Jump to content

Sony PlayStation 2

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου υπάρχει Ελλάδα. αν δεις στο thread με τα chips μερικές σελίδες πίσω αναφέρω κάποια sites που μπορείς να παραγγείλεις. ;)μερικες μερες πριν στο fleamarket πουλουσε ενα με 100ε. ελεγε και οδηγιες για να το περασεις.
only crossfit...

λοιπον βρεικα! :D

επιδη το http://www.consoleworld.gr/greek/index.htm εχει προστασια δεν μπορω να σου δωσω ακριβες link . στην κεντρικη σελιδα πανε εκει που λεει νεος φορτωτης hd για το play station 2. εχει τα παντα με οδηγιες!! :cool:

only crossfit...

"Είναι ένα επαναστατικό κομμάτι του λογισμικού που επιτρέπει σε σας για να αποθηκεύσει τα παιχνίδια σε οποιοδήποτε σύγχρονο σκληρό δίσκο υψηλής ικανότητας IDE που συνδέεται με

PS2 σας (δίκτυο απαραίτητο προσαρμοστής ***). της Sony"

Den katalava, ti thelei na pei! Pws vazeis ta paixnidia sto HDD?

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη προσφορά του Γερμανού: PS2 Slim + WRC4 + Tιμονιέρα = 199 ευρώ (τελική). Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι αν τελικά τσιπάρεται το Slim. Ξέρει κανείς τίποτα πάνω σε αυτό;

Ευχαριστώ.

Λοιποοοον ολα τα παρακατω αφορουν το PS2 slim.

Στην Θεσσαλονικη ρωτησα σε 2 μαγαζια και μου ειπαν οτι θα εχουν τσιπακι σε 2 εβδομαδες.Ο ενας απο αυτους μου ειπε οτι καθυστερει να ερθει γιατι οι πρωτες παρτιδες slim στην Αγγλια ειχαν προβληματα.Και οι 2 ηθελαν 120ευρω

Σε ενα τριτο μου εβαζε το Messiah 3.7 150(!!!) ευρω και μου ειπε οτι δουλευει με το slim ενω αργοτερα μου ειπε οτι μονο μια φορα το εβαλε σε ενα slim και αυτο καηκε...

Το soul of messiah δεν το ειχαν πουθενα.Ξερει κανεις αν εχει τσιπαριστει κανενα slim?Αν ναι πιο τσιπ εβαλαν?

(Τα καταστηματα που πηγα ηταν τα γνωστα στην μελενικου...)

:)

Γιατί ρισκάρετε την ακεραιότητα των ps2 σας...?

Εχω γνώσεις ηλεκτρονικών και θα έλεγα ότι είναι 50-50 να το κάψετε!

Το δικό μου ούτε που διανοήθηκα να το τσιπάρω, 150 ευρώ όταν με 199 ευρώ παίρνεις όλο το πακέτο...?:wacko:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ρε συ elteo τα καινουργια παιχνιδια κανουν 60 ευρω..και αντε πες παιρνεις 2 καλα παιχνιδια το μηνα...120 ευρω ειναι αυτα!

Παιδια το patch για το PES4 που βρισκεται εδω http://www.syros.aegean.gr/users/dpsd00079/Downloads-patches-ps2-pes4.htm

για να το εγκαταστησω πρεπει να εχω τσιπαρισμενο το ps2?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (29 Δεκ. 2004 , 21:08)

Παιδια το patch για το PES4 που βρισκεται εδω http://www.syros.aegean.gr/users/dpsd00079/Downloads-patches-ps2-pes4.htm

για να το εγκαταστησω πρεπει να εχω τσιπαρισμενο το ps2?

ναι φιλε μου! ;)
only crossfit...

Στην Θεσσαλονικη ρωτησα σε 2 μαγαζια και μου ειπαν οτι θα εχουν τσιπακι σε 2 εβδομαδες.Ο ενας απο αυτους μου ειπε οτι καθυστερει να ερθει γιατι οι πρωτες παρτιδες slim στην Αγγλια ειχαν προβληματα.Και οι 2 ηθελαν 120ευρω

Egw rwtisa se ena magazi katw ap th kamara se ena steno kai to xoun to Ghost2 soul of Messiah me 120 eurw me tria paixnidia. Kai se ena magazi sxetika me Ps2 kai tetoia martiou me delfwn mou pan 110 eurw me 5 paixnidia. Ekei lew na paw.

Αυτος κατω απο την καμαρα λεει βαζει και ενα εξαρτημα που κατεβαζει την ταση του λειζερ για να μην καει...εκει λεω να παω εγω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (29 Δεκ. 2004 , 18:57)

Γιατί ρισκάρετε την ακεραιότητα των ps2 σας...?

Εχω γνώσεις ηλεκτρονικών και θα έλεγα ότι είναι 50-50 να το κάψετε!

Το δικό μου ούτε που διανοήθηκα να το τσιπάρω, 150 ευρώ όταν με 199 ευρώ παίρνεις όλο το πακέτο...?:wacko:

Pos tha kaei??

Mutilator :shifty:

kalo to paketo file elteo alla an pareis ante 2-3 games se olh thn zwh tou ps2 sou :lol: tote ok mhn to tsipareis.Apo thn allh omws egw pou pernw kamia 10 ria to mhna den exw na dosw 600e..Ara..Twra gia to neo ps2 exei 110 kai 80-85 gia to palio oxi 150,ektos kai an peseis ston ntabelh :p
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif