miaow Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 6 Απρ. 2004 , 08:25) Και πάλι συγνώμη για τα απανωτά ποστς. Έχεις δίκιο φίλε μου. Δε πρέπει να κατακρίνουμε αυτούς που γράφουν.Απόλυτο δικαίωμα τους είναι.Δεν μας έχετε κάνει τπτ,δε σας ξέρουμε ούτε και εσείς εμάς. Σε έχω ξεχωρίσει στα μέλη γιατί γράφεις πολύ καλά,αλλά αυτή η συμπεριφορά σου δείχνει ανωριμότητα και εκφράζει άτομο ηλικίας κατώτερης από της δικιάς μου.(είμαι 14) Πιστεύω πως μπορείς να πεις ελεύθερα την γνώμη σου αλλά να εκφράζεσαι σεμνότερα όπως το κάνουν πολλοί εδώ. Πίστεψε με αυτή η συμπεριφορά δε ταιριάζει σε σένα. Ευχαριστώ Καλό Πάσχα :) Ακριβώς επειδή είσαι 14άρων, η επικοινωνία μας, εν προκειμένω, θα σταματήσει εδώ. Λόγω ηλικίας και μόνο, "θα φερθείς σεμνά" και θέλω να πιστεύω ότι ούτε θα διανοηθείς να απαντήσεις. Δεν σε πατρονάρω...δικαίωμά σου, εν τέλει, να κάνεις οτιδήποτε θέλεις. Απλώς, σκέψου ότι η ωριμότητα την οποία θεωρείς οτι έχεις (και πιθανόν έχεις σε σημαντικό βαθμό), καλό είναι να μην εκδηλώνεται με λανθάνουσα αλαζονεία. Σκέψου σοβαρά αυτό που σου γράφω. Θα σε σεβαστώ ως ανήλικο με άποψη, αν μου αποδείξεις ότι δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι έχεις το ακαταλόγιστο (στην τελευταία περίπτωση, θα θεωρήσω ότι είσαι απλά ένας ανήλικος...), αλλά θα μένεις σιωπηλός και δεν θα γράφεις περιττά πράγματα...χωρίς λόγο. Ελπίζω, ολόψυχα, να έχεις κατανοήσει αυτά που γράφω. :) ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow ( 6 Απρ. 2004 , 17:51) Ακριβώς επειδή είσαι 14άρων, η επικοινωνία μας, εν προκειμένω, θα σταματήσει εδώ. Λόγω ηλικίας και μόνο, "θα φερθείς σεμνά" και θέλω να πιστεύω ότι ούτε θα διανοηθείς να απαντήσεις. Δεν σε πατρονάρω...δικαίωμά σου, εν τέλει, να κάνεις οτιδήποτε θέλεις. Απλώς, σκέψου ότι η ωριμότητα την οποία θεωρείς οτι έχεις (και πιθανόν έχεις σε σημαντικό βαθμό), καλό είναι να μην εκδηλώνεται με λανθάνουσα αλαζονεία. Σκέψου σοβαρά αυτό που σου γράφω. Θα σε σεβαστώ ως ανήλικο με άποψη, αν μου αποδείξεις ότι δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι έχεις το ακαταλόγιστο (στην τελευταία περίπτωση, θα θεωρήσω ότι είσαι απλά ένας ανήλικος...), αλλά θα μένεις σιωπηλός και δεν θα γράφεις περιττά πράγματα...χωρίς λόγο. Ελπίζω, ολόψυχα, να έχεις κατανοήσει αυτά που γράφω. :) κατανόησα απόλυτα τα γραφόμενα σου φίλε μου. Παλιά έδειξα στάση ανωριμότητας και συμπεριφέρθηκα απαίσια,γι αυτό προσπαθώ να διορθωθώ και να μην παρασυρθώ ξανά :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 6 Απρ. 2004 , 18:04) κατανόησα απόλυτα τα γραφόμενα σου φίλε μου. Παλιά έδειξα στάση ανωριμότητας και συμπεριφέρθηκα απαίσια,γι αυτό προσπαθώ να διορθωθώ και να μην παρασυρθώ ξανά :) Η μύχια προσδοκία μου ήταν ότι δεν θα απαντήσεις. Έστω... :) Αν, λοιπόν, η απάντησή σου είναι ειλικρινής, καλώς. :) Αν, πάλι, η απάντησή σου είναι ειρωνική, κακώς. :( προσεγγίζω, λιτά, κάθε ενδεχόμενη στάση σου ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Ήμουν από τους πρωτεργάτες στο να κλείσω το πατατο-θρεντ. Θα υποχωρήσω στις αποφάσεις μου θέλωντας να σας κρατήσω το αγαπημένο σας θρεντ ανοιχτό. Πιστεύω πως η πατάτα θα πρέπει να μετανομασθεί σε μία από τις προτάσεις του christ-k. Να γίνεται τακτή διαγραφή των παλιών σελίδων ώστε να μην βαρύνεται το φόρουμ. Αυτή η πατάτα να κλείσει γιατί έχει κουραστεί,να διαγραφεί εντελώς και να ανοίξει μια άλλη που όμως θα πρέπει να συμμετάσχουν και άλλοι και όχι πάλι οι ίδιοι,γιατί θα καταντήσει κουραστικό.Θα πρέπει εκεί να αποφεύγονται οι απαντήσεις του τύπου πατατα.Η συζήτηση θα πρέπει να εμπλουτιστεί με γρίφους,κάποια ανέκδοτα,πράγματα που θα μας κάνουν να γελάμε.Εκεί θα πρέπει να γίνεται ένα γενικότερο chat κάτι σαν το irc. Επίσης θα πρέπει να δείξουμε λίγη εγκράτεια στο ποστάρισμα έτσι ώστε να μην κουραστεί ξανά το θέμα και φτάσει σε σημείο να αποτελέσει πόλο έλξης για καυγά. Όλα αυτά έχουν σαν απώτερο στόχο την αναβάθμιση του θρεντ που ο καθένας θα μιλά ελεύθερα,ώστε το νέο θρεντ να γίνει κάτι σαν και αυτό του unwired όπου θα θέλουν όλο και περισσότεροι να συμμετάσχουν. Σε περίπτωση που αυτά δεν συμβούν ζητώ το κλείδωμα της πατάτας. Ευχαριστώ Καλό Πάσχα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 6 Απρ. 2004 , 14:03) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=342551#post342551 Akoma den pira apantisi shedon se tipota.:o aggelopas σκεφτόμουν κι εγώ να βάλω Link σε όλα τα προηγούμενα post μου εδώ μέσα αλλά τελικά θα κάνω τον κόπο να ξαναγράψω για μια τελευταία φορά, γιατί το θέμα από post-o-mania τείνει να ξεπέσει σε δημοσκόπηση υπέρ ή κατά της πατάτας ενώ ξεκίνησε για εντελώς διαφορετικό λόγο :!: Ποιός λέει ότι ένα μεμονωμένο θέμα όπως η πατάτα δημιουργεί πρόβλημα; Εγώ πάντως όχι. Θεωρώ πραγματικό πρόβλημα το σύνολο των νέων θεμάτων που δημιουργούνται και υποβαθμίζουν σοβαρά την λειτουργικότητα του φόρουμ. Και εξηγούμαι: Σήμερα το πρωί έκανα login 24 περίπου ώρες μετά το τελευταίο Login. Η πρώτη κίνηση που κάνω πάντα είναι να πατήσω το "Νέα θέματα" (που δημιουργήθηκε το Νοέμβριο ακριβώς γιατί το ζητήσαμε για να μην αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε αυτόν τον ορυμαγδό νέων μηνυμάτων καθημερινά). Το αποτέλεσμα ήταν τρεις (3) σελίδες από τις οποίες η μία (1) ήταν θέματα κλειδωμένα με 0-2 απαντήσεις. Χρειάζεται μήπως να αναφέρω τι γίνεται αν πατήσω και το "νέα μηνύματα" ή ακόμα χειρότερα αν κάνω το λάθος να μην μπω για μερικές μέρες; :cry: :cry: Έχω λοιπόν δύο (2) προτάσεις και με αυτές θα κλείσω: 1. Να μην εμφανίζονται οι αγγελίες στα "νέα θέματα" ή στα "νέα μηνύματα" εκτός και αν το επιλέγω. (Αυτό ΔΕΝ σημαίνει κατάργηση του Buy&Sell όπως έχω ήδη απαντήσει στον alexkass στην 1η σελίδα) 2. Να μην εμφανίζονται στα "νέα θέματα" ή στα "νέα μηνύματα" (εκτός και αν το επιλέγω) όσα θέματα έχουν κλειδωθεί εν τη γενέσει τους από τους Mod. Ή και να διαγράφονται ακόμα! H μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι Mod να συγκρατήσουν τα πράγματα, πάει κατά το ήμισυ χαμένη αυτή τη στιγμή. Αυτά. :) ΥΓ Θα μπορούσα να βάλω κι εγώ σε νέο θέμα στο Σχολιασμό αυτές τις προτάσεις για να μην χαθούν μέσα στον ορυμαγδό των post αλλά το αποφεύγω. Got my point? ;) KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 symfono se ola ta sjmeia ton minimaton toy me ton RIP ke noiotho apesia poy vlepo hristes san ton jog na milane toso apesia gia epiloges allon atomon les ke eine katotera onta. ke vlepontas ke pio piso vlepo tin emoni toy sto na lidorei me akatanomastes ekfraseis to patatothread legontas gia ntropiastiko komati toy myphone. BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Δε μπορώ να σε καταλάβω. Δεν έχω δικαίωμα να κρίνω ένα θέμα;;; Να το αξιολογήσω; Κι εγώ το αξιολογώ ως ό,τι χειρότερο για το φόρουμ. Που ακριβώς είναι η ένσταση σου; Κι όσο για τα άτομα που συμμετέχουν μπορώ να τους κρίνω αλλά δε το κάνω στο φόρουμ γιατι σέβομαι τους κανόνες που λένε "κάντε κριτική στις ιδέες κι όχι στα πρόσωπα". Άρα τι το μεμπτό έχει η στάση μου; (και του Σάκη κι όλων των άλλων) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Θα ενημερωθείτε σύντομα για το τι θα συμβεί. Κάποια μηνύματα δεν τα λαμβάνω καν υπόψην, αφού αρκετοί δεν σεβαστήκατε έναν από τους πιο βασικούς όρους πρόσβασης και χρήσης. Όπως πολύ σωστά υπενθυμίζει και ο Κώστας στο τελευταίο μήνυμα, είστε ελεύθεροι να ασκείτε κριτική στις ιδέες σε καμία περίπτωση όμως στους ανθρώπους. Για να μην εξελιχθεί το θέμα σε μια ατέλειωτη πατάτα (τουλαχίστον στην πατάτα δεν ασκείτε καμία απολύτως κριτική, σε αντίθεση με αυτό το thread), προχωρώ σε ένα γρήγορο λουκετάρισμα. KCB, έχω διαβάσει τα points σου και θα τα συγκρατήσω, όπως άλλωστε και τα όσα έγραψαν αρκετοί εδώ. Έως την Μ. Παρασκευή θα δείτε τα αποτέλεσματα του Post-O-Mania :) Γενική συμβουλή: Υπομονή μερικές ημέρες. Μέχρι τότε, όσοι δεν θέλετε την πατάτα απομακρυνθείτε από αυτήν, όσοι τη θέλετε, συνεχίστε να την επισκέπτεστε. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=354771#post354771 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts