mobrol Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 εχω το Ν8 κανα 3μηνο και εχω μια απορια.. στα περισσοτερα κινητα οταν ερχεται ενα μηνυμα ή καποιο notification αναβει η οθονη.. σε μας δεν συμβαινει αυτο?? phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) εχω 2 γρηγορες ερωτησεις παιδια. επισης εκανα μια βλακεια. ηθελα να περασω επαφες απο το νοκια ν82 στο ν8. εκανα αντιγραφο ασφαλειας στην καρτα μνημης, και την εβαλα στο ν8 και δε προσεξα που ελεγε εγκατασταση εφαρμογων. μου εκανε εγκατασταση εφαρμογες που δεν ηθελα. με σοφτ φορματ να τις σβησω? ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να περασω επαφες? επισης να περασω το ημερολογιο απ οτο ν82 στο ν8 (χωρις χρηση υπολογιστη? και μηπως υπαρχει καποιοθρεντ να με βοηθησει στη μεταβαση απο το ν82 στο ν8 (λογω γουιτζετς και γενικα να δω πως πρεπει να αντιμετωπισω το τατςσκριν κινητο. να ειστε καλα υγ. καλυτερος τροπος χακαρισματος? εχω δει πολλους. ο καλυτερος ειναι με το χελοξ ή οχι? τις εφαρμογές που δεν θέλεις μπορείς να τις σβήσεις με παρατεταμένο πάτημα επάνω τους και μετά διαγραφή. Το χακαρισμα με το helloox είναι ότι πιο απλό υπάρχει και χωρίς να απαιτείται φλασάρισμα του κινητού. Στο συνιστώ εφόσον έχεις αποφασίσει να το χακάρεις. Θρεντ που να αφορα τη μεταβαση απο το Ν82 στο Ν8 δε νομιζω πως υπαρχει, βεβαια για οτι θελεις διαβαζεις το θρεντ του Ν8 η πολυ απλα ρωτας εδω. Καλορίζικο εχω το Ν8 κανα 3μηνο και εχω μια απορια.. στα περισσοτερα κινητα οταν ερχεται ενα μηνυμα ή καποιο notification αναβει η οθονη.. σε μας δεν συμβαινει αυτο?? στα μηνύματα όχι δεν ανάβει ούτε όταν έχεις αναπάντητη κλήση. Αναβοσβήνει όμως το πλήκτρο του μενού οπότε βλέπεις από εκεί. Μπορείς όμως να περάσεις το Sleeping Screen το οποίο σου δείχνει και στην οθόνη αν έχεις νέο μήνυμα, αναπάντητη κλήση κτλ Edited June 4, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) ωραια, κατατοπιστικοτατη απαντηση. το κινητο μου ουτε κκκινη οθονη εχει ουτε τιποτα. για 200 ευρω που το πηρα, σκοτωνει. ομως επειδη ειναι πολωνικο μηπως υπαρχει καποιο πδφ με μανιουαλ να διαβασω? επισης μηπως υπαρχει καποιο σαιτ με αυτοκολητα για την πισω πλευρα με σχεδια, οπως στο αιφον? το γυαλι της οθονης χαρασεται? αν ναι θελω αμεσα σκρινπροτεκτορ. ομως αυτο δε θα επιρεασει το ποσο ευκολα πατιεται η οθονη?τι προτεινετε εσεις? αυτα τα ολιγα, θα το ψαξω το κινητο και θα επανελθω υγ. η μπαταρια εχει και αυτη 2 χρονια εγγυηση? και αν χαλασει αναγκαστικα πρεπι να παω να μου βαλουν μια καινουργια, ή ειναι ευκολο να το ανοιξω και εγω να γλιτωσω εργατικα? υγ2. αν μπορει καποιος να βοηθησει για καποιον πιο ευκολο τροπο να περασω τις επαφες απο το ν82... να ειστε καλα υγ3. Το χακαρισμα με το helloox είναι ότι πιο απλό υπάρχει και χωρίς να απαιτείται φλασάρισμα του κινητού. Στο συνιστώ εφόσον έχεις αποφασίσει να το χακάρεις. αλλο το χακαρισμα και αλλο το φλασαρισμα? με μπερδεψες φιλε υγ4. καθως πειραζα ρυθμισεις ειδα ρυθμιση που ελεγε οχι μονο να παιρνω αναφορα αν πηρε ο αλλος το μηνυμα, αλλα και αν το διαβασε κιολας. πως γινεται αυτο? με χρεωνει τιποτα εμενα? Edited June 3, 2011 by BURNIN_AMBITION Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) ωραια, κατατοπιστικοτατη απαντηση. το κινητο μου ουτε κκκινη οθονη εχει ουτε τιποτα. για 200 ευρω που το πηρα, σκοτωνει. ομως επειδη ειναι πολωνικο μηπως υπαρχει καποιο πδφ με μανιουαλ να διαβασω? επισης μηπως υπαρχει καποιο σαιτ με αυτοκολητα για την πισω πλευρα με σχεδια, οπως στο αιφον? το γυαλι της οθονης χαρασεται? αν ναι θελω αμεσα σκρινπροτεκτορ. ομως αυτο δε θα επιρεασει το ποσο ευκολα πατιεται η οθονη?τι προτεινετε εσεις? αυτα τα ολιγα, θα το ψαξω το κινητο και θα επανελθω υγ. η μπαταρια εχει και αυτη 2 χρονια εγγυηση? και αν χαλασει αναγκαστικα πρεπι να παω να μου βαλουν μια καινουργια, ή ειναι ευκολο να το ανοιξω και εγω να γλιτωσω εργατικα? υγ2. αν μπορει καποιος να βοηθησει για καποιον πιο ευκολο τροπο να περασω τις επαφες απο το ν82... να ειστε καλα υγ3. αλλο το χακαρισμα και αλλο το φλασαρισμα? με μπερδεψες φιλε υγ4. καθως πειραζα ρυθμισεις ειδα ρυθμιση που ελεγε οχι μονο να παιρνω αναφορα αν πηρε ο αλλος το μηνυμα, αλλα και αν το διαβασε κιολας. πως γινεται αυτο? με χρεωνει τιποτα εμενα? ελληνικό manual εδώ: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N8-00_UG_el.pdf για αυτοκολλητα δες στο θρεντ με τα αξεσουαρ τα παιδια εχουν προτεινει αρκετα εκει απο θηκες μεχρι βασεις αυτοκινητων, λογικα αν ρωτησεις θα σε βοηθησουν η οθονη ειναι γκοριλλα γκλας που σημαινει πως δεν χαρασσεται (ευκολα) θελει παντως καποια προσοχη (εγω δεν εχω screenprotector απλα μια θηκη σιλικονης και δν εχει γρατσουνια σε 5 μηνες χρησης) για την μπαταρια δεν γνωριζω αν εχει εγγυηση παντως αν το ανοιξεις ΧΑΝΕΙΣ την εγγυηση του κινητου, οποτε μην το ανοιγεις! το φλασαρισμα ειναι η διαδικασια να περνιεται νεο λειτουργικο-λογισμικο στο κινητο. με το helloox πλεον δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο. απλα ακολουθεις τις οδηγιες και εχεις το κινητο χακαρισμενο που σημαινει πως περνας διαφορες εφαρμογες πιο ευκολα και χωρις να τις κανεις sign. Edited June 3, 2011 by giannism Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 το γυαλι της οθονης χαρασεται? αν ναι θελω αμεσα σκρινπροτεκτορ. ομως αυτο δε θα επιρεασει το ποσο ευκολα πατιεται η οθονη?τι προτεινετε εσεις? εχει gorilla glass και χαρασεται πολυ δυσκολα, με λιγη προσοχη δεν χρειαζεσαι υγ. η μπαταρια εχει και αυτη 2 χρονια εγγυηση? και αν χαλασει αναγκαστικα πρεπι να παω να μου βαλουν μια καινουργια, ή ειναι ευκολο να το ανοιξω και εγω να γλιτωσω εργατικα? εχει εγγυηση αλλα και να χαλασει μετα απο αυτην ευκολα ανοιγει υγ2. αν μπορει καποιος να βοηθησει για καποιον πιο ευκολο τροπο να περασω τις επαφες απο το ν82... με μεταφορα δεν περναει? επισης μεσω υπολογιστη ? υγ3. αλλο το χακαρισμα και αλλο το φλασαρισμα? με μπερδεψες φιλε το χακαρισμα βοηθαει να περνας οτι εφαρμογη θελεις, χωρις να απαιτηται η υπογραφη της... το φλασαρισμα ειναι για να βαλεις λογισμικο αλλου product code, καποια γλωσσα η αν εχει σοβαρο προβλημα το κινητο υγ4. καθως πειραζα ρυθμισεις ειδα ρυθμιση που ελεγε οχι μονο να παιρνω αναφορα αν πηρε ο αλλος το μηνυμα, αλλα και αν το διαβασε κιολας. πως γινεται αυτο? με χρεωνει τιποτα εμενα? αυτο νομιζω γινεται μονο στα mms... δεν νομιζω οτι χρησιμευει αλλα παλιαααα που χα ρωτησει η κοτε το χρεωνε κατι λεπτα (mms παντα) ελπιζω να βοηθησα :) Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Τελικά η επίσκεψη στο ΝΟΚΙΑ care ήταν αποτελεσματική. Ολα στο κινητό λειτουργούν άψογα και γρήγορα... Και να φανταστειτε οτι,ως τώρα,δεν είχα και τιποτε ιδιαίτερες εφαρμογες περασμένες επάνω,εκτός απο το Garmin και δυο τρια προγραμματακια ακόμη και παρ'όλα αυτα έφαγα χοντρό λούκι μετα την αναβάθμιση ΟΤΑ σε PR 1.2.Τώρα,έβαλα και μια Micro SDHC 16GB επάνω και τέλος με το άγχος να χάσω τα δεδομένα απο την mass memory... Τέλος καλό και όλα καλά! GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) παιδια εχω λιωσει στο ψαξιμο. εχω σχεδον λυσει ολα τα προβληματα με εξαιρεση ενα. πως θαμπορεσω να κανω να μην εμφανιζονται συγκεκριμενοι φακελοι φωτογραφιων στην εκθεση, και επισης πως γινεται να μην εμφανιζει τα βιντεο στην εκθεση στο σιμπιν του ν82 εκανες ενα φακελο με ονομα Temp πεταγες μεσα οτι ηθελες να μη φαινεται και ησουν κομπλε. εδω? υπαρχει καποιος παρομοιος φακελος στο ν8 που μπορουμε να φτιαξουμε?το Temp το δοκιμασα δε δουλευει... Edited June 4, 2011 by BURNIN_AMBITION Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 παιδια εχω λιωσει στο ψαξιμο. εχω σχεδον λυσει ολα τα προβληματα με εξαιρεση ενα. πως θαμπορεσω να κανω να μην εμφανιζονται συγκεκριμενοι φακελοι φωτογραφιων στην εκθεση, και επισης πως γινεται να μην εμφανιζει τα βιντεο στην εκθεση στο σιμπιν του ν82 εκανες ενα φακελο με ονομα Temp πεταγες μεσα οτι ηθελες να μη φαινεται και ησουν κομπλε. εδω? υπαρχει καποιος παρομοιος φακελος στο ν8 που μπορουμε να φτιαξουμε?το Temp το δοκιμασα δε δουλευει... Δοκίμασε το εξής που είχε προτείνει κάποιο μέλος και σε μένα έπιασε: Στη μνήμη μαζ.αποθήκευσης [Ε] στον φάκελο με τις εικόνες, δημιούργησε έναν φάκελο με όνομα "_PAlbTN" και βάλε εκεί ότι θέλεις από εικόνες. Δεν έχω δοκιμάσει για βίντεο, αλλά με τις εικόνες δουλεύει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε, ομως πριν το κανω εχω μια σημαντικη ερωτηση. δε προκειται να σβηστουν απο το κινητο τα αρχεια εκει ε? μενουν για παντα αν δε τα πειραξω. σωστα? αν ναι, το δοκιμαζω επιτοπου. σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Γιατί να σβηστούν; Απλά τα μεταφέρεις σε έναν άλλον φάκελο ουσιαστικά.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 ελα ντε. το εκανα δουλευει μια χαρα. και μαλιστα δουλευει και με υποφακελους μεσα σε αυτον τον φακελο. αν καποιος βρει και πως να μη φαινονται τα βινετο, θα ειμαστε κομπλε!να ειστε καλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 ελα ντε. το εκανα δουλευει μια χαρα. και μαλιστα δουλευει και με υποφακελους μεσα σε αυτον τον φακελο. αν καποιος βρει και πως να μη φαινονται τα βινετο, θα ειμαστε κομπλε!να ειστε καλα Εγώ έφτιαξα αυτον τον φάκελο με την συγκεκριμένη ονομασία και το έβαλα χύμα μέσα στην μνήμη μαζικής όχι μέσα στον φάκελο εικόνες τον εχω σαν ξεχωριστώ φάκελο εντελώς και μέσα βάζεις εικόνες και βίντεο και δεν εμφανίζονται στην έκθεση ούτε διαγράφονται αν δεν το κάνεις εσυ.Δουλεύει άψογα. ;) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Εγώ έφτιαξα αυτον τον φάκελο με την συγκεκριμένη ονομασία και το έβαλα χύμα μέσα στην μνήμη μαζικής όχι μέσα στον φάκελο εικόνες τον εχω σαν ξεχωριστώ φάκελο εντελώς και μέσα βάζεις εικόνες και βίντεο και δεν εμφανίζονται στην έκθεση ούτε διαγράφονται αν δεν το κάνεις εσυ.Δουλεύει άψογα. ;) το θεμα μου ειναι το εξης. με τις φωτο ο φακελος αυτος με βοηθησε γιατι ειχα παρανομες. ομως τα βιντεο δε τα θελω κριμενα , για να μπορουν να φανουν στην εφαρμογη "βιντεο". απλα θελω να μη φαινονται στις φωτογραφιες. αρα για τα βιντεο καποια αλλη λυση ψαχβω. ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Να τονίσω ότι αυτός ο φάκελος "κρύβει" τα αρχεία και στην κάρτα μνήμης! Έχω φτιάξει έναν στην E: και άλλον έναν στην F: και λειτουργούν το ίδιο... δεν φαίνονται τα αρχεία που βάζουμε εκεί στην έκθεση!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 κιαλλο πσασιμο με το ν8. στο ν82 εβαζα μια αφυπνιση . ας πουμε οτι την εβαζα να χτυπησει 9.30 το πρωι. αρα αν πχ σημερα που την εβαζα ηταν μεσημερι παρασκευης, τοτε η αφυπνιση πηγαινε για το πρωι του σαββατου. μετα αν ηθελα παταγα πανω της και αλλαζα τη μερα της αφυπνισης και απο σαββατο πχ μπορουσα να την βαλω κυριακη. στο ν8 δε γινεται. δηλαδη αν ειναι σημερα σαββατο μεσημερι, δε μπορω με τιποτα να κανω την αφυπνιση να χτυπηση για κυριακη βραδυ πχ. με τιποτα. υπαρχει αλλος τροπος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 ειδοποιηση ημερολογιου ισως ? Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 γινεται, απλα επιλεγεις τις μερες που θελεις απο τις ρυθμισεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 γινεται, απλα επιλεγεις τις μερες που θελεις απο τις ρυθμισειςεπειδη το εχω ψαξει αλλα δε το βρισκω μηπως μποεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 επειδη το εχω ψαξει αλλα δε το βρισκω μηπως μποεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα? ευχαριστω πας ωρα - ρυθμισεις και μετα νομιζω σου γραφει εργασιμες ημερες (εχω το κινητο στα γερμανικα) και εκει διαλεγεις ποιες μερες θελεις να χτυπαει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 πας ωρα - ρυθμισεις και μετα νομιζω σου γραφει εργασιμες ημερες (εχω το κινητο στα γερμανικα) και εκει διαλεγεις ποιες μερες θελεις να χτυπαει μα εγω δε θελω να το βαλω να χτυπαει καποιες συγκεκριμενες μερες. θελω πολυ απλα, να βαλω μια συγκεκριμενη μερα, μια αφυπνηση, μια φορα. και αποτι βλεπω αυτο δεν γινεται... και ειτε ειναι τρελο και τεραστια ελλειψη, ειτε κατι χοντρο μου ξεφευγει...αυτο για τις εργασιμες μερες δε βοηθαει. σε ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 μα εγω δε θελω να το βαλω να χτυπαει καποιες συγκεκριμενες μερες. θελω πολυ απλα, να βαλω μια συγκεκριμενη μερα, μια αφυπνηση, μια φορα. και αποτι βλεπω αυτο δεν γινεται... και ειτε ειναι τρελο και τεραστια ελλειψη, ειτε κατι χοντρο μου ξεφευγει...αυτο για τις εργασιμες μερες δε βοηθαει. σε ευχαριστω παντως αν πας νεα αφυπνηση εκει που λεει χωρις επαναληψη βαλε εβδομαδιαια απο κατω μπορεις να επιλεξεις πια μερα θελεις να ορισεις και μετα τη διαγραφης αν δε τη θελεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 καταλαβαινετε οτι μιλαμε για ολοκληρη διαδικασια ετσι? που ειναι η ευχρηστια του σιμπιαν 9.3? ελεος. μαλλον θα χρησιμοποιω καποιο θερντ παρτι ξυπνητηρι. κριμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 καταλαβαινετε οτι μιλαμε για ολοκληρη διαδικασια ετσι? που ειναι η ευχρηστια του σιμπιαν 9.3? ελεος. μαλλον θα χρησιμοποιω καποιο θερντ παρτι ξυπνητηρι. κριμα διαδικασια ειναι να βαλεις υπενθυμιση στο ημερολογιο? Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Η μπαταρία στο κινητό το έχω πλέον 1 βδομαδα στα χέρια μου με ελάχιστη χρήση (internet,παιχνιδιών κτλ)κρατάει 2 μέρες το πολύ...είναι φυσιολογικό?:confused: https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Η μπαταρία στο κινητό το έχω πλέον 1 βδομαδα στα χέρια μου με ελάχιστη χρήση (internet,παιχνιδιών κτλ)κρατάει 2 μέρες το πολύ...είναι φυσιολογικό?:confused: Εξαρτάται κι απο το δίκτυο...Στην Cosmote η κατανάλωση σε αναμονή είναι η υψηλότερη σε σχέση με τα άλλα δύο δίκτυα. Τέλος,αν το Bluetooth είναι ανοικτό,αν η αναζήτηση WLAN είναι μόνιμα στο on,το 3g ομοίως (by default τα τελευταία δύο είναι στο on,οπότε αν δεν τα έχεις κλεισει,κάντο τώρα...). Τέλος,βάζοντας την κατάσταση εξοικονόμισης ενέργειας σε ενεργοποίηση,το stand by time εκτοξεύεται... Δες τα όλα αυτά και τα ξενελέμε. Εγω εχω πετύχει έως 80 ώρες αναμονή σε COSMOTE με όλα αυτά τα tips... GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts