Jump to content

Sony PlayStation 2

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tespa. Thelw na exakrivwsw kati prin petaxw to PS2 sta moutra tou katastimatarxh pou mou to poulise. To PS2 silver pou agorasa mou to allaxan me ena kainourgio PS2 silver to opoio omws kanei periergous ixou sto dvd-rom otan exw mesa kati. Peste mou esas sas kanei kati tetoio?

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

teorizo το έχεις τσιπάρει; sonymobby το δικό μου silver ps2 δεν κάνει κιχ με original μόνο στα αντεγραμμένα "ψάχνει" συνέχεια αν και δεν κολλάει παρά μόνο μία φορά μέχρι τώρα και αυτή για μια στιγμή σα να φόρτωνε κάτι, τίποτα το σημαντικό.

το δικο μου ειναι τσιπαρισμενο! και εμενα το ιδιο κανει στα αντεγραμενα . κανει σαν να ψαχνει κατι ;)
only crossfit...

γιατί να γίνεις ρεζίλι έχεις ένα πρόβλημα και είναι υποχρεωμένη να το κοιτάξουν(αν το πήρες φυσικά από το ίδιο μαγαζί).εντελώς προληπτικά παντο μια βόλτα γιατί μπορεί να σου προξενήσει πρόβλημα στο μέλλον ;)
only crossfit...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ioneyez (16 Δεκ. 2004 , 13:48)

Παίδες επιτέλους τσίπαρα το PS2 μου! Τόσο καιρό άκουγα για διάφορους έξυπνους που τους το αφήνεις και το μαζεύεις μετά από κάποιες μέρες ενώ αυτοί σου "μαζεύουν" από το μηχάνημα ότι καλό έχεις, σου βάζουν σκάρτα τσιπάκια κλπ... Και μετά άκουσα για το Console World στον Άγιο Δημήτριο (για link ψάξε σελίδες από Ελλάδα στο Google). Ο άνθρωπος καλά να είναι μου λέει θα κλείσουμε ραντεβού να έρθεις από εδώ να στο τσιπάρω επιτόπου! Έτσι μου λέει και εσύ ξέρεις ότι δεν έχω πάρει κάτι από το μηχάνημα και ότι σου έχω βάλει το τσιπάκι που σου λέω αλλά και εγώ μπορώ να σου δώσω την εγγύησή μου! Όπερ και εγένετο! Μου στοίχισε €100 και είμαι υπερευχαριστημένος! Εξυπηρετικότατος, επαγγελματίας και ουχί παπατζής!

Με αυτόν τον τύπο από το console world είχα μιλήσει στο τηλέφωνο (Χρήστος αν θυμάμαι καλά). Τυχαίνει να μένω αρκετά κοντά και τον είχα πάρει όταν έψαχνα να το τσιπάρω και εγώ. Από το τηλέφωνο μου τα είπε όντως και εμένα πολύ καλα και μου φάνηκε πολύ σωστός επαγγελματίας αλλά τελικά τσιπάκι δεν έβαλα ποτέ γιατι φοβήθηκα... :cry: Πάντως ναι αν έβαζα θα τον είχα στα υπόψη (δεν κάνω δσιαφήμιση και δεν τα παίρνω από αυτόν). Αλήθεια φίλε ioneyez τι τσιπάκι έβαλες???

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

γινετε να αλλαξουμε το πλαστικο του ps2 δηλαδη το εξωτερικο σε καποιο αλλο χρωμα;
only crossfit...

έχω δει και άσπρη στο internet που δείχνει φανταστικά αλλα δεν θυμάμαι που..και δεν ξέω ποσα ζητάνε εδώ για αλλαγή covers,είδες ποσο φτηνά έξω,εδώ μπορώ να ζητάνε και τα 2πλάσια..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

μα δεν είναι και τίποτα...ξεβιδώνεις απλά τις βίδες και λύνεται δεν έχει κάτι το τρελό που να σε κάνει να χαλάσεις την κονσόλα.Εγώ την έχω ανοίξει άπειρες φορες για να καθαρίσω το λέιζερ ώσπου τα έφτυσε πια :(

και τώρα ψάχνομαι να δω τι να κάνω...μου την έχει δώσει χωρίς Ps2 έχω τρελα games να παίξω και κάθομαι και παίζω pc?

παιδιά για δέστε ένα καταπληκτικό case για το ps2!!!

το θέλω!!!

http://www.fleamarket.gr/lotimage17/ps2-1.jpg

only crossfit...

το λέιζερ τι άλλο,τόσα χρονια gaming και μάλιστα τρελες ώρες κάθε μέρα,πολύ δεν άντεξε?