teorizo Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 δες μερικα Posts πανω. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terorist_arseni Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 A teorizo ta dika mou xeria pianoune kai an paro tha to peraso monos mou Thn case thn exo bgali mia fora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 εγω θα παρω σαν αυτο που παραθετο παραπανω. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terorist_arseni Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Kai ego mallon tetoio teo steile mou me email kai alles tetoies fotos me case apo PS2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Paidia deite auto http://www.ugo.com/channels/tech/features/ps2_hdd/default.asp kai auto http://ps2.ign.com/articles/500/500522p1.html ! Ti lete? Pws vazeis games sto HDD? Yparxei stin Ellada? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 φιλε μου υπάρχει Ελλάδα. αν δεις στο thread με τα chips μερικές σελίδες πίσω αναφέρω κάποια sites που μπορείς να παραγγείλεις. ;)μερικες μερες πριν στο fleamarket πουλουσε ενα με 100ε. ελεγε και οδηγιες για να το περασεις. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 File teorizo skeftomai na to agorasw alla gia na to agorasw pes mou pws vazoume ta paixnidia sto disko? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 λοιπον βρεικα! :D επιδη το http://www.consoleworld.gr/greek/index.htm εχει προστασια δεν μπορω να σου δωσω ακριβες link . στην κεντρικη σελιδα πανε εκει που λεει νεος φορτωτης hd για το play station 2. εχει τα παντα με οδηγιες!! :cool: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 "Είναι ένα επαναστατικό κομμάτι του λογισμικού που επιτρέπει σε σας για να αποθηκεύσει τα παιχνίδια σε οποιοδήποτε σύγχρονο σκληρό δίσκο υψηλής ικανότητας IDE που συνδέεται με PS2 σας (δίκτυο απαραίτητο προσαρμοστής ***). της Sony" Den katalava, ti thelei na pei! Pws vazeis ta paixnidia sto HDD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Episis xriazese chip gia na paikseis ekeina ta paixinidia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nezard Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη προσφορά του Γερμανού: PS2 Slim + WRC4 + Tιμονιέρα = 199 ευρώ (τελική). Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι αν τελικά τσιπάρεται το Slim. Ξέρει κανείς τίποτα πάνω σε αυτό; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Ναι φιλε μου τσιπαρετε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Λοιποοοον ολα τα παρακατω αφορουν το PS2 slim. Στην Θεσσαλονικη ρωτησα σε 2 μαγαζια και μου ειπαν οτι θα εχουν τσιπακι σε 2 εβδομαδες.Ο ενας απο αυτους μου ειπε οτι καθυστερει να ερθει γιατι οι πρωτες παρτιδες slim στην Αγγλια ειχαν προβληματα.Και οι 2 ηθελαν 120ευρω Σε ενα τριτο μου εβαζε το Messiah 3.7 150(!!!) ευρω και μου ειπε οτι δουλευει με το slim ενω αργοτερα μου ειπε οτι μονο μια φορα το εβαλε σε ενα slim και αυτο καηκε... Το soul of messiah δεν το ειχαν πουθενα.Ξερει κανεις αν εχει τσιπαριστει κανενα slim?Αν ναι πιο τσιπ εβαλαν? (Τα καταστηματα που πηγα ηταν τα γνωστα στην μελενικου...) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Γιατί ρισκάρετε την ακεραιότητα των ps2 σας...? Εχω γνώσεις ηλεκτρονικών και θα έλεγα ότι είναι 50-50 να το κάψετε! Το δικό μου ούτε που διανοήθηκα να το τσιπάρω, 150 ευρώ όταν με 199 ευρώ παίρνεις όλο το πακέτο...?:wacko: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Ρε συ elteo τα καινουργια παιχνιδια κανουν 60 ευρω..και αντε πες παιρνεις 2 καλα παιχνιδια το μηνα...120 ευρω ειναι αυτα! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 O καθένας με τις επιλογές του. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Sostos o elteo, an theleis free games pairneis enan sklhro me 80 gb gia to PS2 kai me ena idiko programa pernas ta paixnidia sto disko apo to dvd-rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Παιδια το patch για το PES4 που βρισκεται εδω http://www.syros.aegean.gr/users/dpsd00079/Downloads-patches-ps2-pes4.htm για να το εγκαταστησω πρεπει να εχω τσιπαρισμενο το ps2? Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 mporw na syndeso to ps2 me to pc mesw ths kartas diktyou????an nai,pws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (29 Δεκ. 2004 , 21:08) Παιδια το patch για το PES4 που βρισκεται εδω http://www.syros.aegean.gr/users/dpsd00079/Downloads-patches-ps2-pes4.htm για να το εγκαταστησω πρεπει να εχω τσιπαρισμενο το ps2? ναι φιλε μου! ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Στην Θεσσαλονικη ρωτησα σε 2 μαγαζια και μου ειπαν οτι θα εχουν τσιπακι σε 2 εβδομαδες.Ο ενας απο αυτους μου ειπε οτι καθυστερει να ερθει γιατι οι πρωτες παρτιδες slim στην Αγγλια ειχαν προβληματα.Και οι 2 ηθελαν 120ευρω Egw rwtisa se ena magazi katw ap th kamara se ena steno kai to xoun to Ghost2 soul of Messiah me 120 eurw me tria paixnidia. Kai se ena magazi sxetika me Ps2 kai tetoia martiou me delfwn mou pan 110 eurw me 5 paixnidia. Ekei lew na paw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αυτος κατω απο την καμαρα λεει βαζει και ενα εξαρτημα που κατεβαζει την ταση του λειζερ για να μην καει...εκει λεω να παω εγω... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 eggush dinei??? giati den eixa rwtisei. egw lew na paw sto allo giati 110 kai 5 paixnidia ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (29 Δεκ. 2004 , 18:57) Γιατί ρισκάρετε την ακεραιότητα των ps2 σας...? Εχω γνώσεις ηλεκτρονικών και θα έλεγα ότι είναι 50-50 να το κάψετε! Το δικό μου ούτε που διανοήθηκα να το τσιπάρω, 150 ευρώ όταν με 199 ευρώ παίρνεις όλο το πακέτο...?:wacko: Pos tha kaei?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 kalo to paketo file elteo alla an pareis ante 2-3 games se olh thn zwh tou ps2 sou :lol: tote ok mhn to tsipareis.Apo thn allh omws egw pou pernw kamia 10 ria to mhna den exw na dosw 600e..Ara..Twra gia to neo ps2 exei 110 kai 80-85 gia to palio oxi 150,ektos kai an peseis ston ntabelh :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts