taliban Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 εχεις την 25 ? αν ναι, δες αυτο... http://betalabs.nokia.com/apps/camera-update?req=true edit: ξαναπερνα την... ουφ ευτυχώς την έσβησα την ξαναπέρασα και δουλεύει κανονικά ( εφτασα ένα βημα πριν το hard reset ):) ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 ουφ ευτυχώς την έσβησα την ξαναπέρασα και δουλεύει κανονικά ( εφτασα ένα βημα πριν το hard reset ):) been there, done that... :p Εμενα το error μου το εβγαζε με την 22 στου πατερα μου και στο δικο μου με την 22 οχι.. Οτι να ναι. (εν το μεταξυ , και τα 2 Ν8 μετα απο Hard reset, στο ενα εμπαινε στο αλλο οχι. ) . Πλεον εγω φοραω την 25 αλλα χωρις προβλημα. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 εμενα εβγαζε σφαλμα συστηματος λογο των mods 7... btw, continuous auto focus στο βιντεο δεν εχει αυτο απο betalabs ? Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 εμενα εβγαζε σφαλμα συστηματος λογο των mods 7... btw, continuous auto focus στο βιντεο δεν εχει αυτο απο betalabs ? εχει, βασικα για αυτο ειναι το Update, Πιο πολυ για το video recording οχι για την καμερα. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxo_BF Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 καλησπερα καινουργια εδω :) αγορασα το κινητο πριν ουτε ενα μηνα κ χτες ενω τελειωσε η μπαταρια κι εκλεισε,συνεδεσα το φορτιστη (οπως ηδη εχω κανει ουκ ολιγες φορες οπως ειναι φυσιολογικο!!!) κι εκτοτε το κινητο εχει κολλησει στην πρωτη οθονη πριν σου ζητησει το πιν :( δεν νιωθει οτι κι αν πατησω..μπορω να κανω κατι εγω η΄αναγκαστικα το παω στο καταστημα που το αγορασα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 δεν εμφανιζει καποια επιλογη στις ρυθμισεις, ουτε ειδα καμια διαφορα... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 μηπως το κινητο σου ειναι με Product code balkans ? Όχι Ελληνικό είναι .... Είχα στείλει και το IMEI στη Nokia και μου το επαλήθευσαν.. Το product code είναι: 059D427 Άλλο το service pack άλλο ή αναβάθμιση !!! OK.. τώρα το κατάλαβα.. Καλησπέρα:) Και γω την τελευταία έκδοση έχω την 022.014, με το sp της anna που έβαλα δεν άλλαξε σε 025.007.Πιστεύω ότι είναι λογικό που δεν αλλάζει, γιατί δεν είναι το sp μία νέα έκδοση, αλλά μία μικρή διόρθωση στην υπάρχουσα έκδοση. Το κινητό μου έχει Ελληνικό product code αλλά δεν είναι branded. Ίσως το δικό σου είναι branded γι αυτό να μην σου δίνει το sp.:) Κατάλαβα.. ας ελπίσουμε πως α δώσει και στα branded το service pack και την αναβάθμιση.. Ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Παιδιά, είναι δυνατόν να έχω μια χαρά σήμα Cosmote internet για πλοήγηση στο δίκτυο και μόλις ανοίγω τους Χάρτες ή την κάμερα ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί το υποβοηθούμενο GPS να μου βγάζει μήνυμα σφάλματος: «Σύνδ. απέτυχε, σύνδεση μη διαθέσιμη»; Τι μπορεί να φταίει; Η Cosmote ή κάτι άλλο; :what: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Παιδιά, είναι δυνατόν να έχω μια χαρά σήμα Cosmote internet για πλοήγηση στο δίκτυο και μόλις ανοίγω τους Χάρτες ή την κάμερα ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί το υποβοηθούμενο GPS να μου βγάζει μήνυμα σφάλματος: «Σύνδ. απέτυχε, σύνδεση μη διαθέσιμη»; Τι μπορεί να φταίει; Η Cosmote ή κάτι άλλο; :what: οχι, μου το κανει και εμενα με vodafone . Ξαφνικα μηδενιζεται το σημα λιγα δευτερολεπτα. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxo_BF Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 εμενα θα μου απαντησει καποιος?να επαναδιατυπωσω την ερωτηση..να παω το κινητο στο κοτσοβολο απο οπου το αγορασα η΄σε καποιο nokia care?εμφανισε βλαβη και το εχω ουτε ενα μηνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 nokia care και ο κοτοβολος εκει θα το στειλει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 εμενα θα μου απαντησει καποιος?να επαναδιατυπωσω την ερωτηση..να παω το κινητο στο κοτσοβολο απο οπου το αγορασα η΄σε καποιο nokia care?εμφανισε βλαβη και το εχω ουτε ενα μηνα. nokia care και ο κοτοβολος εκει θα το στειλει :) ακριβως, ασε που αν το πας κοτσοβολο θα χασεις + 2-3 μερες μεχρι να το στειλουν αυτοι . Ενω νοκια care κερδιζεις αυτες τις μερες. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 οχι, μου το κανει και εμενα με vodafone . Ξαφνικα μηδενιζεται το σημα λιγα δευτερολεπτα. Μου το έκανε ξανά πριν καιρό, αλλά είχε σταματήσει να το κάνει. Το παρατήρησα από προχτές που έβαλα ξανά την Anna και το Service Pack. Μάλλον κάποια από τις εφαρμογές που εγκατέστησα το κάνει αυτό. Θα κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια μήπως διορθωθεί αν περάσω ξανά την Anna, αλλά μάλλον πάω πάλι για reset... :wacko: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxo_BF Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 ευχαριστω παρα πολυ ειμαι υποχρεη!τι να παθε το παλιοπραγμα στα καλα του καθουμενου?η εγγυηση ειναι η αποδειξη αγορας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 αν πας σε nokia care δεν χρειαζεται με το ΙΜΕΙ βλεπουν αν ειναι μεσα στην εγγυηση και εισαι οκ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxo_BF Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 και κατι τελευταιο...τα καταστηματα που γραφει στο ελληνικο site της nokia ειναι ολα οκ?διαβαζα πιο πανω οτι καποια καταστηματα δεν ειναι εξουσιοδοτημενα κτλ.αν παω στου φαληρου που ναι διπλα μου δε θα χω προβλημα ε?(σημειωστε οτι ειμαι κ ξανθια οποτε δικαιολογηστε τις ερωτησεις μου :p) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Arxo_BF ίσως να έπεσες σ΄ελαττωματική συσκευή. Μερικές φορές αυτό δεν φαίνεται από την αρχή, δυστυχώς! Πήγαινε το και αν δεν διορθώνεται θα στο αλλάξουν με καινούργιο... Του Φαλήρου το κατάστημα έχω διαβάσει από παιδιά εδώ ότι είναι πολύ αξιόπιστο και φυσικά εξουσιοδοτημένο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 και κατι τελευταιο...τα καταστηματα που γραφει στο ελληνικο site της nokia ειναι ολα οκ?διαβαζα πιο πανω οτι καποια καταστηματα δεν ειναι εξουσιοδοτημενα κτλ.αν παω στου φαληρου που ναι διπλα μου δε θα χω προβλημα ε?(σημειωστε οτι ειμαι κ ξανθια οποτε δικαιολογηστε τις ερωτησεις μου :p) αν το εχει στη σελιδα της νοκια εισαι οκ. απο οτι ειδα υπαρχει στο φαληρο αρα... οκ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 αν πας σε nokia care δεν χρειαζεται με το ΙΜΕΙ βλεπουν αν ειναι μεσα στην εγγυηση και εισαι οκ ;) Εδώ στο Nokia suite σου λέει αν είναι εντός εγγύησης ή όχι, πόσο μάλλον σε nokia care Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 καλησπερα καινουργια εδω :) αγορασα το κινητο πριν ουτε ενα μηνα κ χτες ενω τελειωσε η μπαταρια κι εκλεισε,συνεδεσα το φορτιστη (οπως ηδη εχω κανει ουκ ολιγες φορες οπως ειναι φυσιολογικο!!!) κι εκτοτε το κινητο εχει κολλησει στην πρωτη οθονη πριν σου ζητησει το πιν :( δεν νιωθει οτι κι αν πατησω..μπορω να κανω κατι εγω η΄αναγκαστικα το παω στο καταστημα που το αγορασα? Πριν αρχίσεις να τρέχεις στα Nokia Care, κράτα πατημένο τον διακόπτη on/off για περίπου 8 δευτερόλεπτα. Θα δονηθεί 3 φορές και θα κάνει restart. Μετά από αυτό, κατά 99% θα ξεκινήσει κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Εδώ στο Nokia suite σου λέει αν είναι εντός εγγύησης ή όχι, πόσο μάλλον σε nokia care εμενα παντως δε το βγαζει . λεει error 1003 Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Έχετε παρατηρήσει λάθη στις καταχωρίσεις ημερολογίου μετά την αλλαγή της ώρας που είχαμε χτες; Σήμερα παρατήρησα ότι όλες μου οι καταχωρίσεις στο ημερολόγιο (όλες επαναλαμβανόμενες) είχαν μετατεθεί χρονικά μία ώρα πριν. Το αντιμετώπισε κανείς άλλος; Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Έχετε παρατηρήσει λάθη στις καταχωρίσεις ημερολογίου μετά την αλλαγή της ώρας που είχαμε χτες; Σήμερα παρατήρησα ότι όλες μου οι καταχωρίσεις στο ημερολόγιο (όλες επαναλαμβανόμενες) είχαν μετατεθεί χρονικά μία ώρα πριν. Το αντιμετώπισε κανείς άλλος; Όχι φίλε μου. Κανένα πρόβλημα σε μένα. Μήπως ήταν κανένα πρόβλημα συγχρονισμού; Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Όχι φίλε μου. Κανένα πρόβλημα σε μένα. Μήπως ήταν κανένα πρόβλημα συγχρονισμού; Όχι, δεν συγχρονίζω ποτέ τις επαφές μου με τον υπολογιστή. Παράξενο. Θενξ πάντως. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxo_BF Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Πριν αρχίσεις να τρέχεις στα Nokia Care, κράτα πατημένο τον διακόπτη on/off για περίπου 8 δευτερόλεπτα. Θα δονηθεί 3 φορές και θα κάνει restart. Μετά από αυτό, κατά 99% θα ξεκινήσει κανονικά. το εκανα,ανοιξε ω θαυμα!!!οποτε να μη το πα,θα δω αν το ξανακανει!ευχαριστω πολυ παιδια :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts