sonymobby Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Tespa. Thelw na exakrivwsw kati prin petaxw to PS2 sta moutra tou katastimatarxh pou mou to poulise. To PS2 silver pou agorasa mou to allaxan me ena kainourgio PS2 silver to opoio omws kanei periergous ixou sto dvd-rom otan exw mesa kati. Peste mou esas sas kanei kati tetoio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 σε εμανα δεν κανει κανενα ηχο εκτος απο το ανεμιστηρακι! ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioneyez Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 teorizo το έχεις τσιπάρει; sonymobby το δικό μου silver ps2 δεν κάνει κιχ με original μόνο στα αντεγραμμένα "ψάχνει" συνέχεια αν και δεν κολλάει παρά μόνο μία φορά μέχρι τώρα και αυτή για μια στιγμή σα να φόρτωνε κάτι, τίποτα το σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 ara einai provlimatiko? na tou to parw pisw? omws an kai kanei tetoious exous den mou kolise ws twra. ti na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 το δικο μου ειναι τσιπαρισμενο! και εμενα το ιδιο κανει στα αντεγραμενα . κανει σαν να ψαχνει κατι ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Paidia ti lete? Einai provlimatiko? Na to parw na to doune ekei pou to agorasa? E na min ginw kai rezili!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 γιατί να γίνεις ρεζίλι έχεις ένα πρόβλημα και είναι υποχρεωμένη να το κοιτάξουν(αν το πήρες φυσικά από το ίδιο μαγαζί).εντελώς προληπτικά παντο μια βόλτα γιατί μπορεί να σου προξενήσει πρόβλημα στο μέλλον ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Thanks teorizo, tha to parw avrio!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 :) teorizo αν δεν σε πειράζει :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 OK teorizo, sorry den to proseksa!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ioneyez (16 Δεκ. 2004 , 13:48) Παίδες επιτέλους τσίπαρα το PS2 μου! Τόσο καιρό άκουγα για διάφορους έξυπνους που τους το αφήνεις και το μαζεύεις μετά από κάποιες μέρες ενώ αυτοί σου "μαζεύουν" από το μηχάνημα ότι καλό έχεις, σου βάζουν σκάρτα τσιπάκια κλπ... Και μετά άκουσα για το Console World στον Άγιο Δημήτριο (για link ψάξε σελίδες από Ελλάδα στο Google). Ο άνθρωπος καλά να είναι μου λέει θα κλείσουμε ραντεβού να έρθεις από εδώ να στο τσιπάρω επιτόπου! Έτσι μου λέει και εσύ ξέρεις ότι δεν έχω πάρει κάτι από το μηχάνημα και ότι σου έχω βάλει το τσιπάκι που σου λέω αλλά και εγώ μπορώ να σου δώσω την εγγύησή μου! Όπερ και εγένετο! Μου στοίχισε €100 και είμαι υπερευχαριστημένος! Εξυπηρετικότατος, επαγγελματίας και ουχί παπατζής! Με αυτόν τον τύπο από το console world είχα μιλήσει στο τηλέφωνο (Χρήστος αν θυμάμαι καλά). Τυχαίνει να μένω αρκετά κοντά και τον είχα πάρει όταν έψαχνα να το τσιπάρω και εγώ. Από το τηλέφωνο μου τα είπε όντως και εμένα πολύ καλα και μου φάνηκε πολύ σωστός επαγγελματίας αλλά τελικά τσιπάκι δεν έβαλα ποτέ γιατι φοβήθηκα... :cry: Πάντως ναι αν έβαζα θα τον είχα στα υπόψη (δεν κάνω δσιαφήμιση και δεν τα παίρνω από αυτόν). Αλήθεια φίλε ioneyez τι τσιπάκι έβαλες??? Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 γινετε να αλλαξουμε το πλαστικο του ps2 δηλαδη το εξωτερικο σε καποιο αλλο χρωμα; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Nai :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 μηπος γνωριζεις καποιο σιτε σχετικο; ποσο κανει; :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 http://www.modchipman.com/index.php?cPath=36 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 ooooooo!!!!! thanks :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 μηπος υπαρχει σε silver στυλ; στον Γερμανο αλλαζουν cases; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 έχω δει και άσπρη στο internet που δείχνει φανταστικά αλλα δεν θυμάμαι που..και δεν ξέω ποσα ζητάνε εδώ για αλλαγή covers,είδες ποσο φτηνά έξω,εδώ μπορώ να ζητάνε και τα 2πλάσια.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 ναι ρε γ@μοτο!!!! αν επιαναν τα χερια μου θα το περνουσα μονος μου! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 μα δεν είναι και τίποτα...ξεβιδώνεις απλά τις βίδες και λύνεται δεν έχει κάτι το τρελό που να σε κάνει να χαλάσεις την κονσόλα.Εγώ την έχω ανοίξει άπειρες φορες για να καθαρίσω το λέιζερ ώσπου τα έφτυσε πια :( και τώρα ψάχνομαι να δω τι να κάνω...μου την έχει δώσει χωρίς Ps2 έχω τρελα games να παίξω και κάθομαι και παίζω pc? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 τι ακριβος επαθε και τα εφτυσε; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 παιδιά για δέστε ένα καταπληκτικό case για το ps2!!! το θέλω!!! http://www.fleamarket.gr/lotimage17/ps2-1.jpg Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 το λέιζερ τι άλλο,τόσα χρονια gaming και μάλιστα τρελες ώρες κάθε μέρα,πολύ δεν άντεξε? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 yeah! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terorist_arseni Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Kai poso kanei auto to case kai apo pou tha to agorasoume!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts