα είναι πως ΔΕΝ υπάρχουν οι χάρτες... ΔΕΝ εμφανίζει στο market το google maps Κι αν κατεβάζουμε το apk και το εγκαταστήσουμε, στο τέλος λέει "η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί" :cry: full wipe από ότι θυμάμαι απαιτείται μόνο αν πας σε Ginge 2.3.. έτσι δε λέει και το XDA? καθε φορα που περνας μια ροομ πρεπει να κανεις factory reset (full wipe) και μετα να κανεις reboot. . . . . κατα 80% ειμαι σιγουρος οτι θελουν full wipe. . . . . ας με διορθωση καπιος αν κανω λαθος. . . . :) :) :) Έχει αρκετά προγράμματα για να τραβήξεις screenshot επίσης απαιται ροοτ. Εγώ εχω το ShootMe αυτο δν το ηξερα. . . . θα το δοκιμασω απο περιεργεια. . .!! :) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 8, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Κουλό πρόβλημα. Έχω το floyo 0.30 και το έχω περάσει σε δύο κινητά. Στο ένα κινητό λειτουργεί το double touch, στο άλλο όχι :mad::mad::(:confused: WTF!? Έκανα την ίδια διαδικασία και πέρασα το ίδιο ακριβώς rom.:blink: Επίσης, αν πάω για αναβάθμιση στο τελικό floyo θα χάσω τα apps κλπ; Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAZIAGGELOS Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Επίσης, αν πάω για αναβάθμιση στο τελικό floyo θα χάσω τα apps κλπ; δυστυχώς φίλε ναι :(:(:( Παράθεση | Xperia X8 White | Unlock bootloader | Overclock at 787Mhz | [ROM] GingerCruzt Revision 8.4 | [KERNEL] Alfs for GingerDX v05 | http://speedtest.net/result/1646516346.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Βγήκε μήπως καμιά αναβάθμιση για floyo;;Καμιά 0.35;;; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. July 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Πλέον έχει.βγεί η v1 η οποία είναι κ το τελικό update για την floyo Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Μπορείς να παραθέσεις το site να κάνω δουλίτσα;;:lol: Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. July 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Μπορείς να την κατεβασεις κ από δω είναι η πρώτη ρομ στην αρχική σελίδα του τοπικ Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 (edited) παιδια δλδ η ροομ που εβγαλαν τωρα η Floyo (2.2.5) v1.0 HACKDROID ειναι η τελικη για την εκδοση 2.2.5 ??? και η 2.2.9 CM Floyo v0.30 ειναι η τελικη για την εκδοση 2.2.9 ???????? Edited July 11, 2011 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAZIAGGELOS Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Με κάνατε να βάλω την ν1...δεν εχω πρόβλημα με το usb αλλά ούτε και με τους χάρτες...έχετε την τελευταία baseband(...015)??? φιλε πως το περασες μεσο full wipe??? Παράθεση | Xperia X8 White | Unlock bootloader | Overclock at 787Mhz | [ROM] GingerCruzt Revision 8.4 | [KERNEL] Alfs for GingerDX v05 | http://speedtest.net/result/1646516346.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. July 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Ναι έκανα full wipe Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAZIAGGELOS Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 τι ακριβός έκανες γύρισες στην 2.1 και μετά πάλι 2.2.5 ???? πως το έκανες? Παράθεση | Xperia X8 White | Unlock bootloader | Overclock at 787Mhz | [ROM] GingerCruzt Revision 8.4 | [KERNEL] Alfs for GingerDX v05 | http://speedtest.net/result/1646516346.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. July 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 πηγα από την ν0.25 στν ν0.30 κ μετά έκανα full wipe Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAZIAGGELOS Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 φίλε και εγώ το ίδιο έκανα αλλά δεν μου λειτουργεί!!!!!! help me !!!!!!!!!!!! Παράθεση | Xperia X8 White | Unlock bootloader | Overclock at 787Mhz | [ROM] GingerCruzt Revision 8.4 | [KERNEL] Alfs for GingerDX v05 | http://speedtest.net/result/1646516346.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. July 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 κατέβασε το easytether από το μάρκετ Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 με το που πατησα ρεστορ αρχισε να κανει ρεστορ το μπακαπ που ειχα κανει και δεν με αφησε να διαλεξω ρομ.απο εκεινη την στιγμη και μετα το τηλεφωνο μου δεν ανοιγει.ανοιγει μεχρι το λογοτυπο της σονυ ερικσον και μενει εκει.καμια βοηθεια? Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 πηγα από την ν0.25 στν ν0.30 κ μετά έκανα full wipe παιρνας την ροομ κανονικα στην sd μπαινεις xrecovery πας back up & restore>restore διαλεγεις την ροομ και την κανεις εγκατασταση. . . . μολις τελιωση η εγκατασταση και γραψει complete τοτε κανεις full wipe και μετα reboot. . . . και εισαι ετοιμος. . . ελπιζω να βοηθησα. . . . . Υ.Σ βαιβαιωσου πρωτα οτι εχεις back up της κανονικης version 2.1 και μετα καντο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonerolling Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Τι γνώμη έχετε για την FroyoBread 0.20 (14/7/11); Πολύ θα ήθελα μιά ανάλυση στο πρώτο post με τα υπέρ και τα κατά της. Πάντως γίνετε αρκετός ντόρος εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079463 Επίσης τι έχετε να προτείνετε σαν σημαντικές εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis206 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Εγω παιδια εβαλα την τελευταια floyo που μπηκε σημερα 20-7-2011 και ολα οκ...Μονο ενα προβλημα.Οταν ανοιγει το τηλεφωνο και καθε φορα που παο στο android market μου γραφει ΄΄Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Χαρτες(διαδικασια com.google.android.apps.maps)Προσπαθηστε ξανα. Αυτο εχει συνεπεια να μην λειτουργει καθολου το μαρκετ.Ουτε που ανοιγει.Ξερει καποις γιατι?Εκανα κατι λαθος?Και πως αντιμετωπιζετε το προβλημα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. July 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) Εγω παιδια εβαλα την τελευταια floyo που μπηκε σημερα 20-7-2011 και ολα οκ...Μονο ενα προβλημα.Οταν ανοιγει το τηλεφωνο και καθε φορα που παο στο android market μου γραφει ΄΄Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Χαρτες(διαδικασια com.google.android.apps.maps)Προσπαθηστε ξανα. Αυτο εχει συνεπεια να μην λειτουργει καθολου το μαρκετ.Ουτε που ανοιγει.Ξερει καποις γιατι?Εκανα κατι λαθος?Και πως αντιμετωπιζετε το προβλημα? Ευχαριστω Όντως φίλε μ ισχύει αυτό που λες έχει αναφερθεί και στο επίσημο φόρουμ λογικά θα έρθει κάποιο update που θα το διορθώσει UPDATE: Παιδια για ριχτε μια ματια τωρα, για κατεβαστε το market fix και καντε install το .apk Edited July 21, 2011 by iliadelo Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis206 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Δοκιμασε κανεις το market fix?Κανει δουλεια με το προβλημα του market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. July 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Δουλεύει φίλε μου Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Να κανω μια ερωτησουλα μιας και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι baseband... Να υποθεσω πως ειναι ενα μερος απο το firmware... Αυτη η εκδοση που λετε οτι πρεπει να ειναι περασμενη για να περαστει custom rom, υπαρχει official απο Sony Ericsson? Και πως μπορει καποιος να δει τι εκδοση εχει εγκατεστημενη? Και κατι αλλο, αν περασω custom rom και εχω root το κινητο, αν χρειαστει να παει στο σερβις η διαδικασια που πρεπει να γινει για να μην φαινεται πειραγμενο ποια ειναι? Unroot, και restore το backup της παλιας ROM? Η με ενα update απο το PC Companion θα επαναφερθουν ολα? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoubes Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Παιδιά έχω Χ8 και έχω περάσει αυτή τη rom Floyo (2.2.5) v1.0.. Κάτι έχω κάνει κ η notification bar από το πάνω μέρος της οθόνης έχει κατεβέι κάτω.. Προσπαθώ να δω πως επανέρχεται πάνω πάλι αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα κανένας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts